FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Boixus Nois PS kaže...
Evo bio u trecoj diviziji sa mrtvim englezima.Prodao ih sve i kupio Spanjolce.

Morata najbolji igrac uz Jamesa...
Jedino nisam baš sa krilima zadovoljan.

Probaj Nanija i Velu, meni su oni bili ok.

PS. to zbilja bengalski jezik? :)

11 godina
protjeran
Hahah ma to sam slučajno kliknio.
Mislim da je norveški.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
ruya kaže...
Reci nisu potrebne... I sad da se nerviram? Ne pada mi na pamet vise.

Kud kupi taj PS4 a prodade graficku?!Sad si lijepo mogao igrati RE 7 for nothing ! :)

Haha macak ma ne bih ga igrao ni za dzabe. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
neaktivan
FIFA 17

haha,ovo nisu istine. znači igram finale kvalifikacije za wl , produžetci i zabijem gol u 107. sa martialom i sudac vraća faul mada se lopta već od stative odbila u gol i da je već prošlo barem 15sek od tog faula. i naravno 118. primim gol. ček i sad bi ja kao trebo ponovno igrat kvale? ma nabijem vas ea.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Auuu al igraju high pressure u prvoj diviziji, za sad jedan poraz i jedna pobeda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Evo jesusa u TOTW, no nije mi jasno zakaj hazard? Jedan IF je dobio zbog gola iz penala a sada opet if kartica zbog jednog gola koji nije ništa odlučio niti je odigrao nezaboravnu tekmu. Očito je danas dovoljan jedan dobar potez za if karticu. Smiješno..

Inače, 6 ST u totw, kako sam rekao bit će gužva jer su diljem europe ST imali nezaboravne vikende.. dobro da se jesus ugurao..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 17:02 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Zajebo sam se sa jesusom gornja cena 650k ode otw na 1m

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Na PS4 gornja cijena je 750k. Sumnjam da će se mijenjati. Vidim da sada ide za nešto manje od 600k coinsa. Po meni je to prevelika cijena ali dečko je svojim igrama skrenuo pažnju pa ako se na to doda skill 5* lošija noga 4*, nova nadolazeća mlada zvijezda, liga u kojoj igra, pozicija te nacionalnost nije niti čudno koju cijenu postiže. Osobno ne bih dao 600k za tu karticu. Dao sam 295k i to mi se činilo puno ali vjerovao sam da bi se tu dalo nešto zaraditi.. sada mi je žao prodati karticu. Ionako slabo igram pa neka stoji kada s vremena na vrijeme bacim tekmu ili dvije..

13 godina
FIFA 17

Imam Griezmanna, i sad mi je žao kj ga nisam puknuo na market kad mu je cijena bila 245k! Danas je vec na 170k hahah strasno sta se sve postigne u tj dana. Bilo kako bilo, nadam se da ce mu cijena ponovo narasti kroz 2 tj., bar na 200k. Jer sada kako ce ga mnogi stavljati u SBC za Atl. Madrid, pa ce ih biti i manje na marketu. Sta mislite?

0 0 hvala 0
17 godina
Cadus kaže...

Imam Griezmanna, i sad mi je žao kj ga nisam puknuo na market kad mu je cijena bila 245k! Danas je vec na 170k hahah strasno sta se sve postigne u tj dana. Bilo kako bilo, nadam se da ce mu cijena ponovo narasti kroz 2 tj., bar na 200k. Jer sada kako ce ga mnogi stavljati u SBC za Atl. Madrid, pa ce ih biti i manje na marketu. Sta mislite?

Ove godine market je zbog sbc i kojekakvih pisdaria potpuno nepredvidiv. Čekam 19h pa da se jesus nadogradi i gledam samo se fotka na kartici promijenila a statsi su još uvijek stari. Čekam da se promijene pa da pacim koju s njim ali eto... ne da ea.

Inače sada sam nakon dužeg vremena bacio par tekmi i ako me srce sada nije streslo neće nikada. Lik me baca cijelu tekmu bez da napravi prekršaj a ja čim mu se približim svima. Jednostavno nema igre. Kada imam loptu stalno sam na zemlji. U prvoj  minuti dobijm gol na način da Miranda neće dirati loptu. Jednostavno je propusti. tema završi tim rezultatom. imam dvije stative, dva mrtvaca i mogu dubiti na glavi ali gola nema. Hoću dodati lijevom igra doda desnom, svako drugo dodavanje krivo a na kraju tekme imam 87% točnih dodavanja. Smijeh živi.

17 godina
vaskeas kaže...

Nisi, evo na PS4 je pala cijena na 425k coinsa. Do prije dva sata je išao za 590k coinsa. No tko će znati. Mogao sam lagano uzeti 150k coinsa i kupit ga opet. To je market fife17. Cijene stalno idu gore pa dolje..

Pala cijena na 350k na PS4. Ha, ha... mogao sam lagano zaraditi ali ebi ga... tko će ga znati. Mislio sam da će pasti na nekih 500k a za to mi se nije isplatilo prodavati.

Ah taj market..

Odigrao prvu tekmu sa jesusom 82. Dva gola i dvije prečke. Idu me te stative i prečke da to nije normalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 21:13 (movie).
11 godina
protjeran
Suarez sbc ce pocistiti spanjolce...taman sam kupio spanjolce sve ako ih mogu prodati i dobro zaraditi to cu napravit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Suarez sbc ce pocistiti spanjolce...taman sam kupio spanjolce sve ako ih mogu prodati i dobro zaraditi to cu napravit

Gleam cijeli dan i cijena im ne raste pa nisam htio ništa uzimati od španjolaca. Možda sam se zahebao ali više nisam pametan kada je ovaj market u pitanju. Tim više jer suarez nema vremenski period pa se oni koji slažu sbc suareza neće žuriti i plaćati igrače po nebuloznium cijenama. No kako sam već rekao, nisam pametan kako market reagira.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako da dam jači for igraču? Osim obicnog sprinta..

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Gledao sam malo i problem će jedino biti Real Madrid jer traže 86.

Trebat će korisititi Ramosa,Benzemu,Kroosa,Pepea i Jamesa...Ostale ekipe su Ok...

Neki dan sam baš mislio Suarez mi najdraži igrač volio bih ga ubaciti umjesto Morate...

Evo prilike, mislim da ću lagano kreniti za koji dan kad rasporadam ove igrač ekoji me ne trebaju i kad se market smiri jer vidim da budale preplaćuju sve a 90% ekipa su sve od gold kartica koje će biit po 600 coinsa...

Osasuna i Real će biti skupi a ostali Ok.

Ako bude sreće da se Ramos ili netko takav jači dobije u packu odmah idem.

A uz to od otvaranja packova može se vratiti dosta coinsa.

17 godina
Jasperr kaže...

desna gljiva

8 godina
neaktivan

Nece mi na desnoj gljivi probao sam.  

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Gledao sam malo i problem će jedino biti Real Madrid jer traže 86.

Trebat će korisititi Ramosa,Benzemu,Kroosa,Pepea i Jamesa...Ostale ekipe su Ok...

Neki dan sam baš mislio Suarez mi najdraži igrač volio bih ga ubaciti umjesto Morate...

Evo prilike, mislim da ću lagano kreniti za koji dan kad rasporadam ove igrač ekoji me ne trebaju i kad se market smiri jer vidim da budale preplaćuju sve a 90% ekipa su sve od gold kartica koje će biit po 600 coinsa...

Osasuna i Real će biti skupi a ostali Ok.

Ako bude sreće da se Ramos ili netko takav jači dobije u packu odmah idem.

A uz to od otvaranja packova može se vratiti dosta coinsa.

Može i ne mora. U 700 packova nisam dobio ništa pa kolike su mi šanse da onda nešto dobijem u 20 packova? Osim toga trebat će ti preko milje i pol za slaganje . Znači taj je novac bačen nepovratno. Složio sam 4 sbc oko nove godine, potrošio na ta 4 igrača oko 400k coinsa i sada sam vjenčan s njima. Žao mi recimo prodati nijemce kada imam sbc mullera i topraka. Što ću onda s njima? Gledat ih i razmišljati gdje sam novce spisdio. Ne znam, mislim da je to neisplativo. Ako imaš milju i pol uzmeš IF suareza, igraš i kada ti dopisdi prodaš ga. To mi izgleda kao bolja opcija?

17 godina
Jasperr kaže...

Nece mi na desnoj gljivi probao sam.  

Onda ti ne radi desna gljiva. Koji je gamepad u pitanju? Ako nije neki s popisa ea sportsa koji ima njihovu podršku morat ćeš se snalaziti..no već je o tome bilo sto puta na temi pa potraži rješenja ili pitaj google.

11 godina
protjeran

gdje si izvuku milji i pol?

Mislio sam više oko 500k plus igrači koje imam u klubu...Pogledaj malo video o nepenthez pa skoro svi kluovi su same gold kartice kojih ima na bacanje.

Osim 3-4 spomenuta...

10 godina
neaktivan
Jasperr kaže...

Pogledaj u podesavanjima gamepada da ti nije iskljucena opcija analog sprint, verovatno ti zato ne radi. 

14 godina
ruya kaže...
Jasperr kaže...

Pogledaj u podesavanjima gamepada da ti nije iskljucena opcija analog sprint, verovatno ti zato ne radi. 

Kakve to veze ima s davanjem lopte u for?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Kako su usrali draft...u zadnjih par dana 3 puta ga osvojio najbolji igrač mustafi....majku im cigansku
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ruya kaže...
Jasperr kaže...

Kakve to veze ima s davanjem lopte u for?

Kako Dembele neki dan dade loptu u for svaka mu cast ,ispade odbrana i centar sut ,Aubame. samo poturi glavu ! :)

Mali je sad vrh igrac !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
8 godina
neaktivan
Sad i ja gledam da pocnem polako sbc za suareza jer sa suarezom 94 i mogu da se vencam sto kaze movie realno tesko ima boljeg napadaca.gledam na futbin cene po ekipama koliko treba da se izdvoji i krecu se od 5,5k do 32 k za osasunu to je sto se tice manjih klubova samo je osasuna 32k ostali su prosek oko 12k.at madrid 187k barsa 135 i real oko 150k plus u timu iman albu koji ne moze da se proda uletece valjda i neki spanac danas u nagradama izadje oko 650k sve ukupno ali sigurno od 20 kartica i 30k koinsa moze da se vrati 25%.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
O tome govorim...ovo je dobra prilika i uz malo srece dobijes igraca 94 za 450k.
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kasne li i ostalim nagrade od WL na PS4? Jutros gledao i nema ništa, maloprije opet i niš...

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Neki dan je netko stavio listu igrača koji bi trebali dobiti upgrade. Što to točno znači, da mi neki igrač kojeg imam ima ovr 80, će postat sa upgrade 83. ili će izać potpuno nova kartica sa 83, a ja ću i dalje imati svoju koja je 80?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
crack kaže...

Neki dan je netko stavio listu igrača koji bi trebali dobiti upgrade. Što to točno znači, da mi neki igrač kojeg imam ima ovr 80, će postat sa upgrade 83. ili će izać potpuno nova kartica sa 83, a ja ću i dalje imati svoju koja je 80?

Izlazi nova kartica, a tebi ostaje stara.

Upgrade dobiju samo IF kartice.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Što reći?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice