A sunce ti hebem uzasa :D :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
puna mi kapa tih novootvorenih yt kanala sa fifom na balkanu, sad bi svi bili youtuberi i zarađivali masne pare
Fifa 14 je pri kraju pa evo jedno pitanje za kraj.. Koji su vam napadaci top 5 ovu fifu?
PS4: 1. Nif Ronaldo, Sif Ibrahimovic, Sif Adebayor, Nif Jovetić, Nif Benzema
PC: 1. Sif Ibrahimovic, Nif Lewandowski, Nif Jovetić, Nif Sturridge, Nif Aguero
Fifa 14 je pri kraju pa evo jedno pitanje za kraj.. Koji su vam napadaci top 5 ovu fifu?
PS4: 1. Nif Ronaldo, Sif Ibrahimovic, Sif Adebayor, Nif Jovetić, Nif Benzema
PC: 1. Sif Ibrahimovic, Nif Lewandowski, Nif Jovetić, Nif Sturridge, Nif Aguero
PC: diouf br 1,eto o ,pabon,sturrige,gomez. Sve nif. Nekako su mi ove non rare najvise rasturale
puna mi kapa tih novootvorenih yt kanala sa fifom na balkanu, sad bi svi bili youtuberi i zarađivali masne pare
Nis od toga,jer mi nismo za to,mi nismo rijeciti na stranom jeziku,gledao sam par i to je predosadno..prica...so...jes..i te stvari kroz cijeli video. Gle KSI on ne suti on ga melje i melje a kad skuzi da je dosadan pocne vristat ko curica. Mi nismo taj tip jedino da pricamo na naski i radimo gluposti,al balkan ti za to nece sigurno platiti.
Te IF kartice su unistile igru...
Pay to Win je slogan igre.
Svaka noobara ih moze kupiti...da bar stave da samo sa odedjenim brojem pobjeda mozes kupiti takve igrace...
Lik mi je jutros dosao sa cijelom TOTS Bundeslige ili sto je vec,i igrami bunker...L1 + trokut i mora jednom proci
Te IF kartice su unistile igru...
Pay to Win je slogan igre.
Svaka noobara ih moze kupiti...da bar stave da samo sa odedjenim brojem pobjeda mozes kupiti takve igrace...
Lik mi je jutros dosao sa cijelom TOTS Bundeslige ili sto je vec,i igrami bunker...L1 + trokut i mora jednom proci
Pay to Win nije nikad postojao sve dok se nisu pojavile stranice. Kako su brutalno dobre cijene bile na FIFAi 11 i 12... to je nesto nevjerovatno. Onda si se bas namucio da slozis ekipu. Ovo sada nije normalno.
Netko je gore napisao najbolji napadaci... ovo bi bio moj neki redosljed.
Kone, Eto, Lewandowski, TOTS Mandzukic, Vucinic - Jos bi tu ugurao Balotelia.
Kad ce Web App za FIFA 15 ? Sutra ?
Jovetić, Vučinić, Pato, Lew i Hulk. (top 3 igrača nisam isprobao, Messija, CR i Ibru)
mojih top 5 napadača: Eto'o, Lewa; Ronaldo, TOTS lacazette i ibarbo
Lewa, Etoo, Ibarbo, Cisse i Diouf.
Lewandowski, Huntelaar, van Persie, Aguero, Benzema.
Eder, Benzema, Ibarbo, Jelavić, Rodrigo
Sturidge,Aubemayang,Kone,Ibarbo
Za mene najgori napadac od jacih kartica je Ronney.Koristim ga stalno na CAM-u ali u napadu niakko
Mandžukić, Neymar, Ibarbo, Diouf, nif Klose.
Prednarudzbe za FIFA-u 15 450kn...
Jel tko kupovao preko ove stranice
Prednarudzbe za FIFA-u 15 450kn...
Jel tko kupovao preko ove stranice
LoL ako se radi o PC-u ja sam svoju uzeo za 31/2 eur, nisam lud da dajem 370 kn ili kako origin kaze 69 eura.
PS3

Igrao wager za IF Neymara...
Lik je imao TOTS BPL team, i na golu je bio De Gea...Ja sam igrao 4-1-2-1-2 sa obicnim karticma iz BPL s tim da mi je najbolji igrac bio Schurle...
Pogodio sam 3 precke 5 cistih situacija je obranio i nekoliko ventarsuteva na drugu stativu koji svaki put prolaze...
Na kraju sam izgubio na penalima...Uglavnom htjedoh reci da je to MOST OP igrac kojeg sam vidio...
Igrao wager za IF Neymara...
Lik je imao TOTS BPL team, i na golu je bio De Gea...Ja sam igrao 4-1-2-1-2 sa obicnim karticma iz BPL s tim da mi je najbolji igrac bio Schurle...
Pogodio sam 3 precke 5 cistih situacija je obranio i nekoliko ventarsuteva na drugu stativu koji svaki put prolaze...
Na kraju sam izgubio na penalima...Uglavnom htjedoh reci da je to MOST OP igrac kojeg sam vidio...
Meni je naj OP golman kojeg imam, i protiv kojeg sam igrao, Adler (NIF). Imam Neuera, i Adler je bolji. Kupio sam ga prvi dan igranja FUT-a i vjerujem da je uzrokovao nekoliko slomljenih kontrolera na drugoj strani. Protivnici bi znali imati 20 udaraca na gol, i on bi sve skinuo. Primio je doslovno jedan gol iz long shota, u valjda tristo utakmica.
Mogu misliti...I dalje sam misljenja da su ta IF i TOTS i ostale glupsoti samo unakazile igru...Vise to nema veze sa znanjem osim ako nisi pro...
pozdrav ljudi, skupio sam u futu 14 za PC dosta dobrih igrača koje bih želio prodati po razumnoj cijeni ako vas ima koji će nastaviti igrati fifu 14.
TOTS: benatia, de rossi, cuadrado, gervinho, lallana, toprak, sterling
IF: handanović 86, pogba 85, milito, howard 83, sokratis, caceres, armero
od obicnih: robben, reus, neuer, schweinsteiger, yaya toure, mlapa :D
+ još 2.2M coinsa i stvari tipa treneri, jeftini igraci, ugovori...
http://www.deviantpics.com/images/2014/09/09/igraci.png
http://www.deviantpics.com/images/2014/09/09/igraci2.png
http://www.deviantpics.com/images/2014/09/09/coins.png
eto, ako je netko zainteresiran neka se javi, za cijenu se možemo dogovorit.
Sreca u krivo vrijeme :P
Sreca u krivo vrijeme :P
Vjerojatno niti jednu tekmu ne budem s njim odigrao ali čovjeka veseli..
potrosio sam 500 000 coinsa i najbolji igrac kojeg sa dobio je veliki Collocini...
Nebih vise otvorio nijedan pack taman da znam da cudobiti 11 plavih igraca
Isplati li mi se kupovati fifu 14 preko origina?
Isplati li mi se kupovati fifu 14 preko origina?
Ako ti je PC preslab za 15-icu onda da.
Nije mi preslab,nego mi je preskupa 15-ica.
Da li mi je bolje kupovati key preko neke druge stranice ili bas igru preko origina?
Da li mi je bolje kupovati key preko neke druge stranice ili bas igru preko origina?
Jeftinije ćeš proći nekom alternativnom stranicom nego direktno preko origina. Imaš web ispred sebe a google ti je najbolji prijatelj pa nek ti on kaže..
Jeftinije ćeš proći nekom alternativnom stranicom nego direktno preko origina. Imaš web ispred sebe a google ti je najbolji prijatelj pa nek ti on kaže..
Ali neznam da li su te stranice sigurne i hoce li piratska igrica sa key-om raditi 100 posto kao i ova preko origina?