Najbolja stvar mi je što sad Tactical Defending stvarno radi kako treba. Od početka je sustav zamišljen da je temelj tempiranje i čitanje igre protivnika, ali zbog pace je nekad bilo nemoguće. 100 puta mi se dogodilo da iz aviona vidim što će protivnik napraviti, ali jednostavno ne stigneš reagirati. Sad je to kako treba. I još je uz to puno lakše oduzeti loptu na centru ili čak kod 16 metara protivnika. Možda mi se dojam pokvari kad ću igrati sa jačim timovima i sa 100 chemistry, ali ovo zasad mi je baš odlično. Svaka tekma je neizvjesna i tvrda.
Btw KODAK, ako ćeš igrati možemo probati 2 vs 2 seasons ako si za.
Ja sam malo pre igrao protiv jakog gold tima nije ono rar ali ima par igraca koja jesu,a i moj tim je isto gold sa 100 chemistry i tvrde su tekme,pace je sada Hvala Bogu u drugom planu,to jedino ali jednio uspeva bas kad mu razbucas odbranu a za to treba bas dostta truda a pogotov ako su mu dva CB-a Naldo i F.Santana ,u slucaju i da prodje lopta dok je primis du gubis malo na brzini i imas vec nekog na ledjima i samim tim te stigne...ko kaze da je brz gameplay ?ja ne znam sta vi hocete da igraci hodaju ili sta,pogledajte malo tekme na tv-u pogotovo premijer ligu ,tamo se igra atomski fudbal,cak i u primeri se igra brze nego pre ,tako da ne prolazi vam ta prica gameplay je bas brz ,on je sad taman.