Fifa 2017 za 280 kn na PS store
Akcija traje do 19.12
Fifa 2017 za 280 kn na PS store
Akcija traje do 19.12
Pa lik ima igru i rezultat. Zašto bi mijenjao momčad koja pobjeđuje?
Jel ima tko na ps4 da bi igrao pro clubs aktivno, da napravimo klub?
Ako nas se nađe par možda bih se priključio tu i tamo. Igrao sam 13 ili 14 sa par ljudi tu s foruma i bilo je zabavno dok je trajalo. Ali tek jučer sam kupio igru pa ni nemam svog igrača unutar igre. Eventualno mogu igrati kao ANY za početak, ako je to još uvijek moguće.
Javi ak ćeš skupiti ljude.
Ja sam za, igram i fut i pro clubs
Ha, ha... Sane zabio i odoše sve povoljne kartice s marketa. U trenutku gola baš sam bio za računalom i stisnem ga za 50k a sada ide po 80k. Nisam više stigao uzeti ove po 50k jer su nestale u sekundi. Dobro da sam uhvatio i ovu jednu. Sad pričekam kraj tekme pa vidim kako će se stvari odvijati
edit: sada sane izađe pred čeha i već vidim 200k zarade kad ono čeh mu brani mrtvaca. Pas mater...ineče kartica porasla za novih 30k coinsa na marketu
Pa nisi skužio sarkazam, zahebavam se... naravno.. sezona im je očajna, opet su spljugali i sve su dalje od vrha..
Jel ima tko na ps4 da bi igrao pro clubs aktivno, da napravimo klub?
Ako nas se nađe par možda bih se priključio tu i tamo. Igrao sam 13 ili 14 sa par ljudi tu s foruma i bilo je zabavno dok je trajalo. Ali tek jučer sam kupio igru pa ni nemam svog igrača unutar igre. Eventualno mogu igrati kao ANY za početak, ako je to još uvijek moguće.
Javi ak ćeš skupiti ljude.
Ja sam za, igram i fut i pro clubs
koji ti username?
Pa stavi mu karticu LM u LW i sve si riješio
Znam movie, ali pitam jer su to dvije razlicite pozije da li igraci ako su org na LM gube tu čar ako ih stavim na LW .
BTW Movie na PC-u samo napadacki trojac me kosta 800k + Vidal jos 270k znaci nikako nemam za tu ekipu koju si napiso, moram vidala izbacit jebiga, ko bi jos dobro sjeo na CM taj?
Znaci imam 2 opcije ili uzet VIDALA i to je to ili robbena i sokratisa IF. Mislim da idem na drugu ipak opciju, e sada dobar CM koji bi mogao biti umjesto vidala, mozda Thiago?
Pa stavi mu karticu LM u LW i sve si riješio
Znam movie, ali pitam jer su to dvije razlicite pozije da li igraci ako su org na LM gube tu čar ako ih stavim na LW .
BTW Movie na PC-u samo napadacki trojac me kosta 800k + Vidal jos 270k znaci nikako nemam za tu ekipu koju si napiso, moram vidala izbacit jebiga, ko bi jos dobro sjeo na CM taj?
Znaci imam 2 opcije ili uzet VIDALA i to je to ili robbena i sokratisa IF. Mislim da idem na drugu ipak opciju, e sada dobar CM koji bi mogao biti umjesto vidala, mozda Thiago?
R.Sanchez IF
Po futheadu je ovo do 40k (auba je samo oko 27k-28k)... sa ovakvim sastavom sam veliku vecinu utakmica dominirao, problem je samo sta meni dosadi isto igrat nakon 15-tak tekmi i onda se presaltam na 4-4-2 pa na 4-3-3 itd. jer mi je ipak bit igre da se zabavim, a ne da se neceg primim ko pijan plota i onda prakticki da igram ko po spranci :)
Pa nije te koštao onda 10k. Izračunaj koliko na marektu vrijede svi ti if igrači koje si mogao prodati i dobit ćeš cifru. Sada si nepovratno ostao bez tih coinsa. Mogao si sve prodati i za te novce kupiti if karticu te kada ti dosadi ponovno ju prodati. Sada si se s njom vjenčao do kraja fife. Zato kažem, meni je sve to neisplativo. Potrošiš coinse i možeš s karticom poslije dupe obrisati..
EVO OVO MENE SMETA I KARA U SUPAK NAJVISE , ZNACI NJEGOV COURTOIS JE BRANIO 5 1v1 I KO MACKA SKIDO IZ KUTEVA http://prntscr.com/dl0jnh
A ovo mi je mocad http://prntscr.com/dl0ksz i fkt su super 3-1 pobjede
I da , namjestio sam si co-op kameru i jebeno je, a ne ono prije majku ti nisam vidio 4 igraca na mapi od zuma
Ajde ovako, znaci Aubameyang je jebena zivotinja :D Reus i Robben su za kurac, tu i tamo nesto proigraju ali su svaku tekmu oko 7.5 nikad vise. S obzirom da je Reus mrvicu bolji mislim prodat Robbena i ulozit u Vidala ipak na CM-u, ali sad je pitanje ko mi moze igrati dobro RW u bundes ligi?
movember bellarabi?
Teško je to reći. Mislim da je reus uvijek opasniji na LM i LF poziciji nego na LM. Netko će ti reći da je njemu bolji na LM. Ebi ga, sto ljudi sto čudi. No meni na LM poziciji tako svejedno tko igra kada mi u toj formaciji stoji daleko od gola i uglavnom je neopasan. Što se kupovine tiče, mislim da kupuješ u najgore vrijeme. Cijene će početi padati kako se primiče kraj godine. Ja trenutno ne kupujem ništa niti trgujem na marketu jer mi je sve nestabilno a za par tisuća ne želim riskirati. Uzeo sam danas plavog kimmicha jer je bio jeftin a simpa mi kartica pa neka stoji. Sada ganjam gundogana. No ne žurim. S obzirom da se ozlijedio i da ga neće biti do kraja sezone znači da neće više dobijati if kartice tako da će ova uvijek biti in. Bar mislim tako. Imao sam if karticu u bila je dobra pa nema razloga da ova ne bude još bolja. Hoću u vezi tott gundgana, if tourea crnog kantea i pogbu
Po futheadu je ovo do 40k (auba je samo oko 27k-28k)... sa ovakvim sastavom sam veliku vecinu utakmica dominirao, problem je samo sta meni dosadi isto igrat nakon 15-tak tekmi i onda se presaltam na 4-4-2 pa na 4-3-3 itd. jer mi je ipak bit igre da se zabavim, a ne da se neceg primim ko pijan plota i onda prakticki da igram ko po spranci :)
Zaboravio si svugdje dodati po jednu nulu. Ovako ispada da aubameyang dođe 27 000 coinsa..
Ajde ovako, znaci Aubameyang je jebena zivotinja :D Reus i Robben su za kurac, tu i tamo nesto proigraju ali su svaku tekmu oko 7.5 nikad vise. S obzirom da je Reus mrvicu bolji mislim prodat Robbena i ulozit u Vidala ipak na CM-u, ali sad je pitanje ko mi moze igrati dobro RW u bundes ligi?
Meni je crni embolo na toj poziciji. Inače na svim tim pozicijama do sada mi je bilo svejedno tko igra. No na RF i LF pozicijama ti krilni igrači mi po prvi put dolaze do izražaja, pogotovo reus. Dok je bio na LW zabijao je tu i tamo. Na LF zabija svaku tekmu i asistira. Zato sam sada kompletno prešao na 4-3-2-1.
Maloprije sam iz zahebancije probao ponovno fifu16. Dakle, ta igra vidljivo lošije izgleda od fife17. Što se gameplaya tiče to je nebo i zemlja. Koliko god pljuvao po fifi17 to je razina više od fife16. Jednostavno po svemu fifa16 izgleda smeće u odnosu na fifu17. U fifi16 igrači se vidljivo slabije kreću i otkrivaju. Stoga moram čekati da me počnu pratiti i nuditi se u igri. S druge strane svi igraju agresivno i onda ulazim u seriji pogrešaka pošto su dodavanja za dvije klase nepreciznija nego u fifi17. Stoga je način na koji igram i kombiniram u fifi17 nemoguć u fifi16. Zaboravio sam već na silovanje s jednim igračem koji ide cika saka. I dalje svi igraju tu omiljenu igru s jednim igračem. Gotovo da niti jedan protivnik nije igrao kombinatorno. Nemam mogućnost spremanja taktike kao u fifi 17. Tek sada vidim koliko je to glupo. I da dalje ne nabrajam. FIFA 17 me živcira ali fifa 16 je takvo smeće da mi nije jasno kako sam to igrao godinu dana..
Nasjeo sam na ove futmas packove od 50k i spržio sve, te na kraju uspio vratiti 70k i složiti talijane za novi početak i financijski oporavak kluba. Bio sam 90% siguran da će uletiti nešto vrijedno ali na kraju čuna. Nisam dobio igrača sa IGS 85 pa na +, što je sramota...
Pič*a im materin bezobrazna..., ma neka mi playstation odmah pregori, ako ponovo dam coinse za bilo kakav pack.
Da, ove godine su totalno ujebali sve s tim SBC.. Jer pazi, određeni igrači se kupuju samo zbog slaganja momčani, nakon toga ti igrači nestaju s marketa i iz igre općenito. Pojedini igrači postaju sve rjeđi i rjeđi, a time i skuplji. Ajd čak i kontam kad ti traže neke bronce, silver ili non-rare gold s kojima nitko neće igrati, pročisti se malo market i sve super. Ali traže TOTW igrače, ili što kolega Skilledžija kaže igrače od 87, 88 overall koje bi ja kupio za svoju ekipu, a buržuji ih kupuju za SBC challenge i oni nestaju s marketa i igre općenito. A onda se paralelno tomu mora sve više i više paketića otvoriti da se ti igrači vrate u igru i na market... Sve u svemu dobra stvar za EA i za dodatnu zaradu, ali loša za igrače... Pitaj boga koliko će sada "običnih" james rodrigeza, modrića, inieasta, benzema i sl. nestati s marketa zbog SBC modrić kartice... Koju onda na kraju ne možeš ni prodati
Da, ove godine su totalno ujebali sve s tim SBC.. Jer pazi, određeni igrači se kupuju samo zbog slaganja momčani, nakon toga ti igrači nestaju s marketa i iz igre općenito. Pojedini igrači postaju sve rjeđi i rjeđi, a time i skuplji. Ajd čak i kontam kad ti traže neke bronce, silver ili non-rare gold s kojima nitko neće igrati, pročisti se malo market i sve super. Ali traže TOTW igrače, ili što kolega Skilledžija kaže igrače od 87, 88 overall koje bi ja kupio za svoju ekipu, a buržuji ih kupuju za SBC challenge i oni nestaju s marketa i igre općenito. A onda se paralelno tomu mora sve više i više paketića otvoriti da se ti igrači vrate u igru i na market... Sve u svemu dobra stvar za EA i za dodatnu zaradu, ali loša za igrače... Pitaj boga koliko će sada "običnih" james rodrigeza, modrića, inieasta, benzema i sl. nestati s marketa zbog SBC modrić kartice... Koju onda na kraju ne možeš ni prodati
Nije baš tako loše sa ovim SBC... sada igrač koji je 85+ raitinga bar nečemu vrijedi. Prošlih godina si u ovo vrijeme Busquetsa mogao kupiti za 900 coinsa, danas više toga nema. Napokon su igrači koji su u stvarnosti odlični, a u igri zbog forsanja pacea nisu dobili bar malo vrijednosti koju zaslužuju.
Evo primjer SBCa za Modrića. Iz ovog tima, ja se ne sjećam kada sam igrao protiv ijednog od ovih igrača, bilo u weekend ligi ili u sezoni (možda tu i tamo Oblak, ali većina uglavnom ima Navasa). Ja osobno od njih igram samo Pepea.
Cofinho92
I ne samo to, smanjuje se kumulativno količina coinsa u opticaju. Pogle samo aubameyanga. Trebalo je preko 800k coinsa za njega. Znači svi koji su ga složili ostali su bez gotovo milje coinsa. Plus što je market ostao bezpovratno bez nekih IF kartica, plus što se smanjila ponuda nekih kartica. Brijem da na kraju pad cijena pred toty neće biti kakav mislimo upravo zbog toga. Znači smanjuju broj kartica, smanjuju količinu coinsa i nadaju se da ćemo to sve nadomjestiti kupovinom pointsa? Generalno taj mod je interesantan ali izvedba je za mene neprihvatljiva.
Nije baš tako loše sa ovim SBC... sada igrač koji je 85+ raitinga bar nečemu vrijedi. Prošlih godina si u ovo vrijeme Busquetsa mogao kupiti za 900 coinsa, danas više toga nema.
Pa zar nije svima u interesu doći do igrača što jeftinije? Hoćeš reći da je market od prije par sezona kada su igrači koštali po 10 i više milja prihvatljiviji većini nego sada? Zašto bi uopće u igri ovakvog tipa jedan busquets trebao išta vrijediti? Kartica za maksimalno 2k coinsa. U igri ima deset igrača koji bi trebali držati cijenu a sve ostalo je tu negdje. Ove godine cijene više od svega održava vikend liga. Da je nema cijene bi odavno pale. Ovako se održavaju te imaju uspona i padova ovisno o vikendu i zahtjevima za taj vikend.