FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 709.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima itko obicnog Stonesa ili ono klinca Granta iz Man. City-a,jedan od njih dvojice bi mi bio zadnji za Sterling Squad Building Challange tako da ono,fakat bi vas molio hahah

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa napokooooon.. Brutalan pack

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 0:50 (ReventoN).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Ovo je na kompu packs? Ja normalno 0 bodova
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ovo mi je najgora fifa do sada mozete reci da su bolji udarci,dodavanja ili animacije ali ja uopce nemam kontrole nad igracima kada lopta udje u moj sesnaesterac,nikad nisam u svim fifama zajedno toliko primio autogolova koliko sam primio u 17-ici,korneri su mi cista lutrija nemam pojma sto ce se desiti ili ce mi igrac biti normalan i izbit glavom van ili ce stopat loptu tako da suparnicki igrac moze zapucat ili nece uopce reagirat.Loptu nema sanse da izbijem ili mi vlastiti igrac uklize pa mi blokira izbijanje ili se zabije u golmana ili ispuca loptu 5 metara od sebe.I to da ja svaku drugu tekmu ja imam po 20 udaraca na gol i da jedva uspijem zabit jedan gol i to jos iz odbijanca to isto nije normalno dok suparnik ima po 4,5 udarca na gol i zabije 2,3gola.Necu vise igrat ovu igru dok ne stave neki patch i poprave to sranje od igre ali cisto sumnjam da ce ista popravit.

Kod mene totalna suprotnost...Nisam ovako guštao još od FIFA 14 i ono što je najvažnije i u čemu stvarno uživam je defanzivni segment igre koji funkcionira više manje fantastično, sa igračima koje imam kao i sa svim ostalim taktičkim postavkama.

Ono što meni predstavlja problem su cheateri kojih je puna DIV 2. Da mi bar nedira ugovore, koje potrošim sada pa sada jer nalaetim na njih 4-5 prije nego li me spoji sa normalnim čovjekom.

ReventoN kaže...

Na osnovu čega si ubo ovako dobar pack? Draft ili nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 8:00 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

jel ima ko problem u scenama faula ili gola da bude da nedostaje ili nema trave na terenu a igram na ultra??

miki12345

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Juce je drug igrao i u jednoj trkmi je primio 3 autogola tako sto se lopta odbije od igraca i zavrsi u golu !

Imam po 3 povredjena igraca po mecu .Inace nije lose...

Imam po 84 % tacnih passova,suteva 13 u okvir 9 i na kraju bude 0:0 !

Jebe me napad i realizacija !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 10:24 (goust78).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Jel ima gdje FIFA 17 za kupit povoljno?

14 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

Na osnovu čega si ubo ovako dobar pack? Draft ili nešto drugo?

Manolasa sam dobio u usranom draftu, a ovaj prvi pack u premium gold payers pack-u, i kao duplikat je bio navas :D..

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 11:46 (ReventoN).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo malo gledam ove chem styles kartice i koliko sam shvatio, ako dodam npr. Sentinel chem karticu nekom svom igraču, on na već postojeće statse dobiva +12 na DEF i +10 na PHY, pod pretpostavkom  da isti taj igrač ima indivudal chem 10, kao i team chem 100???

Uvjek sam mislio da ako dodam neku chem styles karticu, da ta kartica pojačava određene statse na štetu drugih statsa.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

oce odg ko kako da resim problem trave??

miki12345

0 0 hvala 0
13 godina
miki12345 kaže...

Nemoj gledati u ekran dok ide replay.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 17
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
miki12345 kaže...

Nemoj gledati u ekran dok ide replay.

hahahahah moz i tak, a čudi me da niko nema taj problem.

miki12345
13 godina
miki12345 kaže...

Vjerojatno ti hardver nije dovljno jak da odradi posao kako treba?

Važno da radi dok igraš - tko uopće gleda replay :P

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 17

I jel ima gdje povoljno FIFA 17?

www.sportska-tribina.info

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

prodaje se kljuc za fifu 17(PC),sve informacije na mail dzadro1@gmail.com

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Jel sam ja postao lud ili je igra ubacila u brzinu vise? Igram nakon dva dana pauze (jos uvijek trial xD) i ne vjerujem koliko je sve ubrzano, kung fu nogomet. Naravno nisam mogao odolit sumanuto tipkanje po X-u i sve mi je proslo, 6-7 dodavanja iz prve (precizno kao da igraju samo Pirlo i Modric) i svaki put sam izbacio igraca samog pred golom... Smijeh sta su napavili, hokej na travi, iz krajnosti u krajnost za samo godinu dana...

I am over 9000!!!

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
miki12345 kaže...

Vjerojatno ti hardver nije dovljno jak da odradi posao kako treba?

Važno da radi dok igraš - tko uopće gleda replay :P

ma hardver mi je jaci od preporucenog, nije to

miki12345
16 godina
neaktivan
Otvorio sam sad 2 Mega packa i dobio ljudi moji,necete vjerovat dvije Mega kite u njima. Iso gledat na market igraci nisu vise od 10k coinsa u njima. Ali bitno da sam ja dao kereten 150kn za pointse .. 3 puta sam reko da necu vise i gle ovo

2 0 hvala 0
10 godina
nitro66 kaže...
Otvorio sam sad 2 Mega packa i dobio ljudi moji,necete vjerovat dvije Mega kite u njima. Iso gledat na market igraci nisu vise od 10k coinsa u njima. Ali bitno da sam ja dao kereten 150kn za pointse .. 3 puta sam reko da necu vise i gle ovo

A sto ti je to trebalo? Meni osobno je gust pocet sa broncanima, no name igracima i laganini nadopunjavat momcad... Nema mi veceg gusta nego u 10. ili 9. pa cak i 8. diviziji sa overall 65 dobit nekog sa overall 80+ :D nekad me i natrpaju ali sve to jedna pobijeda nadoknadi :)

Kako sada stvari stoje (sa trial verzijom i malo igranja na marketu) mogu si bez problema slozit momcad 80+ i chem 100... Znam da je gust otvaranje paketica, lagao bih kad bi rekao da je to bzv, ali jednostavno mislim da je to uzaludno bacanje novaca jer uostalom ne igraju kartice, igras ti... Druga stvar je ispunjavanje gusta i uzet si ove skupe igrace koji su ti super...

I am over 9000!!!
12 godina
neaktivan
FIFA 17

jeli ima netko da je dovrsio fut champions weekend league?

meni je pisalo da ce se nagrade podijeliti kad se odstrani citere? hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shivi kaže...
nitro66 kaže...

A sto ti je to trebalo? Meni osobno je gust pocet sa broncanima, no name igracima i laganini nadopunjavat momcad... Nema mi veceg gusta nego u 10. ili 9. pa cak i 8. diviziji sa overall 65 dobit nekog sa overall 80+ :D nekad me i natrpaju ali sve to jedna pobijeda nadoknadi :)

Kako sada stvari stoje (sa trial verzijom i malo igranja na marketu) mogu si bez problema slozit momcad 80+ i chem 100... Znam da je gust otvaranje paketica, lagao bih kad bi rekao da je to bzv, ali jednostavno mislim da je to uzaludno bacanje novaca jer uostalom ne igraju kartice, igras ti... Druga stvar je ispunjavanje gusta i uzet si ove skupe igrace koji su ti super...

Pa nije mi trebalo, nego je placa sjela danas i taman kupim novi gamepad, reko idem igrat kada ono 2 Mega packa moguca reko ajde jos danas da uzmem za 150kn 2200pointsa i otvorim kurac. Tako da definitivno se slazem s tobom, ma 100000milion % si u pravu sto se toga tice. Bacanje love govnarima kojima tako i onako igrica ne valja, ali mi ju igramo jer volimo nogomet i ovisnost stvara :D Ovo je zadnje definitivno jer sam potrosio oko 500kn do sada na pointse i nisam dobio nista. Jebiga ....tu i tamo si priustim nesto od cega sam happy , ali zadnji put za fifu definitivno.

17 godina
TheMaverick kaže...

Evo malo gledam ove chem styles kartice i koliko sam shvatio, ako dodam npr. Sentinel chem karticu nekom svom igraču, on na već postojeće statse dobiva +12 na DEF i +10 na PHY, pod pretpostavkom  da isti taj igrač ima indivudal chem 10, kao i team chem 100???

Uvjek sam mislio da ako dodam neku chem styles karticu, da ta kartica pojačava određene statse na štetu drugih statsa.

Dobije +3 na def i +3 na phy

13 godina
nitro66 kaže...

Pa nije mi trebalo, nego je placa sjela danas i taman kupim novi gamepad, reko idem igrat kada ono 2 Mega packa moguca reko ajde jos danas da uzmem za 150kn 2200pointsa i otvorim kurac. Tako da definitivno se slazem s tobom, ma 100000milion % si u pravu sto se toga tice. Bacanje love govnarima kojima tako i onako igrica ne valja, ali mi ju igramo jer volimo nogomet i ovisnost stvara :D Ovo je zadnje definitivno jer sam potrosio oko 500kn do sada na pointse i nisam dobio nista. Jebiga ....tu i tamo si priustim nesto od cega sam happy , ali zadnji put za fifu definitivno.

Ja sam roknuo sve squad build challange koji su me zanimali i u kojima su bile dobre nagrade tako da sam otvorio dosta packova i ništa specijalno nisam dobio.

Najskuplji igrač u tim packovima je bio Clyne koji je otišao za 11k i iza njega Henderson - ne sjećam se koliko sam za njega dobio.

Ovo ostalo sam sve trpao u klub i koristio dalje za SBC ili za ekipe koje sam složio i s njima igram.

Već imam 4 solidne ekipe, ali to ne znači da netko od tih igrača ne može izletit van zbog sljedećeg SBC-a :)

Jbga, ja sam u prvom packu još prije nego je igra izašla, na web appu - upecao Modrića i mislim da će to za ovu godinu biti moj maksimum.

Neću odustati od SBC-a, ali ne polažem neke nade u sreću s packovima.

Zato kao i svake godine, polako trgujem svaki dan i skupljam pare pa si kupim što me zanima i što volim.

[19xx] 4ntraks
10 godina
nitro66 kaže...
Shivi kaže...
nitro66 kaže...

Znam sve to, vrhunska navlakusa (bio sam u iskusenju ali sam odolio :)), ali opet kad razmislis, mozes skupit coinse za gold pack (jos pogtoovo kada nude neku akciju) tak da mi nema smisla trosit novce na to, a ako zelim igrat sa omiljenim klubom protiv nekog onda igram season, a za fut skupljam igrace koji mi nisu iz te lige iz koje mi je klub sa kojim sam u sezoni cisto da mi ti igraci ne dosade i da isprobam nesto novo...

Prije kojih 5m sam odigrao dvije tekme u futu u fifi 16... Igrao sam protiv lika koji ima mjesavinu broncano/srebrni i bez fitnesa, znaci igraci na nuli. Cim sam zabio za 3:0 izasao je. Drugu tekmu igram protiv lika koji ima 5 IF kartica u napadu, sve BPL, a u obrani broncane engleze... Sa njim sam otisao do kraja, glatko dobio 2:0. Poanta ovoga je ta da su likovi probavali "slabosti" fife 17 tj. taktika all attack na pocetku tekme i samo naprijed nabi loptu. Objektivno mogao sam primit 2-3 gola, ali eto, nisam i sa lakocom sam ih dobio...

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma to je to. Nema vise trosenja love jebiga sada sam se pocastio i necu vise :D sada samo fut ...btw ISCO je jebeni CAM u fifi imam ga u draftu 3 gola je zabio ....

0 0 hvala 0
10 godina
nitro66 kaže...

Ma to je to. Nema vise trosenja love jebiga sada sam se pocastio i necu vise :D sada samo fut ...btw ISCO je jebeni CAM u fifi imam ga u draftu 3 gola je zabio ....

Slazem se za njega... Ali ako netko ima coinsa i slaze spanjolce neka si obavezno uzme Griezmanna, premocan je, bar kod mene...

I am over 9000!!!
17 godina
miki12345 kaže...

Nikako, kod svih je tako. Događa se u pojedinim situacijama neovisno radilo se o PC verziji igre ili o PS4 verziji igre...

10 godina
movie kaže...
miki12345 kaže...

Nikako, kod svih je tako. Događa se u pojedinim situacijama neovisno radilo se o PC verziji igre ili o PS4 verziji igre...

Meni se to jos nije desilo... Vise me brine to sta je igra presla na turbo mod nego sta nemam trave na terenu...

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Neka preporuka za spanjolce? Neda mi se igrat talijane , sve bi ih raspordo i napravio spanjolce? Ovo je trenutna momcad http://prntscr.com/cs9go2

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice