FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
drakula789 kaže...
barcaINTER kaže...

dobio matuidija 83...     

U on ti vrijedi dosta IF je iso preko 200 k.

edit;TOTY logic IF 300k SIF 90 k :S

Da , evo baš gledam, u utorak je IF Matuidi prodan za 201k,   a ja svog SIF Matuidija nisam uspio prodati preko 120k.   Katastrofa, znam da je to zbog "ovog" tjedna, ali i onaj if je bio u ovom tjednu, samo dva dana ranije...

Danas nisam imao sreće,   u packovima 2x35k   i   2x25k   i 3x15k ,  najvrijednije što sam dobio je Čeh.    Užas.

17 godina
barcaINTER kaže...

Da , evo baš gledam, u utorak je IF Matuidi prodan za 201k,   a ja svog SIF Matuidija nisam uspio prodati preko 120k.   Katastrofa, znam da je to zbog "ovog" tjedna, ali i onaj if je bio u ovom tjednu, samo dva dana ranije...

Danas nisam imao sreće,   u packovima 2x35k   i   2x25k   i 3x15k ,  najvrijednije što sam dobio je Čeh.    Užas.

Ja više nemam kaj za trošiti... otišli su svi coinsi. Imam brdo igrača za prodati ali to neću raditi dok se ne završi ova ludnica na marketu. Nije žurba i nedam ispod cijene...

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Sto troll,pa ti si uzeo real..............

Pa skonto sam da me sprdas...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
ja cu zaista porto da uzmem
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ja cu zaista porto da uzmem

Izvinjavam se sto sam napao te.

Moj bed sorry

12 godina
neaktivan
movie kaže...
barcaINTER kaže...

Ja više nemam kaj za trošiti... otišli su svi coinsi. Imam brdo igrača za prodati ali to neću raditi dok se ne završi ova ludnica na marketu. Nije žurba i nedam ispod cijene...

Da, tako bi i trebalo ali šta ćeš kad nemam strpljenja,   ja sam prodao brdo dobijenih igrača i opet nakupio nekih 400k coinsa, svi prodani debelo ispod cijene.   sad treba čekat do nedjelje kad budu svi TOTY u packovima, ali je pitanje hoću li  to moći.  Kad vidim one special packove , kao muha na govno odletim,  da prostiš, ali yebiga.........     ZARAZA.   VIRUS.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

znaci uhvatim se na foru na instagramu da se kika neki frajer pa da ti posalje nogometasa, puhnu mi citavu ekipu, samo da znate ako ste ikad mislili ne radite ono :)

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

znaci uhvatim se na foru na instagramu da se kika neki frajer pa da ti posalje nogometasa, puhnu mi citavu ekipu, samo da znate ako ste ikad mislili ne radite ono :)

Aj malo podrobnije ako nije bed?

14 godina
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Pa uhvatio se na foru na instagramu da se kika neki frajer i onda ti pošalje nogometaša, pa su mu puhnuli čitavu ekipu pa te sad upozorava, da ako si ikad mislio to raditi da ne radiš. Ne vidim što ti je tu nejasno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Pa uhvatio se na foru na instagramu da se kika neki frajer i onda ti pošalje nogometaša, pa su mu puhnuli čitavu ekipu pa te sad upozorava, da ako si ikad mislio to raditi da ne radiš. Ne vidim što ti je tu nejasno.

Bome i ja nekuzim sta ocete tocno rec.. ovo sto si ti napisao nije nista drukcije od originalnog posta...

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Preveo si sa hrvatskog na hrvatski, bravo!!

17 godina
Hexfire kaže...

Nejasno mi je kako mu je netko ušao u web apps bez šifre? Ti meni možeš poslati igrača ali to ne znači da mi možeš uzeti sve moje? Taj dio mi je nejasan.. zato me interesiralo kako se to odigralo i u čemu je fora...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 14:05 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

pa ovo je za poludit... nakon ponovnog instaliranja os-a mi fifa lagga, ali ne dok igram, nego recimo dok sam u meniju, pa onda recimo kad gledam replay pa onaj EA prolazi preko ekrana... nekad zna i u areni zezat. ali dok igram tekmu sve je ok... ako je netko imo slicnih problema ili ako netko zna rijesenje nek pomogne :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Nejasno mi je kako mu je netko ušao u web apps bez šifre? Ti meni možeš poslati igrača ali to ne znači da mi možeš uzeti sve moje? Taj dio mi je nejasan.. zato me interesiralo kako se to odigralo i u čemu je fora...

ja sam prvo shvatio da su oni ograli medjusobno i ko pobedi dobije nekog najjaceg kojeg ima tj igraca ,ali ostatak recenice mi nije jasan ......

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Dao je sve svoje podatke usli su mu u acc i uzeli sve..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Doma razmisljam i rekao ajde idem otvorit jedan pack(ipak je toty)nisam se nadao nicemu.Tak zlatna lopta se okrece,ja skipam i spremam se na razocarenje i vidim sta sam dobio i sav sretan i onda shvatim da je TOTY dani alves bio u paketima prije 2 dana {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...
Hexfire kaže...
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Bome i ja nekuzim sta ocete tocno rec.. ovo sto si ti napisao nije nista drukcije od originalnog posta...

Sarkazam i tako to

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
drakula789 kaže...

Dao je sve svoje podatke usli su mu u acc i uzeli sve..

Čekaj, tko normalan daje svoje podatke preko neta nepoznatoj osobi i onda se čudi kaj je ostao bez svega? Ne mogu u to povjerovati... sigurno je neka druga fora..

16 godina
FIFA 14

Recite vi koji ste u fifi online malo duže,hoće dat kakve veće packove,samo igrače i to za kraj TOTY-a ,znam da nemožete točno znati al kako je bilo to prošlih godina,otvaram ove i najjači vertongen,de jong i subotić -.- . Pa ako se isplati čekat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedan primjer

http://fifa14ps3freeplayers.weebly.com

Sve sto je na weebly je SCAM.

13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Recite vi koji ste u fifi online malo duže,hoće dat kakve veće packove,samo igrače i to za kraj TOTY-a ,znam da nemožete točno znati al kako je bilo to prošlih godina,otvaram ove i najjači vertongen,de jong i subotić -.- . Pa ako se isplati čekat...

Vjerojatno ce dat 100k pack, mislim nije ništa sigurno, ali EA-u nikad dosta para pa zašto ne 

16 godina
antiljano27 kaže...
izvone kaže...

Vjerojatno ce dat 100k pack, mislim nije ništa sigurno, ali EA-u nikad dosta para pa zašto ne 

istina,koliko love samo pokupe,ja sam dao nešto malo za te poene,al kad vidim kolko neki troše,puta par milijuna ...izgleda da ću 100k pričekat,hvala :)

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
izvone kaže...

Mislim da je Itani rekao kako ce navodno EA izbacit 1000k pack...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Itko seasons ili kup 2v2 ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...
antiljano27 kaže...
izvone kaže...

Mislim da je Itani rekao kako ce navodno EA izbacit 1000k pack...

Kaj će pak u njega stavit :O coinsa nemam,kolko će to onda pointsa samo koštat haha

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li se moze vrsit zamjena igraca ? inace imam Marchettia golmana iz Lazio 84 ovr i Muntaria pa ako je neko raspolozen da nesto skontamo ? :)

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Da li se moze vrsit zamjena igraca ? inace imam Marchettia golmana iz Lazio 84 ovr i Muntaria pa ako je neko raspolozen da nesto skontamo ? :)

Imaš market. Ono kaj ti ne treba prodaš a ono kaj ti treba kupiš...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ljudi i ja sam napravio svoj tim.Ako netko misli da bi nešto mogao popraviti nek mi slobodno kaže. :)

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bZpujvV9nKL3x:pc

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Neymar umjesto pata.

0 0 hvala 0
13 godina
Naravno da svatko ima za neymara :) pato je ubojica...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice