Na soccergaming forumu baš raspravljaju o tome, rekli su ako će bit ista konstrukcija igre, da će moć cijeu igru modat s konzola na pc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi uspio ikog dobit sa ovom momčadi? I bojim se da baš nisi upoznat sa generalnom idejom FUT-a :D
Jesi uspio ikog dobit sa ovom momčadi? I bojim se da baš nisi upoznat sa generalnom idejom FUT-a :D
Vecinu? zasto?
Znaci, trebao sam neke brze napadace,a da potom znaju i glavom
Pa sam se eto, odlucio za Muriela i Aubameyanga...... Pa da li im ima nesto da ih se poboljsa,jer glava im je odlicna ali brzina ne iako su inace brzi...
Eto mozda netko moze pomoc,hvala!!
Gdje ćeš naći dva brža napadača od ove dvojce? Ajd ti postaj tu ekipu da vidimo kaj u njoj ne štima...
Movie stavio sam link,biio bih ti zahvalan da pogledas
Movie stavio sam link,biio bih ti zahvalan da pogledas
Već ti je antiljano rekao da nije dobro. Pogle aubameyanga koliki ti ima CHE? Cilj je složiti ekipu koja će imati max che kao i svaki igrač. Daš mašti na volju i tražiš ono kaj će te ispuniti i što će dobro funkcionirati. Ovo sigurno nije to...
Ne razumijem ali nema veze
Kako ne shvaćaš da ti je chemistry najbitniji daleko u futu. Što viši che, to se momčad bolje razumije.
Ne razumijem ali nema veze
Evo na brzinu sam ti sklepao te francuze, pošto su ti oni većina pa vidi kako bi to trebalo izgledati... sad je stvar detalja hoćeš ovog ili onog ili na rm i lm staviti igrače s jačim obrambenim svojstvima ali ovo je svrha futa. Kombiniraj i isprobavaj u ovom smjeru. Svi igrači i cijela momčad trebala bi imati max che...
http://www.futhead.com/14/squads/8949785/
ili hoćeš brze talijane pa otprilike može i ovako
A šta ćeš tek reći kad ove godine izađe Fifa 15 za PC koja će biti s prošle generacije konzola ?
Mislim da je to u redu i posve opravdano jer većina je teško pokretala i ovu fifu a zamisli što bi bilo s next gen fifom koja je neusporedivo zahtijevnija. Dok se ne pobacaju stare krame i zamijene novim i modernim računalima sasvim je prihvatljivo da igramo što smo igrali i do sada..
Neka umru u mukama sta tog nema za PC...
A šta ćeš tek reći kad ove godine izađe Fifa 15 za PC koja će biti s prošle generacije konzola ?
Nece, nema svrhe da to naprave.
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fZ78SFZAnK1nx:pc
Izuzetno OP ekipa, Perisic, Draxler, Mandzukic, Aubameyang.
Evo jednog OP trenutka Perisica, palo ih je par i sa lijeve strane iz prve. Predobar je igrac.
Pure inspiration by Persic http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/RadiatedRat/2014/video/188109469
Perišić je meni definitivno jedan od najboljih LW-ova u igrici.
Evo moj review Perišića na FUTHeadu:
Nevjerujem, od kud ti to ? haha
tko je igrac kojem se zove ekipa youmadbro? objavio je par postova prije snimke kako zabija s perisicem.
tko je igrac kojem se zove ekipa youmadbro? objavio je par postova prije snimke kako zabija s perisicem.
SimeKZ.
Sta te tocno zanima ? :D
probao sam sve, svi jos uvijek rade ali nema sanse promjeniti pass jer security pitanja ne prolaze :o
a bas sam se ponadao...
naletio sam u vise navrata na citera youmadbro. prvi put me zajeba.al sam zapamtia. mislim stvarno. necu napadat nikoga. postoji li mogucnost da neko ima isti naziv kluba?
naletio sam u vise navrata na citera youmadbro. prvi put me zajeba.al sam zapamtia. mislim stvarno. necu napadat nikoga. postoji li mogucnost da neko ima isti naziv kluba?
Takvih imena ima milione...
Onda to nisam ja... znaju me nazivat citerom kad im utrpam 7-8 komada, ali da bi izlazio ono iz igre i to... nope.
EDIT: Dok pogledas, sta ikome vrijedi ovo gore, igrace si ne mozes poslat, coinse isto ne jer moras biti frend s njim, a kad budes frend s njim kad se to na web app ucita prode godinu dana.
ok. nisam htio nikoga napadat. zato sam i pita jeli moguce da ima takvih imena jos. simekz nemoj se nac napadnutim. nije mi to namjera bila. dodaj me na origin: orim0099. pa da bacimo friendly. ako si za.
Sta je ovo, nema nikog :D svi saltare po accountima :D
Auuuu... netko si je nabavio Rooneya i jos 200k coinsa... auuu... vidim na originu da je taj lik sprasio tonu love na pointse :D

Znam da je netko napisao davno da zna neki fix za ono kad te nemoze spojit u online frendlies i disconnecta te stalno pa ako moze biti tako dobar da mi ponovi
McGeady ili Mirallas?
Uh što volem ovog na Cam-u. A vi si kupujte samo Nasrie ili koga već.
Takoder ih imam obojicu pa pitam....
Samo zamijeni paulinha na desnu,a garciu na lijevu stranu

Rafael ili Walker?