- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda je problem u tih 14 dana. Drugog razloga nema da ti ne bi radilo online. Ili je isteklo, ili nije aktivirano ili nekaj treba napraviti. Imaš u opcijama PS4 koliko ti je još preostalo PS+ pretplate pa vidi. Kada čekiraš online vezu sve ti prođe bez problema i kaže ti da je PS4 povezan s PSN? Teško je nešto reći na daljinu, pogotovo ako nemaš kupljenu PS+ petplatu. Kad odeš na store, koji imaš? U kojoj valuti su istaknute cijene? Imaš pretplatu na mjesec dana pa si uzmi da vidiš, iako ne vidim razlog ako misliš igrati da si ne uzmeš pretplatu na godinu dana. Imaš na bug forumu PS4 temu pa postavi tamo pitanje tih 15 dana jer sam vidio da mnogima to nije radilo kako treba.
Zadnjih dana imam teških probema s "momentumom", da to tako nazovem.
Jako često gubim od očito slabijih igrača uz to da njihov golman bude najbolji igrač s minimum 15 obrana, dok moj golman ima 3-5 ako.
Stative i grede pogađam minimum jedanput po utakmici, a očite penale mi ne sudi barem svaku drugu utakmicu.
Jučer igram i prvo poluvrijeme mi lik doslovno nije prešao centar.
Imao sam desetak udaraca na gol, a rijetko kad pucam bezveze tako da je od toga barem 7-8 bilo u šesnaestercu i iz izrađenih akcija.
Počinje drugo poluvrijeme i ja isfrustriran idam staviti taktiku sa balance na defence jer mi je pun kurac da me debili kontriraju i tako pobjeđuju.
Reko, sad ću se ja branit, a ti napadaj pa da vidimo kako ti to radiš.
Međutim, kontroler mi je sjeban nešto i ja u brzini dok sam namještao taktiku usput stisnem i swap wings.
Od tog trenutka moji igrači poludiše i zabijem mu tri komada u roku odmah.
Golovi nisu zabijeni iz kontre kako sam planirao jer ne mogu igrati na način da se branim, ali akcije su išle glatko i napadači su pospremali ono što moraju, a ne kao u prvom poluvremenu da gađaju stative ili golmana.
Sljedeću utakmicu isto to mi se dogodilo i na poluvremenu napravim isto i s lakoćom pobijedim.
Sad mi ništa nije jasno?
Da li je mijenjanje taktike uzrok boljoj igri igrača ili je to slučajnost?
BTW
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put igrao i da li sam uopće igrao protiv nekog tko u ekipi ima TOTY igrače?
Možda na početku sam odigrao jednu-dvije?
I s Ronaldom i Messijem isto ne susrećem baš igrače.
Ili EA efikasno rješava čitere ili baš imam sreće da ne nailazim na takve igrače?
I da, riješim SBC TOTW 84 i dobijem jebenog Škrtela.
Od bijesa idem složit još jedan i da ću stisnut submit, al prelomi se nešto u meni i odustanem.
Ali tim je posložen pa nije isključeno da ću ovih dana ponovo stisnuti submit i ostati posran :(
Ja sam napravio SBC 82+ i dobio Courtoisa,ja imam srece samo u tim untradable packovima hahhaha
Kupi pretplatu. Čudiš se zakaj se ne možeš spojiti a nemaš kupljenu pretplatu za PSN? Imaš nekih 15 dana probnog perioda koji koliko vidim nekima ne radi iz nekog razloga. Već nekoliko dana pitaš jedno te isto i valjda si shvatio da si jedini s problemom. Svi koji imamo kupljenu pretplatu za PSN+ nemamo problema sa spajanjem na ea server a ti sada vidi gdje je problem? Kako bi rekli, nema đabe ni u stare babe.
Aj provjeri što ti ovdje piše tj. do kada imaš tih 14 dana i da li ih uopće imaš te da li ti connection test prođe do kraja?
Igram Fifu FUT od 2010 godine.
Danas me igra unistila, weekeend liga, 14 poraza za redom s tim da sam dao 4 gola i to jedva, preko 20 udaraca u okvir gola po tekmi, vodim 2-0 i dobim 3 komada u 90+2 jer mi se stoperi sudaraju, Neuer i dalje na golu je veliko govno, Suarez mi u prosjeku pogodi 6 precki a na drugoj strani Butland lovi žive lopte u ruke i to udarce sa 10.tak metara..Neviđene situacije su mi se desavale..
Znam da je igra smece i dao bog da krepo onaj koji ju je slagao, ja znam da mi je ovo zadnja, nema Boga da je vise kupim, jednostavno vise nemam volje, napravio sam uninstal i to je to od mene.
zivjeli decki,
lp
Danas me igra unistila, weekeend liga, 14 poraza za redom s tim da sam dao 4 gola i to jedva, preko 20 udaraca u okvir gola po tekmi, vodim 2-0 i dobim 3 komada u 90+2 jer mi se stoperi sudaraju, Neuer i dalje na golu je veliko govno, Suarez mi u prosjeku pogodi 6 precki a na drugoj strani Butland lovi žive lopte u ruke i to udarce sa 10.tak metara..Neviđene situacije su mi se desavale..
Znam da je igra smece i dao bog da krepo onaj koji ju je slagao, ja znam da mi je ovo zadnja, nema Boga da je vise kupim, jednostavno vise nemam volje, napravio sam uninstal i to je to od mene.
zivjeli decki,
lp
Prije ili poslije svi cemo otici.Ja sam ovu WL imao 10 pobjeda i 8 disconnecta od tih 8 puta 5 puta sam vodio i 3 puta je bilo nerijeseno cak me jedanput disconnectalo u 90+ minuti dok sam vodio 2-0 doslovno mi sigurnu pobjedu izbilo iz ruke.Protivnike je izbacilo 3 puta pri nerjesenim rezultatom.Mene samo zanima kako to da me nikad ne izbaci kada gubim.
Ne kužim te? Linkao sam ti primjere i jesi li pogledao što kod tebe piše kada odeš u navedene opcije? I ja bih volio igrati besplatno ali ne ide tako da možeš otvarati nove acc do besvijesti ali neće se ništa promijeniti ako ne kupiš PSN pretplatu. Ajde linkaj iste fotke kao što sam ih ja tebi linkao pa da vidimo kaj ti piše?
Jebeš ea server. Što ti piše, kada je aktivirana plus pretplata i do kada kada odeš pogledati u opcije acc? Što kaže test kada testiraš internet vezu? Jesi zakačen na PSN? Čiji acc koristiš? Hrvatski, GB ili USA? Od kuda si uopće? Ako si recimo iz bosne i napravio si acc na stvarnu adresu vrlo vjerojatno ti ne radi jer bosna nema svoj store. Teško je reći na neviđeno što ne štima, tim prije jer svima sve radi normalno.
Gle, nemaš PSN+ pretplatu a htio bi igrati online? Jesi primjetio da se itko žalio da ne može igrati online osim tebe? Postao sam ti fotke kako izgleda kada imaš plus pretplatu. Nekoliko puta sam te molio da postaš ti svoje fotke da vidimo što ti piše. Ne znaš čiji imaš otvoren acc, nisi rekao od kuda si, ako si aktivirao promo period na jednom acc ne možeš ga više aktivirati na novo otvorenom acc, u tom slučaju moraš prvi acc staviti pod primarni u opcijama.
Ima toliko stvari koje treba napraviti ali ti nisi odgovorio niti na jednu kako bi ti netko konkretno pomogao. Kako da ti netko riješi problem na neviđeno? Daj mi svoju konzolu na pet minuta i igrat ću preko nje fifu online. Evo, za početak mi fotkaj opcije iz kojih se vidi kada ti je krenio promo period i do kada traje te čiji imaš otvoren acc.
I za kraj, neka se netko javi tko ima kupljenu PSN+ uslugu a da mu ne radi online? Ja za takvog nisam čuo. Naravno, ti ne spadaš u tu kategoriju jer nemaš kupljenu uslugu.
zivjeli decki,
lp
Ja sam prošli vikend u subotu počeo s 1-9 i onda sam prekinuo da ne bi nešto razbio.
U nedjelju je bilo nešto bolje pa sam uspio navuć 9 pobjeda na kraju.
Ostala mi je još jedna utakmica za odigrat, ali mi ništa nije značila pa nisam igrao.
A u subotu, pa jednim dijelom i u nedjelju, jebeni užas.... od tih 9 poraza jedan me pobijedio koji je bio bolji od mene i to priznajem.
Ovo ostalo slično kao i kod tebe... ja sam taj koji diktira igru i dominira, a protivnici pobjeđuju.
Golove kakve sam dobivao.... dodam golmanu i s golmanom idem dodat dalje loptu, a on se okrene i u gol.
Ponekad kad mi je pun kurac znam dodavat golmanu i zabit si autogol.... znači kad ideš napucat loptu u gol, on se okrene i ispuca ju u teren, a u igri kad ideš dodat igraču u polju on se okrene i zabije si gol.
Pa mi lik puca bezveznu loptu po podu, lagano točno u golmana, a on ju gleda i prođe mu kroz noge.
Mislim da čak imam jednu snimljenu situaciju s Handanovičem pa ću uploadat ako nađem.
I ja sam isto primjetio da su golmani retardirani sa loptom zato im dodajem samo u ekstremnim situacijama bas kad je situacija da nemam kome dodat onda jedino.
zivjeli decki,
lp
Ja sam se ubacio u to ludilo godinu dana kasnije ali iskustva su ista. Jučer sam odigrao tekmu u kojoj mi ništa nije bilo jasno. Moj golman je u 120 minuta imao jednu jebenu obranu. Naravno, njegov butland je bio dvocifren. Pogodio sam 5/6 stativa i prvi put sam poveo u 112 minuti, ako se ne varam. Cijelo vrijeme sam stizao rezultat a dominirao sam cijelu tekmu. Lik svaki put kada pređe centar zabije gol. Dva gola je zabio naingolan s 30m. Ono, lud sam bio.
NIsam izdržao i sinoć na bidanju za 185k uzmem TIF Costu. Nisam ga imao još ove godine pa da probam. Nije pametno pred tots kupovati if kartice jer će im cijena pasti ali ova mi se učinila podnošljivom za takvu karticu. Valjda neću puno na njoj izgubiti jer za sada ide uredno preko 200k coinsa.
Ma ja sam je obrisao, nisam cak niti stavio sve igrace na market, jednostavno uninstal i kraj price.
Ne treba meni da budem nakon jebene utakmice toliko nervozan da ne znam gdje bi sa sobom po kuci.
Igra je zesca prevara i govno namjesteno da je to preruzno, pa ja tocno osjetim kad cu dobiti gol i ne mogu to izbjeci.
Po 3-4 puta mi znaju pucati u istoj akciji i konstantno im se lopta vraca na nogu i tako dok ga ne zabije.
Ljudi moji ja to sranje ne igram već ima neko vrijeme...
Kap koja je prelila čašu je bilo kad sam gubi 7-0 protiv nekog lika koji je imao Ineisgnea i Mertensa...Pa svaki napad moji bi se micali od tih njegovih debila brzih jednostavno ,
čovijek je svaku put bio 3 metra u prednosti...A moji se nicu micali...
A prvo bacanje joysticka je došlo kad mi je sa Florenzijem pretrčao Baldu Keita i Alexa Sandra.
Tijekom partije sam 3 bacio joystick od pod...3 put je bio koban...Otišao lijevi analog.
I sad sam miran...Ne igram ne nerviram se...Jednostavno ko ne uplaćuje coinse i pointse EA-u će biti je*an u zdrav mozak i to je tako.
Također ne igram već jedno 2 tjedna i život nikad bolji nije bio, nema više sekiracije, barem što se tiče fife :D
prestao sasvim slučajno, imao dosta posla i obaveza, i jedno 5-6 dana nisam igrao. Nakon toga već i zaboravio na igru, jednostavo nisam palio, nisam se ni sjetio. Tu i tamo visim na marketu na companionu i to je to..
Ovaj IF Keita Balde Diao 85 je opasna zvijerka, a dobio sam ga u mjesečnoj nagradi. Od 4 igrača jedino se sjećam Keite i u početku sam bio debelo razočaran. Obzirom da igram sa igračima iz PL, na poluvremenu ubacim Keitu koji odradi brutalan posao neovisno o chemistry-u. Moram priznati da je ovo najači napadač sa kojim sam igrao kada se uzme u obzir izdržljivost u duelu tj., tokom remplanja. U stanju je otresti bilo kojeg stopera i sjuriti se ka golu. Jednom kada se oslobodi, nemože ga nitko više uhvatiti.
Baš se mislim da dovedem IF Manea, a IF Gueya već imam i na taj način mu osiguram skoro full chem.
BTW., da li je netko probao IF Kane-a (90)? Statsi su mu brutalni pa me zanima kakav je na terenu.
Igra je zesca prevara i govno namjesteno da je to preruzno, pa ja tocno osjetim kad cu dobiti gol i ne mogu to izbjeci.
Po 3-4 puta mi znaju pucati u istoj akciji i konstantno im se lopta vraca na nogu i tako dok ga ne zabije.
Evo sada ti meni reci je li ovo normalno? Igram danas i imam loptu na polovici protivnika. Lik se samo zaleti u mene i bez prekršaja izbije loptu svom napadaču koji stoji sam a moja dva igrača čuvaju jedan drugog. OK,mogu progutati da nije bio faul na centru ali ne mogu progutati da se ovako obrana ponaša. Pa u kojem nogometu igrači ovako stoje na terenu? Kako lijepo stoje u liniji da nije zaleđe i kako brižno stoje na pristojnoj udaljenosti kako slučajno ne bi stigao lika. Ja na ovo ne mogu utjecati. Mogu jedino prebaciti na najbližeg svog igrača protivniku ali naravno više ga ne mogu stići.
Golman mi konstantno cijeli dan ima jednu do dvije obrane po tekmi. Kada nešto i obrani onda se nađe moj igrač koji zabije autogol. Danas cijeli dan mi obrana stoji široko i likovi samo ulaze. Pa nisam debil. Najgore kada ti se to događa protiv likova koji znaju igrati. Samo trpaju. Jedan me danas sašio da boli glava. Ima jebenu momčad i zna igrati a meni ništa ne polazi za nogom osim ovakvi autogolovi. Jednostavno takav dan...
Costa mi nikada nije legao pa niti ovaj TIF. Pet tekmi bez gola i bez prilike. Stavio sam ga na market. Da sam ga barem noćas stavio zaradio bih gotovo 30k sada ako zaradim 15k bit će dobro.
Nije zafrkavanje ako misliš ozbiljno. Prvo, kupovanje acc ti je rizik jer to su sve ukradeni acc i ako sony skuži bana ti konzolu i nema više interneta. Vidiš i to mi je sada palo na pamet? Da nisi od nekoga kupio konzolu tko je popio ban od sonya pa nema interneta ili si kupio novu? Drugo, prilikom kupovine pretplate obrati pozornost za koji market kupuješ pretplatu? Ne znam od kuda si ali meni je logično kada imamo Hrvatski market da imam acc na HR storeu i plus pretplatu na njemu. Možeš kupiti plus pretplatu za GB ili USA store ali onda moraš na njima otvoriti acc. Ne možeš miješati pretplatu za različita tržišta. Trebaš se odlučiti za jedno tržište i za njega uzeti PSN+.
Pozdrav,
ja sam stari konj koji tek uči Fifu pa me zanima ima li netko volje za odigrati friendly te dati neki savjet jer moram stići ekipu koja igra godinama, a naravno ne žele ništa reći. U teoriji znam poteze, kontrole itd, ali još puno moram naučit. Igram i seasons online za vježbu, al bez feedbacka. Tny
Pozdrav,
ja sam stari konj koji tek uči Fifu pa me zanima ima li netko volje za odigrati friendly te dati neki savjet jer moram stići ekipu koja igra godinama, a naravno ne žele ništa reći. U teoriji znam poteze, kontrole itd, ali još puno moram naučit. Igram i seasons online za vježbu, al bez feedbacka. Tny
Ja sam počeo sa FIFA 15.
Ispočetka sam igrao single player dok nisam pohvatao konce i složio ekipu.
Došao do 1. divizije u single playeru i onda krenuo polako online.
Mada, sad iz ove perspektive, nije bilo potrebno toliko vremena potrošiti u single playeru zato jer sp komponenta i multi su dvije potpuno različite stvari.
Ono što može neki prištavi mulac od 11 godina smisliti kako bi pobijedio nećeš susresti igrajući protiv AI.
Zato ti predlažem da odmah kreneš polako online i da se naoružaš debelim živcima ili popiješ normabel prije igranja.
Pozdrav,
Pogledaj na youtube tutorijale imas ih jako puno i tamo ce ti sve reci i pokazati.Odigraj one treninge sto imas u fifi i igraj samo igraj,sto budes imao vise sati bit ces bolji i znat ces sto u kojoj situaciji napravit.
Hvala momci. Dakle nastavljam online sezone pa dok ne poludim.