Kad se hoću prijavit preko browsera traži me kod koji šalju na mail jer je prvi put. I pošalju. Al krivi kod... GJ EA
Svasta, meni odmah krenuo download
Kad se hoću prijavit preko browsera traži me kod koji šalju na mail jer je prvi put. I pošalju. Al krivi kod... GJ EA
Svasta, meni odmah krenuo download
jeeeeeboteee samo demo instalacija ima 7GB, šta će tek igra bit...
50 GB
Pa kontam najmanje 50GB
jel se moze igrat kick off mode dok se jos loada u pozadini cijeli demo?
Ja odem na free and demos i odmah na vrhu piše FIFA beta - kliknem i odvede me na Store.
Kako skinut to govno besplatno?
Može pomoć, hvala?!
izadji iz origina i odi na donju adresu
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/demos-betas
kad stavis download ce ti ponudit da otvori origin i pocnes skidat....
Ja odem na free and demos i odmah na vrhu piše FIFA beta - kliknem i odvede me na Store.
Kako skinut to govno besplatno?
Može pomoć, hvala?!
Otvori Demos and betas klikni Download na FIFA 17 Demo i na Launch Origin kad se pokrene origin trebala bi ti biti u Game library
kako da skinem tu fifu?? odem na fre demos and betas i tamo mi bude ponuđeno da je kupim samo??
kako da skinem tu fifu?? odem na fre demos and betas i tamo mi bude ponuđeno da je kupim samo??
Origin - Store - Free Games - Demos and Betas - FIFA 17 Demo
Imaš i na vrhu ogroman banner
kada odem preko weba trebaju mi poslati kod nema ga,a client mi se iz nekoga razloga rusi uzas..
Uspio sam je nekako ubacit u My Games prema tutorijalu kolege Joviala, ali kad sam pokušao skinut, naravno da se Origin zablesirao i prestao radit.
Sad ga restartam pa ćemo vidjet što dalje?!
Hvala na pomoći!!
BTW
Nabijem Origin na kurac!!!
prokleti ovaj novi origin sav je usporen i ruzan
blokirao im je Origin, sve im je otislo u 3 picke materine.
GG Kanađani
to prvo polje mi je prazno a gore mi pise own every moment
kada odem preko weba trebaju mi poslati kod nema ga,a client mi se iz nekoga razloga rusi uzas..
Pošalju za 4,5 minuta, ali vjerojatno i taj koji dobiješ će ti bit netočan kao i kod mene :P
ja u 19:01 palim komp,odgadjam veliku nuzdu,cekam update i samo stavio skidat.Ez
auu sto su origin promijenili :D
Evo nakon zamrzavanja origina par puta i ponovnog pokretanja poceo je download.
Zanima me da li ce glatko da mi radi, pa da li ce imati smisla da kupujem controller i punu verziju.
http://i.imgur.com/dXKfTCS.png
jos 50 minuta kod mene..
to prvo polje mi je prazno a gore mi pise own every moment
Ne znam, ja još uvijek imam stariju verziju origina, probaj preko weba
otidjite na origin preko web stranice ulogujte se na EA i videcete tamo fifu demo, idete na nju i na download i pitace vas da pokrenete origin app i onda se ulogujete na app i krene skidanje. Makar je tako kod mene bilo, nisam nikakvih problema imao.
kod mene na PC jos 35 min ! 64 % !
otidjite na origin preko web stranice ulogujte se na EA i videcete tamo fifu demo, idete na nju i na download i pitace vas da pokrenete origin app i onda se ulogujete na app i krene skidanje. Makar je tako kod mene bilo, nisam nikakvih problema imao.
jesam i pise ovo, The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Pošalju za 4,5 minuta, ali vjerojatno i taj koji dobiješ će ti bit netočan kao i kod mene :P
upravo se to dogodilo,kakvi su to kreteni
Movie se sakrio iza,samo igra i smije se nama :D
Movie se sakrio iza,samo igra i smije se nama :D
ja sam sledeci 76 % ! hahahah