FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Mislim da u životu nisam ovako pi*dio radi neke igrice. Em ne daju patch sa latency na old gen, em hebeni serveri u najvažnijim utakmicama, em će tek za 10 godina past cijene na marketu...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Negdje sam pročitao da 80% prometa na Transfer Marketu ostvaruju BoT-ovi.

Ali također sam vidio na redditu /r/fifa da su krenuli s opomenama (1. opomena - samo upozorenje, 2. opomena - neke sankcije, 3. opomena - permanent ban).

Jučer sam sve preostale pare utukao u gold packove (~12 komada), jer sada samo mislim zarađivat pare igranjem i povremenim trade-anjem i najbolje što sam dobio je Panjić (83 rating), a najskuplji Deulofeu (5,1k).

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...
dejan1471 kaže...

Ovi iz EA ne smiju i sa hoće popraviti L1 plus trokut jer onda 90 posto njih ne bi znalo igrati. Mislio sam da će stanje da bude bolje kad uđem u veće divizije kad tamo još gore L1 trokut i udri 

Nemaju sta popravljat, jedino ti mozes svoje igranje obrane popravit...

To samo znači da si i ti jedan od onih koji ne trebaju ni jednu drugu tipku osim trokuta L1 i kocke 

Who bolan cares
14 godina
dejan1471 kaže...
SimeKZ kaže...
dejan1471 kaže...

Ovi iz EA ne smiju i sa hoće popraviti L1 plus trokut jer onda 90 posto njih ne bi znalo igrati. Mislio sam da će stanje da bude bolje kad uđem u veće divizije kad tamo još gore L1 trokut i udri 

To samo znači da si i ti jedan od onih koji ne trebaju ni jednu drugu tipku osim trokuta L1 i kocke 

Ili... to znači da ne znas igrat obranu...

Ok l1 trokut se u nekim slucajevima i ne moze izbjec, ali ja sam primjetio da u vecini slucajeva kad primim takav gol ili sam pretjerao sa teammate contain ili sam izletio sa igracem i napravio rupu.

U dosta slučajeva mi se kao dobra opcija pokazalo držanje teammate containa na protivnickom igracu dok  sa svojim (igrac kojim upravljam) ne napadam/izlecem nego ga samo namjestam,krpam rupe ili čuvam drugog igraca gdje vidim da ce nabacit trokut.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
FIFA 15

Jel oće neko 1 v 1 u fifi? Ko hoće nek ostavi svoj origin da ga dodam

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dejan1471 kaže...
SimeKZ kaže...
dejan1471 kaže...

Prelagano se obraniti od toga,trcis s  branicem  prema dole i vidis kad ubaci i samo pokupiš loptu.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

dal zna ko gdje skinuti crack i cd keyza fifu 15?

Moj PC  
1 4 hvala 0
11 godina
mataFX kaže...

dal zna ko gdje skinuti crack i cd keyza fifu 15?

g2a.com ili origin.com

11 godina
neaktivan

da to znam i ja ali free ao je moguče?

11 godina
neaktivan
FIFA 15

matić_žu hvala na preporuci za colemana, moram priznati da sam ugodno iznenaden!
bez problema sam stao na kraj jednom igracu kojega mi je bilo tesko zadrzavati a to je depay, znaci u obrani dobro obavlja zadatke a sto se tice napada odlican ubacaj ima!
zasad mi se cini da vrijedi svakog coina :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:10 (bRNZ_CRO).

1 0 hvala 1
13 godina
dejan1471 kaže...
SimeKZ kaže...
dejan1471 kaže...

Nabubetam te par golova razlike bez da koristim l1, kocku i sprint...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
matić_žu kaže...

Mislim da u životu nisam ovako pi*dio radi neke igrice. Em ne daju patch sa latency na old gen, em hebeni serveri u najvažnijim utakmicama, em će tek za 10 godina past cijene na marketu...

Šime je rekao da će cijene na marketu ove godine konačno biti realne. Ja mu vjerujem! EA je povukao niz dobrih poteza kako bi ekonomiju igre i sve ostale aspekte vratio igračima a prevarante nepovratno udaljio od igre..rezultati tih poteza se već vide i u samoj igri i na marketu. Bravo za EA!

13 godina
movie kaže...
matić_žu kaže...

Šime je rekao da će cijene na marketu ove godine konačno biti realne. Ja mu vjerujem! EA je povukao niz dobrih poteza kako bi ekonomiju igre i sve ostale aspekte vratio igračima a prevarante nepovratno udaljio od igre..rezultati tih poteza se već vide i u samoj igri i na marketu. Bravo za EA!

Šime je prognozirio... i izuzetno si naporan, negdje u razini onog imbecila Boixuisa koji se ponavlja ko papiga. 

Market je sheban, svi znamo... ocekivao sam da nece bit nakon sta su povukli neke poteze, ali eto... WebApp je osto na zivotu isto tako i sheban market.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FIFA 15

Neka ugase vise taj webapp, barem ce se rjesit autobuyera

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Neka ugase vise taj webapp, barem ce se rjesit autobuyera

Neka ugase igru, barem ćemo se riješiti ovog shranja od igre.. Ova igra je veća frustracija od činjenice da za cicu ne mogu primiti Claudiu Schiffer...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nakon 200000000 pokušaja došo do finala CS-a, ime suca Mehmet Yildiraz, broj penala za goste 3..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Ej momci,treba mi pomoc...

Tek kad je izasla fifa 15 i kad su poceli prvi komentari o igrici i kako zahtjeva itd...

Neko je tu predlozio program neki s kojim se podesava "nesto" vezano za grafiku.Sad mi je problem jer ne mogu se prisjetit sta je to "nesto" bilo i nikako da nadjem

,a znam da ima vezano s grafikom i podesavanjem neki stvari za optimizaciju graficke.

Ako neko moze pomoc ili predlozit nesto slicno,hvala!

Prepoznac cu ga odma cim vidim naziv,pa napisite prijedloge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Pronasao sam,d3d overrider je bio u pitanju,nikako da se mi padne na pamet...admin nek izbrise kom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Ekipa pomagajte, znači u igri sam, i nekad znam stisnut ili windows tipku da me vrati onak u desktop ili ctrl alt delete kad neće na windows i onda poslije kad se ocu vratit stisnem alt + enter i vrati me u igricu al slika mi bude onak ko pritisnuta od gore i dolje, znači bude mi crno gore i dolje, tj mala je rezolucija, kak da to rijesim? Znači hoću da mi slika bude kao i prije nego sam stisnuo ili windows ili alt + ctrl + delete

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nemoj vise to raditi i nece ti biti :D
pa doktorski :D
17 godina
playjob kaže...

Ekipa pomagajte, znači u igri sam, i nekad znam stisnut ili windows tipku da me vrati onak u desktop ili ctrl alt delete kad neće na windows i onda poslije kad se ocu vratit stisnem alt + enter i vrati me u igricu al slika mi bude onak ko pritisnuta od gore i dolje, znači bude mi crno gore i dolje, tj mala je rezolucija, kak da to rijesim? Znači hoću da mi slika bude kao i prije nego sam stisnuo ili windows ili alt + ctrl + delete

Da to se i meni nekad desi. Nemoj razvlačit prozor sa mišem već minimiziraj prozor sa onom gore tipkom ili ostavi prozor kak je i upali firefox (ili šta već koristiš) za surfanje.

Ako ti neće odmah otić do desktopa sa tipkom Windows probaj ju stisnut par puta, lakše je nego ctrl-alt-delete.

Kad se hoćeš vratit u igru samo klik na prozor i Alt + Enter i nebi smjelo biti problema.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kad se hoćeš vratit u igru samo klik na prozor i Alt + Enter i nebi smjelo biti problema.

Ima problema, i meni se smanji rezolucija i pojave se crni barovi iznad i ispod slike

11 godina
Neonyziee kaže...
Hyperion kaže...

Ima problema, i meni se smanji rezolucija i pojave se crni barovi iznad i ispod slike

Mislim da sam riješio problem, ako stisnete da vam minimizira FIFU, kad sve obavite, stisnite na FIFU i stisnite da vam se poveća prozor i onda stisnite alt + enter i bit će vam normalna slika, barem je meni tako...

12 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli jos neko ima ovaj problem: znaci svaki put kad pokrenem fifu 15 i odigram fut online season uvijek prvu tekmu mi pukne veza al ne da ako ja vodim da mi da pobjedu kao inace sta bude, nego kao da nisam igrao. i uvijek prva pukne veza a sve ostale bez laga normalno ide. koji k?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
orim0909 kaže...

jeli jos neko ima ovaj problem: znaci svaki put kad pokrenem fifu 15 i odigram fut online season uvijek prvu tekmu mi pukne veza al ne da ako ja vodim da mi da pobjedu kao inace sta bude, nego kao da nisam igrao. i uvijek prva pukne veza a sve ostale bez laga normalno ide. koji k?

Otvori portove na ruteru. Davnih dana sam imao Thomsona i isti problem sam imao dok nisam pootvarao portove na njemu. Na kraju sam nagovorio svog operatera da mi da Gigasetov ruter i nikad više problema s Fifom nisam imao.. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo nakon skoro mjesec dana igranja uspio sam se priviknut na igru, ali nesto sto me jako nervira i dalje jest to OP sprintanje sa centra, OP finess sa bilo koje udaljenosti , naravno ocekujem jos poneki update od fife jer ovo nije dobro, pogotovo sto nemogu igrat u full screen-u jer me onako random usred igre izbaci u window mode itd itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...

Ja sa alt+enter izlazim iz fullscreena, pogledam sta hocu ili ostanem tako i kad trebam onda se opet sa alt+enter vracam u fullscreen igru, mislim da je tako najlogicnije i nikad nisam imao problema sa rastezanjem. Ili koristi alt+tab ...

11 godina
KiCo77 kaže...
playjob kaže...

Ja sa alt+enter izlazim iz fullscreena, pogledam sta hocu ili ostanem tako i kad trebam onda se opet sa alt+enter vracam u fullscreen igru, mislim da je tako najlogicnije i nikad nisam imao problema sa rastezanjem. Ili koristi alt+tab ...

Riješio sam problem :)

15 godina
FIFA 15

Trebam coinsa. Pa ako netko prodaje ili neka dobra stranica gdje su povoljni

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav,
Gdje je fifa trenutno najjeftinija za kupiti?
I može preporuka nekog bežićnog joysticka (ako moze da je čim jeftiniji)
Hvala 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice