FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
Encyanix kaže...

Evo probao Malandu i nzonzia.. znaci malanda je dosta ok u duelima u zraku je los i u napadackom smilslu katastrofa.. nzonzi nije los al mu fali strength-a.. Idem dat jos jednu sansu obicnom toureu.. za sad u bpl Garcia je vrh... i opcenito drugim ligama.. jos pored njega samo javi martinez moze proc..  i da ovaj tip je odlican cdm..  u top 5 cdm-a sigurno..

Da, da... ovaj bronze je odlican CDM... agility 59, balance 67... top 5 {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 14

što niko neće da pomogne pa dajte molim vas recite{#}

0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...

Evo probao Malandu i nzonzia.. znaci malanda je dosta ok u duelima u zraku je los i u napadackom smilslu katastrofa.. nzonzi nije los al mu fali strength-a.. Idem dat jos jednu sansu obicnom toureu.. za sad u bpl Garcia je vrh... i opcenito drugim ligama.. jos pored njega samo javi martinez moze proc..  i da ovaj tip je odlican cdm..  u top 5 cdm-a sigurno..

Da, da... ovaj bronze je odlican CDM... agility 59, balance 67... top 5 {#}

Probaj pa ces vidit...

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
arturfiore kaže...

Pozdrav svima ja sam iz Bosne  sve sam uradio da pokrenem FIFA World free2play ali neće stalno piše we"re sorry to inform that the ea servers are currently unavailable.Please try again later {#}{#} ja kliknem ok i ono izađe šta treba uradit treba li imati key za nju jer piše da je free napravio origin accoun skino instaliro pokrenuo neće pomozite ko zna molim vas stvarno ne znam šta da radim unaprijed hvala{#}{#}

Mozda je neki maintaince ili tako nesto.Serveri su down vjerojatno

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
Isprobat cu Dembu... Ga je isprobao netko?
cvek
13 godina
neaktivan
Cvek07 kaže...

Koga?

11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Cvek07 kaže...

Koga?

Demba Ba :)
cvek
11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
arturfiore kaže...

Pozdrav svima ja sam iz Bosne  sve sam uradio da pokrenem FIFA World free2play ali neće stalno piše we"re sorry to inform that the ea servers are currently unavailable.Please try again later {#}{#} ja kliknem ok i ono izađe šta treba uradit treba li imati key za nju jer piše da je free napravio origin accoun skino instaliro pokrenuo neće pomozite ko zna molim vas stvarno ne znam šta da radim unaprijed hvala{#}{#}

Mozda je neki maintaince ili tako nesto.Serveri su down vjerojatno

ma evo vidim po raznim portalima u Bosni svima rdi što meni neće i tako svaki dan još je nisam isprobao i stvarno  sam očajan pomozi prijatelju ako ikako može{#}

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Evo jedan team koji toplo preporučam. Ukupno vas ne dođe preko 11k-12k a s njim sam rušio i do 30 puta skuplje squadove! {#}

Futhead link molim te?

Ahh, nije mi to uopće palo na pamet {#}. Evo ga -> squad

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Prijavite se na FIFA 14 BUG Online Tournament.

NAGRADA: 350 000 coinsa

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/we-are-fifa-14-bug-online-tournament/196482.aspx?page=0&jumpto=3889891&sort=asc&view=flat

Lijep pozzz! {#}

I'architetto
Moj PC  
4 3 hvala 2
11 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Prijavite se na FIFA 14 BUG Online Tournament.

NAGRADA: 350 000 coinsa

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/we-are-fifa-14-bug-online-tournament/196482.aspx?page=0&jumpto=3889891&sort=asc&view=flat

Lijep pozzz! {#}

Steta da nema nikakvih turnira za PS3......-.-

cvek
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa kakav je samo igrac Reus, vrijedi svaku kunu, kad se lomi rezultat uzme loptu i rijesi utakmicu, kakva zvijer, odavno nisam s boljim igracem igro :) 

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Pa kakav je samo igrac Reus, vrijedi svaku kunu, kad se lomi rezultat uzme loptu i rijesi utakmicu...

Čemu onda ti služiš ako on sve sam napravi?

edit: možda će nekoga interesirati, ovaj mjesec za PSN+ pretplatnike besplatan pes2014... što je sljedeće? Besplatan gamepad?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 14:33 (movie).
15 godina
miikaa77 kaže...

Pa kakav je samo igrac Reus, vrijedi svaku kunu, kad se lomi rezultat uzme loptu i rijesi utakmicu, kakva zvijer, odavno nisam s boljim igracem igro :) 

Najbolje ljevo krilo u igri... nif ronaldo je z*urac.. vjerojatno i IF a sad kakav je TOTY neznam 

Danas sam probao IF 89 robbena.. mogu rec da je heben dosta bolji od NIF-a udarac bolestan, dribling boelstan, zna se progurat sto je najvaznije i stvarno je dobar.. najbolje desno krilo do sad.. jedini IF koji me odusevio

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 14:40 (Encyanix).
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Na krilima Eto´oa stigao je i do 3.divizje.
By the way - Milner iako nema brzinu, uopće nije loš kao RM.
moj team moj team
looser looser

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Upravo se skida demo fifa WC2014...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Danas sam probao IF 89 robbena.. mogu rec da je heben dosta bolji od NIF-a udarac bolestan, dribling boelstan, zna se progurat sto je najvaznije i stvarno je dobar.. najbolje desno krilo do sad.. jedini IF koji me odusevio

Kakav je onda sif?

15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Kakav je onda sif?

Po statsima trebao bi imat jedino udarac bolji.. a neznam di ces bolji haha..

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Upravo se skida demo fifa WC2014...

Zar ce izbacivati, nigdje ne pise i nisu ni spominjali?

17 godina
miikaa77 kaže...

PS3 verzija... nakon par tekmi mogu reći da je atmosfera na stadionima najljepše do sada dočarana a sve zajedno i jako lijepo izgleda. Najbolje do sada kaj se PS3 tiče. Vidi se da sve to kaska za next gen fifom kaj se detalja i ispoliranosti tiče ali bez obzira na sve igra izgleda jako lijepo.

Posvećena je određena pažnja igračima pa tako svi više sliče na sebe nego do sada. I kaj se izgleda tiče, ponašanja i same igre. Igrači su dodatno ispolirani i kreću se lijepo a golman je kaj se stila i animacija tiče najbolji do sada. Kad ovo sve pogledam, ne mogu se oteti dojmu da će i sljedeća fifa  na PS3 imati kaj za reći a samim time bojim se da istu ne dobijemo i na PC te next gen verzija igre još neko vrijeme ostane privilegij konzola nove generacije..

sve u svemu, igra nije copy paste, vidi se određeni trud a cut scene poput one praćenja tekme van stadiona te proslave gola po trgovima su jako simpatične baš kao i brazilke u topićima...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 18:28 (movie).
11 godina
neaktivan
Koga bi ste mi preporucali jeftinog a dobrog CAM-a u BPL ....:)
cvek
13 godina
Cvek07 kaže...

Here we go again...

De Bruyne...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
movie kaže...
miikaa77 kaže...

PS3 verzija... nakon par tekmi mogu reći da je atmosfera na stadionima najljepše do sada dočarana a sve zajedno i jako lijepo izgleda. Najbolje do sada kaj se PS3 tiče. Vidi se da sve to kaska za next gen fifom kaj se detalja i ispoliranosti tiče ali bez obzira na sve igra izgleda jako lijepo.

Posvećena je određena pažnja igračima pa tako svi više sliče na sebe nego do sada. I kaj se izgleda tiče, ponašanja i same igre. Igrači su dodatno ispolirani i kreću se lijepo a golman je kaj se stila i animacija tiče najbolji do sada. Kad ovo sve pogledam, ne mogu se oteti dojmu da će i sljedeća fifa  na PS3 imati kaj za reći a samim time bojim se da istu ne dobijemo i na PC te next gen verzija igre još neko vrijeme ostane privilegij konzola nove generacije..

sve u svemu, igra nije copy paste, vidi se određeni trud a cut scene poput one praćenja tekme van stadiona te proslave gola po trgovima su jako simpatične baš kao i brazilke u topićima...

Igrao sam i ja, i u pravu si nije ista igra kao fifa uopce, jako mi se svidilo kao i kamera koja je malo drugacija, mogu reci da mi mnogo baca na fifu na next genu, po meni ne bas ista ali slicna igrica, jako fino, u nedoumici sam da li uzeti ovo ili ipak ne :) 

13 godina
neaktivan
Cvek07 kaže...

Dempsey

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Dao Bog da se utopili u potoko, govna iz ea-a. Uvijek su bila smeća i ostala su. Ajd razumijem da ng nije došao na pc, ajde, ali zašto svjetko čovječe.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Za encya, probaj definitivno diabija na anchor, meni trga i solidan je kad ide prema naprijed. Isto tako, meni su on i N'zonzi jedan od najboljih CDM parova, naravno obojica na anchor. Probaj diabija neces pozalit

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

i da zaboravio sam rec da mi se posebno svidja kod izvodjenja kornera izabrati gdje zelis da se krecu igraci, gdje da centriras, i ono kad digne ruku ili obe {#}

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

i da zaboravio sam rec da mi se posebno svidja kod izvodjenja kornera izabrati gdje zelis da se krecu igraci, gdje da centriras, i ono kad digne ruku ili obe {#}

Ima dosta novih fora. Si skužio one dvije cicate u badićima kako skakuću na tribinama ili kad lik s leđa s obje ruke poklopi curu po cicama. Još će igra dobiti predikt R. Šteta kaj nisu dali više repki za isprobati. Kupiti ili ne? A što da ti kažem. Ove godine sam i previše fifi kupio tako da mislim da ću ovo preskočiti bez obzira kaj me igra dojmila.. Odigrao sam petnajstak tekmi i meni je ovo do sada najljepša i najbolja fifa na PS3...

15 godina
antiljano27 kaže...

Za encya, probaj definitivno diabija na anchor, meni trga i solidan je kad ide prema naprijed. Isto tako, meni su on i N'zonzi jedan od najboljih CDM parova, naravno obojica na anchor. Probaj diabija neces pozalit

Probo sam jucer diabya na basicu nije mi se bas svidio.. probat cu danas sa anchorom onda..  toureu sam dao jos jednu sansu i opet bio li la.. sad mu stavio marksman i dobar je hehe

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jbt., kakvu sam sinoć igru živaca doživio igrajuči FUT. Naletim na nekog lika koji ima skoro sve što valja u Španjolskoj ligi i vodim 3-1 do 90'min, da bi na kraju prevarant sam sebi zabio za 4-1, i kada je trebao da krene sa centra kliknuo pauzu, kako bi napravio izmjenu, da bi na kraju nekom cheaterskom forom uštopao onaj dio kad kamera prati igrača, tj. kada je u krupnom planu. Morao sam tako gledati Neymara nekih 10min., da bi mi zatim ponovo kliknuo pauzu, gdje sam morao Iniestu gledati nekih 20 min.

Kada je skužio da je naletio na tvrd orah, jednostavno je odustao, a ja sam dobio svoju zasluženu pobjedu. Bio sam na rubu da puknem ali mi bilo žao niza koji sam napravio sa novom ekipom, koju sam sastavio zahvaljujući komentarima ekipe sa ovog foruma.

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice