FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.003.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
FIFA 19

Evo, poceo i ja naletavati na ekipu sa P2W ekipama, upravo izgubio od jednoga 2-1.

Henry, Griezmann, Mbappe, Pogba, Matuidi, Dybala, Alex Sandro, Varane, Ramos, Valencia, Courtois. Svi do jednoga ili Shadow ili Hunter na sebi. Kao zamjene je uveo IF Lozana, Rashforda i jos nekoga. Na to je jos ubacio visoki stalni pritisak i mogao sam se jebat. Ne mozes napraviti dva-tri dodavanja da mi igrace netko nije naprcio svom snagom. Ajde, ako su pace abuse smanjili, barem nisu nikome ometali p2w :) 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Počeo igrati, dobio Godina, Dembele (Tottenham), if Matip i Skriniara od malo skupljih. Zanima me hoće li se cijena dizati ili da odma prodam ako ih ne budem koristio ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Nije lose za par 35k packova, isplati li se ovo prodavat sad il bi mogle cijene rast? 

2 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Ej ekipa...u petak stigla ali nisam imao vremena za nesto igrati osim upaliti fut mali i odigrat par onih zadataka dobio koji paketic ali nista bitno.

Sada trenutno imam oko 12k coinsa,sta mi sad preostaje kupovat igrace s tim i slagat tim ili ima jos stogod sto mogu odradit za otvorit paketice?

Imam ekipu koja je za k...sve losi igraci po 60 ocjene,ne mogu ni AI dobit s njima.

Koju ekipu je najbolje slagat francuze i talijane ili ?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: FIFA 19
hrka11 kaže...

Ej ekipa...u petak stigla ali nisam imao vremena za nesto igrati osim upaliti fut mali i odigrat par onih zadataka dobio koji paketic ali nista bitno.

Sada trenutno imam oko 12k coinsa,sta mi sad preostaje kupovat igrace s tim i slagat tim ili ima jos stogod sto mogu odradit za otvorit paketice?

Imam ekipu koja je za k...sve losi igraci po 60 ocjene,ne mogu ni AI dobit s njima.

Koju ekipu je najbolje slagat francuze i talijane ili ?

Odradi sto mozes od SBCeva, pogledaj po internetu koji su najisplativiji ali generalno, coinsi su uvijek bolji od packova. Coinsi su garantirana valuta dok packovi, kolko te mogu posrat i dati ti nesto odlicno, cesce nego ne ce ti uvaliti 80 rated meksikanca iz MLSa kojeg mozes upotrijebiti za nista.

Malo po malo slazi momcad, najbolje stranice po tom pitanju su ti FUTBIN i Futhead, oni ti imaju lijepo izlistane ocjene za sve igrace i trenutni Buy Instantly (MIN BIN) za sve igrace. Takoder mozes na njima sloziti momcad prije nego krenes kupovati da vidis koliko bi te okvirno moglo stajati i sl.

11 godina
sexytoiletpaper kaže...

Odradi sto mozes od SBCeva, pogledaj po internetu koji su najisplativiji ali generalno, coinsi su uvijek bolji od packova. Coinsi su garantirana valuta dok packovi, kolko te mogu posrat i dati ti nesto odlicno, cesce nego ne ce ti uvaliti 80 rated meksikanca iz MLSa kojeg mozes upotrijebiti za nista.

Malo po malo slazi momcad, najbolje stranice po tom pitanju su ti FUTBIN i Futhead, oni ti imaju lijepo izlistane ocjene za sve igrace i trenutni Buy Instantly (MIN BIN) za sve igrace. Takoder mozes na njima sloziti momcad prije nego krenes kupovati da vidis koliko bi te okvirno moglo stajati i sl.

Znaci sad mi ne preostaje nista nego lagano slagat ekipu i igrat.

Ne mislim ja trosit jos para na ovu igru tako da necu kupovat one coinse ni nista.

Ovako nesto za pocetak?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 8:31 (hrka11).
13 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

Nije lose za par 35k packova, isplati li se ovo prodavat sad il bi mogle cijene rast? 

Movia ce herc stisnuti kad ovo vidi.

10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Znaci sad mi ne preostaje nista nego lagano slagat ekipu i igrat.

Ne mislim ja trosit jos para na ovu igru tako da necu kupovat one coinse ni nista.

Ovako nesto za pocetak?

Evo sta sam ja uspeo sloziti preko web app-a a trejdovao sam jedno sat vremena ukupno, sad kad krenem igrati pa uzmem one boost-ove bice silidne ekipice za cas. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
C3c1l kaže...
deathlegend kaže...

Movia ce herc stisnuti kad ovo vidi.

Baš čitam i mislim si koji kurac? Kaj trebam napravitida bih dobio samo jednog od nabrojanih igrača u packu. Sada idem otvarati dva rare mega packa koja sam donio od SB za elite 1 iako ne dobijem ništa mijenjam zabavu. Ona dva ponedjeljkom što dolaze nii ne spominjem jer u njima ne mogu dobiti niti rare karticu. Gledam sinoć castra, dobio u packu gullita i svršava. Onda skužim da je potrošio preko 200 tisuća fifa pointsa da bi dobio prvu iconu. Budem danas probao završiti sve one sbc pa ako mi niti tamo ništa ne uleti stvarno ne znam što napraviti.

13 godina
FIFA 19

Ta ekstazu tih youtubera kod dobivanja kartice je toliko fejk da to nije normalno. Lik ulupa pola milijuna FPa i onda se raduje koda je iz prvog packa dobio. Jasno da smo mi sretni kad mi dobijemo nekaj. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
deathlegend kaže...

Složi si engleze i uživaj u igri ako možeš. Ostale kartice prodaj. Ne znam što možeš kupiti bolj od ovih engleza što imaš? Vidim da jedan mbappe košta kao svi ovi tvoji englezi na fotki zajedno, stoga ja ih ne bi prodavao već s njima igrao mjesec dana. Vjerujem da će im u tom periodu porasti cijena. Ako ti dosade onda ih frkneš i ideš na nešto drugo, samo teško ćeš naći nešto bolje a za manje novca.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav!

Nisam bio dugo na forumu, a i ne igram u zadnje vrijeme mnogo.

Jučer sam skinuo 19-icu. Igrao sam samo sezonu .

Jbt imam 6-3-14 razliku . Nikad lošije. A igram svaku Fifu i nisam početnik.

Izjebali komande, custom tactics. Očajni. Popušim u svakoj tekmi 2 penala . U napadu nikad manje šansi.

Usput, da vas pitam kako si daš loptu u for kad sprintaš? I taj sprint je sad u kurcu. Costa nije ništa brži od bekova. To me ubije. 

Pomoć molim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ne mogu se logirati preko web appa na PS4 Account.

Javlja mi greska kad upisem mail, a na pc mi se normalno logira, ima netko slican problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
movie kaže...
deathlegend kaže...

Složi si engleze i uživaj u igri ako možeš. Ostale kartice prodaj. Ne znam što možeš kupiti bolj od ovih engleza što imaš? Vidim da jedan mbappe košta kao svi ovi tvoji englezi na fotki zajedno, stoga ja ih ne bi prodavao već s njima igrao mjesec dana. Vjerujem da će im u tom periodu porasti cijena. Ako ti dosade onda ih frkneš i ideš na nešto drugo, samo teško ćeš naći nešto bolje a za manje novca.

Zaha sam po sebi izade 12k. Ako ga vec ima, super, idi i furaj, nauci neke 5*skill movove i daj mi deadeye chem da moze pogoditi gol. Ako ne, onda je Zaha skup sport.

13 godina
FIFA 19

Složio sam si jučer POTM Lucasa.

Imao sam tih untradable kartica pa da mi ne stoje bezveze, reko idem si ga složit.

Za sada sam zadovoljan, ali tek 2-3 utakmice sam igrao s njim pa se to zadovoljstvo s vremenom može promijeniti u nezadovoljstvo :)

Igram s Talijanima i Englezima i kemijam s igračima, isprobavam ove jeftinije i one koje dobijem u packovima.

Ne znam što da vam preporučim?

Recimo, Aurier mi se čini OK, malo više sudjeluje u obrani nego u FIFI 18.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=hoxuTwnnnOiH2:FFA19PCC

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=jtju5SESnOiH4:FFA19PCC

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
prcko_croatia kaže...

Pozdrav!

Nisam bio dugo na forumu, a i ne igram u zadnje vrijeme mnogo.

Jučer sam skinuo 19-icu. Igrao sam samo sezonu .

Jbt imam 6-3-14 razliku . Nikad lošije. A igram svaku Fifu i nisam početnik.

Izjebali komande, custom tactics. Očajni. Popušim u svakoj tekmi 2 penala . U napadu nikad manje šansi.

Usput, da vas pitam kako si daš loptu u for kad sprintaš? I taj sprint je sad u kurcu. Costa nije ništa brži od bekova. To me ubije. 

Pomoć molim.

1 - prestani pacewhorati.
2 - nauci stiskati protivnika. sa defenzivnim veznim se generalno zelis postaviti izmedu njega i igraca kojem ako doda ce te otvoriti ko konzervu sardina. ulaziti u tackle zelis ako je napravio los prvi dodir, ako dodaje igracu koji je blizu tebe ili ako je na rubu 16erca. ako napravis tackle i promasis ga otvaras protivniku jako puno prostora.
3 - napad lagano razvijaj i dok su kontre i dalje moguce, sada moras ukljuciti mozak a ne samo suknut loptu 30 metara iza obrane, stici ju ronaldom ili kimgod. i to je i dalje moguce ali daleko teze.
4 - udarci iz prve su ti najbolja solucija kada si u 16m jer igraci generalno imaju tezak dodir

11 godina
protjeran
FIFA 19

Jel se mogu gdje kupiti coinsi ili samo fifa pointsi?

Gdje bi bilo najbolje kupiti ih?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Jel se mogu gdje kupiti coinsi ili samo fifa pointsi?

Gdje bi bilo najbolje kupiti ih?

Coinse ne mozes kupiti, Pointsi se kupuju na Storu.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Složio sam si jučer POTM Lucasa.

Imao sam tih untradable kartica pa da mi ne stoje bezveze, reko idem si ga složit.

Za sada sam zadovoljan, ali tek 2-3 utakmice sam igrao s njim pa se to zadovoljstvo s vremenom može promijeniti u nezadovoljstvo :)

Igram s Talijanima i Englezima i kemijam s igračima, isprobavam ove jeftinije i one koje dobijem u packovima.

Ne znam što da vam preporučim?

Recimo, Aurier mi se čini OK, malo više sudjeluje u obrani nego u FIFI 18.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=hoxuTwnnnOiH2:FFA19PCC

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=jtju5SESnOiH4:FFA19PCC

Upogonio sam web app pa sam i ja sad složio na brzinu zadnji sbc za Lucasa i uleti ovo :)

Izgleda da je počeo vraćati pointse koje sam ubacio..

11 godina
protjeran
FIFA 19

Imam neke codove sa FUT i ps+ koje nisam iskoristio.E sada me zanima hoce li me otkriti ako napravim novi account i prebacim coinse sa jednog na drugi?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Da naglasim da je komentar više pljuvački nego hvaleći.

Startam, na dan izlaska, FIFU 19, pročačkam šta ima šta nema, nema opcije proslave pogotka za kupit u takozvanom katalogu, okej, ajmo dalje.

Počnem gejm, offline, Barca vs Real, jer sam cule, face u 90% slučajeva ostale nepromijenjene, 60 eura igrica, ja platio 40 na cdkeysu 21.8.2018.
Messijeva faca identična ko prošle godine, herstajl, brdstajl isto, bahahha.

Kretnje igrača zeru bolje nego prošle godine, dinamika lopte također u 90% situacija kao i u stvarnosti, najveća gluparija je kad gurnem, stisnem trokut raspižđen, u for na krilo pa se lopta zaustavi koji metar pred korner zastavicom, u realnosti bi se dokotrljala do kola hitne pomoći blizu traka za trčanje na stadionu.
Imbecilni pasevi koje AI presiječe svaki 4. put dok ja njemu loptu uzmem puno manje puta.
Bacanje golmana katastrofalno, 2018. godina.
Publika abnormalno loša, u jednom redu u publici, 5-6 cura isto obučeno, ista lica, ista boja kože, pokreti isti, ima valjda 10 majica koje tako random razbacaju itd., i dalje su kartoni, 2018. godina #2
Ocjene igrača nisu toliko više presudne, Messi mi jedva izdrži prvo poluvrijeme u prvoj sezoni, Manager Career, world class, 5min, dok Dani Olmo, doveden iz volim te mama al' ne više od Dinama cijelu utakmicu odradi te mu ostane trećina stamine, doveden je čisto da ga isprobam i nije loš, čak je i gol postigao protiv Villareala dok je Messi fulao ono što bi u stvarnom životu žmireći pogodio.
Također, netko je već ovdje naveo, ono što je u stvarnom životu faul, u fifi 19 nije, ono što nije faul u stvarnom životu, u fifi 19 je.
Žuti se dobije za svaki normalan kontakt, jednu utakmicu je AI dobio čak 2 crvena kartona, a drugi je bio za žuti max.

Prosinac je, 2018. godine u menadžer modu s Barcelonom, nestane komentator, u opcijama je commentaries na 10, bahahahha.

60 eura.

Nikakav napredak ja ne vidim u odnosu na godinu ranije, osim što je možda gameplay usporeniji i nema više ping ponga.
Bog te, dragi, jebo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
playjob kaže...

Slažem se s većinom, ali gameplay je nešto bolji.

Valjda ovo što je sporije mi odgovara.

I čini mi se da je manje golova u režiji EA-a.

Barem su moja iskustva takva do sada.

Što se proslava tiče, vjerojatno ih imaš sve otključane.

Ja isprobavam razne kombinacije tipki kad zabijem gol i svakakvih pizdarija ima.

Proguglaj malo za proslave.

[19xx] 4ntraks
8 godina
playjob kaže...

Startam, na dan izlaska, FIFU 19, pročačkam šta ima šta nema, nema opcije proslave pogotka za kupit u takozvanom katalogu, okej, ajmo dalje.

Počnem gejm, offline, Barca vs Real, jer sam cule, face u 90% slučajeva ostale nepromijenjene, 60 eura igrica, ja platio 40 na cdkeysu 21.8.2018.
Messijeva faca identična ko prošle godine, herstajl, brdstajl isto, bahahha.

Kretnje igrača zeru bolje nego prošle godine, dinamika lopte također u 90% situacija kao i u stvarnosti, najveća gluparija je kad gurnem, stisnem trokut raspižđen, u for na krilo pa se lopta zaustavi koji metar pred korner zastavicom, u realnosti bi se dokotrljala do kola hitne pomoći blizu traka za trčanje na stadionu.
Imbecilni pasevi koje AI presiječe svaki 4. put dok ja njemu loptu uzmem puno manje puta.
Bacanje golmana katastrofalno, 2018. godina.
Publika abnormalno loša, u jednom redu u publici, 5-6 cura isto obučeno, ista lica, ista boja kože, pokreti isti, ima valjda 10 majica koje tako random razbacaju itd., i dalje su kartoni, 2018. godina #2
Ocjene igrača nisu toliko više presudne, Messi mi jedva izdrži prvo poluvrijeme u prvoj sezoni, Manager Career, world class, 5min, dok Dani Olmo, doveden iz volim te mama al' ne više od Dinama cijelu utakmicu odradi te mu ostane trećina stamine, doveden je čisto da ga isprobam i nije loš, čak je i gol postigao protiv Villareala dok je Messi fulao ono što bi u stvarnom životu žmireći pogodio.
Također, netko je već ovdje naveo, ono što je u stvarnom životu faul, u fifi 19 nije, ono što nije faul u stvarnom životu, u fifi 19 je.
Žuti se dobije za svaki normalan kontakt, jednu utakmicu je AI dobio čak 2 crvena kartona, a drugi je bio za žuti max.

Prosinac je, 2018. godine u menadžer modu s Barcelonom, nestane komentator, u opcijama je commentaries na 10, bahahahha.

60 eura.

Nikakav napredak ja ne vidim u odnosu na godinu ranije, osim što je možda gameplay usporeniji i nema više ping ponga.
Bog te, dragi, jebo.

1 - Jesi probao cackati po ProClubs ili BecomeAPro?
2 - Probaj malo jace, sa Driven Passom.
3 - Nauci igrati bolje i mozda ne dodavati gdje ti AI oduzima loptu?
4 - Ajmo realno, ni najpedantnije to ne dira, svaka igrica je puna istih skinova po svuda. Pogledaj witchera, GTA5, ETS2... Igrica bi igrala na 5 FPSa da pokusaju ucitati stotine razlicitih skinova, svakome dati svoju animaciju a kamoli popuniti stadione od 60-90k ljudi.
5 - Tu i tamo pusti R1. Takoder, Stamina je bitan stat kad pricamo o koliko dugo igrac moze izdrzati.
6 - Faulovi su cista retardacija i tu se mogu sloziti.

Ne zelim reci da je FIFA19 igrica koja treba biti na listi najboljih igara ikada, niti da je ijedna FIFA vrhunska igra ali vecina tvojih primjedbi se bazira ili na Careeru koji je nazalost zapostavljen od strane EA-a jer im ne donosi novce ili na mehanike igre koje, ako cemo iskreno, ne moze nitko od nas prosuditi dok ne proba odigrati s tobom koju tekmu i vidjeti da li znas o cemu pricas i u pravu si ili nabijas lopte kao da igras u HNL jer igra protiv AI i igra protiv drugih ljudi su dva razlicita pola ove igre. AI se uvijek moglo na neki nacin silovati dok je kod igraca to ovisno protiv koga igras, kako tko igra i koji su igraci na terenu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 11:57 (sexytoiletpaper).
14 godina
neaktivan

Evo nakon prvog vikenda + 10h ranije, meni se igra puno više sviđa nego 18, no ostale su i dalje dvije sitnice koje me užasno živciraju.

Prva je ta da kada ja imam korner, meni na rubu 16-terca stoji Sanchez (Davinson) - to meni jako nervira, i druga stvar je kada mi protivnik ima slobodni udarac taj isti Sanchez stoji u živom zidu, dok Mkhitarian i Kovačić čuvaju igrače u kaznenom prostoru.

Gameplay i šutiranje su mi odlični. Od formacija 4222 i 4321 mi nekako najbolje odgovaraju.

11 godina
Skilledžija kaže...
playjob kaže...

Slažem se s većinom, ali gameplay je nešto bolji.

....

Meni osobno je bolje,sad sam vec odigra malo vise utakmica i svidja mi se.

To za kartone sto si naveo i faule,ja do sada nisam imao bezvezni karton nijedan,ako sam ga dobio to je onda bilo bas jer sam slozio drugog igraca.

Za face meni dosta bolje izgleda sve,kad dadnu gol ulete u publiku slvae s njima itd...toga se ne sicam iz 18ke,mozda i ne obracam paznju na tasranja.Sve u svemu bolje mi je sve,ima standardni fifa sranja,ali ok je za sada.

17 godina
FIFA 19

Carrer mode je odavno mrtav u FIFA-i...

Kupim igru, igram FUT dok ne popizdim (to je uglavnom ožujak), a za pravi užitak u nogometu igram Football Manager.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Koliko ce vas igrati prvu WL? Nagrade izgledaju malo bolje nego do sada za vise rankove sa ubacivanjem player pickova i smanjeni broj tekmi je predivna stvar.

0 0 hvala 0
11 godina
sexytoiletpaper kaže...

Koliko ce vas igrati prvu WL? Nagrade izgledaju malo bolje nego do sada za vise rankove sa ubacivanjem player pickova i smanjeni broj tekmi je predivna stvar.

To je ako sam dobro shvatio preko vikenda se igra odredjen broj utakmica?

Ako sam pogresno shvatio ispravi me,ako more jos malo objasni.Nisam to do sada igrao nikad,ustvari fut opcenito ozbiljno nisam ni igrao od 14ke,sve sam nesto malo pocmem pa ugasim prije i to na pc-u.

17 godina
hrka11 kaže...
sexytoiletpaper kaže...

To je ako sam dobro shvatio preko vikenda se igra odredjen broj utakmica?

Ako sam pogresno shvatio ispravi me,ako more jos malo objasni.Nisam to do sada igrao nikad,ustvari fut opcenito ozbiljno nisam ni igrao od 14ke,sve sam nesto malo pocmem pa ugasim prije i to na pc-u.

Od petka do ponedjeljka (nisam siguran za točne sate)

30 utakmica

Moraš odigrati barem 5 da dobiješ plasman i onda sukladno odigranim utakmicama i omjeru pobjeda i poraza ti se generira rank i sukladno tome dobiješ nagrade.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 12:32 (Dodinho).
10 godina
Pa jesam, otkljucao sam veliku vecinu celebrationsa na fifi 18, tipa right here right now sam silovo jer mi brutalno izgleda i jednostavna je za reproducirat, pise mi PRO UNLOCKABLES kad idem u katalog, znači moram prčkat po pro clubsu?

Ajd probam popodne pa javim.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice