Posto ima puno razgovora o bundesligaskim momcadima cu se malo ubaciti. Ovo na slici je moja kopmpletirana bundesliga. Preko vikenda spiskao para i para na pointse i jos sada placem za tim parama. Al ajd dobio se dybalu,marchisio i alvesa pa sam sakupio 300+ coinsa za ekipu. Prvo sam mislio upgrade BPL al mi bundesliga velika ljubav i pratim ju godinama pa sam isao na nju.
Na golu mi leno i sommer nemaju neke razlike i mislim da cu lena prodati i vratiti sommera. Obranom sam zadovoljan,nocas na bidanju (190k) dobio alabu a dosada imao IF hectora,jedino sto mi lahm malo spor no uvijek je na pravom mjestu. U obrani bi jos doveo boatenga umjesto topraka,al sam sada na 5k coinsa pa nemogu nista. Ovdje je sokratis IF "must have"!
U sredini sam sa svima jako zadovoljan,kimmich mi je non-rare bio fantastican a ovaj je jos bolji i jako jeftin,cudno mi da u pocetku sezone nije dobio IF karticu,zabijao je ko na traci. Sanchez mi igra CDM jer ima high-high workrate,pa mi se nadje i kao treci stoper a i jako puno je na poziciji poluspice,ima jako puno snage i on mi je u ovom timu nezamjenjiv i najjaca je kartica koju imam. Kolko znam on nema IF,ima samo onu crnu sto mjenja statse...
Meni se draxler nije nikako svidio ,nista posebno nije napravio.
E sad napad. Zelim aubameyanga,ali je cijenovno nedostizan,ovdje je muller najbolji,odkud god da puknem ulazi,vrlo brz, a s obzirom na svoj PHY je i jako stabilan. Lijevo mi je costa bolji od reusa,bar meni,ja sam uzeo ovu scream karticu jer ju je neki pametni lik stavio na 105k buy now,pa da probam. Vidi se neki pomak no da je pomak od 100k naspram obicne-nije, tako da ce i on najvj ici.
Prije robbena sam imao obicnog bellarabija i mogu reci da su tu negdje,jedino kad s robbenom nabacim svaka ide tocno na glavu,dok kod bellarabija bi isle posvuda i to je jedini razlog zasto je robben na toj poziciji.