FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Hexfire kaže...

Najbolja stvar mi je što sad Tactical Defending stvarno radi kako treba. Od početka je sustav zamišljen da je temelj tempiranje i čitanje igre protivnika, ali zbog pace je nekad bilo nemoguće. 100 puta mi se dogodilo da iz aviona vidim što će protivnik napraviti, ali jednostavno ne stigneš reagirati. Sad je to kako treba. I još je uz to puno lakše oduzeti loptu na centru ili čak kod 16 metara protivnika. Možda mi se dojam pokvari kad ću igrati sa jačim timovima i sa 100 chemistry, ali ovo zasad mi je baš odlično. Svaka tekma je neizvjesna i tvrda.

Btw KODAK, ako ćeš igrati možemo probati 2 vs 2 seasons ako si za.

Ja sam malo pre igrao protiv jakog gold tima nije ono rar ali ima par igraca koja jesu,a i moj tim je isto gold sa 100 chemistry i tvrde su tekme,pace je sada Hvala Bogu u drugom planu,to jedino ali jednio uspeva bas kad mu razbucas odbranu a za to treba bas dostta truda a pogotov ako su mu dva CB-a Naldo i F.Santana ,u slucaju i da prodje lopta dok je primis du gubis malo na brzini i imas vec nekog na ledjima i samim tim te stigne...ko kaze da je brz gameplay ?ja ne znam sta vi hocete da igraci hodaju ili sta,pogledajte malo tekme na tv-u pogotovo premijer ligu ,tamo se igra atomski fudbal,cak i u primeri se igra brze nego pre ,tako da ne prolazi vam ta prica gameplay je bas brz ,on je sad taman.

13 godina
neaktivan
Fifa 14
je*em ti e-kupi, sad opet ko budala moram čekat par dana na mukama dok ne dođe fifa -.-
http://prntscr.com/1tqi8k
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Evo mojih engleza.. najbolje su se pokazali..

Englezi

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 12:03 (Encyanix).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Kad se na originu kupi upgrade na fifa 14 ultimate da li se dobije key koji se kasnije ukuca ili oni to automatski dodaju na account sa kojeg je kupljeno?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Fifa 14

automatski...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

A nasao covjeka koji bi mi kupio taj upgrade, a sad ne znam sta da radim kad se ne dobija key

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
desarun kaže...

Jedna budala zamisli da ovaj kloc vrijedi 120k i ostale budale pomisle da stvarno vrijedi i stave mu tu cijenu. I šta sad, ne možeš kupit ovog kloca, skuplji od Aguera.

http://i.imgur.com/A5pxCGn.png

Prošle godine je agbonlahor koštao preko 500k tako da ova cijena je iznenađujuće, mala..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 12:53 (movie).
16 godina
Fifa 14

Eto vam moje sreće! Kupim FIFU ultimate,skinem i neće instalirat,na 20% piše directx setup error the cabinet file is not signed,Update Directx veli sve novo i sve dela,Idem grafičku updateati nakon skidanja baci neki NSIS error,i Komp stalno neki BSOD baca,a samo danas slobodno zbog fife uzel {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ne dobijes nista osim tih 24 paketa. Isplati se uzeti jer na duge staze imas osiguran jedan zlatni paketic tjedno. Mada lako usparas 5€ tjedno i kupis si bodova i imas za 3 paketica ili mjesecno kako ti pase...

Ja sam uzeo i dobio:

history kits bundle

24 fut gold pack

celebrations bundle

adidas pre-orde bundle

virtual pro booster upgrades

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Zasto sad nema vise ovog upgrade-a u ponudi samo oni pointsi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

jel ima neka dobra dusa koji je narucio preko nuuvem da mi nesto pomogne?

al samo oni koji su vec dobili key.malo je degutatna tema,pa vas molim da mi se obratite na pm

unapred hvala

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Zasto sad nema vise ovog upgrade-a u ponudi samo oni pointsi?

pisalo jučer na originu da danas vise nema jer je gotov pre-order

Forza Fiume!
13 godina
izvone kaže...

Eto vam moje sreće! Kupim FIFU ultimate,skinem i neće instalirat,na 20% piše directx setup error the cabinet file is not signed,Update Directx veli sve novo i sve dela,Idem grafičku updateati nakon skidanja baci neki NSIS error,i Komp stalno neki BSOD baca,a samo danas slobodno zbog fife uzel {#}

Samo ugasi origin i ponovno instaliraj. Isti error sam i ja dobio i sve u redu nakon drugog puta iblo.

12 godina
protjeran
Fifa 14

treba mi mala pomoc. kad dodajem igracu sta moram stisnuti da pride po loptu jer mi se stalno dogada da on ceka loptu na jednom mjestu?

0 1 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Hodaj prema lopti, nista ne moras stisnut.

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozz ekipa, igram Fifu 14 na PS3 i igra mi je odlična...e sad tražim nekog za CO-OP...

PSN id: dfruk

pa ak neko želi igrati nek me doda {#} 

0 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Ajme koja zvijer je ovaj Ivanović.. odlican rb truncicu spor al strenght je na mjestu :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 14

Chemistry stilovi, jeste li koristili, iskustva? Vrijede li ulaganja coinsa.

0 1 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

Naravno da se koristi, dosta poboljsanja donosi.

16 godina

Nije htjelo pa sam reinstal windows,al sad imam nešto drugo,pošto sam skinuo na D (D nije bio formatiran) origin bio (prije instalacije) tamo su mi sada fifa,battlefield3 itd. ali origin ih ne prepoznaje nego sve moram ponovo skidat.

Dal ima kakav način da se prepozna instalacija ili moram skidat ponovno?

12 godina
neaktivan
Fifa 14

evo ovo mi je prva fifa da je igram od samoga izlaska,pa ako bi mi mogao itko dat par provijerenih savjeta u vezi tradea.

moze tu i u pm,svejedno 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 15:37 (Mic_zap).

0 1 hvala 0
15 godina
desarun kaže...

Evo ovako od mene nesto.. ako je igrac npr okretan i prosjecno brz njemu se stavlja engine style (pace+dribl+pass) ako igrac ima dobar sut stavis mu style sa sutom... jer do sad sam masu kombinacija isprobo.. i najbolje su te kad dodavas boost na ono u cemu je igrac vec dobar..  npr. ja sam na bentekea bio stavio engine style htio sam da bude malo okretljiviji i brzi.. al iskreno napredak je bio 0 al sad kad sam mu stavio hunter (pace+shot) malo je dobio na brzini al na sutu jako jako puno.. iskreno vec par puta sam sa 40m s njim zabio gol.. tu i tamo stativa.. a sve unutra 25m ulazi 100% znaci u kratko.. najvise se osjeti boost ako se igracu nabrije ono u cemu je najbolji ;)

13 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

evo ovo mi je prva fifa da je igram od samoga izlaska,pa ako bi mi mogao itko dat par provijerenih savjeta u vezi tradea.

moze tu i u pm,svejedno 

http://www.ultimateteam.co.uk/2013/09/fut-14-coin-making-trading-guide/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+UltimateTeamUK+%28FUT+updates+from+www.ultimateteam.co.uk%29

12 godina
neaktivan

hvala puno :)

12 godina
neaktivan
Fifa 14

dali se ispalti kupovat 1050 fifa ponitsa  mislim uzet 10 gold paketa i i silver.može li se to bolje iskoristit i jeli uopće vrijedno kupovanja.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

dali se ispalti kupovat 1050 fifa ponitsa  mislim uzet 10 gold paketa i i silver.može li se to bolje iskoristit i jeli uopće vrijedno kupovanja.

Ja mislim da je jedan gold paket 150 fifa pointsa, tako da za 1050 fifa pointsa dobijes 7 gold paketa.

1050 fifa pointsa je 10€, pa je po meni isplatnije uzimati odavde po 4 gold paketa za 3,84€ http://www.kinguin.it/category/2728/fifa-14-4-fut-gold-packs-dlc-origin-key/

12 godina
neaktivan
Fifa 14

1 gold je 100 pointsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Onda ti je svejedno gdje ces kupovati, a isplati li se kupovati to zavisi od tebe, ako su ti potrebni kupi, a ako nisu onda nemoj kupovati

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...

1 gold je 100 pointsa

Taj ne kupujes... to je slabiji paket.

Inace, vec vidim ima stoke sta abuse 3-5-2 i EA to nije nerfo, moro sam izaci posto sam pokupio crveni za bzvz i jos mi je lik dva puta kontriro. Prva tekma od 30.tak koju sam jednostavno izaso... 

17 godina
SimeKZ kaže...

Inace, vec vidim ima stoke sta abuse 3-5-2 i EA to nije nerfo, moro sam izaci posto sam pokupio crveni za bzvz i jos mi je lik dva puta kontriro. Prva tekma od 30.tak koju sam jednostavno izaso... 

Koji je smisao izlaženja iz tekme? Ja to ne mogu shvatiti? Kad te ide, sve štima a kad te ne ide, jednostavno izađeš? Zašto?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice