FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
Ovih dana sam u sado-mazo raspolozenju,pa samo navalite!

Uvijek ti preostajem ja ako nekog želiš pobijediti... ova fifa je kao naručena da se većina samnom sprda..

I sam sam ti takav ! :)

Neka probaju na meni svoje custome ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

Ima li tko m*da  za tekmu??? origin id: lethalheader

Ima li izazivaca ?! :)

sinoć sam čekao i nitko se nije javio...evo sada došao sa bauštele i vidim 3 mušterije, a i tebe sam dodao...danas sam cijeli dan online preciznije do 22:00. tko god želi  biti ispleskan , tu sam i pratim

10 godina
protjeran
lethalheader kaže...
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

sinoć sam čekao i nitko se nije javio...evo sada došao sa bauštele i vidim 3 mušterije, a i tebe sam dodao...danas sam cijeli dan online preciznije do 22:00. tko god želi  biti ispleskan , tu sam i pratim

Ti si neki pro ?! :)

Igraj ti sa The _K pa onda cemo da vidimo ! hahahahah

Ja sam tanak....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 13:20 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
Tko igra na PS4 Fifu? Lupite ovdje PSN ID da bacimo neku tekmu..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lethalheader kaže...
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

kako lazes, sad sam ti poslo frend rikvest da te išamaram tako arogantnoga :D i normalno, nema te onlajn. tipicno!

ORIGIN; partizanarh

11 godina
jovial kaže...
lethalheader kaže...
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

kako lazes, sad sam ti poslo frend rikvest da te išamaram tako arogantnoga :D i normalno, nema te onlajn. tipicno!

ORIGIN; partizanarh

ajde protiv mene poslao sam ti zahtjev

10 godina
protjeran
jovial kaže...
lethalheader kaže...
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

ORIGIN; partizanarh

guli li ko koga ?

11 godina

odigrali smo ja i  lethalheader prvu me je on dobio 2:1 drugu i trecu sam ja dobio 3:2 i 5:0

10 godina
protjeran
The_K kaže...

odigrali smo ja i  lethalheader prvu me je on dobio 2:1 drugu i trecu sam ja dobio 3:2 i 5:0

znaci nije los

dok te dobio bar jednu >?!

12 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
jovial kaže...
lethalheader kaže...
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

ORIGIN; partizanarh

guli li ko koga ?

uhh, odigrali tri tekme. dva puta 1:1 i 0:0Ja ko portugal, on ko svi ostali. iz 16 metara ne mogu iznijet loptu, al da su bili produzeci, dobio bi ga sto posto :D inace, samo pohvale za kolegu, pravi sportas, pristojno je saceko da zeni otvorim vrata, izvucem gace iz dupeta i tako...

9 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

PSN ID:sonicfox93 online sam od 23:00h pa nadalje.

9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Svaka čast kolegi...

teško je bilo protiv barce i bayerna koji su manje više razvalili sezonu, što znači da su zelene prema gore, dok ja biram tvrdoglavo chelsea koji je ima sezonu za zaborav i nisu niti sjena onog chelsea iz fifa 15. možda sam trebao odgovoriti sa atl. madridom ili realom, jer bi tada najvjerovatnie rezultat bio dosta neizvjesniji...

10 godina
protjeran
jovial kaže...
mackocicko2004 kaže...
jovial kaže...
lethalheader kaže...
mackocicko2004 kaže...
lethalheader kaže...

ORIGIN; partizanarh

guli li ko koga ?

uhh, odigrali tri tekme. dva puta 1:1 i 0:0Ja ko portugal, on ko svi ostali. iz 16 metara ne mogu iznijet loptu, al da su bili produzeci, dobio bi ga sto posto :D inace, samo pohvale za kolegu, pravi sportas, pristojno je saceko da zeni otvorim vrata, izvucem gace iz dupeta i tako...

Uh ja sam sa Prckom odigrao 2, kao da me je valjak pregazio ! :)

Kako ono YT igraju onako opusteno nikako mi nije jasno?Kod mene je to kao borba na smrt i zivot.

Uvijek u grcu jebem li ga .

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 17:13 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Stari moj, prvu te je jebeno gazio valjak (sad sam pogledao snimku i puco od smijeha). I onda u 84 minuti ...... PUca Jebeno veza!!!!! Aloooo brate , jel si ti u kompi sa onima kaj su sjebali nasu repku protiv Čeha?

Naravno, rasplet dogadjaja je isti. Popuvo drugu Prcko 3:1.

https://www.facebook.com/events/290927717920020/?active_tab=highlights

Koga zanima tu je link za neki bjesni turnir!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav, igram FIFU, ali ne pišem baš na ovoj temi, iako vas redovno čitam.
Pa evo, ako je netko za neku prijateljsku, dodajte me, "pticaleo179" je origin nick. 
3. sam divizija u FUTu, iako sam do prije dvije sezone bio prva, ali ono, stalno se tu negdje vrtim, sa englezima igram. 
Seasons ne igram, tu sam 10. div, ali možemo odigrat i sa klubovima, zapravo to bi bilo još bolje. 
Eto, volio bi protiv Movia odigrat posebno, ali i svih vas ostalih, pa se javite :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sonic,može,dodat ću te,pa možemo danas odigrat tekmu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 19:55 (nidjoPro).
11 godina
neaktivan

Sonic,može,dodat ću te,pa možemo danas odigrat tekmu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 19:55 (nidjoPro).
10 godina
protjeran

Prcko okaci obadvije tekme! Da se smijemo zajedno! Realno,bio si prvu bolji ali samo drugo pv. Drugu sam ja bio bolji u drugom pv.
I zajebao si se sto si mi rekao da drmnem koji.stock je presudio.

Prvi dio druge tekme.

Aj sad realno ,sve nas zajedno onaj " cirkuzant" Soetie bi nabio 10 :0 i to od 100 ,100 !

Znaci ja nisma vidio da iko ima mrvicu skila kao on !

Sa pticaleo179 vodim bitke od Fife World,preko fife 14 do fife 16 ! hahahahah

Opasan je ,cuvajte se ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 20:50 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
Moze eto veceras cucemo se :)

17 godina
FIFA 16

Ja sam neprikosnoveni kralj idiotskih golova u fifi16. Lik povede iz ovog gola. Ubrzo izjednačim i povedem a majstor diskonekta. Kad je poveo iz ovog gola samo se cerio u mikrofon i ponavljao do besvjesti a nakon drugog primljenog gola u 36 min ko pi..ka je zbrisao. Lik ima kompletan real sa svim tots, igračima a oni koji nemaju tots ima ih kao motm ili if. Pa kakav si karakter da s takvom momčadi bježiš u 36 min? Istina, i moja momčad je jako dobra. Veselio sam se zato tekmi a od tekme niti t. No gol koji mi je zabio je zato živi smijeh. I neka mi sada netko kaže kako su golmani u ovoj igri inteligentni..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Jel ima netko od vas PC igraca ZTE ruter? I jel Vam sljaka sve sa friendly online tekmama?

Dodao sam vas vecinu na Originu, pa bih testirao to... Mozda je samo do frenda hahahah, pa izazovem nekog ukoliko bude online :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ajde još netko tko igra na PS4 ostavi PSN ID za neku tekmu..

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Prcko okaci obadvije tekme! Da se smijemo zajedno! Realno,bio si prvu bolji ali samo drugo pv. Drugu sam ja bio bolji u drugom pv.

Prvi dio druge tekme.

Prvi gol pokazuje su besmislenost fife i daje za pravo onima koji kažu da je ova igra smeće. Četiri obrambena igrača stoje na 16/17m i niti jedan ne čuva jedinog protivničkog igrača koji je u njihovoj blizini. Još su posloženi u prostoru tako da s jednom loptom ispadaju sva četvorica bez ikakve šanse da obrane gol. Lopta u prostor i sve je gotovo. Slična situacija je vrlo česta i ta me najviše frustrira. Protivnički golman ispucava loptu koja pada na mojih 40m točno na nogu protivničkog igrača. Moja 4 obrambena igra stoje bar desetak metara od njega. Niti jedan pored njega a lopta leti 60m. Kako je to moguće i čemu 4 obrambena igrača koja em nikoga ne čuvaju em stoje preblizu svome golu kako bi me lik što lakše izigrao. Zaključak, što god radili ova igra je smeće. Toliko loša pozicioniranja i toliki mali iq svakog igrača na terenu je nešto što ubija ovu igru.

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Prvi dio druge tekme.

Aj sad realno ,sve nas zajedno onaj " cirkuzant" Soetie bi nabio 10 :0 i to od 100 ,100 !

Sta nisi spominjao da ti je ovo prva fifa???

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Prvi dio druge tekme.

Sta nisi spominjao da ti je ovo prva fifa???

Igrao sam fifu world ,fifu 14 i fifu 15 ali malo i skroz sam bio " zbunjen " !

Ovo mi je prva fifa koju sam igrao jedno 300 online !

prije toga zadnju fifu sam igrao oko 2000 god.Vjerujes li ti da sam od soka sto fifa 14,15 ima inerciju

u odnosu na fifu 2000 smrsao 10 kg !Pogotovo je bio sok onlineigranje,jos ne mogu da dodjem sebi .

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 22:20 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Prcko vs Macak ,drugi dio druge tekme.Ne znam sta je bilo poceli smo ovaj dio sa 1:1 da bi na kraju blo 3:1 za mene .

Ja nemam nikakvog skila,ne znam da se okrenem kad primim loptu a ledjima sam okrenut prema golu ,ne znma da vodim kako treba ,

problema koliko hoces .

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 22:48 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Prvi dio druge tekme.

Prvi gol pokazuje su besmislenost fife i daje za pravo onima koji kažu da je ova igra smeće. Četiri obrambena igrača stoje na 16/17m i niti jedan ne čuva jedinog protivničkog igrača koji je u njihovoj blizini. Još su posloženi u prostoru tako da s jednom loptom ispadaju sva četvorica bez ikakve šanse da obrane gol. Lopta u prostor i sve je gotovo. Slična situacija je vrlo česta i ta me najviše frustrira. Protivnički golman ispucava loptu koja pada na mojih 40m točno na nogu protivničkog igrača. Moja 4 obrambena igra stoje bar desetak metara od njega. Niti jedan pored njega a lopta leti 60m. Kako je to moguće i čemu 4 obrambena igrača koja em nikoga ne čuvaju em stoje preblizu svome golu kako bi me lik što lakše izigrao. Zaključak, što god radili ova igra je smeće. Toliko loša pozicioniranja i toliki mali iq svakog igrača na terenu je nešto što ubija ovu igru.

Da li mogu da isprave ove mane sto si naveo ?Ili jednostavno nece ?! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Da li mogu da isprave ove mane sto si naveo ?Ili jednostavno nece ?! :)

To po njima nisu mane već način kako da popiješ ili zabiješ gol. Zamisli da igra nema mana i da igraš par tekmi s igračem svojih kvaliteta. Pa kada bi pao gol? Samim time vrlo vjerojatno si postavljaju pitanje tko bi igrao igru u kojoj su golovi rijetkost. Stoga ako ne možemo sami stvoriti šansu oni su tu da malo potpomognu obje strane s nekoliko prilika tijekom utakmice. Pitanje je samo koja strana prije iskoristi poklon.

11 godina
FIFA 16

movie koje je tvoj origin ID,jednostavno moram da ti zabijem neki glupi gol hahaha jer jednostavno ne kuzim kako tebe igra trolla iz dana u dan

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 1:22 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice