FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 659.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni ova WL pojede zivce samo tako.

Jebo sam mater svima koji igraju Park the Bus i iz jednog udarca pogode i probiju Neuera koji je tobože najbolji golman u igri, dok sa druge strane Butland (wtf?!?! jebo me pas ako sam ga ikad u zivotu gledao na tv-u isto tako nikad prije ove fife nisam cuo za njega) brani 23 udarca u okvir gola od toga barem 10 sa peterca?!?

dobio 6 tekmi, 3 izgubio i to sve na penale jer me siluju sa tom bunker igrom, mislim da necu niti igrati dalje. nek si jebu mater.

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Treba igrati draft dok traje wl jer su protivnici smesni i mogu da se skupe fini pekovi.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Čitam jutros što pišete za ove što dižu ocijene igračima i k'o za vraga prvo pa muško.

Igram protiv lika koji očito nema pojma, ali moji igrači se ne ponašaju kao inače.

Njegovi lete i rade čudesa, a moji se prestrašili ili im se nije dalo igrat.

Dobijem bezveze gol iz kornera i onda krene užasan lag tako da jednostavno nisam mogao igrati dalje pa sam quitao - neka se idiot veseli ako mu ta pobjeda toliko znači.

Ovo je Kalinić koji je igrao za njega, a ja sam na marketu našao maksimum 84, mislim da je bila ocjena?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Jel se to opet pojavio onaj bug sa DC-om? Vodim protiv tipa 2-0 u WL, dobi crveni i izazove dc, na kraju se i meni zabiljezi poraz. Jel moguce? Jebem njih i njihove servere.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nevjerojatno koliko je Kalidou Koulibaly dobar bek.
Lik je uskoro u Barceloni.
Milina je gledati kako igra.
Napoli je totalno nadigrao Romu.

0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

Inače je lik stoper...Odigram jednu WL dobijem ladno jer je odlično radilo,drugu igrači kao mrtvi jedva pass sastavljam i prebacujem kontrole na manual jer drukčije nema smisla...Lik trči sa musom walker i mane ga nemogu stić ni gurnit nit išta , zabija 3 gola iz 3 šuta (2 u produzetcima) vodi 3 1 i pocinje zadrzavat loptu sa golmanom nekako uspijem 2 komada zabit , promasujem 2 penala jer je toliko mrtvo štekalo da bi mu skinio 3 zaredom s gigijem , zadnji je trebalo snimit jer neznam kako je iscupao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
C3c1l kaže...

Meni ova WL pojede zivce samo tako.

Jebo sam mater svima koji igraju Park the Bus i iz jednog udarca pogode i probiju Neuera koji je tobože najbolji golman u igri, dok sa druge strane Butland (wtf?!?! jebo me pas ako sam ga ikad u zivotu gledao na tv-u isto tako nikad prije ove fife nisam cuo za njega) brani 23 udarca u okvir gola od toga barem 10 sa peterca?!?

dobio 6 tekmi, 3 izgubio i to sve na penale jer me siluju sa tom bunker igrom, mislim da necu niti igrati dalje. nek si jebu mater.

Ja ni jednu nisam odigrao, nit planiram igrati... Kako sam se ohladio od tog futa to je za nepoverovati, tako mi svedno vise i za pekove i za wl i za sve. Kako jedan dan igram kao profi a drugi dan ko da nisam nikad igrao, glupost teska, zato sam se i ohladio i necu vise trositi zivce na namesteno i rezirano sranje od igre. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
12 godina
Skilledžija kaže...

Čitam jutros što pišete za ove što dižu ocijene igračima i k'o za vraga prvo pa muško.

Igram protiv lika koji očito nema pojma, ali moji igrači se ne ponašaju kao inače.

Dobijem bezveze gol iz kornera i onda krene užasan lag tako da jednostavno nisam mogao igrati dalje pa sam quitao - neka se idiot veseli ako mu ta pobjeda toliko znači.

Ovo je Kalinić koji je igrao za njega, a ja sam na marketu našao maksimum 84, mislim da je bila ocjena?

Isti slucaj kao kod mene izgubio sam partiju 5-4 svaki igrac mu je letio po terenu ben yeder mi je srusio Skrtela sto je jako smijesno,poslije tekme gledam ben yedder mu ima ovr 89 samo kaj sam ja zaboravio screenshootat jer su me doma tjerali da gasim igricu jer sam psovao kao kocijas.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Evo i ja sam se susreo sa smradom u WL

Ne mogu sliku staviti.

Uglavnom, imao je sve Španjolce i Casemiro mu je imao 88 rating.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 18:34 (C3c1l).
13 godina
FIFA 17

Ovo postaje smiješno lagano.

Koji kurac sam vas čitao jutros?!?

Sad svaku partiju provjerevam rejting igrača i od zadnje 3 u 2 su likovi boostali igrače.

Sad igram s likom ima Dele Alija 90 i Zahu 85.

Također, vidim da nije neki igrač, ali dodaju se njegovi k'o blesavi, bez greške igraju napad i obranu.

Zanimljivo da samo nekim igračima dignu rejting, a ne svima.

I točno osjetim po igri da je lik loš igrač ali ne mogu mu ništa jer njegovi lete po terenu, dok moji kurca ne mogu.

Ovako igrati nema smisla... jebo im pas mater.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...

Ovo postaje smiješno lagano.

Koji kurac sam vas čitao jutros?!?

Sad svaku partiju provjerevam rejting igrača i od zadnje 3 u 2 su likovi boostali igrače.

Sad igram s likom ima Dele Alija 90 i Zahu 85.

Također, vidim da nije neki igrač, ali dodaju se njegovi k'o blesavi, bez greške igraju napad i obranu.

Zanimljivo da samo nekim igračima dignu rejting, a ne svima.

I točno osjetim po igri da je lik loš igrač ali ne mogu mu ništa jer njegovi lete po terenu, dok moji kurca ne mogu.

Ovako igrati nema smisla... jebo im pas mater.

Pa nije to nemoguce, kao ni onaj Kalinic gore.

Ingame rating je drugaciji od onoga na kartici, zbog chemistrya. Ingame rating za svaku poziciju se racuna prema određenim statsima, i sad ako pogodis sa chemistry styleom mozes jako boostat taj rating.

Npr. POTM Dele Ali sa Artist chemistry styleom ima rating 94 na CM i 95 na CAM. 

Cheateri su oni kojima svaki igrac ima 99, barem ja tako mislim, ispravite me ako sam ukrivu.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 18:53 (KiCo77).
8 godina
neaktivan
Ja mogu da se slozim da je in game rejting drugaciji nego u meniju proveravajte i vase igrace i ja sam to primetio na xboxu samo nisam siguran dali u karijeri ili u futu.

0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Cheateri su oni kojima svaki igrac ima 99, barem ja tako mislim, ispravite me ako sam ukrivu.

Zašto su onda svi moji igrači i većina njihovih deklarirani prema vrijednosti na kartici?

Po tome kako si ti zamislio svi igrači bi onda trebali dobiti boost ili upgrade s obzirom da su mi svi sa zelenim crtama spojeni i da na svakom imam chem karticu.

Sad sam igrao s nekim našim degenerikom koji je isto boostao 3 igrača, ali sam ga svejedno razbio k'o beba zvečku.

Šta je taj čit besplatan da ga svaki idiot može imati ili koji kurac?!!!

Dakle najjači Mertens ima 89, Cuadrado 87, a Balde 83 karticu... pogledajte koliko njegovi imaju:

[19xx] 4ntraks
13 godina

Zato od ćitera niko ne zna igrati, meni je došao protivnik sa ibrahimovićem 95 ratovan i još par kartica nmg se sjetiti al' sam ga pobijedio, na kraju rage quit-a, ti isti su vjerovatno na taj način i došli do igrača ili kroz druft-ove ili već na neki drugi način.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 19:28 (Artem).
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo sad mi se to desilo. Uđem igram WL protiv nekog, 28 minuta već 3-0. Njegovi bolesni, odbijaju mu se lopte nevjerovatno, ja ludim, reko hajde da vidim ocjene... DEmbele RW 89, Schweinsteiger 86, Ben Yedder 86 etc... poludio sam i odlucim igrat na sve il nista, sa motivacijom 280%. Poluvrijeme 3-1, Benteke škarice 3-2, ulazi mu Lukaku, reko prati sad rating, bio sam u pravu... pogledajte u slikama... Eh reko nema veze ultra attacking idalje 3-3. Produžeci Y. Toure 4-3!!!
Ovo me sve motivisalo da napokon sastavim i jedan email EA-u, halalite na gramatičkim i drugim greškama,  poenta je naravno najbitnija.

Hello guys,
I know that you are trying to fight against cheaters so I decided that from now on I'm going to help you with that. So I'm writing basically every cheaters username on paper and then I will send it to you. I'm hoping that you will investigate it and then tell me what did you do about it, so I can stay motivated to keep me, you and all other players that want to play fair happy.

Okay here is a list:

1. SuspectedComa3 Is using a cheat where you can leave at first minute and get a win. So they win first league after 10minutes. He is a part of first league, using team name SToppengenge FC
2. ChayPaxx with team name of Cyka Blyat, is just one of probably other hundred players thats doing same like #1 just i noticed him in FUT DRAFT.
3. fifastephen(team name BVBALLSTAR) He left after few minutes in WL , not sure if cheating or disconnection, just doesnt make sense
4. toshkaaa(Rostelmash) same like #3. Not sure, but its suspicious.
5. Chelsea_Warrior1 I have really huge experience and I can make distinctions between lag and some kind of cheating. My players just didnt want to play, were making weird passes, shoots etc... I forgot to check his players ratings because i didn't knew yet about those kind of cheaters, will talk about it in next paragraph.
6. JoshuaDSG with team name VengerbergFC. Okay noticed same like in #5, his players were super fast, so it was kinda suspicios. I read today that there are players that like to upgrade their players by their own, so i decided to check his players and their ratings in "Performances". His RW Dembele had rating 89, Schweinsteiger 86, Ben Yedder 86, then in second half Lukaku entered the pitch, and just like i was thinking it was 93 rated Lukaku.
Pictures with proofs are attached.

Siguran sam da ovo nema veze sa chemistryem jer sam provjerio ocjene kod svojih igrača i svi imaju normalne ocjene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Prebacio sve coinse na drugi account i napraviop jedan sbc i domah u plusu oko 100k...Izbacilo mi Naby Keitu IF 86 oko 65 k ide...To je to namjetanje od EA.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

89 ST Mertens ima na LW,RW i CAM 92, to je taj sa tvoje slike, cak vidim da je i njemu igrao na LW.

Postoji na futheadu in-game stats.. za svaku poziciju overall rating je drugaciji i za vecinu igraca rating u igri je veci nego na kartici. Mislim da se taj in-game stats odnosi na karticu sa basic chemistry styleom tako da se ingame overall rating moze jos vise boostat.

Kakav je to cheat koj ce tvom schweinsteigeru stavit rating na 86.. kakvog to smisla ima uopce

88 lukaku ima ingame rating 91 na ST.. sa finisherom vjerovatno moze ic i preko.

Idem pogledat sad svoje ratinge IG al nemam puno chemistry kartica pa ne znam koliko ce bit vidljive razlike.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeste eto IG rating ni jednom mom igraču nije povečan, a mom protivniku jeste. Koristim chemistrye na svakome igraču, a sad ću maksuz probati i sa basic chemistryem i sa drugim igračima da vidim hoće li se šta promjeniti. Čuj kakav je to cheat, pa ne žele da budu previše upadni, doda +20 pace Schweinsteigeru i +5 ostale skillove i ima strašnog igrača :). Lukaku mu je bio obični

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 20:23 (AdisTM87).
8 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

89 ST Mertens ima na LW,RW i CAM 92, to je taj sa tvoje slike, cak vidim da je i njemu igrao na LW.

Postoji na futheadu in-game stats.. za svaku poziciju overall rating je drugaciji i za vecinu igraca rating u igri je veci nego na kartici. Mislim da se taj in-game stats odnosi na karticu sa basic chemistry styleom tako da se ingame overall rating moze jos vise boostat.

Kakav je to cheat koj ce tvom schweinsteigeru stavit rating na 86.. kakvog to smisla ima uopce

88 lukaku ima ingame rating 91 na ST.. sa finisherom vjerovatno moze ic i preko.

Idem pogledat sad svoje ratinge IG al nemam puno chemistry kartica pa ne znam koliko ce bit vidljive razlike.

U prvih 11 imam 10 igrača na svojoj poziciji, 1 igra CAM-a, a inače je CM. Od toga 6 igrača umjesto basic-a ima neku drugu chemistry karticu. Nikad ni tokom utakmice, a ni poslije utakmice nije pokazivalo ni veći ni manji rating od onog koja ta kartica ima. Posebno se to može primjetit kad moj i protivnički tim ima istog igrača (ista kartica), na istoj poziciji, sa istim chemistry styleom i sa istim chemistryem tima i individualnim chemistryem. Što onda ako je dignut rating njegovom igraču, a isti je igrač u pitanju, ne digne i mom ? :D

9 godina
neaktivan
FIFA 17

haha,.,nakon ovih upisa danas i ja poceo pratit rajtinge,strasno,obican cavani nakon utakmice najbolji protivnikov igrac sa 95 rajtingom,.,jebeno,,.,na pc-u igram,.,

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kox1987 kaže...

haha,.,nakon ovih upisa danas i ja poceo pratit rajtinge,strasno,obican cavani nakon utakmice najbolji protivnikov igrac sa 95 rajtingom,.,jebeno,,.,na pc-u igram,.,

Šta ima tu čudno? Ima vjerovatno Finishera što mu daje +10 rating...

9 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
kox1987 kaže...

Šta ima tu čudno? Ima vjerovatno Finishera što mu daje +10 rating...

kak moji nemaju veci rejting a svi mi imaju chemstry kartice,.,

edit:hehe to je bila ironija sad skonto,.,hehe

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 21:15 (kox1987).
14 godina
Jel gledaš nifove ili if ove?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

mene pitas ili,

14 godina
kox1987 kaže...
KiCo77 kaže...

mene pitas ili,

Adisa, al mogu i tebe, svejedno.

Ako ne znate za to ok, nema veze, al cemu to isprdavanje i TDanje? I moviea ste isto isprdavali na prosloj stranici kad je rekao da je nemoguce na PS4 mjenjat overall igraca sa 84 na 86.

Evo sad sam samo zbog ovoga isao odigrat tekmu, ja nemam nijednog IFa u timu (posto rijetko igram pa imam isti tim ko u 10. mjesecu haha), a protivnik je imao samo crnog Huntera sa Finisher CS.

To je bila jedina posebna kartica u tekmi i jedina kartica koja je imala veci rating (75 -> 76)

Sad je lik teski cheater jer si je strikeru povecao rating sa 75 na 76? Nemojte me nasmijavat.

I to je stara stvar, vrijedi jos od kad sam krenuo igrat FUT13, sta glumite? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 21:43 (KiCo77).
9 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
kox1987 kaže...
KiCo77 kaže...

mene pitas ili,

Ako ne znate za to ok, nema veze, al cemu to isprdavanje i TDanje? I moviea ste isto isprdavali na prosloj stranici kad je rekao da je nemoguce na PS4 mjenjat overall igraca sa 84 na 86.

Evo sad sam samo zbog ovoga isao odigrat tekmu, ja nemam nijednog IFa u timu (posto rijetko igram pa imam isti tim ko u 10. mjesecu haha), a protivnik je imao samo crnog Huntera sa Finisher CS.

To je bila jedina posebna kartica u tekmi i jedina kartica koja je imala veci rating (75 -> 76)

Sad je lik teski cheater jer si je strikeru povecao rating sa 75 na 76? Nemojte me nasmijavat.

lijepo sam napiso da je bio obican(zlatni) cavani od 85 ovr,zavrsila tekma rejting 95,kako,.,koja mu chem kartica ili bilo koja druga i na bilo kojoj poziciji daje 95 ovr,ponavljam,kako niti jedan moj igrac kada zavrsi tekma i najbolji je u mojoj momcadi ima isti ovr kao i na pocetku tekme a svi mi imaju neku chem na kartici i svi igraju identicne pozicije koje su i na kartici,i takodjer su mi sve linije zelene ili narancaste,.,jedino sto mi je logicno je to da jednostavno nama ne pise koliki je ovr naseg igraca sa chem karticom a da recimo protivniku pise od naseg.,.,i da,isao sam provjeriti na futheadu u vezi tog ingame ovr,cavani ali od 89 ovr moze imati na poziciji ST sa maestro karticom 95,sto opet pokazuje da obicni cavani od 85 ovr jednostavno nemoze imat 95,tj. ja ne kuzim kako je to moguce a da nije cheat,.,

14 godina
neaktivan
kox1987 kaže...
KiCo77 kaže...
kox1987 kaže...
KiCo77 kaže...

mene pitas ili,

lijepo sam napiso da je bio obican(zlatni) cavani od 85 ovr,zavrsila tekma rejting 95,kako,.,koja mu chem kartica ili bilo koja druga i na bilo kojoj poziciji daje 95 ovr,ponavljam,kako niti jedan moj igrac kada zavrsi tekma i najbolji je u mojoj momcadi ima isti ovr kao i na pocetku tekme a svi mi imaju neku chem na kartici i svi igraju identicne pozicije koje su i na kartici,i takodjer su mi sve linije zelene ili narancaste,.,jedino sto mi je logicno je to da jednostavno nama ne pise koliki je ovr naseg igraca sa chem karticom a da recimo protivniku pise od naseg.,.,i da,isao sam provjeriti na futheadu u vezi tog ingame ovr,cavani ali od 89 ovr moze imati na poziciji ST sa maestro karticom 95,sto opet pokazuje da obicni cavani od 85 ovr jednostavno nemoze imat 95,tj. ja ne kuzim kako je to moguce a da nije cheat,.,

Jel netko probao na svoju neku karticu stavit bonus +15 all i vidio šta kaže igra?

14 godina
FIFA 17

Jesi siguran da je bio obican? 

Ja znam da se specijalnim karticama mjenja IG rating, a sa CS se mjenja jos vise. 99% sam siguran da se NIFovima ne moze mjenjat ingame overall unutar futa.

Isto tako znam da 99 player rating postoji vec par godina, a ovaj slucaj koji vi spominjete da je jednom igracu rating na povecan na 86 drugom na 91 a trecem na 96 ne vjerujem da postoji, uostalom kako bi to radilo? Rucno postavljat prije tekme svaki put? Nema smisla pogotovo ako ne dize svim igracima..

Trebalo bi probat ovo sto kaze kolega gore sa training karticama, ali opet to je lako eliminirat jer se vidi kod ulaska na tekmu koji igraci imaju trening kartice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 22:36 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ljudi netripujte nisu sigurno citovi na konzoli.ne opterecujte se time.dok vi sto igrate na pc-u ne znam sta bi vam rekao.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ma najobicniji zlatni cavani 85 ovr,ne srecem puno igraca sa obojenim karticama posto igram 5 diviziju,neki obojeni cavani bi mi odma upo u oko da je bio takav,zato sam ceko da vidim dal ce se i meni isto to dogodit i eto dogodilo se i meni,al tocno vidis razliku u tekmi protiv takvih igraca,odjednom zaboravim igrat.,mislim nisam neki igrac bas al nisam ni toliko los bas,.,posto pizdim na taj fut eto ako netko hoce odigrat koju tekmu na pc nek se javi u PM,.,

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice