Koliko znam to je sad neki novi ajmo reći "feature" u fifi 15. Napraviti baš bunker, ali i čuo sam da ćeš moć slat lopte doslovno s centra, to će tako op bit da je strašno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko znam to je sad neki novi ajmo reći "feature" u fifi 15. Napraviti baš bunker, ali i čuo sam da ćeš moć slat lopte doslovno s centra, to će tako op bit da je strašno.
To je u svakoj mjeri uzasna vjest, jer ionako mi je puna kapa crossa i borbe protiv njega. Ali naviknes se s vremenom jer je sastavni dio igre. Cross s centra je najgori OP u igri, to nikako ne spada u normalnu igru i to jos spoji s stalnim ubacajima :D i eto :D Dobio si Pun Paket :D
slikao sam na mobitelu stavit cu sliku poslije, covjek mi je dao 5 golova od toga 4 iz crossa (6 suteva sve ukupno) .Kad god se vratim on preko J.Navasa ili Wiliana nabaci na Eto'a i nesjecam se jos koga i svaki je*eni put ulazi...
Igra je u nekim segementima toliko nerealna da je to cudo...Pogotovo cross na drugu stativu koji 100 posto ulazi...
Jos sto mi smeta je to kada su neki odbijanci u 16m i covjek pritisne ''kocku na ps3 joysticku'' i jos je okrenut ledjima nevidi nikog i uvijek pogodi svog napadaca na trepavicu...
to mu i ja govorim, on i njegov autobus! :D
Razlika je ta sto te taj bus nekad i uspije pobjediti a otvorena igra nikad ne :P U tome je i bit svega sto nekad i nemas nekih mogucnosti protiv jacih protivnika, igrao ti otvoreno ili ne vrlo lako mozes popiti par golova jer su jednostavno bolji i napadaju i pritiscu htio ti to ili ne, a tad ti ostaje samo jedna stvar ili igrati skroz otvoreno pa poprimiti svaki put par golova ili se malo povuci nazad pa si otvoriti sansu prema pozitivnom rezultatu. Takve situacije se koriste samo za posebne protivnike protiv kojih nemas nekog izbora.
da otvorena igra nikada ne uspije,a ja je odvuijek igram i score mi je nekakvih 600-50-200.sori sto moram rec,ali takvi poput tebe su najgori,dođem igrati nogomet a on mi natovari 10 igraca u 30 metara i misli da je uhvatio EA za j*ja i da je bog u toj fifi.
To je u svakoj mjeri uzasna vjest, jer ionako mi je puna kapa crossa i borbe protiv njega. Ali naviknes se s vremenom jer je sastavni dio igre. Cross s centra je najgori OP u igri, to nikako ne spada u normalnu igru i to jos spoji s stalnim ubacajima :D i eto :D Dobio si Pun Paket :D
Neznam uopće kako će to funkcionirat, tipa povede mi dečko 1-0 u 10 min i složi si bunker odma, i onda ko manijak svaku pred gol moraš davat haha..... Neznam stvarno al ajd. Samo da maknu ubačaje i glave da su toliko op, pa to je smješno, dosta ekipe igra samo po strani i ubačaj i koliko god da si fokusiran, jednostavno jedna će proći :P
to mu i ja govorim, on i njegov autobus! :D
Razlika je ta sto te taj bus nekad i uspije pobjediti a otvorena igra nikad ne :P U tome je i bit svega sto nekad i nemas nekih mogucnosti protiv jacih protivnika, igrao ti otvoreno ili ne vrlo lako mozes popiti par golova jer su jednostavno bolji i napadaju i pritiscu htio ti to ili ne, a tad ti ostaje samo jedna stvar ili igrati skroz otvoreno pa poprimiti svaki put par golova ili se malo povuci nazad pa si otvoriti sansu prema pozitivnom rezultatu. Takve situacije se koriste samo za posebne protivnike protiv kojih nemas nekog izbora.
da otvorena igra nikada ne uspije,a ja je odvuijek igram i score mi je nekakvih 600-50-200.sori sto moram rec,ali takvi poput tebe su najgori,dođem igrati nogomet a on mi natovari 10 igraca u 30 metara i misli da je uhvatio EA za j*ja i da je bog u toj fifi.
Eto sam si dajes odg na pitanje :D Ja u 300 tekmi odigrani naravno da ne mogu biti bolji od nekoga tko ima 3 fife iza sebe :D LOL Ti ne shvacas da ta druga strana igra na attck i na offenzivu ali ti si taj koji je bolji i stvaras mu pritisak i on nista drugo ne moze nego se braniti ( tj ne brani se sto hoce nego sto mu je to jedina opcija i da igra na ultra atck ) jer mu ti nedajes prostora za igru :D LOL Koliko puta igram i sam protiv lika kojemu stvorim pritisak da on jedva dise a uopce ne igra defenzivno nego mu to ne dozvoljavam :D Samo gledate svoj nacin igre ali i ne kako to djeluje na drugu stranu i onda zbog svojih nemogucnosti zabijanja gola od 20 udaraca krivite drugog jer igra autobus :D Kao i samom meni nitko nije kriv sto iako pritiscem drugu stranu na sve nacine nekad ne zabijam gol ili to tesko ide, ali opet ne kazem da ta druga strana radi autobus sto hoce nego sto je to jedini nacin koji moze igrati stavio on na Ultra ATCK ili na ultra deff opet nece imati puno sansi za gol i 70% utakmice ce se braniti.
Eto sam si dajes odg na pitanje :D Ja u 300 tekmi odigrani naravno da ne mogu biti bolji od nekoga tko ima 3 fife iza sebe :D LOL Ti ne shvacas da ta druga strana igra na attck i na offenzivu ali ti si taj koji je bolji i stvaras mu pritisak i on nista drugo ne moze nego se braniti ( tj ne brani se sto hoce nego sto mu je to jedina opcija i da igra na ultra atck ) jer mu ti nedajes prostora za igru :D LOL Koliko puta igram i sam protiv lika kojemu stvorim pritisak da on jedva dise a uopce ne igra defenzivno nego mu to ne dozvoljavam :D Samo gledate svoj nacin igre ali i ne kako to djeluje na drugu stranu i onda zbog svojih nemogucnosti zabijanja gola od 20 udaraca krivite drugog jer igra autobus :D Kao i samom meni nitko nije kriv sto iako pritiscem drugu stranu na sve nacine nekad ne zabijam gol ili to tesko ide, ali opet ne kazem da ta druga strana radi autobus sto hoce nego sto je to jedini nacin koji moze igrati.
ne slazem se,ja kada igram ofenzivno ili kradem na centru ili se branim,nema ostaloga,ali uvijek imam dobre udarce i ne nabijam loptu bezveze,tako ako ja imam 7 udaraca u gol(a ne pucam bezveze i svaki udarac je opasnost) i jedan uđe,a on ima 3 udarca glavom i jedan sa 40 metara naravno da sam zivcan.nogomet i kao igra,a i fifa kao igrica je stvorena da bude puno ljepih poteza i da se igra ofenzivno,ali uvijek postoje ljudi na koje naletim da igraju 5-2-2-1,ultra def i high pressure i onda mi zabe gol iz kontre i slave kao da su najbolji u toj igrici,kada drugacije ne znaju,kako ces ti nauciti igrati ofenzivno kada si sam rekao da igras defanzivni nogomet? da izgubit ces prvih par dok se ne naucis,ali kada se naucis,to je druga prica i veoma je zabavnija fifa
A jbga, nisu svi nadareni da igraju odlično. To ti je tako, i meni to na wurac ide, ali ako si bolji pobjediti ćeš.
To stavljanje na ultra DEFF je velika glupost, jer su ti svi iza i cak ni na korneru nemas nikog naprijed. Ja ne igram defenzivno protiv 90% protivnika, igram tako da dominiram i bolji sam u vecini statistika. A postoji par igraca s kojima kako god i na koji nacin igrao ce te pritisnuti. Stavio ja Ultra Atck ili balance ili deff on ce biti bolji i imati ce vise prilika, i jedina je stvar sto tada umjesto prijasnje attck opcije odabrane stavljam na deff uz team pressing i normalnu custom taktiku di se malo povuce nazad zadnja linija da mu slabije prolazi cross i to je sva mudrost. Stime samo mi je organiziranija obrana i on manje ima prolaza i to je sve. nema tu nikakvog autobusa to je sve stvar logike jedna strana je bolja druga slabija i uvjek ce jedna dominirati. Ako cemo tako onda 80% njih u diviziji igra autobus, nekome lakse probijes nekome teze ali kod vecine imas osjecas konstantnog branjenja, sto u biti nije autobus nego to samo sto si ti bolji i nametnes svoju igru a protivnik ne.
Dati cu jedan primjer - jedan exp forumas je igrao turnirsku utakmicu protiv lika koji nije los ali stalno igra na cross, ima naku caku kod crossa koju je tesko zaustaviti i uvjek mu dodje igrac ispred moga. On je primio 5 golova i izgubio obje tekme protiv njega. I samom mi je bio problem kad sam igrao protiv njega jer nikako nisam uspjevao zaustavljati taj njegov kross bio ja dominirao ili ne on uvjek nekako dodje do nacina da zabije gol il glavom ili iz crossa. I odaberem ove navedene opcije deff-team press i custom taktika i citavu utakmciu dominiram i statistike su na mojoj strani i dobijem ga 2-0. Sto u biti na kraju nisam igrao bus nikakav, cak naprotiv bolji sam bio dosta a uz to zaustavio sam njegove sve napade crossa s odabranim opcijama. Tako da takve stvari se mogu koristiti samo kod posebnih protivnika, sto sam radim. Najvise da zatvorim cross i lagane prolaske po boku i ubacaje.
a dobro,ako pobjeđujes,uzivaj,nema savrsene formule za pobjedu na FUT-u,jer ce ti svako malo doc protivnik,koji ce ti nadvisit npr. dantea sa neymarom.
Neznam uopće kako će to funkcionirat, tipa povede mi dečko 1-0 u 10 min i složi si bunker odma, i onda ko manijak svaku pred gol moraš davat haha..... Neznam stvarno al ajd. Samo da maknu ubačaje i glave da su toliko op, pa to je smješno, dosta ekipe igra samo po strani i ubačaj i koliko god da si fokusiran, jednostavno jedna će proći :P
Meni je još gora vijest da su remplanja podigli na još veći nivo. Neki protivnici su me i do sad trgali nekažnjeno a što će tek sad biti? OK, navlači ti mene i tako ali zna se da je povlačenje s leđa žuti karton. Pogodi ti intezitet dodira da te sudac ne kazni i sve pet. No ne može me cijelu tekmu bacati po podu i za to ne biti kažnjen niti jednom..
tko god bude imao IF kartice ili TOTYuvijek ce bolje prolaziti...jedan Alexis ce nadvisiti Kompanya
To si procito negdje ili valjas bzvz ?
Skoro 2 mil coinsa potrošeno jučer na packove, najbolji igrač Iniesta. Smiješno, haha.
Idi pa citaj. Pa to su prve vijesti koje su bile izasle.

Gdje da citam... daj link gdje si to procito...
Gdje da citam... daj link gdje si to procito...
http://m.youtube.com/?reload=2&rdm=16rqqhd6#/watch?v=2dDHWCZH9ZA

Meni je još gora vijest da su remplanja podigli na još veći nivo. Neki protivnici su me i do sad trgali nekažnjeno a što će tek sad biti? OK, navlači ti mene i tako ali zna se da je povlačenje s leđa žuti karton. Pogodi ti intezitet dodira da te sudac ne kazni i sve pet. No ne može me cijelu tekmu bacati po podu i za to ne biti kažnjen niti jednom..
A znam da. To bas i nije normalno. Vuce me lik i nista, ja njega povucem odma mi daje zuti karton. I sad kad te moze za dres povlacit......

Ne vidim video uopce, no slati loptu s centra mozes u svakoj igri a bunker nek si igra tko hoce pa ce tako i dobit sa dugim loptama.
to ti govore u trailerima
inače ja poludim kad pređem zadnjeg igrača i on me skrši s leđa i dobije samo žuti karton
Ne vidim video uopce, no slati loptu s centra mozes u svakoj igri a bunker nek si igra tko hoce pa ce tako i dobit sa dugim loptama.
Staviti cu link kada cu biti na kompu, ugl kaze decko koji je igrao da je mogucnost tipa kad netko povede u 90 min ili ranije da svih 10 igraca mogu biti iza lopte.

tko god bude imao IF kartice ili TOTYuvijek ce bolje prolaziti...jedan Alexis ce nadvisiti Kompanya
Lol, ne pričaj gluposti. Taj FUT je tako odvratan da što je više IF i TOTY igrača u ekipi, ekipa ti lošije igra. Uvijek sam pobjeđivao s 10k vrijednim ekipama, a ove skuplje nula bodova, stoperi igraju kao da imaju povez na očima, u ključnim trenutcima neobjašnjive situacije.
Baš sam ovih dana igrao s Kloseom (90). Statsi su fenomenalni, a IG ta kartica je ista kao NIF. Dobro, nešto malo je brža ova kartica od 5 milja, ali heading (99) je za klasu lošiji od NIF kartice.
TOTY Vidal isto... Statsi strašni, a nema uopće razlike u odnosu na NIF karticu.
Kakav bezvezan mod je taj UT.

kak protivniku najbrze poslati "lijepu" poruku?
kako onda objasnjavas da je meni teze dati header sa plavim kloseom nego sa npr,eto'om ili sturidgom ?
kako onda objasnjavas da je meni teze dati header sa plavim kloseom nego sa npr,eto'om ili sturidgom ?
Ne znam kako tebi ali meni je plavi klose čudo. Kako prima loptu, kako se gradi i puca a neke od najljepših golova glavom u ovoj igri zabio je upravo on. Jednostavno je u skoku nesavladiv a golovi remek djela... strašna kartica!
Nisam ljubitelj 4-4-2 ali u ovoj formaciji nijemci su mi prva liga. Do sada sam s njima igrao isključivo 4-3-3 (4). Još planiram piknuti motm boatenga i to je to..
Ne znam kako tebi ali meni je plavi klose čudo. Kako prima loptu, kako se gradi i puca a neke od najljepših golova glavom u ovoj igri zabio je upravo on. Jednostavno je u skoku nesavladiv a golovi remek djela... strašna kartica!
Nisam ljubitelj 4-4-2 ali u ovoj formaciji nijemci su mi prva liga. Do sada sam s njima igrao isključivo 4-3-3 (4). Još planiram piknuti motm boatenga i to je to..
šta si ti dobio na lotu jbt haha @mic_zap istina, ja sam plavim kloseom rijetko kad dam gol glavom, jer upravo to, prije ce zabit eto'o glavom nego on, ali zato pace+ shooting mu je najjaca strana.
a gle,svi imamo svoj stil igre i svi igramo drugacije,ja sam citao komentare gdje ekipa kaze da im se ibra nije svidio,pa mi je faca ovak,sve je stvar ukusa i drago mi je da je on tebi odlican,jos uvijek ga cuvam u klubu pa cu sutra mu dati jos jedan pokusaj u nekoj drugoj formaciji i sa drugim igracima.
a gle,svi imamo svoj stil igre i svi igramo drugacije,ja sam citao komentare gdje ekipa kaze da im se ibra nije svidio,pa mi je faca ovak,sve je stvar ukusa i drago mi je da je on tebi odlican,jos uvijek ga cuvam u klubu pa cu sutra mu dati jos jedan pokusaj u nekoj drugoj formaciji i sa drugim igracima.
Sada ti ga se niti ne isplati prodavati... pričekaj malo dok opet cijene ne skoče..