Ima par gamberinija po 500-600c, ja prodao svog za 500, prvih par dana su bitni coinsi samo, kupnja igrača za zadržavanje u timu je nepotrebna trenutno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta je ovo jbt,kod mene je DEMO posve nekako drugačiji ne liči na ovo,igrači mi tako veliki izgledaju i tako su tromi,kad vodim loptu sa Walcottom imam osjećaj kao da je vodim sa Mertezackerom,posve mi je neobično...ni slično kao 13 i ovaj tvoj DEMO,ne znam u čemu je kvaka,morat ću postaviti video ubrzo da vidiš.
Niš posebno, odes u settings, podignes kameru i odzumiras skroz. Igraci ce magicno postat maleni.
Ja iam rezoluciju 1920x0180, Tele, visina 15, zoom 0
Probat ću,a znaš li možda iz kojeg razloga se ne mogu bacati sa golmanom prilikom branjenja penala,mogu se pomjerati lijevo,desno,ali nikako se nece da baca,desna gljivica uopce ne funkcionira,niti mogu raditi poteze neke ni ništa...
Ja ne mogu web app otvoriti, nece mi, je li zna netko zasto je to? Jel mozete molim vas rec direktan link?
Meni to nije radilo i taj način inače na većini gamepadova ne radi, jučer sam ostavio fajlove koji sigurno rade par strana prije.
Kome ne radi web app nek proba obrisati cache iliti predmemoriju u browseru ili nek proba drugi browser (Chrome, Mozilla..)
Pocetak :D jos mi fali par igraca, neke jos nitko nema :P http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fhvHxebAnJVGo:pc
Ekipa, oce ko odgovorit namoje pitanje, zasto ne mogu napravit momcad?
Tocno, samo bih napomenuo da se timovi pocnu kupovati tamo oko 20. jer će tad svi kupovati igrače za tim.
Kad igra izađe očekujte da će igrači koji sad vrijede 5k koštati 10k+
Ovo me jako smeta sta je FUT izgubio smisao sa bronze, silver i gold igracima. Nekada je bio imperativ krenuti sa bronze pa prema gore. Sada je to u roku 15-20min gotovo i imas gold ekipu. Jos kad sam skuzio da ekipa masovno nabija cijene. Evo Chicarita nemas ispod 20k buy now ?! Znam da je pocetak i da je sve to, ali brate toliko djecurlije se skupilo da ce mi tamo nabijati cijenu za balotelija onako opako gore.
Ovo me jako smeta sta je FUT izgubio smisao sa bronze, silver i gold igracima. Nekada je bio imperativ krenuti sa bronze pa prema gore. Sada je to u roku 15-20min gotovo i imas gold ekipu. Jos kad sam skuzio da ekipa masovno nabija cijene. Evo Chicarita nemas ispod 20k buy now ?! Znam da je pocetak i da je sve to, ali brate toliko djecurlije se skupilo da ce mi tamo nabijati cijenu za balotelija onako opako gore.
Da si igrao FUT11 i 12 od početka vidio bi da su cijene puno slabijim igračima tada bile triput veće. Jedan Montolivo, Campagnaro su sad po 2-3k. El Shaarawy oko 5-7k.
Ti i dalje možeš halat s broncama. Niko te ne sprečava. Jednostavno previše bonusa ima u welcome back paketa tako da autoamtski ima i više igrača na marketu i više coinsa ljudi imaju pa su cijene igračima male a imamo više coinsa. Zato se nikom ni ne da onda s broncama mučit. No bit će single matches i više igrača na PCu vjerojatno pa će biti uvjek za naći brončanih mečeva.
Kakva djecurlija, stvarno mislis da je 10 djece pullalo Chicarita i da su ga svi zajedno precjenili. Jedan stavi cijenu i ostali ga prate. Da pullam nekog high rated igrača i da je jedini moj na marketu isto bi ga debelo precjenio.
Ima par gamberinija po 500-600c, ja prodao svog za 500, prvih par dana su bitni coinsi samo, kupnja igrača za zadržavanje u timu je nepotrebna trenutno.
Pa tako sam ga i uzeo. Gamberinia za 500 a Jesusa za 1500 pa sam rekao da sam ih uzeo za 2000 coinsa. Možda sam se nespretno izrazio..
Pa tako sam ga i uzeo. Gamberinia za 500 a Jesusa za 1500 pa sam rekao da sam ih uzeo za 2000 coinsa. Možda sam se nespretno izrazio..
Aha, ne mislio sam da si ih uzeo za profit :)
Toliko sam pogubljen u ovim cijenama da ne znam sta mi je raditi i kako da dignem koji coins.
Da si igrao FUT11 i 12 od početka vidio bi da su cijene puno slabijim igračima tada bile triput veće. Jedan Montolivo, Campagnaro su sad po 2-3k. El Shaarawy oko 5-7k.
Ti i dalje možeš halat s broncama. Niko te ne sprečava. Jednostavno previše bonusa ima u welcome back paketa tako da autoamtski ima i više igrača na marketu i više coinsa ljudi imaju pa su cijene igračima male a imamo više coinsa. Zato se nikom ni ne da onda s broncama mučit. No bit će single matches i više igrača na PCu vjerojatno pa će biti uvjek za naći brončanih mečeva.
Kakva djecurlija, stvarno mislis da je 10 djece pullalo Chicarita i da su ga svi zajedno precjenili. Jedan stavi cijenu i ostali ga prate. Da pullam nekog high rated igrača i da je jedini moj na marketu isto bi ga debelo precjenio.
i treba racunat da svi igraci it starter packa imaju preko 40 contractsa, taman si nabijes rofita u offline modu
Moj najbolji ulov je Punčec! ;) Inače nisam baš dobio neke super igrače, Sagna iz Arsenala je valjda najbolji.
Ako ko oce Livaju. dam ga za 300 coinsa, btw mislim da cu do navecer imat oko 20k
Meni pise kad zelim uc u web app da si stavim security question zbog sigurnosti, sad ili sam ja toliki debil al nemogu to nigdje nac da postavim. Mislim da mi to pise jer nisam igrao FIFU 13 vec 12 a ako to ne znaci nista mozete mi rec kako da to napravim??
odes u igricu i kad ulazis u UT pitat ce te to...
Eto me na ravno 0 coinsa, no radilo se na tradeu. Sad sam opet miran par sati. Mislim da sam obavio dobar posao s obzirom da mi nije baš do trošenja para na packove. Kroz par dana cijene ce rast kako ce ljudi imat više novaca pa onda očekujem pravi profit. U packovima sam samo dobio rodwella, greena i brazilskog cf-a.
Kada sam već ulogiran moram reć nešto, nakon što sam igrao demo.Fifa 2014, sucks ass, trava koja je uvijek izgledala bolje nego u PESu izgleda očajno, isprano i kao da je nema uopće, teren je ko velika isprana ploča.Dalje, lopta je prevelika, i još, fizika same lopte je i dalje ostala slaba, neprirodna, igrači ubrzavaju ko da i je netko šutno u dupe, ono, sedam metara u sekundi, banana.Šutiranje na gol je mlako, ili sa dvadeset metara lopta jedva dođe do gola, ili sukne u gol ko da si je iz VBRa ispalio.I koji im je ono k...c trebalo sa ogretanjem prkna protivničkom igraču (kada se kao, gradi lopta), prvo igra stane u pit stop, a drugo, tko tako gradi loptu, ko golum prsten.Jedino što mi se svidilo je što su konačno "iskopirali" deafaultnu kameru iz PESa.
Uglavnom, bolje im je da to u full verziji dorade.
Jel ima tko što za posudit? 2k ili tako nešto, hvala!
Jel vama radi sad webapp, posto ja dobivam cijelo vrijeme?
Meni cijelo vrijeme javlja da su servers down...
Jel vama radi sad webapp, posto ja dobivam cijelo vrijeme?
Meni cijelo vrijeme javlja da su servers down...
Meni radi sad..