FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 783.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 15

ima li ba neko da prodaje coinse, treba bi jedno milionce otprilike. jesul pouzdane ove nekakve stranice americke za prodaju coinsa

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Bonjasky93 kaže...

ima li ba neko da prodaje coinse, treba bi jedno milionce otprilike. jesul pouzdane ove nekakve stranice americke za prodaju coinsa

alo ba na gamersba tako pitaj :)

imas one accounte da kupis ili ti njima das acc oni ti prebace coinse tako je nekako bilo

12 godina
neaktivan
Chris Weidman kaže...
Bonjasky93 kaže...

imas one accounte da kupis ili ti njima das acc oni ti prebace coinse tako je nekako bilo

sta fali ba :P. Gdje mogu kupiti te akaunte, bio je jedan covjek ovamo prodavao za 5 eura 1M na akauntu ali trenutno nema vise. Ako neko od vas ima coinsa da proda nek se javi na pp

10 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...
Chris Weidman kaže...
Bonjasky93 kaže...

sta fali ba :P. Gdje mogu kupiti te akaunte, bio je jedan covjek ovamo prodavao za 5 eura 1M na akauntu ali trenutno nema vise. Ako neko od vas ima coinsa da proda nek se javi na pp

sta ti je ba salim se :) ali tamo je isto netko nudio a ovdje slabo ima 

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo moj record aguero prije prodaje :)

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 13:15 (Encyanix).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni nije jasno kako ja od 4 50 k packa koje sam osvojio otkad je TOTS BPL nisam dobio niti jednog TOTS-a,najvise ocijenjen Javi Martinez.Katastrofa samo sam se nazivcirao.

0 0 hvala 0
14 godina
Mic_zap kaže...

Meni nije jasno kako ja od 4 50 k packa koje sam osvojio otkad je TOTS BPL nisam dobio niti jednog TOTS-a,najvise ocijenjen Javi Martinez.Katastrofa samo sam se nazivcirao.

Ja u 3 godine fife nisam dobio nijednog totsa a u fut13 sam potrosio barem 2m na packove.

I onda tebi nije jasno kako ništa nisi dobio u 4 besplatna packa, a meni nebi bilo jasno da sam uspio nesto dobit haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
FIFA 15

koji sljedeci TOTS dolazi??

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Ovako je bilo prosle godine

• Most Consistent Bronze/Silver/Gold

• Barclays Premier League

• Football League

• Bundesliga

• Serie A

• Ligue 1

• Benelux

• Liga BBVA

• Rest of the World

• EASFC TOTS (All the best TOTS players are released for 48hrs only)

• MLS All-stars (Released later on than the rest of the TOTS)

Dakle, sljedeca je bundesliga

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 21:24 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Dakle, sada je najbolje vrijeme za kupovanje MLS igrača, za MLS turnir i preprodaju :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Psn :  nazariodelima9

Ps4

Ako hoće neko online

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nazariodelima9 kaže...

Psn :  nazariodelima9

Ps4

Ako hoće neko online

hocu ja hanteed24 add me ali ne igram fut

14 godina
neaktivan

Evo par savjeta za one što nemaju previše sreće u otvaranju paketića, koji će na prvi mah možda nekima izgledati smješni, ali tako svijet funkcioniše, pa i FUT!
Savjeti:
- Ne otvarajte paketiće nervozni

- Razmišljajte pozitivno prilikom otvaranja paketića, pa i ako na prvi mah ne bude nikakvog rezultata.
- Izbacite potencijalni strah iz glave od tog da nećete dobit ništa korisno u paketiću
- Samo razmišljajte o pogodnostima koje možete dobit, a ne o lošim igračima koje isto tako možete napr dobiti.

Uspjeh na duge staze je garantovan :).

17 godina
AdisTM87 kaže...

Evo par savjeta za one što nemaju previše sreće u otvaranju paketića, koji će na prvi mah možda nekima izgledati smješni, ali tako svijet funkcioniše, pa i FUT!
Savjeti:

- Razmišljajte pozitivno prilikom otvaranja paketića, pa i ako na prvi mah ne bude nikakvog rezultata.
- Izbacite potencijalni strah iz glave od tog da nećete dobit ništa korisno u paketiću
- Samo razmišljajte o pogodnostima koje možete dobit, a ne o lošim igračima koje isto tako možete napr dobiti.

Zašto misliš da netko otvara pack nervozan? To je lutrija u kojoj svaki put isčekujemo sedmicu na lotu ili ronalda i messia u packu. Doza neizvjesnosti i uzbuđenja, možda. Nervoza? Svasta...

Svaki normalan igrač lota, klade ili futa razmišlja kako će upravo on dobiti? To je prirodno...

Ne znam tko u jednoj ovakvoj poludebilnoj igri ima strah od bilo čega? Igra služi zabavi na par sati slobodnog vremena i više manje ispunjava svoju svrhu uz poneku frustraciju smiješnim događajima na terenu i nadi kako će upravo sljedeće izdanje biti ono što želimo..

Evo malo zabave i poigravanja igračima u fifi 16 u nadolazećim danima. Dio prvi..

http://news.futhead.com/posts/fifa-16/31549-fifa-16-ratings-predictions-100-91

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 12:03 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Savjeti:

Zašto misliš da netko otvara pack nervozan? To je lutrija u kojoj svaki put isčekujemo sedmicu na lotu ili ronalda i messia u packu. Doza neizvjesnosti i uzbuđenja, možda. Nervoza? Svasta...

Svaki normalan igrač lota, klade ili futa razmišlja kako će upravo on dobiti? To je prirodno...

Ne znam tko u jednoj ovakvoj poludebilnoj igri ima strah od bilo čega? Igra služi zabavi na par sati slobodnog vremena i više manje ispunjava svoju svrhu uz poneku frustraciju smiješnim događajima na terenu i nadi kako će upravo sljedeće izdanje biti ono što želimo..

Evo malo zabave i poigravanja igračima u fifi 16 u nadolazećim danima. Dio prvi..

http://news.futhead.com/posts/fifa-16/31549-fifa-16-ratings-predictions-100-91

Hmm... Čuj zašto mislim da neko otvara pack nervozan? Neko izgubi 3,4 utakmice zaredom i umjesto da izađe iz igre on od nervoze odluči da potroši 40k što je skupljao za nekog igrača, nadajući se da će dobiti Ronalda i da će mu se sreća promjeniti sada kad ga ne ide u utakmicama. Kad kažem strah mislim na ono razmišljanje tipa: "joj sad ću potrošit ovih 30-40k, nadam se da neću dobiti loše igrače"- pa ga obuzme nekakva trema- strah. "igra služi zabavi" - sa tim se slažem, ali kad pogledaš većinu igrača ovdje i koliko energije i vremena troše, fifa postaje sve osim zabave.

17 godina
AdisTM87 kaže...

Hmm... Čuj zašto mislim da neko otvara pack nervozan? Neko izgubi 3,4 utakmice zaredom i umjesto da izađe iz igre on od nervoze odluči da potroši 40k što je skupljao za nekog igrača, nadajući se da će dobiti Ronalda i da će mu se sreća promjeniti sada kad ga ne ide u utakmicama. Kad kažem strah mislim na ono razmišljanje tipa: "joj sad ću potrošit ovih 30-40k, nadam se da neću dobiti loše igrače"- pa ga obuzme nekakva trema- strah. "igra služi zabavi" - sa tim se slažem, ali kad pogledaš većinu igrača ovdje i koliko energije i vremena troše, fifa postaje sve osim zabave.

A kaj je 40k coinsa? Razlog za nervozu? Packove otvaram iz zabave. Ne igram da bih mogao otvarati packove. Za to mi služi market. Okrenem neku lovu na marketu i onda je potrošim otvarajući packove bez ikakve nervoze..

Danas bez problema u par sati možeš na marketu uzeti 200/300 k coinsa..

I da, jučer sam odigrao 20 tekmi i izgubio njih 17. Bez ikakve nervoze. Igrao sam ko sumanut da vidim koliko to mogu izgubiti tekmi u jednom danu. Složio sam tots engleze i samo redao bizarne poraze. Primao sam takve golove da se samo možeš nasmijati. Recimo na mom petercu stoper presjeće loptu i onda me s leđa pokosi moj golman a lik zabije na prazan gol i izgubim jedan nula ili vratim golmanu loptu a on samo stoji i pusti je u gol i opet izgubim jedan nula.

S druge strane poskidao sam sve dijelove stativa i prečke. Jednostavno nije išlo a prije toga sam u 40 tekmi s brazilcima imao 35 pobjeda..

Svake godine mi se javlja isti problem. Ili igram loše s tots igračima ili jednostavno ne znam s njima igrati..Razlog za nervozu? Sačuvaj Bože...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 13:16 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Jesi ti težak čovjek. Da li si ti svjestan da postoje ljudi koji i drugačije razmišljaju od tebe? Izgleda da nisi. Pozz

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

Jesi ti težak čovjek. Da li si ti svjestan da postoje ljudi koji i drugačije razmišljaju od tebe? Izgleda da nisi. Pozz

Jesam, ti si jedan od njih i to je ok. Moj savjet, ako razmišljaš i stišćeš se oko 40k coinsa i to su ti jedini novci onda nemoj otvarati packove jer sigurno nećeš ništa dobiti..

13 godina
AdisTM87 kaže...

Savjeti:

Kako je ovo maksimalna hrpa gluposti :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Zaboravio sam dodati još jednu crticu - morate vjerovati . :) Ko hoće nek isproba sa pozitivnim stavom otvarati, ko neće ne mora i to je to. Ne tvrdim da će se procenat kvalitetnih packova povečat za 100%, ali bolje i 1-2% nego ništa. Oko tog pozitivnog razmišljanja i tog stava najbolje da odgledate film i pročitate knjigu "Tajna - The Secret", pa će vam mnoge stvari biti dosta jasnije.
Igram poker preko interneta i odigraom  na stotine i hiljade partija u mjesecu i znam kolko je bitno vjerovati u nešto i pozitivno razmišljati, te kolko negativni pristup loše utiče na ishod karti, a ne bi trebao, jer je sve matematički, statistički, predodređeno, ali opet utiče. Kako? To su neke više sile.

Opet kažem vi ne morate vjerovati, ja sam samo ovo napisao prijateljski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

A kaj je 40k coinsa? Razlog za nervozu? Packove otvaram iz zabave. Ne igram da bih mogao otvarati packove. Za to mi služi market. Okrenem neku lovu na marketu i onda je potrošim otvarajući packove bez ikakve nervoze..

Danas bez problema u par sati možeš na marketu uzeti 200/300 k coinsa..

I da, jučer sam odigrao 20 tekmi i izgubio njih 17. Bez ikakve nervoze. Igrao sam ko sumanut da vidim koliko to mogu izgubiti tekmi u jednom danu. Složio sam tots engleze i samo redao bizarne poraze. Primao sam takve golove da se samo možeš nasmijati. Recimo na mom petercu stoper presjeće loptu i onda me s leđa pokosi moj golman a lik zabije na prazan gol i izgubim jedan nula ili vratim golmanu loptu a on samo stoji i pusti je u gol i opet izgubim jedan nula.

S druge strane poskidao sam sve dijelove stativa i prečke. Jednostavno nije išlo a prije toga sam u 40 tekmi s brazilcima imao 35 pobjeda..

Svake godine mi se javlja isti problem. Ili igram loše s tots igračima ili jednostavno ne znam s njima igrati..Razlog za nervozu? Sačuvaj Bože...

Nemoj se naljutiti, ali nije normalno dnevno odvojiti 7,8 sati na FIFU.

13 godina
AdisTM87 kaže...

Zaboravio sam dodati još jednu crticu - morate vjerovati . :) Ko hoće nek isproba sa pozitivnim stavom otvarati, ko neće ne mora i to je to. Ne tvrdim da će se procenat kvalitetnih packova povečat za 100%, ali bolje i 1-2% nego ništa. Oko tog pozitivnog razmišljanja i tog stava najbolje da odgledate film i pročitate knjigu "Tajna - The Secret", pa će vam mnoge stvari biti dosta jasnije.
Igram poker preko interneta i odigraom  na stotine i hiljade partija u mjesecu i znam kolko je bitno vjerovati u nešto i pozitivno razmišljati, te kolko negativni pristup loše utiče na ishod karti, a ne bi trebao, jer je sve matematički, statistički, predodređeno, ali opet utiče. Kako? To su neke više sile.

Opet kažem vi ne morate vjerovati, ja sam samo ovo napisao prijateljski.

Ne utjece tvoje razmisljanje na nista. Ako vjerujes u dobro i dogodi ti se dobro ima pozitivan efekt. Ako vjerujes u lose i dogodi ti se lose opet imas negativni efekt jer si ocekivao negativno. To da ce ti se pack luck povecat jer Baba Vanga misli dobro nema smisla. 

Otvarati pakete u ovoj igri nema smisla to je jedina prava smjernica.

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Koliko desetina hiljada packova si to ti otvorio, pa si došao do tog zaključka? Pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

I odustajem oko ove teme, tako da neću više davati komentare i odgovore na to.

3 dana sklapam BPL Team, te je trenutno ovakav u 4-1-2-1-2  Begović, Moreno-Mangala-Koscielny-Walker, Schneiderlin(TOTS) - A.Young - Mata - Willian - Lukaku - Remy. Valjda ću napokon osvojiti single player turnir, a onda mi je plan dovesti Sturridgea i De Geu, da probam i online osvojit. Nakon svega toga, idu svi na prodaju i kupujem vjerovatno igrače iz bundeslige, zavisno od toga iz koje lige budu naredni tots.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
AdisTM87 kaže...

Koliko desetina hiljada packova si to ti otvorio, pa si došao do tog zaključka? Pozz.

Pa evo ja sam ih dosta otvorio i slažem se sa šimom. U prošloj fifi sam otvorio packova za nekih 15 milja coinsa a u ovoj za nekih 5 milja coinsa. Dobio sam dosta toga ali i puno uložio tako da ti sa sigurnošću mogu reći da je otvaranje packova sa 40k čista lutrija koja ti gotovo sigurno neće ništa dobrog donijeti. Uvijek ima izuzetak ali je jako, jako mali..

13 godina
AdisTM87 kaže...

Najvjerovatnije vise nego ti... tamo jos od fifa 12-13... tako da ne znam o cemu pricas. Kad bi moje pozitivno razmisljanje utjecalo na otvaranje packova sad bi imo ekipu da ti pamet stane a ne prosjecnu Bundes i BPL, mada mi vise niti ne treba koliko igram. 

17 godina
AdisTM87 kaže...

Nemoj se naljutiti, ali nije normalno dnevno odvojiti 7,8 sati na FIFU.

Meni je savršeno normalno da skratim vrijeme na radnom mjestu pa razvalim fifu na par sati. Ne mogu svaki dan niti mi se igra ali kad dobijem volju bacim u komadu nekoliko sati igranja... evo, nakon jučerašnjeg maratona danas nemam volju igrati. Malo sam bacio pogled na market i okrenio tri tots coste i tri tots terrya.

Već kad spominjem igrače mogu reći da je tots terry iznenađujuća kartica. Da je još malo pacea bio bi cb bez konkurencije u igri. Ovako, netko će mu za manu uzeti pace ali onaj tko zna igrati mislim da s time neće imati problema.

Drugo iznenađenje mi je tots de gea. Po ovih par tekmi mislim da je ovo najbolji golman u ovoj igri. Netko će reći, nije teško biti najbolji pored hrpe loših golmana u ovogodišnjoj fifi ali eto..

Žao mi je što nisam probao aguera i sancheza. Dok sam imao coinsa nije ih bilo na marketu, sad nemam više coinsa a njih i dalje nema na marketu. Ostavio sam si coinsa još toliko da mogu kupiti jednog ST za njemačku ekipu. I to je to do nove fife..

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo kupio SIF Aubameyanga i Diekmeiera,ostalo sve pack pullano spreman cekam Bundes turnir,nadam se da ce biti malo vise srece nego kao u BPL.

Btw. Aubameyanga osim sto je brz ko strijela,decko ima sve karakteristike vrhunskog napadaca,jak je(nije sada Akinfenwa,ali me iznenadio),zabija bez problema,iznenadujuce dobar dribling i dodavanja,vrhunski igrac.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovo se zove sreća, oba sam dobio u UNTRADABLE packu, Cavaniju price range 300k-450k 

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ovo se zove sreća, oba sam dobio u UNTRADABLE packu, Cavaniju price range 300k-450k 

Jesi vjerovao u sebe kad si otvarao packove?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice