Ne postoji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ima, sigurno ne bi bilo toliko buke oko čitera.
Čak ih ne možeš ni unutar igre obilježiti na neki način kad te spoji s njima.
Jedino voditi evidenciju u excell tablici pa kad pronađe protivnika provjeriti dal ti je na listi.
ja sam 2 fut drafta osvojio na racun citera :D
oba puta mi 2 igraca dala sama sebi gol :D

21.10.
Za fifu 17 niti ga trazim niti mi treba .
22.10.
Ako neko ima trainer neka mi se javi da mi posalaje.
Drugacije ne ide .
Zakon.
Što kažete na ovaj moj team...Nemam još florenzija, de rossija , parola i rudigera pa ako imate neka bolja rješenja recite.Saponara ne dolazi u obzir.Nakon što se 10 puta ozljedio u 11 utakmica quick sell je radio.
Nisam neki sa novcima pa skupi igrači ne dolaze u obzir...mogao bih dati još 30k.Golmana imam.
Ljudi imam jedno pitanje, zanima me jel se može kako igrati 2 vs 2 online osim u online seasons ? Frend i ja volimo igrati, ali mu treba jaaaaako dugo da pronadje protivnike u online seasons, valjda nema dovoljno igrača koji igraju 2vs2.
f
Salah (ova nova kartica) otisao za 80k
te florenzi, nolito, Sane, prodao florenzija, ostaivo nolita i sanea posto igram s englezima, a na saneovom mjestu mi igrao OX pa ga zamjenio.
na nolitovom sam sasvim zadovoljan Miralasom, nolita uvodim ko zamjenu ako za treba svjezine :D
sasvim pristojno
Gledam danas malo nijemce jer sam ih išao slagati pošto sam ih imao u hybridu i vidm kako je cijena embolu pala za gotovo 60k coinsa. Zna netko zasto? Je li se ozlijedio pa ga neće biti duze vrijeme ili je samo takav trend? Nemam pojma no uzeo sam ga pa da ga probam.
Gledam danas malo nijemce jer sam ih išao slagati pošto sam ih imao u hybridu i vidm kako je cijena embolu pala za gotovo 60k coinsa. Zna netko zasto? Je li se ozlijedio pa ga neće biti duze vrijeme ili je samo takav trend? Nemam pojma no uzeo sam ga pa da ga probam.
Da, pola godine je out sigurno.
Sranje, znači cijena bu još padala. Znači ovo mi je prva pljuga ove godine... Dobro, nije strasna.

probaj kup igrati s cheat enginom

Gubiš zato kaj je drugi bio bolji a ne zato kaj ima OP momčad. Igrao sam s likom koji je imao ovrl 77 momčad a ja 84. Razbio me da mi je bilo neugodno. Na kraju 5-2 za njega. Kako njemu nije smetala moja neusporedivo jača momčad? S druge strane igrao sam sa svojim Senegalcima ovrl 77 koji su kao stvoreni za ovu igru s likom koji je imao momčad 85 i pregazio sam ga. Lik nije bio truba, kao što nisam bio niti ja u prvom slučaju no kada se neke stvari poklope i dobro se otvori tekma sve je lakše i moguće. Prestani zato plakati kako je netko ima jaču momčad i da zato gubiš.
Bas nedavno guglam o trainerima i ostalim stvarim sta se ticu FIFAe i naletim na jedan zanimljiv trainer. Dakle, postoji trainer koji vasim igracima daje overvall 99. Svima od reda. Tako da, ja se nebi cudio da sve ove vase gluposti koje pricate da FIFA ''pomaze'' protivnicima i tako dalje nije taj trainer koji je upaljen na pola gejma.
to je to znaci u pm
nije mi jasno kako idem u sprint, 70% njihovih bekova brzi od mog krila a brzina 91! dzaba gljiva u for, samo ulete ispred
to me najvise zivcira

JEL OVO CHIT ILI KOJI KURAC...igram vodim 2-0 i odjednom mi u drgom pol krene neki jebeni micro lag da mi igraci svako malo trzaju INTERNET MI JE SUPER jebem ti majku zadavio bi lika kabelom od gamepada da ga sad vidim
Kako igrate obranu...?ne mogu ništa u 2-3 diviziji...sto treba drzati?
Tipku za contain da on sam ide na loptu a sa igracem kojeg kontroliram napadati igraca koji.bi trebao primiti pas?

sada sam igrao sa likom koji je vjerojatno napravio zid na golu jer imao sam 22-18 omjer završilo je 1-1 on je imao 3-1 i na penale odemo i tamo mu obranim 2 puta i na kraju me lik dobije i prodje dalje. Vikend ligu sam nekad do finala znao dolazit danas nemrem proc prvo kolo. Ovo je zadnja godina da sam igrao fifu na PCu sljedece godine ceka PS4 spreman jer ovo je zalosno.
Unaprijed sam skuzio kada cu izgubiti utakmicu a kada dobiti. Znaci Igram finale za vikend ligu i 1-0 gubim. Stalno napadam ubijam lika , ali lopta nikako u gol. Napokon u 78 zabijem za 1-1 , ali sam odma znao da to nije kraj sigurno i da nema sanse da zabijem prije produzetaka za pobjedu. Normalno moja teorija je istinita u 84 frajer dobiva slobodni puca lopta se odbija desno od gola ovaj nabaci i njegov glavom udara preko 2 moja i zabija za 2-1 . Sramota je igrica, odurno govno koje te navuce i onda kara u mozak. Ukratko jadnije govno nisam vidio

Evo ja pristajem da svaku gubim na skript,nije to problem.Problem su traineri gdje on ima sve na 99 !
Stekanje i sl.
Mrzim dominaciju jer nikad ne znam da li je stvarno toliko bolji ili vara .
Otvorim ona dva packa kaj dolaze ponedjeljkom i smijeh živi.. kao i svaki ponedjeljak, kao i svaki packo koji sam otvorio do sada.. ne da ne dobijem rare igrača nego dobijem u jednom packu tri srebrne kartice.. nabijem ih..
haha, ja u proslom tjednu dobio Otamendija,
a jucer u ova 2 ku*ac, isto najbolji igrac ocjena 81 i to otisao za 650
cekamo iduci pon :D
Ja vise neću otvarati te packove do totya. Neka ih se nabere pa možda nesto uleti. Jučer sam otvorio zadnji samo zbog vještica.