FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 646.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Pronašao sam jedne stare dvije utakmice koje su bile vrlo frustrirajuće za mene (igrao sam online season), jednu sam pobjedio sa Schalke-om,a jednu izgubio sa Austrijom. Nekad se igrica jednostavno okrene protiv tebe i ne možeš zabiti gol ma koliko se god trudio,a ovi moji protivnici nisu bili baš nešto posebno.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Na pc sam skupljao packove jedno 2 mj. za TOTY ( super deluxe verziju imam ) medjutim ,samo sam dobio 2 packa u ponedeljak ,ostalih nema nigdje !

Kako je to moguce ?Ispada da ih moras otvoriti najdalje da sledeceg ponedeljka ili propadaju ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 7:01 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...

Na pc sam skupljao packove jedno 2 mj. za TOTY ( super deluxe verziju imam ) medjutim ,samo sam dobio 2 packa u ponedeljak ,ostalih nema nigdje !

Kako je to moguce ?Ispada da ih moras otvoriti najdalje da sledeceg ponedeljka ili propadaju ?

Prvo sretan Božić i Nova godina s obzirom da te nije bilo mjesec dana na forumu. Ne znam gdje si se zagubio? Jesi bio u zatvoru ili na vojnoj obuci ili si bio u kazni pa ti žena na mjesec dana uzela računalo? Što se packova tiče, čudno?  Valjda si vidio nakon prvog tjedna jesu li ti se packovi poduplali ili nisu u storeu? Ako su ti stalno stajala dva od tekućeg tjedna gdje si gledao cijelo vrijeme? No koliko je meni poznato svi bi ti trebali biti tamo, jedino ako od ove godine nemaju neka nova pravila.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Prvo sretan Božić i Nova godina s obzirom da te nije bilo mjesec dana na forumu. Ne znam gdje si se zagubio? Jesi bio u zatvoru ili na vojnoj obuci ili si bio u kazni pa ti žena na mjesec dana uzela računalo? Što se packova tiče, čudno?  Valjda si vidio nakon prvog tjedna jesu li ti se packovi poduplali ili nisu u storeu? Ako su ti stalno stajala dva od tekućeg tjedna gdje si gledao cijelo vrijeme? No koliko je meni poznato svi bi ti trebali biti tamo, jedino ako od ove godine nemaju neka nova pravila.

Takodje sretna NG i Bozic ( ko slavi )

Pratim forum ali posto nemam sta pametno da kazem nisam pisao nista .

Packova nema,sta je u pitanju ne znam ,opet cu morati na live chat ,jbg ..

Doduse ,pc verziju ne " palim " nikako ...

17 godina
goust78 k

Pa jesu li ti se u storeu svaki tjedan podebljavali packovi tijekom ova dva mjeseca ili su ti uvijek stajala dva od tekućeg tjedna? Morao si to registrirati već prvi tjedan nakon što nisi potrošio packove a došli su ti novi?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 k

Pa jesu li ti se u storeu svaki tjedan podebljavali packovi tijekom ova dva mjeseca ili su ti uvijek stajala dva od tekućeg tjedna? Morao si to registrirati već prvi tjedan nakon što nisi potrošio packove a došli su ti novi?

Nisam obracao paznju jer ti rece da ces skupljati packove za TOTY tako da i ja nisam  dirao nista 2 mj. Sad nema nista ,jbg .

17 godina
goust78 kaže...

Nisam obracao paznju jer ti rece da ces skupljati packove za TOTY tako da i ja nisam  dirao nista 2 mj. Sad nema nista ,jbg .

Pa kada god uđeš u igru ili web app bode oči brojka packova koje trenutno imaš na raspolaganju. Nakon prvog tjedna trebalo ti je odmah sve biti jasno. Rekao sam ali ja nemam samokontrolu da bih to napravio. Pojavi se if ibro pa otvorom ta dva packa, pa se pojavi sif hazard pa opet otvorim. I tako svaki tjedan... Dođe toty i ostala mi dva packa. Otvorim i njih i voda kao i svaki tjedan. No svakako bih na tvom mjestu nazvao i pitao jer mi to nije normalno. Packove bi trebao otvarati kada ti hoćeš. Nigdje ne piše da ih moraš otvarati odmah po primitku. Prošlih godina nije bilo tako. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 12:47 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Izgleda da ne mozes cekati da se nagomilaju packovi ali nije posteno jer mi je propalo bar 16 velikih packova !

Mamu im pokvarenu ...

Ja sam vidis imao discipline zato sto sam presao na pS4 pa mi PC nije ni trebao ! :)

Probacu da se zalim danas posle posla !

Jedino ako nije isteklo super deluxe 20 x 2 packa ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 12:52 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Jedino ako nije isteklo super deluxe 20 x 2 packa ?

A računaj koliko je to dvadeset tjedana pa ćeš doći do toga je li isteklo ili nije.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Rešio se nemaca i skrpio ovo.U planu mi je sledeći Kosta ili Vardy pa onda Fabregas tj Yaya Toure a odbranu posle pojačat.Ps. Valdes je tata 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bole1819 kaže...

Rešio se nemaca i skrpio ovo.U planu mi je sledeći Kosta ili Vardy pa onda Fabregas tj Yaya Toure a odbranu posle pojačat.Ps. Valdes je tata 

Mani se napada, poradi na toj obrani, Shaw-Bailly-Smalling-Clyne, na gol Butlanda ili Begovića. BPL bez Kantea kao auto bez motora, zamijeni ga sa Herrerom.

PSN: RayzCRO
16 godina
neaktivan
FIFA 17

uf sinoc me prvi put u ovoj fifi posralo u packu xD,dodjem sinoc iz birca i reko idem vidjet su stigle nagrade od vikend lige,zavrsio gold 3,kad ono jesu a u packu piknem Aubameyanga i jos jednog IF nekog koji je isao za 30 k +coinsi od vikend lige,i sad sam kompletiro talijane uzeo marchisia,IF insigne,chielini,bonuci,alves i jos piknem kantea za engleze reko nice hehe ja zadovoljan sad mi je LW-Insigne ST-Dybala  RW-Cuadrado   CM-Marchisio  CAM-Hamsik  CM-Pjanic   LB-Alex Sandro  CB-Chiellini  CB-Bonuci  LB-Dani Alves  GK-Buffon

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 15:10 (Ryder007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nemoj tog Fabregasa nikako.
11 godina
neaktivan
Dosle danas nagrade od vikend lige,dobio hrpu spanjolaca koje ne koristim i nikad nisam igrao s njima,reko aj da slozim sbc la liga,evo kaj dobijem,a nemrem ga prodat,da je bar modric

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
bole1819 kaže...

Mani se napada, poradi na toj obrani, Shaw-Bailly-Smalling-Clyne, na gol Butlanda ili Begovića. BPL bez Kantea kao auto bez motora, zamijeni ga sa Herrerom.

Da budem iskren od nemaca nisam igrao tj ima mjesec dana zbog obaveza vam drzave.Ovo sam skrpio sa web app-om.Hocu srediću odbranu.Šta misliš o sredini i napadu?

9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Nemoj tog Fabregasa nikako.

Toliko loš :/

12 godina
Prodaj account ako ti je na pc i radi novi. Pogotovo ako imaš još nekih sbc igrača.
12 godina
Fabregas ne vridi coinsa, Spor je slab je , 3* skills. Za 45k mozes uzet if lallanu koji je skroz solidan. Uz Matića, kantea ili fernandinha u nizem segmentu. Ja cak imam fellainija koji mi je najbolji u ekipi, i razmišljam uzeti njegovu scare karticu jer obican drzi vezu savrseno, a kamoli taj scare.
10 godina
neaktivan
Posle odigranih 20 tak tekmi na ps uocljive su razlike u gejmpleju, igraci su pokretljiviji, kod prekida se vidi razlika u odnosu na pc verziju, odbrana mi je teza za odigrati na konzoli bas zbog razloga sto su pokretljiviji igraci, market je mnogo bolji i veci samim tim i cene su super, to su moja prva zapazanja. Sama pomisao da nema citera mi je najbolja, kad pocnes tekmu znas da ces je i zavrsiti i da protivnik nece izaci posle prve minute igre.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Osjecaj vam ne mogu opisat.. 

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

ja niti šugavog Carrascca ne mogu dobit -.-

17 godina
kovac91 kaže...
Dosle danas nagrade od vikend lige,dobio hrpu spanjolaca koje ne koristim i nikad nisam igrao s njima,reko aj da slozim sbc la liga,evo kaj dobijem,a nemrem ga prodat,da je bar modric

miikaa77 kaže...

Kaj nitko ne može fotku okrenuti da ne moramo zavrtati vratovima? Čestitke na sretnim prstima...

13 godina
neaktivan
bole1819 kaže...
Rayz00 kaže...
bole1819 kaže...

Da budem iskren od nemaca nisam igrao tj ima mjesec dana zbog obaveza vam drzave.Ovo sam skrpio sa web app-om.Hocu srediću odbranu.Šta misliš o sredini i napadu?

Ja koristim ovakav tim: Slimani   Vardy
                      Coutinho
                   Kante     Dembele/Fernandinho
                       Matić
               Shaw  Bailly  Smalling  Clyne
                     Butland
Slimanija držim samo zato što mi je jako drag, možda najdraži igrač ove godine, sigurno da je Costa bolji.

PSN: RayzCRO
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo i ja zgotovio svoje dvije momčadi, i ostalo mi još negdje 200k. Dal za vikend ulupat u paketiće ili upgradeat Williana ili možda Eriksena... ili pak nešto treće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a iss koje razocaranje prvi put osvojio draft sve 4 pobjede i nisam vratio ni 10 k coinsa,zbilja zalosno, i btw ako mi moze netko na pp objasnit kako stavit sliku na forum nekuzim nikako xD

EUNE LOL: frenkySTYLE
12 godina
Ne znam kako ti funkcionira kod engleza obrana, ali ja bi drmnuo if bainesa. i Umjesto koscielnog stavio if reida, odigrao sam 40 utakmica s njim i mogu reć da ne znam je li mi bolji on ili smalling. Ako ti je dobar koscielny, umjesto obicnog walkera probaj if colemana ako imas coinsa za to.
9 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
bole1819 kaže...
Rayz00 kaže...
bole1819 kaže...

Ja koristim ovakav tim: Slimani   Vardy
                      Coutinho
                   Kante     Dembele/Fernandinho
                       Matić
               Shaw  Bailly  Smalling  Clyne
                     Butland
Slimanija držim samo zato što mi je jako drag, možda najdraži igrač ove godine, sigurno da je Costa bolji.

Koliko je Vardy bolji od Muse i Rashforda?

U drugom timu imam Welbeka i Remy-a ?

Ko je bolji Vardy ili Sturidge ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 21:41 (goust78).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Sta predlazete utopit Cristiana za 1,7 milki i napravit brutalne engleze ili ostavit ovo sto imam sad a to je :

Madanda- Koscienly Varane Alba Clyne - Isco Koke Kante - CR Costa Navas

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Kupim ovaj pek za sve koinse koje sam imao tj 25k i naravno ne dobijem ni vrednost od 10k, nisam ljubitelj pekova jer znam da je sve to navlakusa i nisam nikad nista ni dobio, sad sam dao koinse za pek i nikad vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Napisao sam vrednost 10k,ispravka 6k :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: