FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.028.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Cofinho kaže...

Ovaj IF Marcos Alonso mi je brutalan. Preporucam svima koji imaju BPL momcad. Btw. ovu WL me spojilo s ovim BorasLegend tipom. Razbio me 6-1 s obzirom da je negdje do 75. min bilo 3-1, onda sam se otvorio i jbg. Dobro sam se i drzao s obzirom da ima 5 puta jacu momcad od mene s Cristianom, Baleom i hrpom brutalnih ikona.

Sta mislis da ste imali slicne timove da li bi ti mogao pruziti bolji otpor ili je ipak razlika prevelika ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
7 godina
neaktivan

Slazem se,dobio sam ga jučer u packu.Frajer je zvijer...

12 godina
goust78 kaže...
Cofinho kaže...

Ovaj IF Marcos Alonso mi je brutalan. Preporucam svima koji imaju BPL momcad. Btw. ovu WL me spojilo s ovim BorasLegend tipom. Razbio me 6-1 s obzirom da je negdje do 75. min bilo 3-1, onda sam se otvorio i jbg. Dobro sam se i drzao s obzirom da ima 5 puta jacu momcad od mene s Cristianom, Baleom i hrpom brutalnih ikona.

Sta mislis da ste imali slicne timove da li bi ti mogao pruziti bolji otpor ili je ipak razlika prevelika ?

A gle. Lik igra obranu brutalno gdje cita igru savrseno. Poveo je on rano i ja sam brzo izjednacio i tako je negdje bilo al-pari do 30-35. min. Imao je on posjed cijelo vrijeme visok jer s takvim igracima koje ima to moze forsirat. Moja veza Bakayoko-Kante-IF Pogba se ne moze mjerit sa njegovim 90 ovrl Guillit, Vidalom i Blancom. Sad ne kazem ja da on ne zna igrat i da ikone igraju za njega, ali cinjenica je da u utakmici gdje imas dva podjednaka igraca njegovi Cristiano i Bale ce napravit prevagu. Tesko je procijenit kakva bi bila tekma da smo imali iste momcadi, ali vjerojatno nebi primio 6 komada.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

A gle. Lik igra obranu brutalno gdje cita igru savrseno. Poveo je on rano i ja sam brzo izjednacio i tako je negdje bilo al-pari do 30-35. min. Imao je on posjed cijelo vrijeme visok jer s takvim igracima koje ima to moze forsirat. Moja veza Bakayoko-Kante-IF Pogba se ne moze mjerit sa njegovim 90 ovrl Guillit, Vidalom i Blancom. Sad ne kazem ja da on ne zna igrat i da ikone igraju za njega, ali cinjenica je da u utakmici gdje imas dva podjednaka igraca njegovi Cristiano i Bale ce napravit prevagu. Tesko je procijenit kakva bi bila tekma da smo imali iste momcadi, ali vjerojatno nebi primio 6 komada.

Ako ti mozes 1. div igrati sa Giroudom onda ti nisi maciji kasalj ! :)

17 godina
Cofinho kaže...
Moja veza Bakayoko-Kante-IF Pogba se ne moze mjerit sa njegovim 90 ovrl Guillit, Vidalom i Blancom. Sad ne kazem ja da on ne zna igrat i da ikone igraju za njega, ali cinjenica je da u utakmici gdje imas dva podjednaka igraca njegovi Cristiano i Bale ce napravit prevagu. Tesko je procijenit kakva bi bila tekma da smo imali iste momcadi, ali vjerojatno nebi primio 6 komada.

Gullit 86 je brutalna kartica. Mogu si misliti kakva je onda kartica gullit 90 u rukama lika koji zna igrati.

17 godina
FIFA 18

Evo, je li ovo sada normlano? Kulturno presiječem jednu loptu i glavom je vratim golmanu  a sve što slijedi nakon toga je za šaljivi kućni video. Tekma samo što je krenula i sada ti stiži lika. Kako ostati normalan pored ovog sranja od igre?

Onda malo kasnije zabijem ovakav gol. Mogu misliti kako se osjećao protivnik, doduše već sam tekmu do tada odlučio ali opet..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 18:00 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

šta se čudiš movie pa to se sve dešava u rl 

igra je realna 

sjeti se ovog

http://static4.businessinsider.com/image/53960716ecad047e49952138/robert-green-howler.gif

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Cofinho kaže...
Moja veza Bakayoko-Kante-IF Pogba se ne moze mjerit sa njegovim 90 ovrl Guillit, Vidalom i Blancom. Sad ne kazem ja da on ne zna igrat i da ikone igraju za njega, ali cinjenica je da u utakmici gdje imas dva podjednaka igraca njegovi Cristiano i Bale ce napravit prevagu. Tesko je procijenit kakva bi bila tekma da smo imali iste momcadi, ali vjerojatno nebi primio 6 komada.

Gullit 86 je brutalna kartica. Mogu si misliti kakva je onda kartica gullit 90 u rukama lika koji zna igrati.

Jbg ima veze ,skrpio sam neki timcic i moze se bolje igrati .Jos mozda IF Brezovica ili Marcisia umjesto Bonaventure i to je to.

Za 7.-8. div. taman . :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 8:23 (goust78).
17 godina
hanteed kaže...

igra je realna 

sjeti se ovog

http://static4.businessinsider.com/image/53960716ecad047e49952138/robert-green-howler.gif

Liku je netko pucao po golu i događa se da golmanu ispadne lopta i završi u golu. Greške su uvijek moguće. No ovdje ja vraćam loptu glavom svom golmanu koji na loptu ide kao koja mama. Umjesto da ju pokupi rukama, on ide kontra nogom? Zašto? Uopće nije imao namjeru pokupiti jednostavnu loptu rukom što bi napravio i najlošiji golman u 1 Zgb ligi a ne prvi golman brazila koji uz sve to odlično igra nogom. Time je gol još smiješniji.

Usput, ovaj Choupo mi se čini po statsima dobra kartica a izrazito jeftina. Uzeo sam pa ću probati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 10:48 (movie).
15 godina
hanteed kaže...

igra je realna 

sjeti se ovog

Hahahahahahaha! jesi ti našao uspoređivati kruške i jabuke. hahaha

Igra je skriptirana do zadnjeg binarnog koda! Igram (igrao sam) karijeru sa engleskim klubom u 4. ligi. Muka mi je već od te igre. Svaka lopta koja je odbijanac ide direktno protivničkom igraču u noge. Niti da bi barem jednom odskočila od terena. Znači svaka putanje lopte je unaprijed određena i nema uopće nikakvih varijacija po tom pitanju. U ova 3 dana koliko sam igrao karijeru imam toliko negativnih stvari za ispričati da jednostavno ne stignem pisati eseje. Kad igram PES, barem se osjeti da je lopta "slobodnija". Iako je jedno i drugo teško njesra od igre

10 godina
neaktivan
Idealist kaže...
hanteed kaže...

igra je realna 

sjeti se ovog

Hahahahahahaha! jesi ti našao uspoređivati kruške i jabuke. hahaha

Igra je skriptirana do zadnjeg binarnog koda! Igram (igrao sam) karijeru sa engleskim klubom u 4. ligi. Muka mi je već od te igre. Svaka lopta koja je odbijanac ide direktno protivničkom igraču u noge. Niti da bi barem jednom odskočila od terena. Znači svaka putanje lopte je unaprijed određena i nema uopće nikakvih varijacija po tom pitanju. U ova 3 dana koliko sam igrao karijeru imam toliko negativnih stvari za ispričati da jednostavno ne stignem pisati eseje. Kad igram PES, barem se osjeti da je lopta "slobodnija". Iako je jedno i drugo teško njesra od igre

ma znam, ismijavam ea, ja sam se kanio fife, ponekad odigram sa frendom i to je to, ima i drugih igara

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
FIFA 18

MOTM Sane i Salah su dvije kartice koje ne smiju postojat. Kako su to smijesna kartice, krecu se ko zmija jbt led. U 16m lik drz L2 i samo hoda kroz moje :D gledam i vristim od smijeha. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

MOTM Sane i Salah su dvije kartice koje ne smiju postojat. Kako su to smijesna kartice, krecu se ko zmija jbt led. U 16m lik drz L2 i samo hoda kroz moje :D gledam i vristim od smijeha. 

Ja imam Sanea i rijetko kad je OP. Uglavnom snjime zabijam tap-inove i odbijance. Obicni Mkhtariyan mi se pokazao bolji od njega

17 godina
Idealist kaže...

Evo, sad igram tekmu i lik iz tri kornera mi zabije tri gola. Inače svaku prvo loptu ja izbijem ali jedva do penala a tamo uvijek njegov igrač koji iz voleja para mrežu. Inače tri gola sam iz kornera dobio u tri mjeseca a sada u jednoj tekmi. Onda igra pogura mene. Zabijem mu ovaj smiješan gol pa onda zabijem gol s 20 m po zemlji jedno metar od stative a da mu se golman ne pomakne. Samo pogledaom isprati loptu. Fakat ne mogu shvatiti zašto to rade?

8 godina
neaktivan
FIFA 18

evo i mog tima sa rezervama koje planiram da prodam i da kupim Maradonu (ona kartica 91 juce ode za 2.2 m inace je oko 2.5-2.7m)

inace to je tim koji sam napravio za manje od dva meseca na TL, poslednjih mesec dana samo igram utakmice, dodjoh do 3. lige u FUT-u, u WL ne uspevam da se plasiram nikako, stegnem se kad udjem u finale wl kavilifikacija i ne vredi nikako. u 17 sam ulazio par puta u wl na onu foru kao u 25 posto sam najboljih koji se nisu plasirali pa sam tako dolazio do ucesca u wl, ove godine dolazim do polufinala finala, retko ispadnem u prva dva kola kvalifikacija, ali nikako da mi stigne ta specijalna pozivnica :)

0 0 hvala 0
14 godina
goran973 kaže...

evo i mog tima sa rezervama koje planiram da prodam i da kupim Maradonu (ona kartica 91 juce ode za 2.2 m inace je oko 2.5-2.7m)

inace to je tim koji sam napravio za manje od dva meseca na TL, poslednjih mesec dana samo igram utakmice, dodjoh do 3. lige u FUT-u, u WL ne uspevam da se plasiram nikako, stegnem se kad udjem u finale wl kavilifikacija i ne vredi nikako. u 17 sam ulazio par puta u wl na onu foru kao u 25 posto sam najboljih koji se nisu plasirali pa sam tako dolazio do ucesca u wl, ove godine dolazim do polufinala finala, retko ispadnem u prva dva kola kvalifikacija, ali nikako da mi stigne ta specijalna pozivnica :)

Ja te moram pitati otkuda ti coinsi za sve ove igrače?

Kažeš da WL ne igraš, 3. divizija... Moram priznat da mi nije jasno.

Evo ja niti jedan vikend nemam ispod 21 pobjedu u WL, igram 1. diviziju i nemam ni približno ovakvu momčad.

Nije napad niti ništa samo me zanima kako :)

13 godina
goran973 kaže...

evo i mog tima sa rezervama

Walkera i Kolašinca si stavio na te pozicije samo da nam ih pokažeš ili stvarno igraš s njima tako?!

Ako je ovo drugo, onda 

[19xx] 4ntraks
13 godina
goran973 kaže...

Nije mi jasno od kuda ti ovakva ekipa. Do coinsa nisi mogo nikako doc samo kroz igranje a da nisi u WL. 

11 godina
goran973 kaže...

Mozda bi se kvalificirao za WL kad bi imao dva kvalitetna stopera a ne bekove. Nije pace sve

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ocito je da sam trebao prije poceti plakati tu u temi.

Paket od vikend lige :)

Interesantno kako je prvi nakon njega rating 82, cudno da nije bacio jos neku jaku karticu.

Al dobro je i ovako, 160k vise na racunu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 19:16 (C3c1l).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nije mi jasno od kuda ti ovakva ekipa. Do coinsa nisi mogo nikako doc samo kroz igranje a da nisi u WL. 

Kaj nitko od vas nije čuo za market i trgovanje na njemu?

17 godina
C3c1l kaže...

Ocito je da sam trebao prije poceti plakati tu u temi.

Paket od vikend lige :)

Interesantno kako je prvi nakon njega rating 82, cudno da nije bacio jos neku jaku karticu.

Al dobro je i ovako, 160k vise na racunu..

Ja danas odigrao 6 puta upgrade BPl i najjači igrač van dijk. Potom se potrgam da složim onih 10 asista online i poberem pack s dva igrača u kojem kako vidim neki dobijaju ronalda, messia, hazarda, aguera a moj pack izgleda ovako. Stari ja plačem ali ne pomaže... Otvorio i dva jumbo packa i nisam rare igrača dobio. Dobijem rare kartice dresova i stadiona te contractsa. Čak niti rare fitness karticu više ne mogu dobiti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 21:45 (movie).
8 godina
neaktivan
zvone07 kaže...
goran973 kaže...

Ja te moram pitati otkuda ti coinsi za sve ove igrače?

Kažeš da WL ne igraš, 3. divizija... Moram priznat da mi nije jasno.

Evo ja niti jedan vikend nemam ispod 21 pobjedu u WL, igram 1. diviziju i nemam ni približno ovakvu momčad.

Nije napad niti ništa samo me zanima kako :

pa na Tl od prvog dana, besomucno kupuj, preprodaj, kupih ronaldo debeli pa poceh da igram tri dana ranije, a na mobu i pre izlaska transferima skupljao coinse. fifu igram od januara ove godine i fife 17 i tad vidih do maja na tl nisam ni igrao tekme, samo klinac i napravih zver tim na kraju, retko ko mi falio iz toty iz premier lige. rekoh od 20 novembra, pa do sad samo igrah odigrao sam do sad oko 1000, jbg deco, zaludan sam, igram non stop, navijam nocu alarme kad treba da uzmem nekog igraca, samo posvecenost i rezultati ce doci, tj vas bas briga ni ne mroate da se mucite kad znate da igrate, ja jednostavno moram da jakim igracima anuliram ocajno igranje odbrane :)

8 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goran973 kaže...

evo i mog tima sa rezervama

Walkera i Kolašinca si stavio na te pozicije samo da nam ih pokažeš ili stvarno igraš s njima tako?!

Ako je ovo drugo, onda 

Ne, kad pocne utakmica zamenim vokera i zanetija, tako da mi zaneti i kolasinac igraju cb :) probaj, kolasinac jak kao zemlja, fizio 91, nosi sve, a jeste da nije pace sve, ali jeste dosta.

8 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kaj nitko od vas nije čuo za market i trgovanje na njemu?

Izgleda da nisu :)

17 godina
goran973 kaže...

Ne, kad pocne utakmica zamenim vokera i zanetija, tako da mi zaneti i kolasinac igraju cb :) probaj, kolasinac jak kao zemlja, fizio 91, nosi sve, a jeste da nije pace sve, ali jeste dosta.

I dalje ne kužim? Evo da si si složio obranu kao moja plus tvoj golman kladim se da teško možeš nešto bolje složiti u BPL. Svi su igrači na svojim pozicijama, jaki ko bikovi, sve bez greške. Tako kako ti igraš ja ne bih daleko dogurao...

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Koja debilana, slozim si ekipu i krenem je kupovat na market i zblokira mi se cijela fifa, ne mogu vise pristupiti niti preko moba niti preko weba.

Sta ima se srusio opet neki kurac?? Jel vama radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Koja debilana, slozim si ekipu i krenem je kupovat na market i zblokira mi se cijela fifa, ne mogu vise pristupiti niti preko moba niti preko weba.

Ne radi, kod mene je sve otišlo k vragu prije desetak minuta. Evo gledam niti web app ne radi. Fakat su smiješni. Tolike novce zarađuju, toliko korisnika imaju i sve rade da se sve to smanji..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Ne radi, kod mene je sve otišlo k vragu prije desetak minuta. Evo gledam niti web app ne radi. Fakat su smiješni. Tolike novce zarađuju, toliko korisnika imaju i sve rade da se sve to smanji..

Katastrofa, a ovo sam si slozio za 200k, probat cu ih sutra za vikend ligu

13 godina
FIFA 18

Sve EA igre nemaju pristup online komponenti. Barem tako citam na redditu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice