FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 17
TheMaverick kaže...

Kasne li i ostalim nagrade od WL na PS4? Jutros gledao i nema ništa, maloprije opet i niš...

Pojavila mi se obavijest na ulasku u fut da će nagrade od ovog tjedna pa ubuduće dolaziti u četvrtak u 7

8 godina
neaktivan
Citajte ljudi obavestenja koja dobijate u igri.lepo je pisalo da su nagrade od wl u cetvrtak u 6pm sto mu dodje u 7 kod nas.

3 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
FIFA 17

hoce li ovaj tjedan mjesecne nagrade?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja nikako ne mogu skužiti kako recimo iz slobodnjaka uputiti jak udarac,pa me zanima zna li netko od vas? Također velikih problema imam sa izvođenjem jedanaesteraca, svaki put šutiram pored gola,jednostavno ne znam u čemu je kvaka.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hrcak12345 kaže...

Ja nikako ne mogu skužiti kako recimo iz slobodnjaka uputiti jak udarac,pa me zanima zna li netko od vas? Također velikih problema imam sa izvođenjem jedanaesteraca, svaki put šutiram pored gola,jednostavno ne znam u čemu je kvaka.

Odi na onaj trening za pucanje penala, tamo će ti biti strelica pa ćeš skužiti. Moraš sasvim lagano analog držati u stranu koju želiš ciljati, a snagu udarca reguliraš krugom, duljinom pritiska.

8 godina
neaktivan

kada pucas slobodnjak drzis L1 i u napred ili gde hoces.penal pucas tako da prvo stisnes da kenes ka lopti znaci u napred pa onda sut i ciljanje.upali strelice ako ti je lakse  krstic stisnes na gore.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

sto se tice sbc za suareza sklopio sam bilbao,leganjes i deportivo za sada.to me je kostalo 40k.iskeno kupujem igrace odma po najnizoj ceni neda mi se da bidam.

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

sto se tice sbc za suareza sklopio sam bilbao,leganjes i deportivo za sada.to me je kostalo 40k.iskeno kupujem igrace odma po najnizoj ceni neda mi se da bidam.

Kaj si dobio u packovima? Je li uletjela još koja legenda?

Sinoć sam opet završio u bolnici pa ujutro na elektrokonverziji srca tako da na fifu mogu zaboraviti na duže vrijeme. Mogu polako slagati suareza pa gledati u njega. Jučer sam predvečer igrao fifu jedno 4 sata nakon dužeg vremena i opet me stresla fibliracija atrija. Nije samo zbog fife, očito se poklopilo par stvari... Jebeš život...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 16:03 (movie).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Neke promjene do 30k? 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

preporucam kantea, mozda mane ili dembelle 

8 godina
neaktivan
jel netko zna kad izlaze tots kartice?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Kaj si dobio u packovima? Je li uletjela još koja legenda?

Sinoć sam opet završio u bolnici pa ujutro na elektrokonverziji srca tako da na fifu mogu zaboraviti na duže vrijeme. Mogu polako slagati suareza pa gledati u njega. Jučer sam predvečer igrao fifu jedno 4 sata nakon dužeg vremena i opet me stresla fibliracija atrija. Nije samo zbog fife, očito se poklopilo par stvari... Jebeš život...

zavrsio do sada 11 ekipa ukljucujuci barsu,at madrid i osasunu i za sada ulozio 450k cenim da cu morati jos bar 250.otvaracu kartice tek kada sve zavrsim veceras verovatno.

17 godina
Jasperr kaže...

Neke promjene do 30k? 

Kante je pod moraš a još bi na tvom mjestu fernandinhu promijenio che karticu s obzirom na kojoj poziciji igra

ddjuro92 kaže...
jel netko zna kad izlaze tots kartice?

Obično krajem nogometne sezone jer ne mogu izaći totsi a da lige nisu izabrale momčadi godine a one ih opet obično biraju krajem nogometne sezone.

vaskeas kaže...

zavrsio do sada 11 ekipa ukljucujuci barsu,at madrid i osasunu i za sada ulozio 450k cenim da cu morati jos bar 250.otvaracu kartice tek kada sve zavrsim veceras verovatno.

Aj javi jel te kaj posralo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 19:50 (movie).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

e gotov je sbc suarez i u pekovima sam dobio oblaka,kantea i gaitana od skupljih.u celendz sam ulozio IF kantea(290k)IF wiliana (225k) legendu lemana (130k) i nagradu od wl u kojoj nisam dobio apsolutno nista.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kad ce vise taj upgrade???

EDIT: samo da napomenem da ja ne znam po koju osnovu grizman ima ovako visoku ocenu a igrac barem meni nula, za njega je aubamiyank, gray, walcot obican (ne bih da ga poredim sa if jer bi uvredio if karticu) to je toliko los igrac da ja nemam reci, dybala je za njega messi....njegova kretnja bez lopte je po meni nedefinisana, vardy  uvek kad vidi prostor grabi ga i bukvalno me tera da mu dodam loptu u prazan prostor, dok to ovaj klipan grizman niti to a jedina uteha je sto sam ga uzeo za 169k i proda za 185k, pa na njega zaradio inace nikada vise njega, svaka cast onom ko igra sa njim, ja jednostavno mogu reci da je meni nista posebno pa musa je bolji po meni...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 0:23 (Red_Star_Forever).
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Kupio bih Aubameyanga imao sam ga na pc-u znam da je zver ali to bi znacilo da moram da prodam ovu legendu od igraca, sta vi savetujete?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Zavrsio ovaj sbc za mega pack od 50k i dobio karinu ko inace.Bolasie najbolji igrač.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Zavrsio ovaj sbc za mega pack od 50k i dobio karinu ko inace.Bolasie najbolji igrač.

Iste smo srece u pekovima, vikend liga pekovi, osvoio draft i najskuplji igrac valero 2k, kad nemas srece nemas jbg

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
vaskeas kaže...

e gotov je sbc suarez i u pekovima sam dobio oblaka,kantea i gaitana od skupljih.u celendz sam ulozio IF kantea(290k)IF wiliana (225k) legendu lemana (130k) i nagradu od wl u kojoj nisam dobio apsolutno nista.

Kada sve zbrojiš, koliko te koštao suarez? 

ruya kaže...

Kupio bih Aubameyanga imao sam ga na pc-u znam da je zver ali to bi znacilo da moram da prodam ovu legendu od igraca, sta vi savetujete?

Navodno će auba dobiti upgrade. Ako je tako staroj kartici će cijena pasti. Sada je na tebi pa ga uzeti odmah ili pričekati eventualni upgrade. Rizik svakako postoji. Inače po meni te se dvije kartice ne mogu uspoređivati. Meni je lew kategorija iznad. Adut aube je brzina koja u ovoj igri ionako ne dolazi do izražaja. Možda jednom u deset tekmi. No to je ionako subjektivno mišljenje. Baš kao i griezmann koji je meni top tri napadača u igri. No već sam rekao i skužio da pojedini igrači igraju bolje ili lošije ovisno u kojoj ih formaciji koristite

Što se upgradea tiče, danas idu navodno prvi igrači. Bit će četiri kruga u sljedeća četiri tjedna. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 7:38 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer mi vrag ne dade mira i kupim IF Torresa za 37k, što je u tom trenutku bila najniža cijena. Gledam mu statse prije kupnje i mislim se...Inače, moje iskustvo je takvo da ako NIF kartica nije nešto, teško da će biti i IF, ali pogled na odlične statse je presudio na kraju. Odigram par tekmi sa njim i onaj prvi dojam je izostao tj., kada odmah u prvoj tekmi novi napadač zabije gol. Već u sljedećoj pada 1. gol ali i dalje nije to TO. Kasnije mi je donio važnu pobjedu od 1-0, a gol je zabio iz mrtvog kuta i dao mi koliku toliku nadu da nisam džabe bacio coinse.

Tamo negdje oko 20:00 odem preko mobitela provjeriti kolika mu je cijena i imao sam što vidjeti...,ide hladno za 18k. Došlo mi je da si uši počupam od muke.

Od nagrade sveukupno zgrnuo 65k i poletim da kupim IF Gameira, kad ono..., cijena mu zbog Suareza otišla u nebesa. Inače, NIF Gameiro mi je toliko dobro legao i trenutno je strijelac br. 1, ali u skorije vrijeme će ga stiči T. Muller i Grizi. 21k za Mullera je sića kada se vidi njegov učinak. Po meni bi trebao koštati minimalno 150k. Čovjek ne posustaje i zabija nemilosrdno. Partner u napadu mu je Hahn koji je definitivno OP i također nemilosrdno zabija i nakon odigranih preko 130 tekmi, te je 2.  strijelac momčadi. Onaj njegov WR slobodno okačite mačku o rep, jer mu nije prepreka da konstantno zabija.

Griezmann je dobar, što se odamh vidjelo u prvoj tekmi, ali me znao izdati u ključnim tekmama. Desilo mi se neki dan da je u 1 tekmi fulao 4 situacije 1na1 sa vratarem, a pobjeda mi je trebala za opstanak u div2. Nakon što sam se vratio bez poraza natrag, te mi se pružila prilika da uđem u div 1 i u onoj zadnjoj tekmi pri rezultatu 2-2 u zadnjim sekundama ponovo izbija sam na vratara i to u takovoj situaciji da mu ne prijeti da ga bilo tko sustigne i Navas mu reflexno brani udarac. Jebalo me to što sam bio u povoljnijem položaju za dešnjaka a Grizi je lijevak, ali igrač sa IGS 88 je morao to zabiti. Odmah sam se sjetio svih njegovih izgubljenih finala u RL. Bez obzira na sve nedam ga, jer je radilica i odlično se kreče u ulazi u prostor i konstantno vreba. Zna me izdati, ali kasnije se oduži na najbolji mogući način.

Održavam se u DIV 2 i trenutno sam na pragu ponovnog ulaska u DIV 1, ali tamo treba i vještine i sreće i dobrih kartica kako bi se napravilo nešto.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 9:00 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Kod mene je Griezmann pre slab napadač,zabija ali previše ga odgurnu od lopte,iako koristim na ST mog najdražeg igrača u igri SBC Sona,ima oko 400 tekmi i preko 220 golova i 150 asista,igram već s njim od kad je izašao i privikao sam se odlično na njega.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Kod mene je Griezmann pre slab napadač,zabija ali previše ga odgurnu od lopte,iako koristim na ST mog najdražeg igrača u igri SBC Sona,ima oko 400 tekmi i preko 220 golova i 150 asista,igram već s njim od kad je izašao i privikao sam se odlično na njega.

Vjerujem da je Son odličan jer se na temelju njegove osnovne kartice da naslutiti da sa svakim upgradeom to mora biti TO, + 5* weak foot, ma milina... Jedna od njegovih specijalnih kartica bi za mene i moju formaciju, bila skoro pa idealno rješenje, kako zbog statsa i 5* weak foot-a, tako i zbog WR.

8 godina
neaktivan
SBC Suarez me je kostao oko 500k.i ne kajem se u opste vredi svaki koins.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Puno stvari tu ne stima gledano kako i kome su dizane ocijene, ali to je EA pa se niti ne trebamo cuditi.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Zna li neko vridi li ovaj if Kante 400k koliko mu je cijena na marketu i je li to njegova max cijena. Imam obicnog Kantea i odlican je ali 

neznam isplatili li se dat toliko coinsa za IFa. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Maverick koristiš 4-2-2?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 12:00 (nidjoPro).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Maverick koristiš 4-2-2?

4-4-2 (osnovna)

9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Auba je dobar i mao sam ga priliku probati u 6 tekmi, ali osobno ne bi prodavao Lewa kako bi došao do Aube, iako bi me silno mamio njegov WR (H/L).

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 12:58 (TheMaverick).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice