FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Ajde me dodaj.
Origin je Croatia_Royal_Flash.
11 godina
neaktivan
Cro_Royal_Flash
Sj... me mob gore.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Serveri su i dalje uzas? Odigrao sad jednu u sezoni i nisam se mogao spojiti dok nisam izasao pa ponovo usao u fifu. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Kako ne igram malo sam kratio vrijeme na marketu i ovaj vikend sam na dva igrača uzeo preko 300k coinsa. Na SIF Sokratisu i nadograđenom Aubameyangu. Nevjerojatno je da na bidanju dobijem aubameyanga za 200k coinsa a ode odmah za 235k coinsa. Kaj se nikome ne da bidati već kupuju na gotovo? Ista stvar je sa Sokratisom. Na bidanju ga dobijem maksimalno za 115k a ode za 140k coinsa. Čak sam noćaš na bidanju dobio otw manea za 400k coinsa a prodao ga za 455k coinsa. Sad mi žao kaj ga nisam zadržao u klubu pa jedan dan malo probao jer se sa zaradom od 32k coinsa neću obogatiti. Kako završava vikend liga sada će biti malo teže uvaliti igrače dok se market ne stabilizira. Ostala mi još dva sokratisa ali ne brinem, otići će i oni... stvarno ove godine uz malo truda nije problem doći do coinsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Mal da ubijem dosadu završim marqquee matchups Arsenal v Liverppol otvorim pack kad ono bingo :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina

Sretni gade, vjerojatno najbolja kartica u cijeloj igri 

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Kako ne igram malo sam kratio vrijeme na marketu i ovaj vikend sam na dva igrača uzeo preko 300k coinsa. Na SIF Sokratisu i nadograđenom Aubameyangu. Nevjerojatno je da na bidanju dobijem aubameyanga za 200k coinsa a ode odmah za 235k coinsa. Kaj se nikome ne da bidati već kupuju na gotovo? Ista stvar je sa Sokratisom. Na bidanju ga dobijem maksimalno za 115k a ode za 140k coinsa. Čak sam noćaš na bidanju dobio otw manea za 400k coinsa a prodao ga za 455k coinsa. Sad mi žao kaj ga nisam zadržao u klubu pa jedan dan malo probao jer se sa zaradom od 32k coinsa neću obogatiti. Kako završava vikend liga sada će biti malo teže uvaliti igrače dok se market ne stabilizira. Ostala mi još dva sokratisa ali ne brinem, otići će i oni... stvarno ove godine uz malo truda nije problem doći do coinsa...

Istina, ja sam jučer kupio OTW Jesea za 40k, kad je zabio odmah sam ga uvalio za 65k ako slučajno Las Palmas dobije gol pa ne pobijedi.Taman kad sam ga prodao Osasuna okrenula na 3:2, ali je Las Palmas na kraju pobijedio 5:2 tak nešt i na kraju je Jese zabio još jedan gol pa sam ga mogao i za 10k više prodat sad, ali rizik je bio.

BTW. Ved čestitke na najkompletnijem veznjaku na svijetu. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 11:28 (nidjoPro).
17 godina
ved23 kaže...

Mal da ubijem dosadu završim marqquee matchups Arsenal v Liverppol otvorim pack kad ono bingo :D

Pročitam i aj da i ja okušam sreću. Potrošim 10k a u packu dobijem igrača za max 8k coinsa. Ništa novo... Pa dokle ću biti kurčeve sreće?

12 godina

Movie tvoj racun su oznacili sa 'ko ga jebe' na pocetku ove fife, nemoj trosit coinse na to uopce. Ja sam cak solidne srece bio, malo packova sam uzimao ove godine, kad je bila la liga + bundes wl u 45k packu izvukao modrica, u jednom od 25k izvukao albu i felipe luisa, potrosio 15k na taj draft, dobio oko 180.

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja mislim da sam zavrsio sa futom forever. Nisam igrao tacno nedelju dana fut, pomalo sezonu odigram sa klubovima i odmorio se lepo od svega i danas rekoh hajde da se kvalifikujem za sledecu wl jer za vikend nisam hteo igrati i vidim traze rejting ekipe 3,5 i nije mi se dalo sklapati ekipu i odigram dve utakmice u fut sezoni, prva izjednacena skroz, pobedim 3:1 iako je realan rez trebao biti 3:3 drugu gubim 2:1 i nestane konekcija protivniku... To na sve lici samo ne na fudbal, ubrzano, nema odbrane, nebo i zemlja od obicne sezone sa klubovima i tako kazem ja sebi zavrsio si sa futom do daljnjeg jer je gejmplej ocajan da nmz biti gori i kad bih izostavio skripting i momentum. Kad mi se igra odigram koju utakmici u sezoni i ne razmisljam o svim problemima koji prate fut. Ko god zeli da uziva u fifi savetujem mu sezonu da igra. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni je to možda 5-6ti pack koji sam otvorio , drugi od tih matchups-a i eto sjelo ko budali šamar.Odma ga rješio za 1.9m coinsa da si mogu složit ekipu kakvu sam zamislio.Mislio sam zadržat ali nebi imao onda coinsa za napravit ovo što sam htio

Još imam 2-3 igrača prodat i opet sam na nekih 500-600 od čeg ću malo ulagat probat zaradit kad se već ima toliko coinsa na lageru :P

Hvala EA (jednom u životu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ovo je bila tema za publiku.
Prava golijada.
Nikad nisam dao više golova u jednoj tekmi protiv dobrog protivnika.
Doduše, pušio sam 3:0 dok nisam promijenio formaciju.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
nema konekcije
Od sinoc ne mogu da udjem u ultimate tim, izlazi mi poruka: www.help.ea.com/article/not-able-to-connect-to-online-play for additional information. Restartovah ruter, ali nije do konekcije, nisam banovan niti ima razloga za to, ali proverih mejl i za to za svaki slucaj. Da li neko zna u cemu je probem i kako da to resim? Hvala puno. Goran :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: nema konekcije
goran973 kaže...
Od sinoc ne mogu da udjem u ultimate tim, izlazi mi poruka: www.help.ea.com/article/not-able-to-connect-to-online-play for additional information. Restartovah ruter, ali nije do konekcije, nisam banovan niti ima razloga za to, ali proverih mejl i za to za svaki slucaj. Da li neko zna u cemu je probem i kako da to resim? Hvala puno. Goran :)

Jesi kupovao coinse?

8 godina
neaktivan
Re: nema konekcije
Kako da ih kupujem? Nisam. Igrao normalno, ostavio fifu ukljucenu, otisao na kosarku, kad sam se vratio posle dva sata pise izgubili ste konekciju, da udjem u nju ponovo i izbacuje mi da ea serveri nisu dostupni i da probam ponovo. Igram od 1 januara, nisam imao nikad problema sa konekcijom do sad
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Prekjučer iz dosade nakon što sam završio utakmice u WL, uplatim draft, osvojim ga, al ne dobijem skupljeg igrača od 2k. Kažem sebi po stoti put da neću više nikad ga igrati i zeštoko sam se prevario u pozitivnom smislu.
Navečer nakon što sam se vratio sa poker turnira, odlučim da pokažem drugu draft, da zajedno izvućemo paketiće, osvojim opet draft kadd...
45000 coinsa + rare pack a u rare packu!!

Osvojim opet Draft i dobijem opet 45000 coinsa i još nešto.. nakon toga nastavio igrati draftove i ovih par dana sam uplatio 9 puta draft, 7 puta osvojio i 2 puta ispao nakon 3pobjede, jednom poslije penala, drugi put nakon produžetaka.
U prosjeku naletim na  jednog cheatera koji sam sebi zabije gol.
Imao sam 140 000 coinsa kad sam krenuo igrat draft, sad imam 440k, plus jedno 10ak igrača na transferlisti i 20ak u klubu koji čekaju SBC.
Inače još sam izvukao Companya i Diego Costu, bez i jednog walkouta sam i dalje, ne samo otkad igram draft, nego uopšte.

Sad su porasli apetiti i veze nemam na šta ću trošiti coinse. Za početak kupiti Eriksena od 200k. Kad je najbolje kupovati igrače koji dan, u vrijeme WL, na dan prije, dan poslije kad?

P.S sad sam bolesnu ekipu na draftu izvukao, imao opciju poslije MARCELO TOTY ili Ronaldo obicni, izaberem Marcela jer je Bog, nadajući se da će posliije bit Ronaldo al šta je tu je :D:D:D:D

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 15:16 (AdisTM87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Najbolje ih je kupovat preko vikenda tad su najjeftiniji bar oni igraci koje ja gledam.Pocni pratit cijene igraca koje te zanimaju i ako im padne cijena za vikend kupi ih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Najbolje ih je kupovat preko vikenda tad su najjeftiniji bar oni igraci koje ja gledam.Pocni pratit cijene igraca koje te zanimaju i ako im padne cijena za vikend kupi ih.

Najbolje je nedjeljom poslije 15h. Do tada većina odigra wl i počne igrače stavljati na market pa je ponuda velika a cijene počnu padati..

8 godina
neaktivan
FIFA 17
Vratih ruter na fabricka podesavanja, iskljucih av i ad blocker, ali kao sto napisah od sinoc ne mogu da pristupim ea serverima, kazu nisu dostupni, pokusajte kasnije. Imam pitanje, igrica mi je na originu, ako obrisem origin sa kompa, pa ga ponovo instaliram i igricu sa njim, sav progres ce mi biti izgubljen (svi igraci i coinsi koje imam) ili ce moci da se sinhronizuje sa poslednjom verzijom koju juce sacuvah na cloudu? Molim vas ako neko zna, nije mi lako bez fife evo skoro 24 casa :)

0 0 hvala 0
12 godina

Fut nema veze sa cloud saveom, mozes instalirat i izbrisat igricu koliko zelis puta bez saveanja na cloud, coinsi i sve ce biti na fut racunu. Da to funkcionira kako ti mislis, lako bi se racuni punili coinsima.

8 godina
neaktivan
Dobro, dakle definitivno mogu da je deinstaliram i ponovo instaliram bice mi sve sacuvano u FUT-u?
10 godina
neaktivan
goran973 kaže...
Dobro, dakle definitivno mogu da je deinstaliram i ponovo instaliram bice mi sve sacuvano u FUT-u?

Hoce, ne brini. Da li si probao repair opciju, mislim da ti je to pametnije odraditi pre brisanja igre sa racunara. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 18:35 (ruya).
17 godina
goran973 kaže...

Pa odgovorio ti je kompa iznad. Zar trebaš nekoliko potvrda onog što ti je potvrđeno? I da, uvijek sam za frišku instalaciju jer uvijek na kraju završi tako. Zato ne gubi vrijeme na popravke kada vjerujem svi imamo flet internet i solidne brzine istog.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 18:52 (movie).
8 godina
neaktivan
FIFA 17
ruya: ne da mi da citiram... da, probah repair, ne pomaze.
movie: pa, znas sta igrah 600 i nesto sati od ng da bih klincu napravio ovakav tim, pa nadam se da razumes moju bojazan da opet spadnem na tim od 700 coinsa po igracu :) a i zbunila me je onda njegova poslednja recenica: Da to funkcionira kako ti mislis, lako bi se racuni punili coinsima.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
hvala svoj trojici :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Netko se gadno zajebo, otišao mi je pred nosom,doslovno mi je pobjegao za par sekundi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ima li na forumu itko da je elite na futu ili zna nekog tko je elite rank? Tko je uopće najbolje rangiran u hr?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 21:29 (jpantalon).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Ima li na forumu itko da je elite na futu ili zna nekog tko je elite rank? Tko je uopće najbolje rangiran u hr?

To i mene zanima, nažalost ja sam najviše imao 28 pobjeda, pa nisam uspio doći do tog famoznog ranka. :D

17 godina
C3c1l kaže...

Netko se gadno zajebo, otišao mi je pred nosom,doslovno mi je pobjegao za par sekundi 

koliko sam se takvih stvari nagledao ali uvijek sam prespor. Vjerojatno istu sekundu stisne tko zna koliko stotina ili tisuća igrača i prava je umjetnost i sreća da igra izabere upravo tebe kao najbržeg...

11 godina
protjeran
Evo za 50k nakupovaa se igrača iz bundeslige nadam se da ce se isplatiti i da ce uskoro biti neki sbc iz te lige jer bi bio red više.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice