FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 632.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 15

Ako je u ovoj FIFAi problem nauciti koristit 5 kvalitetnih finti sa desnom gljivom onda nista drugo niti ne zasluzujes nego da te se neumorno trpa sa 3-4+ razlike. Tu se prica o igri kao da je nuklearna fizika, pogotovo ovaj FUT koji je posto toliko smijesan da uopce ne igram. Upalim season tu i tamo jer je ova FIFA zesce smece.

Prije nego sta pocnete pljuvat po protivniku kako igra, prvo se naucite igrat. A ne vadit van kako je sve namjesteno, igraci spori, tromi... ajde bjezi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

UU sad si ih uvrijedio pravo. SVe im reci, ali da ne znaju igrat FIFE i da je do njih problem, to nipošto! Movie ti nije udario dislajk, jer neće da ispadne da se i on pronašao u tvom postu . Opustite se, ovo je samo igraa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Joj šime, daj mi objasni onda, jer ja ne razumijem, kako njegov Martinez može biti okretniji  i brži od moga, kako njegov Helton brani sva čuda, a moj si ju sam u gol utrpa, koliko puta mi se desilo da igramo sa istim ekipama a čini mi se kao da imam Suhopolje, a ne Real/Barcu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 15
Adise jos uvijek nisi reko koliko dugo igras fut
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Joj šime, daj mi objasni onda, jer ja ne razumijem, kako njegov Martinez može biti okretniji  i brži od moga, kako njegov Helton brani sva čuda, a moj si ju sam u gol utrpa, koliko puta mi se desilo da igramo sa istim ekipama a čini mi se kao da imam Suhopolje, a ne Real/Barcu.

Pa kako nisi sam do sad mogao da shvatiš "kako"?! Jednostavno kao i u pravom životu, igrači nisu na svakoj utakmici podjednako raspoloženi. Pa nije 2005 da imaš igrača koji će svaku utakmicu biti jednak. Naprimjer ako tvoj golman na samome početku primi gol, vjerovatno će primit još 3,4 do kraja i opčenito će primati golove iz glupih uglova. Isto tako ako odbrani prvih par šuteva, do kraja će još bolje braniti. Isto tako i sa napadaćima, ako zabije gol ili dva, bit će i bolji i brži i jači nego na samome početku utakmice. Sasvim normalno.

KiCo77 kaže...

Ne znam što ste svi navalili oko toga koliko dugo igram  FIFU. Fifu sam počeo igrati od 1999, a FUT od ovog posljednjeg, FIFE 2015. Imam 21 godinu i počeo bi davno igrati FUT da sam u tom trenutku sam zarađivao i mogao obezbjediti original.

13 godina
I jesi li ikada imao u timu vise od 3 informa ili totsa?
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Btw, nee utiču samo golovi i odbrane na raspoloženje/kvalitet igrača. Nekoliko dobrih "tackleova", kvalitetnih pasova ili driblinga također poboljšava igrača.

Kakve veze ima, jesam, ili nisam? Ne shvatam?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 17:32 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AdisTM87 kaže...

Kakve veze ima, jesam, ili nisam? Ne shvatam?

Pa šta imaš nas učit o igri i scriptingu ako si krenuo igrat ove godine i nikad nisi osjetio scripting na svojoj koži? Vjerovatno ni neznaš na šta se odnosi izraz "scripting", al si nam stavio tu video kojim youtuber dokazuje da je scripting stvaran i u naslovu videa piše scripting, a ti taj video predstavljas kao dokaz za cheatove? Pa nikom nije strano da ubacimo par informa u tim i useru nam cijelu igru jer se odjednom cijeli tim vuce po podu umjesto da trci. U fifi 13 sam dodao 4 TOTSa u talijanski tim, svi su se vukli ko budale, ostavio sam samo TOTS Balotellija a ostale totse zamjenio sa silveirma i odjednom sam imao najbolji tim ikad. Nedavno sam kompletirao RM momčad, prva tekma 12-1 Ronaldo 8 golova, sljedeca tekma igram protiv silver tima, lik mi zabije sa pola terena gol, a Ronaldo nemože pogodit okvir gola u 10 šuteva. Kuzim ja, prva ti je godina, al nemoj pravit budale od nas koji igramo 3-4 godine, upisi malo u google fifa scripting/momentum/handicap, informiraj se umjesto da pišeš gluposti.

SimeKZ kaže...

Ako je u ovoj FIFAi problem nauciti koristit 5 kvalitetnih finti sa desnom gljivom onda nista drugo niti ne zasluzujes nego da te se neumorno trpa sa 3-4+ razlike. 

Di ti je logika, šta ako ne zna izvodit finte onda je normalno da gubi 3-4 razlike?  3 godine igram FUT na tipkovnici bez ijedne finte i nikad mi nisu falile.

16 godina
AdisTM87 kaže...

UU sad si ih uvrijedio pravo. SVe im reci, ali da ne znaju igrat FIFE i da je do njih problem, to nipošto! Movie ti nije udario dislajk, jer neće da ispadne da se i on pronašao u tvom postu . Opustite se, ovo je samo igraa

Ne kužim? Na što sam se ja žalio? Samo sam tebi rekao da je igra takva kakva je i da  se takve stvari događaju. Da je smeće, rekao sam još u 9 mjesecu kada je šime branio odličnu igru a danas drukčije govori. I dalje tvrdim da mi je lakše dobiti 10 u nizu sa srebrnim englezima nego tots englezima. Tako je svake godine... a što se kvalitete igranja tiče, pogledaj nekoliko mojih zadnjih postova pa reci jesam li ja igdje rekao da sam jedi majstor ove igre? Prema tome ne znam zašto bih se uvrijedio..

13 godina
FIFA 15

Promjenili su raspored TOTSa :o La Liga više nije zadnja!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11391745_10153431444619759_3631055143896053550_n.png?oh=23da42c942a8c4f55842fa321b3a6177&oe=5632EE19

Bez Hrvata :o

Edit: Gle ovog Griezmanna sa 95 Pace i 95 Shooting? Bome su mu nabili statse ovi silni IFovi

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 19:10 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Aubameyanga crnog prije 3 dana platio 70.000 max cijenu, a danas mu je max 160.000.

Hladno sam ga stavio na bubanj za 159.000 :)

BTW

Meni nije sjeo. Uzeo sam ga samo da ga probam i super da jesam :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11391745_10153431444619759_3631055143896053550_n.png?oh=23da42c942a8c4f55842fa321b3a6177&oe=5632EE19

Edit: Gle ovog Griezmanna sa 95 Pace i 95 Shooting? Bome su mu nabili statse ovi silni IFovi

Ovaj Suarez najbolji igrač na FUT-u, definitivno. Kovanica za kupnju nemam... čekam gđicu. Fortunu da me posjeti u nekom packu. :)

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ako je u ovoj FIFAi problem nauciti koristit 5 kvalitetnih finti sa desnom gljivom onda nista drugo niti ne zasluzujes nego da te se neumorno trpa sa 3-4+ razlike. Tu se prica o igri kao da je nuklearna fizika, pogotovo ovaj FUT koji je posto toliko smijesan da uopce ne igram. Upalim season tu i tamo jer je ova FIFA zesce smece.

Prije nego sta pocnete pljuvat po protivniku kako igra, prvo se naucite igrat. A ne vadit van kako je sve namjesteno, igraci spori, tromi... ajde bjezi.

Koje finte treba uciti?Daj spisak ! :)

16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Evo ,ja ne znam da igram ,iz 6. sam ispao u 7. a kako stvari stoje icicu i na gore !

16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa kako nisi sam do sad mogao da shvatiš "kako"?! Jednostavno kao i u pravom životu, igrači nisu na svakoj utakmici podjednako raspoloženi. Pa nije 2005 da imaš igrača koji će svaku utakmicu biti jednak. Naprimjer ako tvoj golman na samome početku primi gol, vjerovatno će primit još 3,4 do kraja i opčenito će primati golove iz glupih uglova. Isto tako ako odbrani prvih par šuteva, do kraja će još bolje braniti. Isto tako i sa napadaćima, ako zabije gol ili dva, bit će i bolji i brži i jači nego na samome početku utakmice. Sasvim normalno.

KiCo77 kaže...

Ne znam što ste svi navalili oko toga koliko dugo igram  FIFU. Fifu sam počeo igrati od 1999, a FUT od ovog posljednjeg, FIFE 2015. Imam 21 godinu i počeo bi davno igrati FUT da sam u tom trenutku sam zarađivao i mogao obezbjediti original.

Vidite da sam u pravu kad kazem da treba uvesti one strelice za raspolozenje kao u PES-u! :) Izbacis prije pocetkao onog ko nije raspolozen i ok !

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Aubameyanga crnog prije 3 dana platio 70.000 max cijenu, a danas mu je max 160.000.

Hladno sam ga stavio na bubanj za 159.000 :)

BTW

Meni nije sjeo. Uzeo sam ga samo da ga probam i super da jesam :)

Kupim Cuadrada i meni je max price 9000 kad ga prodajem a vidim da nekima ide na 17 000 ?!Kako sad pa to?!

Varanje sta li ?! :)

12 godina
genius_ kaže...

Kupim Cuadrada i meni je max price 9000 kad ga prodajem a vidim da nekima ide na 17 000 ?!Kako sad pa to?!

Ili mu je pala cijena ili imaš Cuadrada iz Fiorentine?

Ode Aubameyang jučer za tren oka :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Ili mu je pala cijena ili imaš Cuadrada iz Fiorentine?

Ode Aubameyang jučer za tren oka :)

Pa gdje je sad Cuadrado?Ja ga imam u Italijanskoj ekipi ?

12 godina
genius_ kaže...

Kod Murinja :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Kod Murinja :)

Prodacu sve Italijane i Francuze  ,dodijali su mi,kupicu crnog Walcotta i Aubameyanga i dosta je ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 9:19 (genius_).
16 godina
KiCo77 kaže...

Znači dobro sam pretpostavljao da će rakitića zaobići čim su mu dali motm s plus 2 većom ocjenom od prethodne kartice... odmah mi je bilo sumnjivo zašto plus 2...

16 godina
genius_ kaže...

Koje finte treba uciti?Daj spisak ! :)

Pa ne ideš u dućan da ti žena daje spisak? Jednostavno ukucaš par rijeći u tražilicu i izbaci ti mali milijun filmića kao što je ovaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 11:37 (movie).
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Znači dobro sam pretpostavljao da će rakitića zaobići čim su mu dali motm s plus 2 većom ocjenom od prethodne kartice... odmah mi je bilo sumnjivo zašto plus 2...

Radili su to često ove godine sa MOTM karticama (Higuain, Salah, Vietto, ...), ali da, nisu dali MOTM Iniesti nego Rakitiću očito kao iskupljenje za TOTS.

genius: nauči body feint, ball roll, roulette, spin (4*) i drag back. Jednostavni, da jednostavnije ne može, koristi ih u pravom trenutku i to ti je dovoljno da budeš nepredvidiv protivniku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 11:45 (soft).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovo je najjači dribling i ne treba vam ništa više :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 15

a vidi mozes ti i sa 2 star skill moves preci nekoga ako imas tajming ako si uvjezban i ako dobro vidis hehe

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Gledam ovo i ne vjerujem. Ja tu ne vidim ništa posebno. Svakodnevno naletim na bolje igrače od ovih a ovo je ipak FWIC. Mislim da bi svaki od ovih od antiljana bez problema popio tri komada po tekmi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo da pitam ove dobre igrace Simke i sl.

Da li ima neko od koga bi ti izgubio od 10 svih 10 tekmi?

Ne mislim sad na proffi igrace !

Kad gubis da li je to do momentuma ili zato sto je protivnik jaci ?!

Kad ste tu negdje po jacini sta je odlucujuce ko ce da pobijedi ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 13:40 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
genius_ kaže...

Kad gubis da li je to od momentuma ili zato sto je protivnik jaci ?!

U ovoj igri nemoguće je izgubiti 10 tekmi od jedne osobe jer ti to neće igra dozvoliti.

Kao i u životu gubiš od boljeg, spletom sretnih ili nesretnih okolnosti, slučajno a neki puta i igra tako hoće

Uvijek pobijedi onaj tko zabije gol više. Opet to može biti slučajno, spletom okolnosti, jednim dobrim potezom ...

Ne govorim ovo iz pozicije dobrog igrača već igrača koji igra dugo i svašta je doživio u ovoj igri..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Kad gubis da li je to od momentuma ili zato sto je protivnik jaci ?!

U ovoj igri nemoguće je izgubiti 10 tekmi od jedne osobe jer ti to neće igra dozvoliti.

Kao i u životu gubiš od boljeg, spletom sretnih ili nesretnih okolnosti, slučajno a neki puta i igra tako hoće

Uvijek pobijedi onaj tko zabije gol više. Opet to može biti slučajno, spletom okolnosti, jednim dobrim potezom ...

Ne govorim ovo iz pozicije dobrog igrača već igrača koji igra dugo i svašta je doživio u ovoj igri..

Ti Movie igras dugo,kazes da ti je trgovina i ostalo veci prioritet od same igre,jbg ,nije mi jasno da posle toliko god igre

nisi usao u automatizam da lako pobijedjujes ?!Ili treba TALENTA koga i ja nemam ili sta je vec ?!

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Da bi bio na tom nivou da nekoga možeš pobjediti 10 puta zaredom, moraš imati i talenta i truda. Sad se postavlja pitanje zašto je uopšte bitno da se trudiš da budeš toliko bolji na igri od koje nemaš nikakve koristi. Što se tiče tog pobjeđivanja 10 puta zaredom, poredit ću ti to naprimjer sa pokerom. Kod pokera, naprimjer kad igramo 1 na 1 mi pričamo o tome koliko neki igrač ima edge u odnosu na nekog drugog igrača. Što je veći edge veća je šansa da će ga pobjedit i bit bolji na duge staze. Ako vam je podjednak edge, na 100 odigranih partija, neko će imat maksimalno 54,55 pobjeda, a najvjerovatnije da će to bit još bliže oko 50. Ako imaš veći edge onda ćeš vjerovatno od tih 100 partija imat 70,80 pobjeda, s tim da je taj broj na fifi još veći jer sreća nema toliki uticaj koliko znanje. Protiv pro-a na fifi nemaš šanse, ako on igra svoju igru, da mu uzmeš i jednu od 10 ili 100 partija. Sebe smatram naprimjer prosječnim igračem, jer sam već dugo u prvoj ligi, ali protiv nekih igrača nemam šanse, osim ako nemaju baš slabiju ekipu, a da ja briljiram. A opet ako nisam skoncentrisan dovoljno, teško da nekog mogu uzeti 10 puta zaredom, sa sličnim ekipama, bez obzira na njegov kvalitet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 14:13 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice