Pronašao sam jedne stare dvije utakmice koje su bile vrlo frustrirajuće za mene (igrao sam online season), jednu sam pobjedio sa Schalke-om,a jednu izgubio sa Austrijom. Nekad se igrica jednostavno okrene protiv tebe i ne možeš zabiti gol ma koliko se god trudio,a ovi moji protivnici nisu bili baš nešto posebno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na pc sam skupljao packove jedno 2 mj. za TOTY ( super deluxe verziju imam ) medjutim ,samo sam dobio 2 packa u ponedeljak ,ostalih nema nigdje !
Kako je to moguce ?Ispada da ih moras otvoriti najdalje da sledeceg ponedeljka ili propadaju ?
Na pc sam skupljao packove jedno 2 mj. za TOTY ( super deluxe verziju imam ) medjutim ,samo sam dobio 2 packa u ponedeljak ,ostalih nema nigdje !
Kako je to moguce ?Ispada da ih moras otvoriti najdalje da sledeceg ponedeljka ili propadaju ?
Prvo sretan Božić i Nova godina s obzirom da te nije bilo mjesec dana na forumu. Ne znam gdje si se zagubio? Jesi bio u zatvoru ili na vojnoj obuci ili si bio u kazni pa ti žena na mjesec dana uzela računalo? Što se packova tiče, čudno? Valjda si vidio nakon prvog tjedna jesu li ti se packovi poduplali ili nisu u storeu? Ako su ti stalno stajala dva od tekućeg tjedna gdje si gledao cijelo vrijeme? No koliko je meni poznato svi bi ti trebali biti tamo, jedino ako od ove godine nemaju neka nova pravila.
Prvo sretan Božić i Nova godina s obzirom da te nije bilo mjesec dana na forumu. Ne znam gdje si se zagubio? Jesi bio u zatvoru ili na vojnoj obuci ili si bio u kazni pa ti žena na mjesec dana uzela računalo? Što se packova tiče, čudno? Valjda si vidio nakon prvog tjedna jesu li ti se packovi poduplali ili nisu u storeu? Ako su ti stalno stajala dva od tekućeg tjedna gdje si gledao cijelo vrijeme? No koliko je meni poznato svi bi ti trebali biti tamo, jedino ako od ove godine nemaju neka nova pravila.
Takodje sretna NG i Bozic ( ko slavi )
Pratim forum ali posto nemam sta pametno da kazem nisam pisao nista .
Packova nema,sta je u pitanju ne znam ,opet cu morati na live chat ,jbg ..
Doduse ,pc verziju ne " palim " nikako ...
Pa jesu li ti se u storeu svaki tjedan podebljavali packovi tijekom ova dva mjeseca ili su ti uvijek stajala dva od tekućeg tjedna? Morao si to registrirati već prvi tjedan nakon što nisi potrošio packove a došli su ti novi?
Pa jesu li ti se u storeu svaki tjedan podebljavali packovi tijekom ova dva mjeseca ili su ti uvijek stajala dva od tekućeg tjedna? Morao si to registrirati već prvi tjedan nakon što nisi potrošio packove a došli su ti novi?
Nisam obracao paznju jer ti rece da ces skupljati packove za TOTY tako da i ja nisam dirao nista 2 mj. Sad nema nista ,jbg .
Nisam obracao paznju jer ti rece da ces skupljati packove za TOTY tako da i ja nisam dirao nista 2 mj. Sad nema nista ,jbg .
Pa kada god uđeš u igru ili web app bode oči brojka packova koje trenutno imaš na raspolaganju. Nakon prvog tjedna trebalo ti je odmah sve biti jasno. Rekao sam ali ja nemam samokontrolu da bih to napravio. Pojavi se if ibro pa otvorom ta dva packa, pa se pojavi sif hazard pa opet otvorim. I tako svaki tjedan... Dođe toty i ostala mi dva packa. Otvorim i njih i voda kao i svaki tjedan. No svakako bih na tvom mjestu nazvao i pitao jer mi to nije normalno. Packove bi trebao otvarati kada ti hoćeš. Nigdje ne piše da ih moraš otvarati odmah po primitku. Prošlih godina nije bilo tako.
Izgleda da ne mozes cekati da se nagomilaju packovi ali nije posteno jer mi je propalo bar 16 velikih packova !
Mamu im pokvarenu ...
Ja sam vidis imao discipline zato sto sam presao na pS4 pa mi PC nije ni trebao ! :)
Probacu da se zalim danas posle posla !
Jedino ako nije isteklo super deluxe 20 x 2 packa ?
Jedino ako nije isteklo super deluxe 20 x 2 packa ?
A računaj koliko je to dvadeset tjedana pa ćeš doći do toga je li isteklo ili nije.
Rešio se nemaca i skrpio ovo.U planu mi je sledeći Kosta ili Vardy pa onda Fabregas tj Yaya Toure a odbranu posle pojačat.Ps. Valdes je tata
Mani se napada, poradi na toj obrani, Shaw-Bailly-Smalling-Clyne, na gol Butlanda ili Begovića. BPL bez Kantea kao auto bez motora, zamijeni ga sa Herrerom.
uf sinoc me prvi put u ovoj fifi posralo u packu xD,dodjem sinoc iz birca i reko idem vidjet su stigle nagrade od vikend lige,zavrsio gold 3,kad ono jesu a u packu piknem Aubameyanga i jos jednog IF nekog koji je isao za 30 k +coinsi od vikend lige,i sad sam kompletiro talijane uzeo marchisia,IF insigne,chielini,bonuci,alves i jos piknem kantea za engleze reko nice hehe ja zadovoljan sad mi je LW-Insigne ST-Dybala RW-Cuadrado CM-Marchisio CAM-Hamsik CM-Pjanic LB-Alex Sandro CB-Chiellini CB-Bonuci LB-Dani Alves GK-Buffon
Rešio se nemaca i skrpio ovo.U planu mi je sledeći Kosta ili Vardy pa onda Fabregas tj Yaya Toure a odbranu posle pojačat.Ps. Valdes je tata
Mani se napada, poradi na toj obrani, Shaw-Bailly-Smalling-Clyne, na gol Butlanda ili Begovića. BPL bez Kantea kao auto bez motora, zamijeni ga sa Herrerom.
Da budem iskren od nemaca nisam igrao tj ima mjesec dana zbog obaveza vam drzave.Ovo sam skrpio sa web app-om.Hocu srediću odbranu.Šta misliš o sredini i napadu?
Toliko loš :/

Osjecaj vam ne mogu opisat..
ja niti šugavog Carrascca ne mogu dobit -.-
Osjecaj vam ne mogu opisat..
Kaj nitko ne može fotku okrenuti da ne moramo zavrtati vratovima? Čestitke na sretnim prstima...
Da budem iskren od nemaca nisam igrao tj ima mjesec dana zbog obaveza vam drzave.Ovo sam skrpio sa web app-om.Hocu srediću odbranu.Šta misliš o sredini i napadu?
Ja koristim ovakav tim: Slimani Vardy
Coutinho
Kante Dembele/Fernandinho
Matić
Shaw Bailly Smalling Clyne
Butland
Slimanija držim samo zato što mi je jako drag, možda najdraži igrač ove godine, sigurno da je Costa bolji.
a iss koje razocaranje prvi put osvojio draft sve 4 pobjede i nisam vratio ni 10 k coinsa,zbilja zalosno, i btw ako mi moze netko na pp objasnit kako stavit sliku na forum nekuzim nikako xD
Ja koristim ovakav tim: Slimani Vardy
Coutinho
Kante Dembele/Fernandinho
Matić
Shaw Bailly Smalling Clyne
Butland
Slimanija držim samo zato što mi je jako drag, možda najdraži igrač ove godine, sigurno da je Costa bolji.
Koliko je Vardy bolji od Muse i Rashforda?
U drugom timu imam Welbeka i Remy-a ?
Ko je bolji Vardy ili Sturidge ?
Sta predlazete utopit Cristiana za 1,7 milki i napravit brutalne engleze ili ostavit ovo sto imam sad a to je :
Madanda- Koscienly Varane Alba Clyne - Isco Koke Kante - CR Costa Navas