FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.657.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja već imam 7k, solidno, mogu kupiti nekaj dobrog za male pare {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

To nabijanje cijena je skroz glupo jer to nitko ne moze platit.

Na pocetku bi sve trebalo bit skroz jeftino ili svedeno u realne okvire...malo sam bas gleda market i vecina ovih rare igraca je preskupa, svi ocekuju da se obogate kroz prodaju jedne kartice, e pa ne ide to tako.

Kico ovaj tvoj Khedira bi treba vrijedit najvise 2000 coinsa...tj. ako ga mislis uopce prodat, a pitanje je bili ga uopce i za toliko proda jer on nije vrijedio toliko ni mjesec dva nakon izlaska FIFE 13.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Fifa 14
axest kaže...

To nabijanje cijena je skroz glupo jer to nitko ne moze platit.

Na pocetku bi sve trebalo bit skroz jeftino ili svedeno u realne okvire...malo sam bas gleda market i vecina ovih rare igraca je preskupa, svi ocekuju da se obogate kroz prodaju jedne kartice, e pa ne ide to tako.

Kico ovaj tvoj Khedira bi treba vrijedit najvise 2000 coinsa...tj. ako ga mislis uopce prodat, a pitanje je bili ga uopce i za toliko proda jer on nije vrijedio toliko ni mjesec dva nakon izlaska FIFE 13.

Pa et al za 2000 coinsa se prodaju malo bolji(bolji=brži jos uvijek -.-") non-rare igraci. Ja stavljam za skupo, mozda neka budala naleti, to je trgovina :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
kresix kaže...

kakava sam sranja dobio u starter packu {#}

kakoje vas potrefio khedira

Nisi jedini. Najjači igrači koje sam dobio su insigne i naš eduardo.  Ostalo sve smeće...

edit: evo sad sam otovorio i PS3 web apps i tamo nisam dobio ništa. Najvrednije kaj sam dobio je 2 500 coinsa. Igrači svi voda do vode...

Sve sam stavio na market po 300 pa ako netko naleti...

Da ti ne mogu u 3 paketa dati jednog poštenog igrača, pa to nije normalno... da ne kažem sramota...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:06 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ja sam sve rijetke stavio 1000 i 12 sati aukcija pa sta bude

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Znam, to sam i pretpostavio, a vjerojatno to i vecina radi...nadaju se da ce neka budala naletit i uzet :D

Ali tesko jer nitko jos nema toliku lovu da postrosi na jednog igraca...Ako zelis ga se npr. riješit Khedire i zaradit coinse sta prije stavis ga za 2000  i neko pomisli vau vidi Khedira za 2000, sigurno cu zaradit na njemu i uzme ga i sad on stvarno moze nesto zaradit na njemu i ne mora, eto to je trgovina...isto tako kad trazis igrace. U pocetku bi trebalo bit da se zaradi po 100-200 coinsa profita po igracu, a ne nadajuci se nebi li koja budala uzela za velike novce...

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Pa nekako bi ga rađe zadržao nego prodao za 2000. Nigdje mi se ne žuri. Ima dobre statse, Pace je malo losiji, ali priča se da ce strenth dosta znacit, a on ima strenth 89.

http://www.futhead.com/14/players/4730/sami-khedira/

Jos je iz Reala a skupljam BBVA ( sa naglaskom na Real :3 )

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:59 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

ja sam sve rijetke stavio 1000 i 12 sati aukcija pa sta bude

isto sam napravio imam joaquina i pastorea na tp

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Zaigrao ja malo FIFU 14 demo, igram protiv brata  koji zna igrati solidno i evo što se njegovom golmanu dogodi haha ;) .

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:05 (Tonyvg).

6 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Fifa 14

veliki rizik {#}

Uzeo sam gostujuci od Ajaxa za 2000

uvijek je rijedak i probat cemo ga prodat za 5k

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

veliki rizik {#}

istina da je rijedak, ali ovaj put je non rare gold pa bi mogao biti nesto cesci, sretno!

13 godina
neaktivan
Tonyvg kaže...

Zaigrao ja malo FIFU 14 demo, igram protiv brata  koji zna igrati solidno i evo što se njegovom golmanu dogodi haha ;) .

jebiga brza lopta sklizak teren dogodi se {#}

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo nabio Hawk 3+ pace i udarac Fellainiju i stavio ga na trade pile

0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

sorry double post

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:47 (milanji).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Od svih utakmica koje sam odigrao u demu nisam imao nijedan free kick, pa se pitam radi li AI prekršaje uopće?

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

evo već ima jedan robben

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

veliki rizik {#}

Bacio si lovu u vjetar. Zlatni je dres i neće bit ni približno rijedak kao prijašnjih godina. Prodaj ga što prije.

17 godina
Fifa 14
Uzeo za 2000 coinsa CB jesusa i gamberinia... nije loše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

FIFA 14 Demo ModdingWay Mod Update 2.0 Released

DOWNLOAD IT
http://www.moddingway.com/file/36921.html

Version 2.0 changelog
-------------------------

* Fixed problem with missing hairs
* Fixed problem with penalty shootout

* New Teams Added

Everton
Swansea City
Bayer 04
FC Schalke 04
Lazio
Roma
Celtic
Rangers
Sporting CP
Athletic Bilbao
Real Sociedad
Valencia CF
Sevilla FC
Feyenoord
PSV
CSKA Moskva
Zenit
Belgium
Chile
Colombia
Mexico
Netherlands
Poland
Portugal
Turkey
United States
Uruguay

* Added stadiums : Old Trafford, Santiago Bernabeu, San Siro, Anfield, Stamford Bridge, Emirates Stadium, Etihad Stadium, Wembley

* Nike Incyte BPL automatically assigned when you play at home with FA Premier League 
* New adboards

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Tek sam sad shvatio da više nije potrebno držati L2 tokom trikova, i zbilja mi se ne sviđa to.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
matić_žu kaže...
Tek sam sad shvatio da više nije potrebno držati L2 tokom trikova, i zbilja mi se ne sviđa to.

Naravno da je potrebno, inace sa right stickom gurnes loptu u određenom smjer. Barem je tako meni.

12 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

meni za odredene trikove i dalje moras drzat

13 godina
neaktivan
Fifa 14

ako sam dobro skužio,milsim da više nema guranja lopte s desnim stickom...ili ??? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Ima guranja lopte i jako je dobro sta pri sprintu ne moras drzat tipku i samo igras...

Inace nemojte ove kvalitetne igrace prodavat, koristite ih. Ja imam Chicarita i nedam ga ma da mi ne pae u talijane.
I nemojte se koristit cijenama sa fifa 13 jer su nerealne i uzrokovane hackerima...
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Dugo igram fifu pa sam naviko da stalno moram držati L2 uz trikove, osim na ps2 verzijama. Ali sad je nekako čudno, znam da za neke trikove treba držati još uvijek L2 i to mi se sviđa jer sam tako naviko. Ali ukoliko ne držite tipku za sprint, što je u mom slučaju R1 onda za trikove vam nije potrebno držati tipku L2, nego dovoljno da vrtite R3. Iako sam zamjetio da je samo za fake rabonu, ronaldo chop, fake shot još uvijek potrebno držati L2. Ali drago mi je da se također sa L2 mogu i dalje ostali trikovi raditi, dakle da ne blokira nam ta tipka trikove, tako da ću se i ja još uvijek pridržavati L2 :D

EDIT: @lazicki88, ima, ali u slučaju da držiš R1 tj koja ti je tipka za sprint.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 0:19 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonyvg kaže...

Šta je ovo jbt,kod mene je DEMO posve nekako drugačiji ne liči na ovo,igrači mi tako veliki izgledaju i tako su tromi,kad vodim loptu sa Walcottom imam osjećaj kao da je vodim sa Mertezackerom,posve mi je neobično...ni slično kao 13 i ovaj tvoj DEMO,ne znam u čemu je kvaka,morat ću postaviti video ubrzo da vidiš.

13 godina
neaktivan
Fifa 14
E da, koja je cijena Pletikose ako se zna već? :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
picija21 kaže...

Šta je ovo jbt,kod mene je DEMO posve nekako drugačiji ne liči na ovo,igrači mi tako veliki izgledaju i tako su tromi,kad vodim loptu sa Walcottom imam osjećaj kao da je vodim sa Mertezackerom,posve mi je neobično...ni slično kao 13 i ovaj tvoj DEMO,ne znam u čemu je kvaka,morat ću postaviti video ubrzo da vidiš.

Niš posebno, odes u settings, podignes kameru i odzumiras skroz. Igraci ce magicno postat maleni.

Ja iam rezoluciju 1920x0180, Tele, visina 15, zoom 0

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice