FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.034.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 18

upravo skinuli pare za fifu18...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18

Zadnje tri godine sam uzimao preko njih i sve pet. 

8 godina

E jebiga, onda sam ja poseban jer mi sve radi kako treba.

16 godina
FIFA 18

Je li bolje da kupim sada ili netom poslije izlaska igre buduci da moram kupiti tri primjerka (cijena je u pitanju)?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 1:08 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

E jebiga, onda sam ja poseban jer mi sve radi kako treba.

Nisi, to je demo i događaju se takve stvari. Nekome je crn ekran pri pokretanju igre, vidim na forumu je takvih najviše, netko uopće ne može pokreniti igru, nekome ovo, nekome ono... Veselo kao i svake godine. Inače koristim microsoft gamepad i stvarno nikada nije bilo problema s njim. Da nisam pročitao na forumu i kako slabo igram PC demo vjerojatno ne bih niti skužio. Interesanto, već kada spominjem forum, dosta ljufi se žali da je igra prespora? Znači, možemo očekivati ubrzanje igre. Inače da je po meni ja bih je još mrvicu usporio.

16 godina
neaktivan
FIFA 18

do sada sto sam odigrao oko desetak tekmi meni je igra odlicno sjela tempo je odlican,samo vec vidim da ce se puno po krilima igrat jer nekak mi se cini da driven pass (mislim da se tako zove) prolazi pre lagano to mi se jedino ne svidja kod gameplay-a

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mene živcira što su ovi ubačaji skoro pa uvijek savršeni. Znači koji god igrač da ubaci ona felša drito napadaču na glavu. Ako će to tako ostati i do full verzije već vidim kako će se 90% golova zabijati na taj način. Također golmani su dosta lošiji od prethodne godine, ne mogu skoro ništa unutar 16 m obraniti. Slažem se da se igra mora još malo usporiti, ali ako će ovako ostati odnosno ako je neće ubrzavati ( a svi znamo da hoće, pogotovo FUT), ja bih bio sretan, ako ništa barem pace više ne igra toliku ulogu. Zato je sad snaga preuzela inicijativu i igrači kao Lukaku, Higuain i slični će bit nezaustavljivi. Općenito grafički igra izgleda prekrasno, igram na PS4 pro i 4k Tv i to stvarno izgleda skoro pa kao da je svarnost.

Vidim nitko ne spominje quick subtitutions novinu, kako vam se to sviđa, meni je to super dodatak, da ne moram stalno pauzirati igru i vršiti izmjene.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kao i uvijek kontroverze i teorije zavjere pri ocjenjivanju igrača pred izlazak fife. Tako je i ove godine, lik je nezadovoljan messievom ocjenom te si je dao trudao i složio interesantan video uradak o pojedinim statsima messia u fifi 18

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=o8s2GwXACUY

Kako riješiti problem crnog ekrana u demou fife 18?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 11:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Uletavam ko padobranac, ali od kuda ste vi narucili ili planirate uzeti Fifu 18?

Vidio sam da je na scdkeys oko 290kn, ima li gdje povoljnije?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Bilo je primjedbi na gol i mrežu u demou fife18. Više ona šipka koja drži mrežu na travi ne poskakuje pri udarcu lopte u mrežu. To mi je bilo fora i nedostaje mi. No gledam sada engleze i više niti njima ne poskakuje ta štanga. Očito su ovi iz ea doslovno precrtali novu situaciju jer su očito nešto englezi mijenjali na učvrščivanju mreže? Bar je tako na ove dvije tekme koje gledam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodinho kaže...

Uletavam ko padobranac, ali od kuda ste vi narucili ili planirate uzeti Fifu 18?

Vidio sam da je na scdkeys oko 290kn, ima li gdje povoljnije?

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-18-cd-key-compare-prices/

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 19:05 (Vladitor).
14 godina
17 godina

Ja sam prošle godine doplatio, sada se više ne sjećam 1/2 eura za 5 draftova. Nije bilo packova osim u dvije najjače verzije igre a u trećoj su davali pet draftova. Možda se ove godine može doplatiti za 5 packova? Pogledaj malo na stranici.

15 godina
neaktivan
FIFA 18

Koliko vas je na kraju izašao icon edition?

Ja sam na xboxu platio oko 610 kuna.

0 0 hvala 0
17 godina
Hojs kaže...

S popustom od 10% na HR storeu Icon edition dođe 674 kn

13 godina
FIFA 18

700kn za igru  trecina konzole jbt.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ovisnost, jbg.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hojs kaže...

Ja sam na Originu uzeo s 10% popusta također za 81€, cca 600 KN.

[19xx] 4ntraks
8 godina
FIFA 18

Ja bih se svima vama koji ste uzeli preskupe verzije igre htio zahvaliti. Vi cete biti jedan lijep komad transfer liste i dopustati ljudima da rade jeftine timove. Sanse da ikoga upecate su mizerne, sanse da zaradite ogromne pare od tih packova su jos manje.

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

Odigrao pet utakmica. Prezentacija na razini. Igra nešto manje.

Odmah u prvoj utakmici sam pogodio 4 stative/prečke. Rekoh idem pratiti koliku ću puta pogoditi okvir gola. Long story short:

pet utakmica - 12 puta sam pogodio prečku ili stativu. Više puta sam pogodio stativu/prečku nego što sam promašio gol.

Osim toga, igra je nešto sporija što se meni osobno sviđa. Ne volim kada bude situacija u FUT-u da je igra tri puta ubrzana. Rocket League je u tim situacijama simulacija nasparam gameplaya FIFA-e.

Ono što mi se i dalje ne sviđa su ping-pong dodavanja, čudno kretanje lopte prilikom pucanja na gol.

Sve u svemu, kupit ću FIFA-u, ali vjerojatno tamo negdje oko Božića kada bude 50% jeftinija, jel' toliko realno i vrijedi.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kupi 12 000 fifa poinsta i osnovnu verziju igre i to će te koštati oko 1300 kn. Ovako platiš 674 kn. E sad, isplati se ili ne isplati ovisi o svakome od nas što od igre očekuje i koliko ga zabavlja. Znači, za nekih 150 kn dobijem fifa pointsa u vrijednosti 760 kn. Vidim da NBA2K18 u najskupljoj verziji košta preko 1200 kn. Znači, fifa je mala beba...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 14:48 (movie).
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ja bih se svima vama koji ste uzeli preskupe verzije igre htio zahvaliti. Vi cete biti jedan lijep komad transfer liste i dopustati ljudima da rade jeftine timove. Sanse da ikoga upecate su mizerne, sanse da zaradite ogromne pare od tih packova su jos manje.

Ne razumijem kako ću to ja tebi omogućiti kupovinom Icon edition fife slaganje jeftine momčadi? Nisam prošle godine u packovima ništa dobio ali opet dovoljno da u startu skupim oko 300k coinsa. Na kraju sam na marketu zaradio oko 14 milijuna coinsa s tim da sam prestao pratiti market nakon izlaska tots engleza. Nešto malo sam još pratio dok su izašli tots nijemci i nakon toga više nisam trgovao jer me nije interesiralo. U fifi 18 očekujem istu stvar. U mjesec dana ću si složiti najbolje engleze i nijemce a IF kartice ću samo kupovati zbog zarade. Ove godine definitivno ne igram s nikakvim IF karticama. Buksam coinse i trgujem čekajući tots i to je to.

8 godina
neaktivan

Dolaskom ovih squad battlesa su olaksali ekipi koja ne misli dati ni kunu u pointse i to je ok. 

Prosle godine ako si bio dovoljno dobar da mozes igrati Wl svaki tjedan takoder nisi imao problema sa dobijanjem dobrih packova, a sada je ovo benefit cak i za losije igrace.

Jos uz silne SBCove se nadam da ce jedino trosenje love ove godine biti pocetnih 300-400 kn koje cu ulupat odmah u pakete, ali vidjet cemo, tako sam rekao i prosle godine pa sam spalio hiljadarku sigurnu

17 godina
totalTV kaže...

Dolaskom ovih squad battlesa su olaksali ekipi koja ne misli dati ni kunu u pointse i to je ok. 

Prosle godine ako si bio dovoljno dobar da mozes igrati Wl svaki tjedan takoder nisi imao problema sa dobijanjem dobrih packova, a sada je ovo benefit cak i za losije igrace.

Jos uz silne SBCove se nadam da ce jedino trosenje love ove godine biti pocetnih 300-400 kn koje cu ulupat odmah u pakete, ali vidjet cemo, tako sam rekao i prosle godine pa sam spalio hiljadarku sigurnu

Siguran sam da u tim offline packovima neće biti ništa dobrog kao što nije bilo niti do sada. Pogotovo kaj ćeš moći birati težinu i svi eće igrati na manjim težinama da imaju što više pobjeda. Što manja težina to lošiji packovi, no niti na najtežem nisu bili bog zn kaj.

13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ja nemam namjeru prodavati ništa zbog SBC-a.

Osim ako mi uđe neki skupi igrač koji mi ne treba.

Tako da na mene ne računaš :P

Inače, ovo je najviše što sam ikad dao za igru odjednom.

Davao sam za Baterfilde i premiume više kad se zbroji, ali čisto za igru nikad ovoliko.

A dao sam zato jer sam siguran da će u tu igru otići minimum 1000 sati za razliku od mnogih pizdarija koje sam plaćao 40-60€ i igrao ih po 2-3 sata.

Konkretno, baš sam neki dan gledao na Steamu, na zadnja 3 COD-a sam skupio sveukupno 30-tak sati igranja, a na njih sam spizdio minimum 120€.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
FIFA 18

takodjer,igram je cijele godine i nije mi zao ni lipe,ovu fifu mislim da imam oko 3000 tekmi odigrano mozda koju stotku vise i zbilja sam se naigro :)

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

platim svoju 49.95€ u trgovini kao i uvijek i to je to...

0 0 hvala 0
12 godina
KoRaa_SenSei kaže...

Pozdrav Ekipa,

Odavno pratim Forum, ali se nisam prije ukljucivao u razgovor. Ja sam FIFA ESL Adria Head Staff/Admin, i zelio bi da vam opisem jedan projekat koji su mi ( nam ) povjerilji ljudi iz najveceg eSport brenda na svijetu ESL, ako je iko od vas igrao FIFU na nekom "visem" nivou, sigurno je cuo za ESL, do sada, na ESL Adria su se samo igrali CS:GO i LoL turniri, ali sada, kada je sastav Adrie izmjenjen, odlucili smo dodati i FIFU jer ima ogroman neiskoristeni potencijal na prostorima Balkana, Obzirom da nam je ovako jak brend "iza ledja" ne sumnjam da mozemo od ovoga napraviti veliku stvar, znam da na forumu ima ozbiljnih, uslovno receno starijih igraca, koji ce doprinijeti kvaliteti turnira u buducnosti. Turniri ce se igrati svake nedjelje u 19:00h, na PC i na PS4, a prize pool ce rasti sve vise obzirom da se ocekuje porast igraca iz turnira u turnir, takodjer, ako uspijemo pokazati da nas ima mnogo i da smo dostojni biti dio ESL, imati cemo i Live eventove širom Balkana za one koji budu najbolji online, naravno, troškove prevoza, smjestaja, i hrane bi snosili ESL i drugi sponzori, prvi ( i posljednji ) FIFA 17 TURNIR SE IGRA VEC OVU NEDJELJU! A nakon toga pocinjemo sa FIFA 18 TURNIRIMA! 

LINK TURNIRA : https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa17-ps4/major/fifa-adria-cup-1/

Zvanicne vijesti o povratku ESL Adria : https://play.eslgaming.com/adria/news/272664

Pozovite prijatelje, da nas bude sto vise, ako moze Gorilla da na svjetskom osvoji 160.000e, zasto nebi mogao najbolji sa nasih prostora 5.000e :D 

https://www.upload.ee/image/7468759/Untitled.png

Dođoh, vidjeh, osvojih. Dakle, gdje su tih 5.000 eura? 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice