FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 658.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Jeli netko uspio igrat na pc danas fut online

0 0 hvala 0
12 godina
Radili su nekakav maintenance i nešto zajebali jer je trebalo trajati jutros od 7 30 do 12. Uspio sam odigrati 3 utakmice cijeli dan.
17 godina
jpantalon kaže...
Radili su nekakav maintenance i nešto zajebali jer je trebalo trajati jutros od 7 30 do 12. Uspio sam odigrati 3 utakmice cijeli dan.

Bilo je ujutro problema i na PS4 ali sezonu sam igrao normalno. Nakon toga sam se prebacio na fut i radio je. To je bilo u periodu između 14h i 16h...

17 godina
FIFA 17

Evo još jednog bisera od ovvya. Izgleda jednostavno ali meni je to sve prekomplicirano..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I ja imam isti problem danas, nisam odigrao ni jednu tekmu
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ja na pcu nemrem igrat,barem ujutro nisam mogo probat cu kad dodjem s posla. Barem se necu zivcirat danas ako nejde

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Evo još jednog bisera od ovvya. Izgleda jednostavno ali meni je to sve prekomplicirano..

Cesto derem ball roll jos od fife 16 gdje je stvarno bio OP, ostalo mi u navici nekako. Takodjer i ovaj face up dribbling cesto koristim, ali nikad ih nisam koristio ovako kombinirano, bas cu probat sutra kad budem igro.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Cofinho kaže...

Cesto derem ball roll jos od fife 16 gdje je stvarno bio OP, ostalo mi u navici nekako. Takodjer i ovaj face up dribbling cesto koristim, ali nikad ih nisam koristio ovako kombinirano, bas cu probat sutra kad budem igro.

Kada krene tekma ja to sve zaboravim. Još povezati, nema šanse ali probat ću svakako..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Cofinho kaže...

Kada krene tekma ja to sve zaboravim. Još povezati, nema šanse ali probat ću svakako..

Ball roll (desni analogni u jednu od strana), fake shot (X+A ili B+A na xboxu), scoopturn (fakeshot + analogni u jednu od strana), spin (desni analogni dva puta pod kutem od 135° ili 225° od smjera trčanja), roullete (desnim analognim napraviti 270°) i sada ovaj face up dribbling (držati LT i RT) su sasvim jednostavni skillevi koji će vjerujem dignuti svačiju igru na jednu višu razinu.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

ASD

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 9:52 (duYe).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
soft kaže...
movie kaže...
Cofinho kaže...

Ball roll (desni analogni u jednu od strana), fake shot (X+A ili B+A na xboxu), scoopturn (fakeshot + analogni u jednu od strana), spin (desni analogni dva puta pod kutem od 135° ili 225° od smjera trčanja), roullete (desnim analognim napraviti 270°) i sada ovaj face up dribbling (držati LT i RT) su sasvim jednostavni skillevi koji će vjerujem dignuti svačiju igru na jednu višu razinu.

Hvala za ovo, svakako ću morati isprobati !

14 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
soft kaže...
movie kaže...
Cofinho kaže...

Hvala za ovo, svakako ću morati isprobati !

Skill move po skill move i kroz nekoliko utakmica može ti postati rutina.

Samo da nadodam da za ball roll i fake shot treba igrač od 2* skill moves, roullete 3*, scoopturn i spin 4* i face up ribbling može svaki igrač.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Triba mi savjet koju ekipu da odaberem ,

http://www.futhead.com/17/squads/2910493/ 

http://www.futhead.com/17/squads/2910505/

http://www.futhead.com/17/squads/2910529/ , Ova bi mi bila idealna , ali nemogu naći nikako CM-a koji mi odgovara da su svi na full.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

jel počeo normalno radit FUT na PC-u ili još i dalje izbacuje no opponents found...čak ni web app ne radi

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soft kaže...

Skill move po skill move i kroz nekoliko utakmica može ti postati rutina.

Samo da nadodam da za ball roll i fake shot treba igrač od 2* skill moves, roullete 3*, scoopturn i spin 4* i face up ribbling može svaki igrač.

Scoopturn po meni najljepsi dribling i njega najvise volim da vidim cak i ako sam " zrtva " istog !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 10:30 (goust78).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

http://i.imgur.com/STfLrln.jpg]

http://i.imgur.com/yEBbOIL.jpg

evo moje dvije ekipa...u premier ligi rezerva za napad je Kane IF, rezerva za Ozila Eriksen IF, a kod nas je za kalinića rezerva IF Mandžo, ali je dosta lošiji od Kalinića

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 11:13 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
12 godina

Kriminalno je imati takve igrače i onda igrati s 5 u obrani.

11 godina
protjeran
Osvojim draft i dobijem 1xMega Pack i 1 premium gold pack.

Najbolji igrač Mertesacker.
Lik na ps3 vrijedi 1300 coinsa.

Pa nabijem vas na k ea
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Osvojim draft i dobijem 1xMega Pack i 1 premium gold pack.

Najbolji igrač Mertesacker.
Lik na ps3 vrijedi 1300 coinsa.

Pa nabijem vas na k ea

isto, odigro 3 drafta, osvojio 1, potrsoio 45000 a zaradio sveukupno 20k (i to veicnom radi ugovor i fitnes kartica)

Tuga

17 godina
soft kaže...

Sve je to meni jasno i neki puta to koristim ali kako kažem, kada krene tekma na sve to zaboravim a i kada se sjetim uglavnom se zabijem u protivnika tako da malo koristi imam od svega toga..

17 godina
duYe kaže...

Triba mi savjet koju ekipu da odaberem ,

http://www.futhead.com/17/squads/2910493/ 

http://www.futhead.com/17/squads/2910505/

http://www.futhead.com/17/squads/2910529/ , Ova bi mi bila idealna , ali nemogu naći nikako CM-a koji mi odgovara da su svi na full.

Šteta kaj nema formacije sa 6 otraga. Ne znam koji vam je gušt igrati u takvim formacijama?

8 godina
neaktivan
FIFA 17

jel neko slozio sbc za villu ?? cini mi se da ne bi bio los na cam-u. 6 igraca sam kupio i potrosio oko 12 k sad ostaje zeznut deo jer ovi sto su mi ostali nisu ispod 8k

0 0 hvala 0
12 godina
vaskeas kaže...

jel neko slozio sbc za villu ?? cini mi se da ne bi bio los na cam-u. 6 igraca sam kupio i potrosio oko 12 k sad ostaje zeznut deo jer ovi sto su mi ostali nisu ispod 8k

Ja sam čim je izašao. Nije loš, 5 star wf pa nema brige hoće li ili neće ući.

Vi što ste na pc, u zadnjih sat ipo vremena osvojio sam prvu ligu tri puta na temelju ovih brončanih što sami sebi gol daju, i kad zabijem prvi gol odmah ide rage quit kod ovih što igraju bez varanja. Je li to normalno? 

11 godina
neaktivan
FIFA 17

jeste, nazalost.
uopce nije igrivo

iduce god i ja prelazim na konzolu

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

To je takav klisej, sto vecina misle da s takvom ekipom mozes samo defenzivno igrat...

Ja u većini slucajeva imam veći posjed , i više napadam protivnika.

Jesi proba ti igrat s ovom formacijom, kad  tvrdis da nije gust tako igrat?

17 godina
duYe kaže...

To je takav klisej, sto vecina misle da s takvom ekipom mozes samo defenzivno igrat...

Posjed ne ovisi toliko o formaciji koliko o igri pojedinca. Recimo ja sam sve ove godine igrao 4-3-3(4). To je vjerojatno najofenzivnija formacija u igri pa uvijek imam izrazito veći posjed lopte od svakog protivnika. Jednostavno tako igram. Ne, nisam probao igrati s tim debilnim formacijama s pet igrača otraga i onda još ta petorica ne prelaze centar. Jučer sam igrao s likom koji je igrao u toj formaciji. Moja momčad 30k coinsa, njegova oko milju i pol coinsa. presiječem mu loptu na svojoj polovici i prodam brzu kontru, prelazim centar kad ono tri igrača mu stoje na 16m? Nebitno, lik nema pojma pa sam ga natovario ali uvijek mi je bilo interesantno zapitati se koji je gušt takve igre? Da igram s najboljim igračem na svijetu neću igrati u zatvorenoj formaciji niti ću se braniti niti parkirati bus. Uvijek igram svoju igru s kojom ili pobjedim ili izgubim. No stil igre nikada ne mijenjam niti se prilagođavam protivniku.

Još uvijek igru shvaćam kao zabavu a ne dokazivanje i borbu na smrt. Ako želiš posjed onda probaj 4-3-2-1 ili 4-1-2-1-2(2). Po meni to su formacije kojima možeš kontrolirati posjed i sredinu terena te lijepo kombinirati. Ako pogledaš malo svi ovi kao najbolji igrači igraju jednu od ove tri formacije koje sam nabrojao. Ove defanzivne formacije uglavnom igraju likovi koji nisu sigurni u sebe niti su neki igrači te misle da će s više igrača u obrani lakše se obraniti a uvijek je baš suprotno. Ovo ne govorim za tebe jer ne znam kako igraš već govorim iz iskustva. Istina, jako rijetko susrećem igrače s ovakvim formacijama što dovoljno govori o popularnosti istih. Poznajem dosta dobrih igrača ali stvarno ne znam niti jednog koji igra u formaciji s pet igrača otraga. Ne kažem da sam u pravu ali moje iskustvo je takvo. Stvarno me ne interesira igra s pet igrača otraga...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
duYe kaže...

Posjed ne ovisi toliko o formaciji koliko o igri pojedinca. Recimo ja sam sve ove godine igrao 4-3-3(4). To je vjerojatno najofenzivnija formacija u igri pa uvijek imam izrazito veći posjed lopte od svakog protivnika. Jednostavno tako igram. Ne, nisam probao igrati s tim debilnim formacijama s pet igrača otraga i onda još ta petorica ne prelaze centar. Jučer sam igrao s likom koji je igrao u toj formaciji. Moja momčad 30k coinsa, njegova oko milju i pol coinsa. presiječem mu loptu na svojoj polovici i prodam brzu kontru, prelazim centar kad ono tri igrača mu stoje na 16m? Nebitno, lik nema pojma pa sam ga natovario ali uvijek mi je bilo interesantno zapitati se koji je gušt takve igre? Da igram s najboljim igračem na svijetu neću igrati u zatvorenoj formaciji niti ću se braniti niti parkirati bus. Uvijek igram svoju igru s kojom ili pobjedim ili izgubim. No stil igre nikada ne mijenjam niti se prilagođavam protivniku.

Još uvijek igru shvaćam kao zabavu a ne dokazivanje i borbu na smrt. Ako želiš posjed onda probaj 4-3-2-1 ili 4-1-2-1-2(2). Po meni to su formacije kojima možeš kontrolirati posjed i sredinu terena te lijepo kombinirati. Ako pogledaš malo svi ovi kao najbolji igrači igraju jednu od ove tri formacije koje sam nabrojao. Ove defanzivne formacije uglavnom igraju likovi koji nisu sigurni u sebe niti su neki igrači te misle da će s više igrača u obrani lakše se obraniti a uvijek je baš suprotno. Ovo ne govorim za tebe jer ne znam kako igraš već govorim iz iskustva. Istina, jako rijetko susrećem igrače s ovakvim formacijama što dovoljno govori o popularnosti istih. Poznajem dosta dobrih igrača ali stvarno ne znam niti jednog koji igra u formaciji s pet igrača otraga. Ne kažem da sam u pravu ali moje iskustvo je takvo. Stvarno me ne interesira igra s pet igrača otraga...

Evo ja sam igra sa 5-back formacijama ove godine, cisto iz razloga jer sam jedno vrijeme koristio 3-4-2-1 formaciju pa mi je dosla ideja da pokusam sa 5 nazad gdje bi mi wingbackovi bili jako "kreativni" i ofenzivni bekovi ili bi cak znao koristiti LM/RM igrace i u biti bi se takva 5-x-x-x formacija pretvarala u 3-x-x-x formaciju. I bilo je jako zabavno samo sto EA ne dopusta previse opcija/optimizacije sa Custom Tacticsima ili instrukcijama za igrace pa se tesko moze namistiti vezni red da radi tocno ono sto zelim ili bekovima objasnit sta da rade u napadau tj u obrani. I ne to nisu glupe formacije, glupo je sto EA ne dopusta vise izbora kod Custom Tacticsa i instrukcija pa bi onda vise ljudi igrali i ove druge formacije a ne silovali 4-1-2-1-2 ili 4-3-2-1 jer im je tako neko reka na jutubu.

Glupost je da se EA jos uvijek drzi ovih pozicija, nije mi jasno da se ST moze pretvorit do CDM-a dok CB i R/LB se nemogu koristiti nego na jednoj poziciji, jedan Alex Sandro bi s onakvim statsima moga bez problema igrat malo blize napadacima. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
JackD kaže...

Evo ja sam igra sa 5-back formacijama ove godine, cisto iz razloga jer sam jedno vrijeme koristio 3-4-2-1 formaciju pa mi je dosla ideja da pokusam sa 5 nazad gdje bi mi wingbackovi bili jako "kreativni" i ofenzivni bekovi ili bi cak znao koristiti LM/RM igrace i u biti bi se takva 5-x-x-x formacija pretvarala u 3-x-x-x formaciju. I bilo je jako zabavno samo sto EA ne dopusta previse opcija/optimizacije sa Custom Tacticsima ili instrukcijama za igrace pa se tesko moze namistiti vezni red da radi tocno ono sto zelim ili bekovima objasnit sta da rade u napadau tj u obrani. I ne to nisu glupe formacije, glupo je sto EA ne dopusta vise izbora kod Custom Tacticsa i instrukcija pa bi onda vise ljudi igrali i ove druge formacije a ne silovali 4-1-2-1-2 ili 4-3-2-1 jer im je tako neko reka na jutubu.

Glupost je da se EA jos uvijek drzi ovih pozicija, nije mi jasno da se ST moze pretvorit do CDM-a dok CB i R/LB se nemogu koristiti nego na jednoj poziciji, jedan Alex Sandro bi s onakvim statsima moga bez problema igrat malo blize napadacima. 

Žalosno je ako nekome jubito sugerira koju će formaciju igrati. Cijelo vrijeme igram 4-3-3(4) zato što mi odgovara. Prošle godine sam probao 4-3-2-1 i nije bilo loše a ove godine mi se ta formacija još više dopala. Tim više jer ne odudara previše od one koju sam igrao godinama. Jedina razlika je u sredini terena i konkretnosti krila. Uvijek rađe imam igrača više u sredini terena nego u obrani. S obzirom na limite pojedinih formacija trudim se pronaći onu koja najviše odgovara mojoj filozofiji igre a to svakako nisu formacije s pet igrača otraga. Isto tako ne forsiram krila pa mi nisu interesantne niti ofenzivne kreacije bekova. Više forsiram kombinatoriku kroz sredinu terena. Stoga jedan igrač više u sredini terena mi više znači nego jedan otraga. Nekada sam znao igrati 3-5-2 ali danas se više ne pronalazim u toj formaciji. Ne mislim da je glupost podjela pozicija kakva je danas jer je fut jedan zaseban mod potpuno drukčiji od bilo čega te su i njegova pravila u skladu sa time. Jedino bih dopustio da možeš recimo reusu mijenjati poziciju lm u rm jer se zna dogoditi da u jednoj godini u nekoj ligi nemaš solidno krilo na jednoj od strana...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

S tom formacijom triba ,, znati'' igrat.  Ja iskreno nisam tip koji voli toliko imati posjed, nego sam navea primjer. Meni najviše odgovara da je ekipa cvrsta, i za to s ovom postavom igram.

Zašto ovog Kantea OTW nikako nema na marketu?

I jel se isplati dati 600 k za naigolanna if ?

0 1 hvala 0
17 godina
duYe kaže...

S tom formacijom triba ,, znati'' igrat.  Ja iskreno nisam tip koji voli toliko imati posjed, nego sam navea primjer. Meni najviše odgovara da je ekipa cvrsta, i za to s ovom postavom igram.

Zašto ovog Kantea OTW nikako nema na marketu?

I jel se isplati dati 600 k za naigolanna if ?

Naravno da se ne isplati jer je kartica izašla danas i sigurno će joj cijena pasti u narednim danima. Naravno ako ti 100k coinsa ništa ne znači, uzmeš ga odmah..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice