isplati li se otvarat ove lunar packove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet mi vrag ne da mira, opet otvorim par ovih prigodnih packova i opet dobijem karu...
Sve ce te pare vratit De Bruyne nego imas kojeg za posudit :D ?
"njemacki" De Bruyne na bidanje ide za 3500-4000 tako da nema bas neke love od njega.
ova ekipa sto trazi 10k i vise su panjevi svi redom
Sve ce te pare vratit De Bruyne nego imas kojeg za posudit :D ?
Naravno da imam, nisam niti jednog prodao...
isplati li se otvarat ove lunar packove?
Ja sam ih otvorio 5 i nisam sve zajedno dobio nazad 20k coinsa što ne znači da ti nećeš biti bolje sreće..
edit: dobio sam želju sve rasprodati i zatvoriti butigu do jeseni i nove fife i prebaciti se na PS4. Živcira me malo igranje ove pa malo one fife..
primjetio sam da kod next gen fife snaga dolazi do još većeg izražaja nego u pc verziji. Igrači su nešto pametniji i aktivniji a sudac još veći peder.
Jučer mi svira 3 penala u 30 min? Ništa nisam posebno radio, lik se svaki put zaleti u mene i dobije penal.
Jel igra ko online na PS4 ? Meni kad nađe protivnika javi da nam se ne podudaraju online squads i automatski izbacuje... pise da trebam obrisat i ponovo skinut online squads, ali dok to napravim opet se isto pojavi...
Zasto me izbacuje iz fife kada udjem u career mode?
Jel igra ko online na PS4 ? Meni kad nađe protivnika javi da nam se ne podudaraju online squads i automatski izbacuje... pise da trebam obrisat i ponovo skinut online squads, ali dok to napravim opet se isto pojavi...
Ja sam igrao samo fut online i sve rado normalno...
daj pošalji nick pa da možemo koju odigrati jer koliko vidim više ne mogu igrati s likovima koji su ostali na PS3 pa sad nemam nikoga za odigrati..
jel ima volje netko slozit BBVA do 150k? nikad nisam probo ni jednog spanjolca pa nisam siguran koju formaciju uopce odabrat da bude sto bolje za te coinse :)
edit: dobio IF Morena u 15k packu... necu se bas obogatit...
ja mislim da ti postava tima treba bit kao sto ti oni naprave, npr nemozes ubacit u cityu trenutno ozlijedjenog nasria i tako to... mozda je to problem do prije 2 tjedna u manchesteru nisi mogo igrat sa rvp roneyem fellainiem..
jel ima volje netko slozit BBVA do 150k? nikad nisam probo ni jednog spanjolca pa nisam siguran koju formaciju uopce odabrat da bude sto bolje za te coinse :)
edit: dobio IF Morena u 15k packu... necu se bas obogatit...
http://www.futhead.com/14/squads/6039901/ nesto ovako npr, mozes iskombinirat s igracima sa klupe
http://www.futhead.com/14/squads/6039901/ nesto ovako npr, mozes iskombinirat s igracima sa klupe
Po meni to nije sjajno. Imaš tri CM-a koji su odreda loši u igri glavom, niski, fizički tak tak a i obrana im nije jača strana. Ne možeš samo igrati prema naprijed, treba misliti i na obranu... Kad naletiš na lika koji puca snagom i znanjem pregazit će te.. moje mišljenje, naravno...
Po meni to nije sjajno. Imaš tri CM-a koji su odreda loši u igri glavom, niski, fizički tak tak a i obrana im nije jača strana. Ne možeš samo igrati prema naprijed, treba misliti i na obranu... Kad naletiš na lika koji puca snagom i znanjem pregazit će te.. moje mišljenje, naravno...
Dovoljan mu je jedan jači dm, tipa Song. Dobro to izgleda. Tehnički dio u sredini odličan ali istina, moraš imat jakog nekog za svaki slučaj.
Dovoljan mu je jedan jači dm, tipa Song. Dobro to izgleda. Tehnički dio u sredini odličan ali istina, moraš imat jakog nekog za svaki slučaj.
Sve je to relativno, ja sam igrao sa Španjolcima u prvoj diviziji nekoliko sezona, bez problema bi ostao u njoj, a u sredini su bili Rakitić, Modrić, Fabregas, pa sad to sve ovisi do toga kako ti igras, i obrana je dosta dobra po meni
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=rmZmRFU3nKPDB:pc
Francuzi povijest jer sam skuzio da je work rate katastrofican, ove sam poslozio i odlicno je to. Varela ubojica skupa sa ovim Jeffrenom a za Martineza ne treba trositi rijeci.
Zadnjih 5 tekmi... 5 remia, ne mogu dobit nema sanse.
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=rmZmRFU3nKPDB:pc
Francuzi povijest jer sam skuzio da je work rate katastrofican, ove sam poslozio i odlicno je to. Varela ubojica skupa sa ovim Jeffrenom a za Martineza ne treba trositi rijeci.
Zadnjih 5 tekmi... 5 remia, ne mogu dobit nema sanse.
Sve ovisi o formaciji. Meni su francuzi jedino dobro igrali u 4-2-3-1 (2). No i sam znaš kad uđeš u crnu rupu ea sportsa da ništa ne pomaže...
Upravo tako, ja takoder s Francuzima nisam nista mogao, sad napravio Premiership i lijepo to ide.. A treba naci neku sredinu izmedu svega toga, ja s Francuzima nisam mrava zgazit mogao, a fitnes squad Serie A jeftinija od 20k djeluje dosta mocnije od njih koji su bili oko 100k, pa je sve to relativno
U napadačkoj formaciji 4-3-3 sa CAM-om dobro je imati dva CM koji su dovoljno čvrsti da budu prva linija obrane. Znači, dobri u igri glavom, čvrsti, obrambeno solidni a opet dovoljno dobri da mogu gurnuti kvalitetnu loptu prema naprijed.. Tebi su u svakom trenutku tvoja 4 igrača pred protivničkim golom i ova dva CM koji stoje malo otraga moraju biti sposobni spriječiti kontru protivnika i pomoći obrani i pokupiti sve lopte koje protivnik nekontrolirano izbije ili pokuša nešto odigrati...Što njima prođe tu je obrana...
slozite i vi ostali ako mislite da se moze bolje. htio bi svejedno vidit vise prijedloga. nije mi hitno posto sad imam 2 momcadi, ali cu lagano krenut slagat spanjolce... cisto da probam. do sad sam obicno bio vezan za jednu ekipu, pa brzo dosadi. a do sad nisam ni imao prilike jer sam stalno kuburio sa coinsima...
a moviju jos jednom hvala na savjetu i infu... pojma nisam imao da subsi ne utjecu na chem kad ih zamjenis u tekmi. od kako sam ih slozio da jedni drugima budu fitnesi, zarada ide ko luda... eto danas otvorio 4 15k packa i jedino sto sam dobio je IF moreno kojeg sam prodo za 20k, sve ostalo quick sell za 1k... i evo prakticki sam se vec vratio na onoliko kolko sam i imo prije otvaranja packova :)
i cudo jedno kako talijani puno bolje igraju od kad imam i svabe. valjda konkurencija, pa sad nema za*ebancije :D
pardon... brzinski sam pisao, a citao moviev post pa sam greskom napisao movie... ovo se odnosi na SimeKZ... sry... sime ima pivu :D
Koliko vidim meda iz ove FIFE nema vise. Sto ju vise igram to je mi je odvratnije igrati i gubiti utakmice na blesave nacine. Lik mi spici 4 gola u 17min... ja brzo 2 zabijem i poslije toga nema meda iz nicega... Ako netko zeli coinse si kupiti moze mi se javiti u pm...
Balotelli, Pirlo, Marchisio, Cuadrado, Chiellini, Buffon, Ogbonna, Caceres, De Rossi, Constant, Gomez, El Shaarawy, Abate, Pogba, Martinez, Quintero, Gonazel, Mangala, Garay ( SIF ), Danilo, Siquera, Perez, Jeffren, Varela i Artur Morais... Nek si zbroji koliko je to coinsa i rjesimo slucaj...
Koliko vidim meda iz ove FIFE nema vise. Sto ju vise igram to je mi je odvratnije igrati i gubiti utakmice na blesave nacine. Lik mi spici 4 gola u 17min... ja brzo 2 zabijem i poslije toga nema meda iz nicega... Ako netko zeli coinse si kupiti moze mi se javiti u pm...
Balotelli, Pirlo, Marchisio, Cuadrado, Chiellini, Buffon, Ogbonna, Caceres, De Rossi, Constant, Gomez, El Shaarawy, Abate, Pogba, Martinez, Quintero, Gonazel, Mangala, Garay ( SIF ), Danilo, Siquera, Perez, Jeffren, Varela i Artur Morais... Nek si zbroji koliko je to coinsa i rjesimo slucaj...
Stari, i ja sam danas dobio infarkt i razmišljam da sve prodam na računalu i derem pomalo fifu na PS4 i to je to.. Nemam više snage svađati se s monitorom i ebat mu sve po spisku. Krenio sam jučer igrati karijeru na PS4 i sasvim mi je dobro... fut je mod za poslati te u ludnicu..
Neam covjece... Kako razvalim lika 60% loptu u nogama preko 10 udaraca samo u okvir i nema meda da ude. Cijeli origin skupa sa fifom je odletio na uninstall... ceka se FIFA 15 - ko hoce, brijem da je ovo oko 100-110k coinsa... dam mu za 50kn i neka vozi...
Neam covjece... Kako razvalim lika 60% loptu u nogama preko 10 udaraca samo u okvir i nema meda da ude. Cijeli origin skupa sa fifom je odletio na uninstall... ceka se FIFA 15 - ko hoce, brijem da je ovo oko 100-110k coinsa... dam mu za 50kn i neka vozi...
Makar bih rado prihvatio ovu ponudu kolega nemoj odustajat, ja od srijede do danas ispao iz prve u drugu, iz druge u trecu, iz trece u cetvrtu diviziju, pa sav sam se pretvorio u zivac :D al hbg, dzaba to sta imas 16 udaraca a protivnik 1, a on pobijedi 2:0, nema tu kad EA odluci da gubis onda gubis, al eto to smo prihvatili igrajuci taj mod. Ima tu i seasons i carrer mode pa stvarno nema potrebe da se brise FIFA, oni su realniji modovi, a FUT se onda jednostavno ne mora otvarat :D
Ko hoce, neka si uzme za te novce, ja sam za ovu godinu gotov s time. Treba se ponovno pripremiti za upis na faks, faks koji planiram je medu najtezima za upast i nemam vremena razbijat glavu ili nesto na FIFU... Sto prije se rjesim svega toga, to mi bude lakse i ne budem palio.
http://www.futhead.com/14/squads/5482973/ vasa misljenja, koga prodati, sta kupiti ? hvala unaprijed :D
http://www.futhead.com/14/squads/5482973/ vasa misljenja, koga prodati, sta kupiti ? hvala unaprijed :D
Reci koliko coinsa imas pa cemo razgovarat... Meni ta ekipa na nista ne lici. Mascherano je uzas, Marchetti sa 3 chema mogu mislit kako brani. Benat je isto katastrofa. Sigurno imas coinsa za jednog Modrica/Benat, Marchetti/Valdes/Alves, Mascherano/Puyol/Pique...
Meni je Modrić katastrofa odkad je u Primeri. U 12-ici je bio možda i najbolji CAM u BPL-u, a sad kad su mu statsi porasli mi nikako ne odgovara. Ko da je duplo tromiji nego onda...
marcheti 3 chem? kako se ti uopce branis kad ti dođe netko tipa mandzukic? taj mora da ti uvalja 10 komada glavom... izvini, ne mislim nista lose, al ovo je stvarno katastrofa... napisi kolko imas coinsa i netko ce ti odavde iskusniji pripomoc kako da slozis to malo bolje :)
Ovo danas više nema smisla. Web apps im je u ku..u. Danas kako produžujem igrače na marketu tako mi se svaki poduplao pa imam dvojcu. No kad kliknem na ovog drugog, javi grešku i sve mi se sruši. Zauzeli mi cijeli market a ne mogu ništa s njima, niti maknuti ih.. fakat su sve ovo znakovi da bi bilo dosta za ovu godinu...
Unatoč svemu složio sam prebolesne brazilce i još jednom se uvjerio da što je momčad bolja igra gore...
ljudi misljenje? kevin-prince boateng crni ili mkhitaryan?
Mislio sam da Kevin Prince Boateng i postoji samo crni...