FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.034.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Cofinho kaže...
KoRaa_SenSei kaže...

Pozdrav Ekipa,

Odavno pratim Forum, ali se nisam prije ukljucivao u razgovor. Ja sam FIFA ESL Adria Head Staff/Admin, i zelio bi da vam opisem jedan projekat koji su mi ( nam ) povjerilji ljudi iz najveceg eSport brenda na svijetu ESL, ako je iko od vas igrao FIFU na nekom "visem" nivou, sigurno je cuo za ESL, do sada, na ESL Adria su se samo igrali CS:GO i LoL turniri, ali sada, kada je sastav Adrie izmjenjen, odlucili smo dodati i FIFU jer ima ogroman neiskoristeni potencijal na prostorima Balkana, Obzirom da nam je ovako jak brend "iza ledja" ne sumnjam da mozemo od ovoga napraviti veliku stvar, znam da na forumu ima ozbiljnih, uslovno receno starijih igraca, koji ce doprinijeti kvaliteti turnira u buducnosti. Turniri ce se igrati svake nedjelje u 19:00h, na PC i na PS4, a prize pool ce rasti sve vise obzirom da se ocekuje porast igraca iz turnira u turnir, takodjer, ako uspijemo pokazati da nas ima mnogo i da smo dostojni biti dio ESL, imati cemo i Live eventove širom Balkana za one koji budu najbolji online, naravno, troškove prevoza, smjestaja, i hrane bi snosili ESL i drugi sponzori, prvi ( i posljednji ) FIFA 17 TURNIR SE IGRA VEC OVU NEDJELJU! A nakon toga pocinjemo sa FIFA 18 TURNIRIMA! 

LINK TURNIRA : https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa17-ps4/major/fifa-adria-cup-1/

Zvanicne vijesti o povratku ESL Adria : https://play.eslgaming.com/adria/news/272664

Pozovite prijatelje, da nas bude sto vise, ako moze Gorilla da na svjetskom osvoji 160.000e, zasto nebi mogao najbolji sa nasih prostora 5.000e :D 

https://www.upload.ee/image/7468759/Untitled.png

Dođoh, vidjeh, osvojih. Dakle, gdje su tih 5.000 eura? 

Ako nije tajna, koji rezultat je bio protiv Edinha? 

PSN: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 22:58 (Rayz00).
12 godina
Rayz00 kaže...
Cofinho kaže...
KoRaa_SenSei kaže...

Pozdrav Ekipa,

Odavno pratim Forum, ali se nisam prije ukljucivao u razgovor. Ja sam FIFA ESL Adria Head Staff/Admin, i zelio bi da vam opisem jedan projekat koji su mi ( nam ) povjerilji ljudi iz najveceg eSport brenda na svijetu ESL, ako je iko od vas igrao FIFU na nekom "visem" nivou, sigurno je cuo za ESL, do sada, na ESL Adria su se samo igrali CS:GO i LoL turniri, ali sada, kada je sastav Adrie izmjenjen, odlucili smo dodati i FIFU jer ima ogroman neiskoristeni potencijal na prostorima Balkana, Obzirom da nam je ovako jak brend "iza ledja" ne sumnjam da mozemo od ovoga napraviti veliku stvar, znam da na forumu ima ozbiljnih, uslovno receno starijih igraca, koji ce doprinijeti kvaliteti turnira u buducnosti. Turniri ce se igrati svake nedjelje u 19:00h, na PC i na PS4, a prize pool ce rasti sve vise obzirom da se ocekuje porast igraca iz turnira u turnir, takodjer, ako uspijemo pokazati da nas ima mnogo i da smo dostojni biti dio ESL, imati cemo i Live eventove širom Balkana za one koji budu najbolji online, naravno, troškove prevoza, smjestaja, i hrane bi snosili ESL i drugi sponzori, prvi ( i posljednji ) FIFA 17 TURNIR SE IGRA VEC OVU NEDJELJU! A nakon toga pocinjemo sa FIFA 18 TURNIRIMA! 

LINK TURNIRA : https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa17-ps4/major/fifa-adria-cup-1/

Zvanicne vijesti o povratku ESL Adria : https://play.eslgaming.com/adria/news/272664

Pozovite prijatelje, da nas bude sto vise, ako moze Gorilla da na svjetskom osvoji 160.000e, zasto nebi mogao najbolji sa nasih prostora 5.000e :D 

6-2

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
Rayz00 kaže...
Cofinho kaže...
KoRaa_SenSei kaže...

6-2

Dobar si 

PSN: RayzCRO
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Dok neke i dalje smeta zategnutost mreze, meni je pocelo ic na zivce kada puknes skroz traljavo po golu, kada lopta ide malo brze nego brzina hoda, golman napravi predivan povaljak i onda usere sve jer to odbije umjesto da uhvati za kontru   Nadam se da je to samo do dema, da ce to ispravit jer je to nesto sta pioniri hvataju, a gdje nece Neuer...

BTW i dalje mi znaju bit cudne boje (sivilo itd) travnjaka na bombonjeri te bljestavilo ili sjena na replayu, ovisi kako kad, a na ostalim stadionima je sve ok. Nije do HDR-a jer kolega ima tv sa HDR-om i kod njega se zna desavat ista stvar... Na PC-u sve savrseno radi, jos ljepse izgleda nego na PS4 i jedina zamjerka je sto mi pokrece fifu u window modu, ali zanemarivo...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Dok neke i dalje smeta zategnutost mreze, meni je pocelo ic na zivce kada puknes skroz traljavo po golu, kada lopta ide malo brze nego brzina hoda, golman napravi predivan povaljak i onda usere sve jer to odbije umjesto da uhvati za kontru   Nadam se da je to samo do dema, da ce to ispravit jer je to nesto sta pioniri hvataju, a gdje nece Neuer...

BTW i dalje mi znaju bit cudne boje (sivilo itd) travnjaka na bombonjeri te bljestavilo ili sjena na replayu, ovisi kako kad, a na ostalim stadionima je sve ok. Nije do HDR-a jer kolega ima tv sa HDR-om i kod njega se zna desavat ista stvar... Na PC-u sve savrseno radi, jos ljepse izgleda nego na PS4 i jedina zamjerka je sto mi pokrece fifu u window modu, ali zanemarivo...

Neće to popraviti, to je tako. Jednostavne lopte odbija kako bi bilo što više golova. Mene užasava da niti jedan udarac sa strane ma kako napadač imao loš kut udarca golman ne može obraniti. Dovoljno je samo pogoditi okvir gola, sve ulazi. Po meni, golmani su loše odrađeni tj. imaju katastrofalan balans u igri. Od nemogućeg do pacerskog. Što se HDR tiče, nažalost još nemam tv koji ga podržava. Čitao sam na netu da to s HDR-om izgleda bolesno, pogotovo ta osvijetljenja. Pod bolesno mislim na bolesno dobro. Bar tako svi kažu.

Kod HDR je bitno da imaš 10 bitni koji je u svim televizorima tek od ove godine. Do sada je bio 8 bitni ili neka kemija koja nije pravi HDR već marketinški trik pa ustvari u tom slučaju imao ga ili ne imao isti vrag. Na HCL recenzent kaže da su osvijetljenja u demou na HDR nešto nevjerojatno. Kaj ne možeš u opcijama igre prebaciti s windowed na full screen? Ja si uvijek prebacim pa tako i ovaj demo na windowed kako bih mogao malo igrati malo čeprkati po netu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 10:29 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Same shit every year :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Vrlo vjerojatno sutra s prvim TOTW starta i novi web app, dakle u 19h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Vrlo vjerojatno sutra s prvim TOTW starta i novi web app, dakle u 19h.

Nisam siguran, no čini mi se da sam negdje pročitao/vidio da je odgođen webapp.... (za 22.9.?).

17 godina
soft kaže...

Nisam siguran, no čini mi se da sam negdje pročitao/vidio da je odgođen webapp.... (za 22.9.?).

Sve je moguće no s obzirom da 21.09. starta origin access i svi ćemo moći deset sati igrati, pa tako i fut nekako se nadam da će prije toga dignuti web app. Tim više što im lijepo pada na srijedu i novi totw pa dan ranije nego puste cijelu igru puste nam pristup web appu. Sada sam malo listao i kažu 21.09. kada i igru puste. No nekako se nadam da bi to moglo biti već sutra..

10 godina
Tko svi? Svi koji smo prednaručili ili koji imamo access?
13 godina
FIFA 18

Ovo piše na stranici: The FUT Web App and other FIFA Web features are down for maintenance while we prepare for FIFA 18. The new web app launches on September 21st (GMT).

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
playjob kaže...
Tko svi? Svi koji smo prednaručili ili koji imamo access?

Svi koji plate access. Ja sam ga platio ta 3 eura za mjesec dana ili koliko je već da mogu odigrati i vidjeti o čemu se radi.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Kako funkcionira access? znači, uplatim ta 4 eura i dobijem pristup full igri i webappu par dana ranije, a kad uzmem cdkey na dan izlaska samo aktiviram igru koja je downloadana već na erly accessu?
Negdje sam pročitao da je web app svima dostupan ranije koji su FIFU 17 igrali prije kolovoza

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 14:57 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

Kako funkcionira access? znači, uplatim ta 4 eura i dobijem pristup full igri i webappu par dana ranije, a kad uzmem cdkey na dan izlaska samo aktiviram igru koja je downloadana već na erly accessu?
Negdje sam pročitao da je web app svima dostupan ranije koji su FIFU 17 igrali prije kolovoza

Ne. Web app nema s time veze. Svatko tko je igrao fifu17 i do 01.08. 2017 odigrao bar jednu tekmu futa ima raniji pristup web appu. Origin access platiš mjesec dana i igraš sve igre koje su na njemu. Između ostalog imat ćeš i pristup fifi 18 na 10 sati. Nakon toga igra se zaključava. Naravno ako kupiš igru, uneseš ključ i nastavljaš gdje si stao s igranjem fife.

17 godina
FIFA 18

Dobro, u nekim situacijama ovisno o poziciji mogu popušiti ocjene igrača u ovogodišnjoj fifi ali krajnje ocjene higuaina i aguera je nešto što ne mogu popušiti. U većini statsa aguero je bolji. U total statsu je bolji i osjetno je bolji u total IGS a ima manju ocjenu? Po čemu je higuain 90 a aguero 89?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

sad je u sancti dobra ponuda za plejku od 1tb dodatni gamepad i fifa za 3 soma..jako privalčno i ne vjerujem da ću se moć oduprijet 
a od fife na kompu sam odustao..igrao demo jednu tekmu..oke je to..al zbog svih cheatara i svega kae bilo u 17..jednostvano neću opet to prolazit

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 /
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Evo jedna tekma futa s iconama između dva dobra igrača

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Kakva je razlika izmedu obicne fife i DLC ?

0 0 hvala 0
14 godina
IDMM kaže...

Kakva je razlika izmedu obicne fife i DLC ?

Pojasni pitanje jer ovo nema baš smisla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Fifa 18 pre order 40eura a Fifa 18 pre order DLC 44eura. U cemu je razlika

0 0 hvala 0
12 godina
guzda22 kaže...

sad je u sancti dobra ponuda za plejku od 1tb dodatni gamepad i fifa za 3 soma..jako privalčno i ne vjerujem da ću se moć oduprijet 
a od fife na kompu sam odustao..igrao demo jednu tekmu..oke je to..al zbog svih cheatara i svega kae bilo u 17..jednostvano neću opet to prolazit

FIFA na PC-u odavno vise nema smisla, jedino ako ce tko offline igrat ili u drustvu, online je totalno izgubljen, sve vise citera, a sve maje postenih igraca iz godine u godinu

8 godina
movie kaže...

Dobro, u nekim situacijama ovisno o poziciji mogu popušiti ocjene igrača u ovogodišnjoj fifi ali krajnje ocjene higuaina i aguera je nešto što ne mogu popušiti. U većini statsa aguero je bolji. U total statsu je bolji i osjetno je bolji u total IGS a ima manju ocjenu? Po čemu je higuain 90 a aguero 89?

Vrlo vjerojatno je tajna u tome da imaju ljude koji su površno u nogometu. To je kao da ja rateam NBA igrače, a pogledam godišnje jednu NBA utakmicu. U najgorem slučaju su Aguero i Higuain u egalu što se tiče ocjena; realno Aguero jede Higuaina za doručak. 

17 godina
Vandit kaže...

Vrlo vjerojatno je tajna u tome da imaju ljude koji su površno u nogometu. To je kao da ja rateam NBA igrače, a pogledam godišnje jednu NBA utakmicu. U najgorem slučaju su Aguero i Higuain u egalu što se tiče ocjena; realno Aguero jede Higuaina za doručak. 

Nije mi bila namjera istraživati tko je bolji igrač već čista usporedba novih kartica u fifi 18. Imamo karticu kojoj je ocjena 90 a u gotovo svim statsima je lošija od kartice ocjene 89? Kako je to moguće? Potom bacim pogled na total statse i total IGS a tu je situacija još gora po karticu 90. Stoga se pitam na koju foru s obzirom na sve statse i činjenicu da su obje kartice iste pozicije aguero ima 89 a higuain 90? Vidim da se i vani povela rasprava kako kartica s lošijim statsima ima bolju konačnu ocjenu od kartice s boljim statsima pod uvjetom da su iste pozicije?

EA ima dobro razvijen sistem praćenja klubova i igrača po svim ligama. To je masa ljudi koja ima zadatak pratiti određeni klub tijekom cijele sezone a onda na kraju sezone ocjene daju za onaj klub za koji su bili zaduženi. Potom se ocjene zbrajajau i uzima se prosječna ocjena a finalnu karticu oblikuje EA. Bio je na netu članak o načinu ocjenjivanja. Svatko se mogao prijaviti i postati vanjski suradnik u ocjenjivanju igrača. Bili su neki uvjeti ali se ne sjećam koji jer me nije interesiralo.

16 godina
FIFA 18

Mi koji imamo ea access,kad bi mogli dobiti preload? Piše na originu starting 21.september. Jel to start triala il preloada? Meni je bitno jer sam na pišljivih 10 megabita pa mi treba pola dana da skinem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IDMM kaže...

Fifa 18 pre order 40eura a Fifa 18 pre order DLC 44eura. U cemu je razlika

Gdje si to našao? 

Moralo bi u opisu negdje pisati, ali pretpostavljam da u ovoj drugoj verziji dobiješ još neke dodatne FUT piz*arije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Vandit kaže...

Nije mi bila namjera istraživati tko je bolji igrač već čista usporedba novih kartica u fifi 18. Imamo karticu kojoj je ocjena 90 a u gotovo svim statsima je lošija od kartice ocjene 89? Kako je to moguće? Potom bacim pogled na total statse i total IGS a tu je situacija još gora po karticu 90. Stoga se pitam na koju foru s obzirom na sve statse i činjenicu da su obje kartice iste pozicije aguero ima 89 a higuain 90? Vidim da se i vani povela rasprava kako kartica s lošijim statsima ima bolju konačnu ocjenu od kartice s boljim statsima pod uvjetom da su iste pozicije?

EA ima dobro razvijen sistem praćenja klubova i igrača po svim ligama. To je masa ljudi koja ima zadatak pratiti određeni klub tijekom cijele sezone a onda na kraju sezone ocjene daju za onaj klub za koji su bili zaduženi. Potom se ocjene zbrajajau i uzima se prosječna ocjena a finalnu karticu oblikuje EA. Bio je na netu članak o načinu ocjenjivanja. Svatko se mogao prijaviti i postati vanjski suradnik u ocjenjivanju igrača. Bili su neki uvjeti ali se ne sjećam koji jer me nije interesiralo.

Mislim da se za svaku poziciju gledaju određene ocjene i po tome se kreira overall igrača. Tipa za ST je bitan shot power, finishing, body balance i sl... za CF možda bitniji pass, za CDM, tackling i sl... Vjerojatno higuain ima nešto bolji šut i finishing i zato ima veću overall ocjenu. Brzina i agility se tu vjerojatno ne gledaju dok kod se krila i LB/RB gledaju...

17 godina
izvone kaže...

Mi koji imamo ea access,kad bi mogli dobiti preload? Piše na originu starting 21.september. Jel to start triala il preloada? Meni je bitno jer sam na pišljivih 10 megabita pa mi treba pola dana da skinem.

21.09. igru će moći skinuti korisnici origin accessa i igrati je deset sati.

8 godina
neaktivan

Razlika je u tome što kod jedne dobijaš preoreder bonus, a kod druge ne. Imaš na allkeysshopu kad otvoriš pored svake ponude je li standardna ili sa preorder bonusom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 14:13 (Black and white).
8 godina
neaktivan

@cofinho

Majstore, svaka čast! Rekao sam da  na Forumu ima ozbiljnih igrača, nadam se da si uživao, hahah ako ovako nastaviš novci nisu daleko! sa FIFOM 18 krecemo jos mnogo ozbiljnije, ako nas bude mnogo, sponzori ce bez sumnje podrzati turnir obezbjedjivanjem nagrada za pobjednike,  a do tada, imas priliku da odbranis titulu vec ovu nedjelju na oprostajnom turniru FIFA 17 : https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa17-ps4/major/fifa-adria-cup-2/

Takodjer, pridruzi se FB grupi na kojoj imas vise informacija : https://www.facebook.com/groups/301936976621742/

KoRaa
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 19:17 (KoRaa_SenSei).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice