FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
ruya kaže...
To sam sad i ja video, kad ih blokiras ovde ne mozes samo chat sa njima i nmgu ti videti profil, pa postoji li nacin da ih blokiras da ne mozes igrati vise snjima?

Ne postoji

[19xx]C3c1l
14 godina
ruya kaže...
To sam sad i ja video, kad ih blokiras ovde ne mozes samo chat sa njima i nmgu ti videti profil, pa postoji li nacin da ih blokiras da ne mozes igrati vise snjima?

Da ima, sigurno ne bi bilo toliko buke oko čitera.

Čak ih ne možeš ni unutar igre obilježiti na neki način kad te spoji s njima.

Jedino voditi evidenciju u excell tablici pa kad pronađe protivnika provjeriti dal ti je na listi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
FIFA 17

ja sam 2 fut drafta osvojio na racun citera :D 
oba puta mi 2 igraca dala sama sebi gol :D

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
I koja ti je nagrada bila na kraju?
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan

21.10.

goust78 kaže...

Za fifu 17 niti ga trazim niti mi  treba .

22.10.

goust78 kaže...

Ako neko ima trainer neka mi se javi da mi posalaje.

Drugacije ne ide .

Zakon.

11 godina
protjeran
FIFA 17

Što kažete na ovaj moj team...Nemam još florenzija, de rossija , parola i rudigera pa ako imate neka bolja rješenja recite.Saponara ne dolazi u obzir.Nakon što se 10 puta ozljedio u 11 utakmica quick sell je radio.

Nisam neki sa novcima pa skupi igrači ne dolaze u obzir...mogao bih dati još 30k.Golmana imam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 14:53 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi imam jedno pitanje, zanima me jel se može kako igrati 2 vs 2 online osim u online seasons ? Frend i ja volimo igrati, ali mu treba jaaaaako dugo da pronadje protivnike u online seasons, valjda nema dovoljno igrača koji igraju 2vs2. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

f

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 14:35 (Gstone).
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
I koja ti je nagrada bila na kraju?

Salah (ova nova kartica) otisao za 80k
te florenzi, nolito, Sane, prodao florenzija, ostaivo nolita i sanea posto igram s englezima, a na saneovom mjestu mi igrao OX pa ga zamjenio. 
na nolitovom sam sasvim zadovoljan Miralasom, nolita uvodim ko zamjenu ako  za treba svjezine :D 

sasvim pristojno 

17 godina
FIFA 17

Gledam danas malo nijemce jer sam ih išao slagati pošto sam ih imao u hybridu i vidm kako je cijena embolu pala za gotovo 60k coinsa. Zna netko zasto? Je li se ozlijedio pa ga neće biti duze vrijeme ili je samo takav trend? Nemam pojma no uzeo sam ga pa da ga probam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Gledam danas malo nijemce jer sam ih išao slagati pošto sam ih imao u hybridu i vidm kako je cijena embolu pala za gotovo 60k coinsa. Zna netko zasto? Je li se ozlijedio pa ga neće biti duze vrijeme ili je samo takav trend? Nemam pojma no uzeo sam ga pa da ga probam.

Da, pola godine je out sigurno.

17 godina
FIFA 17

Sranje, znači cijena bu još padala. Znači ovo mi je prva pljuga ove godine... Dobro, nije strasna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jes,da budem ja jedini posten medju hrpom lopova?! Hocu boli me patka.
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
15 godina
goust78 kaže...
Jes,da budem ja jedini posten medju hrpom lopova?! Hocu boli me patka.

probaj kup igrati s cheat enginom

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
Ne koristim cit. Mislio sam ali sam odustao! Posto u futu ima sve vise op ekipa precicu na sezonu ili gubiti. Druge nema!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Neznam za vas qli sam ove godine razočaran sa šutevima veznih igrača.Nisam igrao sa onim najboljim ali sa onim kojima jesam to izgleda komično.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Ne koristim cit. Mislio sam ali sam odustao! Posto u futu ima sve vise op ekipa precicu na sezonu ili gubiti. Druge nema!

Gubiš zato kaj je drugi bio bolji a ne zato kaj ima OP momčad. Igrao sam s likom koji je imao ovrl 77 momčad a ja 84. Razbio me da mi je bilo neugodno. Na kraju 5-2 za njega. Kako njemu nije smetala moja neusporedivo jača momčad? S druge strane igrao sam sa svojim Senegalcima ovrl 77 koji su kao stvoreni za ovu igru s likom koji je imao momčad 85 i pregazio sam ga. Lik nije bio truba, kao što nisam bio niti ja u prvom slučaju no kada se neke stvari poklope i dobro se otvori tekma sve je lakše i moguće.  Prestani zato plakati kako je netko ima jaču momčad i da zato gubiš.

13 godina
FIFA 17

Bas nedavno guglam o trainerima i ostalim stvarim sta se ticu FIFAe i naletim na jedan zanimljiv trainer. Dakle, postoji trainer koji vasim igracima daje overvall 99. Svima od reda. Tako da, ja se nebi cudio da sve ove vase gluposti koje pricate da FIFA ''pomaze'' protivnicima i tako dalje nije taj trainer koji je upaljen na pola gejma. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

to je to znaci u pm

nije mi jasno kako idem u sprint, 70%  njihovih bekova brzi od mog krila a brzina 91! dzaba gljiva u for, samo ulete ispred
to me najvise zivcira

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dobro jutro Kolombo.Ja to pricam mjesecima ali me niko ne jebe.Ma za ova online govna torrent je zakon.
15 godina
neaktivan
FIFA 17

JEL OVO CHIT ILI KOJI KURAC...igram vodim 2-0 i odjednom mi u drgom pol krene neki jebeni micro lag da mi igraci svako malo trzaju INTERNET MI JE SUPER jebem ti majku zadavio bi lika kabelom od gamepada da ga sad vidim

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Otvorim ona dva packa kaj dolaze ponedjeljkom i smijeh živi.. kao i svaki ponedjeljak, kao i svaki packo koji sam otvorio do sada.. ne da ne dobijem rare igrača nego dobijem u jednom packu tri srebrne kartice.. nabijem ih..

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 20:58 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Odkad sam.instalirao update 4 poraza u nizu...lopta se odbija ko od zida a igrač s loptom u nogama dobije ubrzanje ko Aubameyang.

Kako igrate obranu...?ne mogu ništa u 2-3 diviziji...sto treba drzati?

Tipku za contain da on sam ide na loptu a sa igracem kojeg kontroliram napadati igraca koji.bi trebao primiti pas?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

sada sam igrao sa likom koji je vjerojatno napravio zid na golu jer imao sam 22-18 omjer završilo je 1-1 on je imao 3-1 i na penale odemo i tamo mu obranim 2 puta i na kraju me lik dobije i prodje dalje. Vikend ligu sam nekad do finala znao dolazit danas nemrem proc prvo kolo. Ovo je zadnja godina da sam igrao fifu na PCu sljedece godine ceka PS4 spreman jer ovo je zalosno.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Posložio sam si nijemce i engleze i to je to. Još ih malo izmiksam u hybridu. Dodam još lewa i aguera kada im cijena padne jer ne dam koliko trenutno koštaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Unaprijed sam skuzio kada cu izgubiti utakmicu a kada dobiti. Znaci Igram finale za vikend ligu i 1-0 gubim. Stalno napadam ubijam lika , ali lopta nikako u gol. Napokon u 78 zabijem za 1-1 , ali sam odma znao da to nije kraj sigurno i da nema sanse da zabijem prije produzetaka za pobjedu. Normalno moja teorija je istinita u 84 frajer dobiva slobodni puca lopta se odbija desno od gola ovaj nabaci i njegov glavom udara preko 2 moja i zabija za 2-1 . Sramota je igrica, odurno govno koje te navuce i onda kara u mozak. Ukratko jadnije govno nisam vidio

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Smesni ste, pa sto igrate ako je govno ne kapiram vas, nerviram se i ja kad izgubim ali nije kraj sveta, igra je skriptovana i naviknite se ili trazite drugu zabavu ako vas to toliko nervira.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
Smesni ste, pa sto igrate ako je govno ne kapiram vas, nerviram se i ja kad izgubim ali nije kraj sveta, igra je skriptovana i naviknite se ili trazite drugu zabavu ako vas to toliko nervira.

Evo ja pristajem da svaku gubim na skript,nije to problem.Problem su traineri gdje on ima sve na 99 !

Stekanje i sl.

Mrzim dominaciju jer nikad ne znam da li je stvarno toliko bolji ili vara .

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 7:05 (goust78).
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Otvorim ona dva packa kaj dolaze ponedjeljkom i smijeh živi.. kao i svaki ponedjeljak, kao i svaki packo koji sam otvorio do sada.. ne da ne dobijem rare igrača nego dobijem u jednom packu tri srebrne kartice.. nabijem ih..

haha, ja u proslom tjednu dobio Otamendija,

a jucer u ova 2 ku*ac, isto najbolji igrac ocjena 81 i to otisao za 650 

cekamo iduci pon :D 

17 godina
FIFA 17

Ja vise neću otvarati te packove do totya. Neka ih se nabere pa možda nesto uleti. Jučer sam otvorio zadnji samo zbog vještica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice