FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
ruya kaže...
Ima li neko ideju zasto mi se ovo desava, cesto se desava... Niko nece da se igra samnom :-(

Nitko ne voli gubiti... ili su to oni likovi koji bi htjeli biti domaćini pa izlaze dok im se ne potrefi?

Mislim da se to desava i kad sam gost, danas pogotovo, samo mi nije jasno zbog cega, vise ih je izaslo nego sto ih je ostalo da odigraju mec 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja odustajem od ove vikend lige jer nema smisla ovo.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi cemo svi posedeti sa ovom fifom, koliko nerviranja i frustracija svaki dan, cudo jedno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

prodam jučer svog IF Diega Costu od 86 koji mi je bio brutalan, da bih kupio Diega Costu IF 87... i ja ne znam, šta se tu dešava, ali ovaj novi je truba...a trebao bi bit bolji od ovog od 86...
btw, kakav je IF Firmino na ST?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 7:08 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

prodam jučer svog IF Diega Costu od 86 koji mi je bio brutalan, da bih kupio Diega Costu IF 87... i ja ne znam, šta se tu dešava, ali ovaj novi je truba...a trebao bi bit bolji od ovog od 86...

Ne bi, bar nas tako uči povijest ove igre. Koliko je samo puta do sada neka nif kartica bila bolja od neke if kartice... uostalom, možda si umišljam ali meni činjenice govore da niti svaka nif kartica nije ista. Recimo s jednom nif karticom aguera sam u 20 tekmi zabio 33 gola, dok sam s drugom u dvadesetak tekmi zabio 5 golova. Ista stvar mi se događala s lewom, reusem, vidalom. Čudna je ova igra.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad sam odigrao 2:2 protiv lika sa nevjerovatnim timom.

2x Remy proticao i 2:2 ,2 gola mi je dao na pocetku na brzinu . :)

6. div ,otkud mu ovakav tim nije mi jasno,nisu lion igraci .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 11:23 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Ne znam kaj se čudite svaki dan ko pura dreku otkuda nekome takav tim tri mjeseca nakon izlaska igre? Pa ne dobijaju se igrači po tome u kojoj si diviziji već koliko imaš sreće u packovima, koliko si dobar na marketu ili koliko si potrošio na fifa pointse. Igrajući to nećeš nikada zaraditi, to je valjda svima jasno..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ne znam kaj se čudite svaki dan ko pura dreku otkuda nekome takav tim tri mjeseca nakon izlaska igre? Pa ne dobijaju se igrači po tome u kojoj si diviziji već koliko imaš sreće u packovima, koliko si dobar na marketu ili koliko si potrošio na fifa pointse. Igrajući to nećeš nikada zaraditi, to je valjda svima jasno..

Messi ,Ronaldo ,Grizman u jednom timu ?Da nije malo previse srece ? :)

17 godina
goust78 kaže...

Messi ,Ronaldo ,Grizman u jednom timu ?Da nije malo previse srece ? :)

Čitaj s razumijevanjem, malo sreće malo znanja i vremena provedenog na marketu i kakav je to problem. Na PS4 ti za ova tri igrača treba oko 2.5 milja coinsa. Neka te posrao IF ronaldo u packu ili crni pogba i imaš za sva tri navedena igrača. Znači čak ti niti sreće ne treba previše već samo jednom.

14 godina
FIFA 17

El ima netko problem s ovim šugavim updateom od 1 Gb??? Skupim malo vremena da odigram i onda se 2 dana yebem s tim updateom, svako malo Failed i ponovi radnju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dr4zh3n kaže...

Meni je odličan, stavim ga da igra lažnu devetku

13 godina
FIFA 17

Meni je isto lagano pun kurac pizdarija u ovoj usranoj igri.

Dobro je kolega napisao, par utakmica ti namjesti da pobijediš, a onda ti ga par meće na suho dok ne prokrvari.

Ima utakmica gdje što god puknem ulazi u gol, a u drugima ne bi da si bog.

ALI NAJVIŠE od svega mi ždere živce jebeni sudački kriterij.

Ja sam pod faulom non-stop, stalno me sapliću, guraju, podmeću i nikom ništa.

Ustvari nije tako.... znači, ako me malo dotakne na mojoj polovici onda mi sudi faul, a ako je to isto bilo na njegovoj polovici, nedajbože blizu šesnaesterca ili unutar - NEMA JEBENE ŠANSE DA SVIRA.

Danas mi lik uklizava, lomi me cijelu utakmicu i onda me na mojoj polovici dotakne - doslovno me je dotaknuo i ja sam nastavio normalno trčati dalje s loptom I JEBENI SUDAC SVIRA PREKRŠAJ - NEVJEROJATNO!!!!

To nisam snimio, ali jesam još jedan zanimljiv detalj kao dokaz jebenog sudačkog kriterija.

Inače, ovaj je uklizavao k'o kreten pa sam umjesto da produžim na gol i zabijem iz straha išao driblat, ali opet kurac... jer naravno da bi bilo bolje da sam produžio, al nema to sad veze... pogledajte kako se sudi u FIFI.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad sam igrao sa jednim ljudskim smradom ,smradinom.

Ima govno engleski tim na LW i RW drzi 2 bronzana ocjena 45 i prije pocetka smrad  ubaci Sanceza i Mahreza .

E cime se sve ljudski smradovi ne sluze da pobjede ..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ruya kaže...
Ima li neko ideju zasto mi se ovo desava, cesto se desava... Niko nece da se igra samnom :-(

I meni se to dešavalo često... i onda sam maknuo ove dresove koje sam dobio iz WL, osjetno se smanjio broj quitera.

Uzmi neki obični dres, bez natpisa "EA Sports" na prsima.

14 godina
FIFA 17

Ili mozda imas mikrofon upaljen, pa ljudi izlaze jer im se neda slušat :p

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
soft kaže...
ruya kaže...

I meni se to dešavalo često... i onda sam maknuo ove dresove koje sam dobio iz WL, osjetno se smanjio broj quitera.

Uzmi neki obični dres, bez natpisa "EA Sports" na prsima.

Mislim da mi se to i pocelo desavati kako sam poceo da koristim EA dresove, samo ne razumem zasto bi to bio razlog. 

Probacu da ih zamenim.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Svaki vikenda padnem 1-2 div. a radnim danima se vratim?!

Cudno u najmanju ruku ....

Kako ovi pacijenti non stop nasrcu ?Da li drze contain ili teammate contain ili rucno nasrcu ?

Znacina cim moji ima loptu odmah jedan trci na njega kao lud .

I tako cijelu tekmu ?

Pa da je supermen crkao bi posle pola sata ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 19:30 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Moraš bolje igrati vjeruj mi.

Više drži l2 dok imaš loptu i nemoj imati očigledna rješenja.

Ja sad sa timom od 10k-15 k dominiram protiv krkana
This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Moraš bolje igrati vjeruj mi.

Više drži l2 dok imaš loptu i nemoj imati očigledna rješenja.

Ja sad sa timom od 10k-15 k dominiram protiv krkana

Kako ?Kad mi je non stop na ledjima?I zalece se kao lud ?

11 godina
protjeran
Igraj sa više posjeda i više driblinga.
3 vezna u sredini.

Ja sam tako stavio i ostavio krila na deafult u formaciji 433-4 i imam po 60% posjeda u drugoj diviziji.

Sad ću prvu 100%
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Ima govno engleski tim na LW i RW drzi 2 bronzana ocjena 45 i prije pocetka smrad  ubaci Sanceza i Mahreza .

Stvarno si smiješan? Što je napravio a što nije smio napraviti? Ako se ne varam lik ima pravo na tri zamjene.

17 godina
ruya kaže...

Mislim da mi se to i pocelo desavati kako sam poceo da koristim EA dresove, samo ne razumem zasto bi to bio razlog. 

Probacu da ih zamenim.

Pa razlog je očit. Ljudi vide ea dres i odmah to povežu s, evo haklera, bolje ga je zaobići. Nitko ne voli gubiti. Dobio sam neki dan ovaj novi bijelo, plavi, crveni ea dres i čim ga stavim lik ode. Misli da je s druge strane castro ili ovvy. Znam da je glupo ali je tako.

goust78 kaže...

Svaki vikenda padnem 1-2 div. a radnim danima se vratim?!

Cudno u najmanju ruku ....

Daj razmišljaj logično. Preko vikenda su ljudi doma i igraju igru. Znači imaš osjetno više igrača online koji podižu kvalitetu. Znači puno je veća mogučnost da će te češće nego obično spajati s ekipom koja zna igrati. U tom slučaju rezultat zna biti puno lošiji nego preko tjedna kada cijeli dan mogu igrati uglavnom školarci. Recimo preko tjedna je isto puno lakše igrati ujutro nego navečer kada se ekipa vrati s posla i krene rekreirati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 20:46 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Stvarno si smiješan? Što je napravio a što nije smio napraviti? Ako se ne varam lik ima pravo na tri zamjene.

Hajde reci zasto drzi 2 igraca sa ocjenom 45 ?Dina ti ?Zato sto sam se opustio ,vidim krila 45  ocjena,kad ono smrad uvede Mahreza i Sanceza.

Pobjedio me 3:2 .

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 20:52 (goust78).
10 godina
neaktivan
A lepi su mi ti dresovi, steta... Pa ja bih i voleo da dobijem tako nekog jutjubera, da im pokazem kako se igra fifa hahaha zezam se naravno, ali voleo bih naravno dobiti nekog tako, u fifi 16 sam dobio debelog mudju odmah sam ga prepoznao jer mu se ekipa zove idemo jebaci xd i bilo nereseno samo se ne secam koji rez.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
A lepi su mi ti dresovi, steta... Pa ja bih i voleo da dobijem tako nekog jutjubera, da im pokazem kako se igra fifa hahaha zezam se naravno, ali voleo bih naravno dobiti nekog tako, u fifi 16 sam dobio debelog mudju odmah sam ga prepoznao jer mu se ekipa zove idemo jebaci xd i bilo nereseno samo se ne secam koji rez.

Mudja nije neki igrac samo ima jebenu ekipu skoro uvjek . :)

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel ima ovo smisla? odnosno nemam pojma sta da staim na LM a da pase sa Dybalom i BPL ligom...pa nemrem uopce igrat..znaci ne ulazim u FIFU dok ne sredim neki kurac....

http://prntscr.com/di70k0

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

boze me sacuvaj lik mi da cist gol a sudija svira gol aut.ide lik po strani ubacuje pogadja mog udara u stativu nalece njegov i opet u stativu ali mu se vrati i udje sa njom u gol a igra meni da da izvedem gol aut 😆👍

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Dobio sam ban zbog prodaje coinsa pa me sad zanima može li se sta učiniti po tom pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
ruya kaže...

Mudja nije neki igrac samo ima jebenu ekipu skoro uvjek . :)

Pa nije ni los mogu ti reci, ma da, ronaldo, mesi zaboravio sam vec.

17 godina
goust78 kaže...

Hajde reci zasto drzi 2 igraca sa ocjenom 45 ?Dina ti ?Zato sto sam se opustio ,vidim krila 45  ocjena,kad ono smrad uvede Mahreza i Sanceza.

Pobjedio me 3:2 .

Zato kaj s ovom dvojcom vjerojatno nema ispočetka full che. Kaj to znači opustiti se u računalnoj igri? U većini slučajeva niti ne obraćam pažnju kakvu protivnik momčad ima. Dapače, svejedno mi. Lik nije napravio ništa mimo pravila i stvarno ne vidim zašto bi bio peder ili kako si ga već nazvao.

tomislavivic kaže...

Dobio sam ban zbog prodaje coinsa pa me sad zanima može li se sta učiniti po tom pitanju?

Prodavao si coinse? Kome? Što možeš napraviti? Kupiti novu igru jer ovu možeš baciti. Naravno možeš se žaliti pa će napraviti istragu i javiti ti rezultate iste. No full mi čudno da su te banali zato kaj si ti nekome prodavao coinse. Jedino ako ih nisi prodavao nekoj stranici koja i sama prodaje.. čudno?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice