FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 14

jel se moze slat onaj boost kao gift?

imam 1000*15 ako je netko zainteresiran i ako se moze,

pa da se razmjenimo .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 14
tomislavivic kaže...

kad sam ja rekao da oni stalno centriraju..??
dat cu ti slike pa ces vidjet imaju po 5 udaraca na gol i 40% lopte i samo guraju na dzeku lb + trokut tu i tamo pokoji centarsut..

a gle ajmo ja i ti odigrat ako hoces pa da vidimo kak ja igram obranu tj napad naravno h2h..

origin bricha55

Zbog čega točno bi mene bilo briga kako ti igraš? Došao si tu i pitao da li je bug što ti ljudi zabijaju golove iz centaršuta ili sa lb+Y. Naravno da nije bug nego je to način koji u FUT-u prolazi. Igra "nagrađuje" exploitanje loše mehanike i smeće Impact enginea pa je dovoljno da samo pokušavaš istu stvar cijelu tekmu i jedan gol ćeš zabiti kad tad. Netko tko ima dovoljno koncentracije i iskustva, može se od toga obraniti. Ti očito onda nemaš. A ako si se uvrijedio jer sam rekao da igraš lošu obranu, nemam riječi. 

EDIT: I kakve veze ima broj centaršuteva, sa brojem udaraca na gol?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 13:12 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Nauči se branit protiv toga, nema ti druge, jednom dečku je to jednom prošlo protiv mene, od tad nisam primio više tako gol, pogotovo kad mi cijelu tekmu to radi, to meni u korist ide, ne njemu sigurno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

pa mogao si ovako ljepo napisat a ne odmah napadacki stav neznas igrat i slicno nego fino konstruktivna kritika..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

pa mogao si ovako ljepo napisat a ne odmah napadacki stav neznas igrat i slicno nego fino konstruktivna kritika..

Ono što ja pokušavam radit je da forsiram da lik ide kroz sredinu gdje nema šanse više manje. Namjerno zatvaram krila i ostavljam mu mrvicu slobodniju sredinu i nema druge nego tako i onda brzo izletavanje sa CB-ovima i ubiješ ga. To je malo teže ispočetka jer je potrebna brza koordinacija i omraš brzo mijenjat igrače. 

Kada vidiš da dolazi do crossa, probaj 2-3 sekunde prije prebacit na CB-a da se uspiješ pozicionirat i spammaj koju god tipku si stavio za izbacivanje lopte van i nadaj se najboljem :D 

13 godina
antiljano27 kaže...
tomislavivic kaže...

Ono što ja pokušavam radit je da forsiram da lik ide kroz sredinu gdje nema šanse više manje. Namjerno zatvaram krila i ostavljam mu mrvicu slobodniju sredinu i nema druge nego tako i onda brzo izletavanje sa CB-ovima i ubiješ ga. To je malo teže ispočetka jer je potrebna brza koordinacija i omraš brzo mijenjat igrače. 

Kada vidiš da dolazi do crossa, probaj 2-3 sekunde prije prebacit na CB-a da se uspiješ pozicionirat i spammaj koju god tipku si stavio za izbacivanje lopte van i nadaj se najboljem :D 

Tuzno je da tako mora bit.

Jucer igram kup PSG protiv Dormtmunda. Ja sam PSG i sa Ibrahimovicem nisam jedan heading dobio, ali bitno da je Lewandowski od 4 udarca glavom sva 4 zabio krja Thiaga Silve...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
tomislavivic kaže...

Istina. Ali ono, toliko puta sam pročitao to identčno pitanje da nekad stvrano nemam strpljenja. Jednostavno se moraš pomiriti sa time da FUT iako zarazan i zabavan, je jedan exploit friendly mod za ljude koji ustvari ne ili znaju igrati ili im se neda gnjaviti sa normalnim igranjem kad lb+Y/random centaršut sa nemoguće pozicije taktika prolazi u 90% tekmi. 

Ako imaš viška živaca i volje, probaj igrati H2H protiv ljudi na manual postavkama. Tamo sigurno nitko neće forsirati takve stvari i sama igra na taj način je ustvari ono kako bi FIFA trebala izgledati. Ali nažalost imamo što imamo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...
tomislavivic kaže...

Tuzno je da tako mora bit.

Jucer igram kup PSG protiv Dormtmunda. Ja sam PSG i sa Ibrahimovicem nisam jedan heading dobio, ali bitno da je Lewandowski od 4 udarca glavom sva 4 zabio krja Thiaga Silve...

Lewandowski je zvijer u skoku, a thiago silva po meni medju najgorim CB-ovima..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Mi mozete pomoc kako da kad imam loptu da mi igrači prilaze po nju?

cvek

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Lewandowski je zvijer u skoku, a thiago silva po meni medju najgorim CB-ovima..

Mene je dexxa86 isprašio sa Lewom na nedavno održanom turniru. Čovjek nije ima milosti prema Zenit-oovj odbrani. Jbt., skoro svaki centaršut je bio gool.  I dan danas čekam da ga vidim na originu, kako bi ga zamolio da odigramo jednu prijateljsku, ali ovaj put sa... {#}

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 14:46 (Anchor Man).
17 godina
SimeKZ kaže...

Gle, ja sam u futu igrao s ibrom i mogu reći da ima gori heading od aguera. Jednostavno sve što pukne po golu završi ili na prečki ili preko gola. Rijetko u golu.. To mi je bilo najveće iznenađenje. S druge strane lew razara u skoku. Ima nevjerojatan skok. Lijepo ga je gledati dok skače i zabija... Kaj se silve tiče ni sam nisam ziher ali da je nepouzdaniji nego prošle godine, sasvim sigurno je.. Ovih dana rasprodao sam gotovo sve što vrijedi ali sif lewa ne dam. To mi je stroj za sve ekipe s kojima igram.. najjači napadač ove godine a probao sam ih baš sve..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Gle, ja sam u futu igrao s ibrom i mogu reći da ima gori heading od aguera. Jednostavno sve što pukne po golu završi ili na prečki ili preko gola. Rijetko u golu.. To mi je bilo najveće iznenađenje. S druge strane lew razara u skoku. Ima nevjerojatan skok. Lijepo ga je gledati dok skače i zabija... Kaj se silve tiče ni sam nisam ziher ali da je nepouzdaniji nego prošle godine, sasvim sigurno je.. Ovih dana rasprodao sam gotovo sve što vrijedi ali sif lewa ne dam. To mi je stroj za sve ekipe s kojima igram.. najjači napadač ove godine a probao sam ih baš sve..

Evo iskreno tako bi i trebalo bit kad pogledas njegov heading acc.. to je sramota.. ako bacite oko na njegove informove i obicnu karticu znaci ima 79 heading accurity u 91 inform i 76 acc u normalnoj kartici i jos ni nema power header.. sramota a sto je najgore kroz ove informove vise je dobio pace-a i driblinga nego heading..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
BREITLING kaže...

pa da se razmjenimo .

reci sta trazis za to

17 godina
FIFA 14

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa14-ps4/204909.aspx?page=0&jumpto=4110280&sort=asc&view=flat

Tko igra na PS4 nek doda svoj acc kako bi se za početak lakše povezali, razmijenili iskustva i odigrali pokoju tekmu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 18:11 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...
tomislavivic kaže...

Istina. Ali ono, toliko puta sam pročitao to identčno pitanje da nekad stvrano nemam strpljenja. Jednostavno se moraš pomiriti sa time da FUT iako zarazan i zabavan, je jedan exploit friendly mod za ljude koji ustvari ne ili znaju igrati ili im se neda gnjaviti sa normalnim igranjem kad lb+Y/random centaršut sa nemoguće pozicije taktika prolazi u 90% tekmi. 

Ako imaš viška živaca i volje, probaj igrati H2H protiv ljudi na manual postavkama. Tamo sigurno nitko neće forsirati takve stvari i sama igra na taj način je ustvari ono kako bi FIFA trebala izgledati. Ali nažalost imamo što imamo. 

ma znam igram ja redovito h2h tamo razbijam ali ono zelim si napravit momcad u futu al nema sanse pored takvih careva ili se samo brane i ispucavaju ili lb trokut..

jos mi je to prvi put pa sam sve zeznuo isao sam ocito prebrzo na zlatne paketice i igrace sad nemam ni novcica ni kontakata..:O

15 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
BREITLING kaže...

pa da se razmjenimo .

reci sta trazis za to

Pa isto to :D

mislim da sam lvl 49 ili tako nesto.

pa ako ima netko da nije vece poslao kao gift taj boost nek se javi.

14 godina
BREITLING kaže...
nidjoPro kaže...
BREITLING kaže...

pa da se razmjenimo .

reci sta trazis za to

Pa isto to :D

mislim da sam lvl 49 ili tako nesto.

pa ako ima netko da nije vece poslao kao gift taj boost nek se javi.

Pa onda rađe kupite svatko sebi i gotovo..

Kad posaljes gift nemozes vise kupovat, logicno

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
FIFA 14

Nikad se nisam bunio na lby i cross abuse ili bilo što slično, jednostavno sam našao način kako to zaustavit i dobro, ali s kakvim sam sad smećem odigrao utakmicu, ovo mi je zgadilo FUT do kraja života. 

Dakle, lik igra neku tika taku. Prvo poluvrijeme je jedva prešao centar, samo se dodavao u obrani, i kada je prešao centar samo je pokušavao iznudit korner. Drugo poluvrijeme je imao prvi udarac na gol i to iz kornera, neki sretni gol je zabio. Nakon toga kad je uzeo loptu apsolutno cijelo poluvrijeme se dodavao u obrani, nije baš niti jednom prešao centar. Uspio sam svega 2-3 puta uzeti loptu, jednom sam čak i stvorio šansu, ali nisam uspio zabiti.
Kakvu god da je EA igru napravio, ljudi koji ju igraju su milijun puta gori. Fuj. 

Why so serious?
Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 14

Šta bi EA bio kriv, pa svako ima pravo igrati kak hoće...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Šta bi EA bio kriv, pa svako ima pravo igrati kak hoće...

Nisam rekao da je EA kriv. U životu isto imaš pravo biti normalan čovjek i pošten pa će te ljudi cijeniti, a isto tako možeš biti govno od čovjeka. Takvi nisu poželjni nigdje pa ni u FIFA-i.

Why so serious?
16 godina
FIFA 14

Možete li vi pristupiti paketićima iz happy hour-a? Jer meni ih ne prikazuje a u igri ima reklama o tome i kad stisnem Y me odvede tamo i onda kaže da više nje dostupno,a happy hour traje od 4-5 UK odnosno 5-6 kod nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Ibro treći put u totw

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Nikad se nisam bunio na lby i cross abuse ili bilo što slično, jednostavno sam našao način kako to zaustavit i dobro, ali s kakvim sam sad smećem odigrao utakmicu, ovo mi je zgadilo FUT do kraja života. 

Dakle, lik igra neku tika taku. Prvo poluvrijeme je jedva prešao centar, samo se dodavao u obrani, i kada je prešao centar samo je pokušavao iznudit korner. Drugo poluvrijeme je imao prvi udarac na gol i to iz kornera, neki sretni gol je zabio. Nakon toga kad je uzeo loptu apsolutno cijelo poluvrijeme se dodavao u obrani, nije baš niti jednom prešao centar. Uspio sam svega 2-3 puta uzeti loptu, jednom sam čak i stvorio šansu, ali nisam uspio zabiti.
Kakvu god da je EA igru napravio, ljudi koji ju igraju su milijun puta gori. Fuj. 

tako je i meni gad smrdljivi,3 0 vodi,dodem na 3 2 i pocne to radit,izborim faul na svom 16-estercu on vraca golmanu,oj -,-

17 godina
FIFA 14

Imam korner. Izvedem ga i igrač mi puca glavom s pet metara i pogodi prečku. Lopta mu se u luku vrati nazad i ponovno puca glavom i opet pogodim prečku. Sada se lopta odbije na dva metra po sredini gola gdje stoji moj igrač. Ispred mene na podu golman i jedan protivnički igrač i ja neometan pucam s dva metra u praznu mrežu i opet pogodim prečku. Lopta se sad odbije na nekih desetak metara i bude izbijena iz šesnajsterca i to je to.

Ok, to nije momentum već sam ja samo imao loš timing u skoku nekoliko puta u jednoj akciji... od toga dva puta na prazan gol.. šteta.. događa se...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ljudi kakva je formacija 41212?

Cini mi se preofanzivna jer ima jednog cdma..

Ps. ima neko prodat 100k?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 21:41 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Ljudi kakva je formacija 41212?

Cini mi se preofanzivna jer ima jednog cdma..

Ps. ima brko prodat 100k?

Koristim ju stalno i odlicna mi je, samo moras pogodit sa work rateom i to je to. Odlicna taktika ako zelis trpati protivnika.

13 godina
FIFA 14

Ulovio Schalkea momentum... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ahahahahah i onda na kraju Huntelaar zabija da se moze reci da nije bio momentum :D

14 godina
carmichael kaže...
SimeKZ kaže...

Ahahahahah i onda na kraju Huntelaar zabija da se moze reci da nije bio momentum :D

Pa Real je imao momentum 92 minute, a Schalke jednu.

14 godina
FIFA 14
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice