Igrace od 7k za igraca od nekih 20-30k... zanimljivo :D
Pa cilj trejda je zarada i lik je to dobro postavio...
Igrace od 7k za igraca od nekih 20-30k... zanimljivo :D
Pa cilj trejda je zarada i lik je to dobro postavio...
Evo da se pohvalim sa svojom najvecom pobjedom ikad..
E stvarno moras biti noob da izgubis sa RM tolikom razlikom. Cestitam ti na uvjerljivoj pobjedi.
ja sam u fifi 13 neznam koja je divizija bila pobjedio 14:0 ili 14:1 moja najveca pobjeda, ali u fifi 14 to mi se nije desilo, izadu na par razlike, nema više takvih protivnika koji igraju a ja ih punim :D
Nisam stigo toliko jer je uvijek izaso... ali na 11 ili 12 sam uspio doc.
Eto vam te vaše skripte i sranja.
Jesi ga prijavio EA-u?? Imas dokaz.
Nemoj me batje hahahahahaha. Kakav jadnik čovječe.
Ima li tko od vas da se stalno vrti u 1. diviziji a da nekupuje coinse...Dodem u 1.diviziju i onda ispadnem u 4. diviziju...
Btw skupio sam 100k jer samo rasprodao neke igrace...jel moze preporuka za nekog BPLigraca u tom cjenovnom rangu
Ima li tko od vas da se stalno vrti u 1. diviziji a da nekupuje coinse...Dodem u 1.diviziju i onda ispadnem u 4. diviziju...
Btw skupio sam 100k jer samo rasprodao neke igrace...jel moze preporuka za nekog BPLigraca u tom cjenovnom rangu
Ja sam vec duze vrijeme u top 2 divizije, nisam kupovao coinse, sad kakve veze ima ispadanje u 4. diviziju ak si dosao do 1. divizije?
Ovisi koga vec imas, Suarez je dosta jeftin, Aguera sam vidio za 100k nedavno, Toure je ispod 100k, ne znam koja ti pozicija treba
dodem u 1.diviziju i onda samo ispadam...
Imam Suareza ali bih htio probati Falca ipak je on 90 ocijenjen a kosta 60k...Problem je kako ga uklopiti jer bih morao kupovati onda francuze
Mislim nekog napdaca a Aguero kosta 150k
ja sam u diviziji jedan vec 2-3 tjedna, a prije nisam htio ulazit zbog citera, ali sad svi citaju u world cup modu.
Da taj lik je mene gnjavio na EA forumu,teska budala.
ps. ako netko zeli kupiti obicnog Cristiana Ronalda,neka mi se javi sa nekom poštenom ponudom.
ps. ako netko zeli kupiti obicnog Cristiana Ronalda,neka mi se javi sa nekom poštenom ponudom.
Može za 300k i IF Bendtner?
Može za 300k i IF Bendtner?
Ma neću,ljudi će reći da sam te opljačkao
Trenutna Bundesligaska momcad, moram priznati da me pozitivno iznenadila posto mi je dosad samo BPL najvise odgovarao. MOTM Rodriguez je odlican, prvotno zbog workrate a, nije los za naprijed, a za cuvanje iza je predobar. Trenutno bolji od obicnog Alabe osobno. Fali jos Sokratis TOTS i Lewa neka Upgrade verzija. Mozda Alaba IF. http://www.futhead.com/14/squads/16043692/
Mislio sam sastaviti Francuze ali kad vidim njihove bekove odsustanem od toga...ima li tko prijedloge za te pozicije...
bedimo i mariano
Mislio sam sastaviti Francuze ali kad vidim njihove bekove odsustanem od toga...ima li tko prijedloge za te pozicije...
Fanni, Aurier, Fabinho, Digne, Bedimo, Maxwell, Van Der Wiell, Mariano... što će ti više?
Echiejile i Fabinho, jaki ko bikovi, meni savrseni.0
Je li moguće igrati offline 1 vs 1 sa 2 gamepada?
Imal ikto ovdje da je level 83 ili 83+ u FIFI.. oni XP poeni..?
Evo po 3. put zaredom osvojio diviziju 1,a i zvijezda momcadi imala jubilarni 100. pogodak.
Blago tebi...
koliko se coinsa dobije za osvajanej preve divizije
koliko se coinsa dobije za osvajanej preve divizije
15 000.
koju postavu igras,koji igraci...Trenutno nemogu dobiti nikog p apitam kako drugi igraju...Jel koristis costum taktike
koju postavu igras,koji igraci...Trenutno nemogu dobiti nikog p apitam kako drugi igraju...Jel koristis costum taktike
Ne ide to tako kolega...
Ne može tebi ovdje netko pisati kako on igra, jer ti to možda neće odgovarti. Sam se moraš tražiti, kako u formaciji tako i u određenim igračima.
Ja recimo igram u formaciji 4-4-2(2) u kojoj imam obavezno 2 CDM koji imaju high(def)/med.(att) workrate i koji su žilavi tj. jaki (preciznije Ramiresa i Y. Tourea). Na LM/RM igram sa Valenciom i Schurleom zbog toga jer su mi korisni u defanzivi i imaju medium/medium workrate. Za LB/RB također koristim igrače koji imaju medium/medium workrate, preciznije Enrique-a iz Liverpoola i Walkera koji brzinom sve stigne pokriti iako voli ići naprijed do kraja, ali je zato u pričuvi Sagna zbog navedenog workratea. Od centralnih bekova koristim Kaboula i Cahilla koji nekim čudom sve stignu počistiti a i jaki su kao bikovi, pogotovo Francuz. Od napadača gledam da imam jednog medium/medium, a drugi medium/High.
Sa navedenim workrate-ima momčad mi izgleda kompaktno, pogotovo u odbrani...Što se napadačkog djela tiče, tu imam svoje šeme i unaprijed znam kako će lopta cirkulirati.
U početku nije bilo tako bajno jer sam lutao i na kraju došao do onog što mi najbolje odgovara i osvojio DIV 1, što mi je bio i glavni cilj, jer zbog toga u biti i igram FUT, a ne zbog kartica i tradea.
sve znam...bio sam u diviziji 1. i osvojio je,i onda mi dojadilo igrtai sa englezima i napravio tim Bundeslige,pa BBVA i otad nemogu u 2.diviziju...
Nisam skiller neznam finte osim par osnovnih koje rijetko kad koristim,ali se sjecam da sam tad igrao na kontre...
Znaci defenziva i onda sam u napadu imao Eto'a i Kone-a i sa njima sam ubijao protivnike...
Sad vise neigram na kontre nije mi zanimljivo tako ali se opet mislim tako igrati da ponovo osvojim diviziju 1 orije nego sto izade FIFA 15...
odes i napravis si custom taktiku koja tebi najviše paše u defanzivi i ofanzivi