FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 650.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nekad se pitam da li ovaj chemistry uopće ima smisla?

Jučer sam opalio 3 drafta i u jednom od njih u vrhu napada sam imao IF Higuaina i moram reći da sa večim krampom od napdača nisam igrao. Pa taj nije bio u stanju zabiti 6-7 zicera sa peterca. Doduše nije imao full chem., ali onda je Aubameyang trebao biti još gori, ali NE, taj je zabijao kao lud, a nije bio povezan ni sa jednim igračem u ekipi.

Čak se pitam, da li je dobro biti dominantan, jer poslije 2-3 promašena zicera i većeg posjeda, igra kao da registrira dominaciju i onda se baš zaneda, a protivnik vam uvali neki odbijanac.

Vidim da neki znaju u toku tekme ubaciti igrače iz druge lige, koji vas na kraju potrgaju i prelome tekmu. Neki opet ostave svijesno samo jednu crvenu chem poveznicu i na taj način cimnu igru. Tako je jedan protivnik imao močad iz La lige, a u vrh napada Teveza koji je igrao kao životinja u najboljim danima ili ona napast Giovinco.

Definitivno ima nešto u ovome, tako da i ja planiram nešto slično sa npr., Lacazetteom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 8:19 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...

Ja vise neću otvarati te packove do totya. Neka ih se nabere pa možda nesto uleti. Jučer sam otvorio zadnji samo zbog vještica.

zar mogu stajati neotvoreni?
ja sam kontao da nestanu tipa odmah iduci tjedan ako se ne iskoriste? :D 

11 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Jučer sam opalio 3 drafta i u jednom od njih u vrhu napada sam imao IF Higuaina i moram reći da sa večim krampom od napdača nisam igrao. Pa taj nije bio u stanju zabiti 6-7 zicera sa peterca. Doduše nije imao full chem., ali onda je Aubameyang trebao biti još gori, ali NE, taj je zabijao kao lud, a nije bio povezan ni sa jednim igračem u ekipi.

Čak se pitam, da li je dobro biti dominantan, jer poslije 2-3 promašena zicera i većeg posjeda, igra kao da registrira dominaciju i onda se baš zaneda, a protivnik vam uvali neki odbijanac.

Vidim da neki znaju u toku tekme ubaciti igrače iz druge lige, koji vas na kraju potrgaju i prelome tekmu. Neki opet ostave svijesno samo jednu crvenu chem poveznicu i na taj način cimnu igru. Tako je jedan protivnik imao močad iz La lige, a u vrh napada Teveza koji je igrao kao životinja u najboljim danima ili ona napast Giovinco.

Definitivno ima nešto u ovome, tako da i ja planiram nešto slično sa npr., Lacazetteom.

ja igram s englezima, a DMC mi je Renato Sanches koji je uparen samo s Fonteom u obrani. i definitivno mi je najbolji igrac, ima oduzetih i presjecenih lopti ko svi ostali zajedno, iznesem svaki put najlakse s njim loptu :D jedino jos nisam dao gola s njim preko 16m :D ali nemam ni neku naviku pucat van 16 posto nisam to jos stelno

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Mourinho trener, samo radi Sanchesa.

na klupi Nolito, Tshabalala :D i ovi loan igraci....

hocu da ovog Lucasa zamjenim Alexisom, ali problem je sto je Alexis LW, Mozda cak Costom i Lukakuom ali za njih sad nemam love. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 8:27 (Gstone).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gstone kaže...

Mourinho trener, samo radi Sanchesa.

na klupi Nolito, Tshabalala :D i ovi loan igraci....

hocu da ovog Lucasa zamjenim Alexisom, ali problem je sto je Alexis LW, Mozda cak Costom i Lukakuom ali za njih sad nemam love. 

Igrao sam sa Alexisom u draftu i oduševio se...Odlična kartica.

BTW., moja momčad koju planiram nadograđivati do kraja sezone:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=i6UEoL44nMnC4:FFA17PCC

Ups., bio sam krivu momčad kopirao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 9:38 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

odlicna momcad! (dobri su ti i talijani :D ) 

meni sad propa lukaku za 35k!
vidim vecinom ide za 40ak, malo preko.

bidao i zaguzva na poslu, vratim se, otiaso za 35... ccc

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 9:40 (Gstone).

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Gstone kaže...

odlicna momcad! (dobri su ti i talijani :D ) 

meni sad propa lukaku za 35k!
vidim vecinom ide za 40ak, malo preko.

bidao i zaguzva na poslu, vratim se, otiaso za 35... ccc

Krivu momčad sam kopirao..., od talijana su mi ostali samo Mandžo, Koka i Broz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 9:54 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

imam 50k za transfere i ne znam jel mi bolje na ovu ekipu ubaciti Costu ili Lukakua? 
oba su mi draga a krecu se negdje oko 35-45k

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gstone kaže...

imam 50k za transfere i ne znam jel mi bolje na ovu ekipu ubaciti Costu ili Lukakua? 

Trenutno imam nekih 29k i kada odradim 2 sezone idem po D. Costu i baš mu se veselim, jer mi je u fifa 16 bio najbolji napadač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 10:03 (TheMaverick).
10 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Slazem se sve s'tobom.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
neaktivan
FIFA 17

kupio Costu za 45, progao ga nakon sat za 58 haha

ajmo dalje :D 

EDIT: al zato fail, nisam imo love za umtitia koji ode za sicu, jucer se prodavao po 75k+ 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 12:11 (Gstone).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel netko upućen moždaaa  u 2vs2 online ? :)  Vidim bacili ste mi ignore, pa da probamo ponovo hahah

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 13:02 (Josipklemen).
14 godina
Josipklemen kaže...

Jel netko upućen moždaaa  u 2vs2 online ? :)  Vidim bacili ste mi ignore, pa da probamo ponovo hahah

Igrao sam redovno 15-icu ili 14-icu 2 vs 2, ali samo seasons. Onda nije bio problem naći protivnike. Ne znam dal se može i friendly igrati tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo i moje ekipe nakon mukotrpnog tradeanja i ulaska u division 2. https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gA8CQ5vKnMiJf:FFA17PCC

Jutros kupio Modrića ko šlag na tortu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
balky1911 kaže...

Evo i moje ekipe nakon mukotrpnog tradeanja i ulaska u division 2. https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gA8CQ5vKnMiJf:FFA17PCC

Jutros kupio Modrića ko šlag na tortu.

Haha i ti igraš s hrvatima :D ajde neka... nemaš perišića ? šta je sa srnom ? meni desno igra srna, lijevo vrsaljko. LW mi je perisic a RW pjaca, u napadu manđo/kramarić

16 godina
neaktivan

Mnogo dobra ekipica, dosta para otišlo na nju ?

11 godina
neaktivan

odigra par fut drafta i uletio mi di maria i jos par igrača za 50 k. ostalo trgovanje, kupi jeftino pa zaradi po 10-20 k

11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Josipklemen kaže...

Igrao sam redovno 15-icu ili 14-icu 2 vs 2, ali samo seasons. Onda nije bio problem naći protivnike. Ne znam dal se može i friendly igrati tako.

Ma nađe i sada, ali nekad zna biti i po 45 minuta čekanja. Izgubiš volju za igranjem, pa reko ako se može igrati UT 2 vs 2 ili neki turnir. Bilo šta.

14 godina
Josipklemen kaže...

Ma nađe i sada, ali nekad zna biti i po 45 minuta čekanja. Izgubiš volju za igranjem, pa reko ako se može igrati UT 2 vs 2 ili neki turnir. Bilo šta.

FUT se ne može, match lobije su debili maknuli iz igre, pa mislim da je jedina opcija friendly match ako uopće ima za 2 vs 2. 

Ili nabavite konzole za FIFU, bar sad idu za siću. (pretpostavljam da na PC-u igrate)

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Kovi i Brozu zamjeni mjesta ako je postava takva i kad igraš.

17 godina
Gstone kaže...

Pričekaj, večeras poslije 19h će mu cijena pasti jer idu novi packovi. Ako imaš strpljenja pričekaj do nedjelje jer će mu tada još više pasti cijena jer idu packovi od 50k coinsa.. Sada su cijene opet porasle jer su svi otvorili svojih 10 packova i nema se kaj više otvarati pa je i ponuda manja a cijene više. Ja sam zato sve stavio na market jer su cijene dobre i gotovo sam prodao sve engleze i nijemce. Poslije 19h ću ih opet sve kupiti po nižoj cijeni pa držati do nedjelje ujutro kada će cijene kratkotrajno porasti pa opet navečer u novu kupnju i to je to što se tiče marketa do totya. Sljedeći tjedan će se cijene stabilizirati...

13 godina
FIFA 17

Upao i ja danas u weekend ligu :)

Sve utakmice što sam igrao su bile za prste polizat.

Sveukupno ako su 2-3 puta klizeći startovi bili, ali ne u noge, nego baš za loptom kad je trebalo.

Pohvale za sve protivnike, pogotovo za protivnika u finalu.

Oprezni smo bili obojica jer je ulog velik tako da smo dogurali do penala s rezultatom 1-1 i dobijem ga jedva nakon što smo se obojica propisno ispromašivali tijekom pucanja.

Jbga, živci rade i frka je velika :)

Sad imam što raditi cijeli vikend :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Naišao sam na veliki problem u FIFI i sada znam da nije slučajno ista situacija bila prošli tjedan, znaci jucer kada sam igrao daily knockout za vikend ligu pisalo je da istice za 4 sata i sada se ulogiram sav sretan da idem opet igrat kad ono 0 attempts i istice za 10 sati? 

Znaci nece mi se refreshat daily turnir ista stvar prosli vikend , neko zna treba mi pomoc?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

S ovim najnovijim nvidia driverima ne mogu u full screen...

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

S ovim najnovijim nvidia driverima ne mogu u full screen...

Meni odlicno radi cak i bolje FIFA 17 sa zadnjim nvidia driverima :)

9 godina
neaktivan
Picka,pobjeze nakon 0:1! :)
Svaki jebeni kross mu je isao na Lewa!
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Nisam instalirao drivere em da mi stalno baca da kao moram ali stisnem X i igram bez toga i dobro je strah me svi nesto govore da im neki kurac ne radi nakon driver update tako da ja necu

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice