FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
bjong kaže...
Hexfire kaže...
bjong kaže...

isplati li se kupit fifa 14 ULTIMATE EDITION

Ak je to ono gdje se dobiju FUT paketi, eventualno ak košta nekih 20 kuna više od standardne. I to je upitno.

na originu pise da nadogradnja košta 10€

to je sugavi origin.. kod njih igra dodje 60€ a mozes si uzet key za 30 -.-

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
bjong kaže...

isplati li se kupit fifa 14 ULTIMATE EDITION

Ako igraš fut i ako su ti bitna 24 paketića i ako nije cijena prevelika, zašto ne?

13 godina
Red_Star_Forever kaže...
ja ne znam koliko ce kostati obicna fifa 14 za pc a kamoli koju ti trazis???

225kn najnize sta sam naso - eplati

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
DangerouS kaže...

FUT 13 i FIFA13 Online su dva različita gameplaya. 

FUT 13 je fluidniji, brži ali u isto vrijeme i više arkadičan. Tako da obratite pažnju koje videe gledate u vezi FIFE 14 jer je community manager potvrdio brži gameplay u FUT 14 i ove godine. 

Pa naravno da ce bit FUT brzi kad nabavis 11 brazilca sa pace 90+ i onda to bude ko ose po terenu...i sam sam imao brazilce pa znam sta znaci nadmoc u brzini...trebalo bi to nekako toniirat dole...samo pitanje kako tonirat dolje a da i dalje bude "isto"...

Nema veze koliko ti igrača sa 90paceom imaš, gameplay je brži, što znači da je igra fluidnija i nije troma kao u onlineu. Isprobaj Klosea u FUTu i onlineu i vidjet ćeš razliku. EA je vjerojatno ubrzao gameplay u FUTu kako bi igra bila igrivija za hrpu djece i casual igrača. 

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Je li netko naručivao xbox360 gamepad za pc s ebaya, kakav je?

0 0 hvala 0
14 godina
Defa.psd kaže...

Nisam kupovao s ebaya pošto ih ima kod nas, ali po meni je to najbolji odabir od svega na tržištu. Niti se isplati kupiti nešto jeftinije, a još manje se isplati plaćati više čisto zbog imena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Mislio sam one fejkove za 20 dollara.

14 godina
Defa.psd kaže...

Bacanje novaca i sigurno ćeš požaliti. Skupi za original. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Defa.psd kaže...

Ja ti garantiram da ces pozaliti, imao sam hrpu fejkova za skoro sve sisteme ali kada su u pitanju fejkovi kod kontrolera, definitivno sam za orginal.... proci ces jeftinije ako uzmes fejk ali ces vrlo brzo shvatiti da je to skart roba i nece ti dugo trajati, a da ne govorim o softverskoj nekompatibilnoscu itd.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Defa.psd kaže...

Bacanje novaca i sigurno ćeš požaliti. Skupi za original. 

slazem se, neznam tocnu cijenu ali se isplati... moj je vec desetak puta letio u zid i jos uvijek radi bez problema.

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Imas u Linksu za 300 kn Xboxov gamepad za PC, ja ga danas kupio, radi odlično :)

0 0 hvala 0
16 godina
Defa.psd kaže...

Ja sam uzeo i kroz dva mjeseca mi je lijevi stick riknuo, rj, igrač bi stalno trčao prema dolje. Onda sam otišao na priceangels stranicu i tamo sam naletio na originalni xboxgamepad i bio je na akciji, košta je 120kn što je bilo 2kn više od onog fejka.. Imam ga već godinu dana i savršeno radi, jedino se guma oko žiže od stalnog savijanja sjeb..a. nemoj naručivati sa ebaya fejk, riknut će kroz 2 mjeseca.

@SimeKZ Meni je jedan kolega tu objasnio kako naručiti igru sa Meksičkog origina i to sam napravio. Ultimate edition me koštala oko 220kn.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
Fifa 14

Ma da ti iskreno velim ne znam sa tim proxy niti jedan mi nije radio,a nitko mi nije htio uzeti pa sam si prednarucio u eplati i miran sam...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...
Red_Star_Forever kaže...
ja ne znam koliko ce kostati obicna fifa 14 za pc a kamoli koju ti trazis???

225kn najnize sta sam naso - eplati

Tko nema karticu i/ili paypal racun, OVDJE je jeftino i podrzava sve moguce vrste placanja, ukljucujuci PaySafeCard koj mozete kupiti na Tisku.

Ostale poznate stranice: http://cdkeyprices.com/product/FIFA-14-CD-Key-Origin.html

Na SLICI su moguci nacini placanja.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:55 (KiCo77).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Zna neko di je najjeftinija opcija za kupiti ultimate edition cd key?

1 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Koliko vidim još ga nigdje ne nude a na upit hoće li biti u ponudi odgovor je, jednog dana, ako...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Koliko vidim još ga nigdje ne nude a na upit hoće li biti u ponudi odgovor je, jednog dana, ako...

Da baš sam provjerio nigdje osim na originu nema ultimate.

Ali kad bolje gledam, na originu je ultimate 60eura, dok je standard 30eura. Ko igra FUT dobije 4 paketa na standardu i 24 paketa na ultimate. 

Znači 20 paketa više za 30eura. Ali ne dobijete ih odmah nego svaki tjedan jedan paket kroz 24 tjedna.

Mislim da ću uzeti za 40 eura standard edition + 1050 fifa pointsa odnosno 7 paketa, + 4 iz standarda, 11 paketa koje otvaram na release day. To bi trebalo garantirati uz malo sreće 100k :)

12 godina
neaktivan

A gdje ces uzet tih 1050 fifa pointsa?

14 godina
neaktivan
carmichael kaže...

A gdje ces uzet tih 1050 fifa pointsa?

Origin, za 10eura. 

Odeš u store u Origin clientu ili na web appu odeš u desni gornji kut Get More. Naravno kupiš kad se FUT14 web app otvori, ali mislim da će se moći kupovati čim igra izađe na web appu na PCu, dok će konzolaši čekati izlazak igre. Možda se varam, no uglavnom na release day će se moći kupovati paketi za pointse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 1:12 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2570114.page

ho ho ho :D  navodno procurili statsi odredjenih fifa 14 igrača 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 1:26 (antiljano27).

4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Da, cijeli dan postavljaju, ali vjerojatno neće biti finalni, isti lik je prošle godine našao bazu i većina igrača nije ni približno bila ista.

Previše ima glupih odluka da bi bilo istinito...gerrard i lampard su downgradeani, xabi upgrade, iniesta downgrade...nema smisla.

17 godina
antiljano27 kaže...

Većini je pace pao... rijetkima narastao

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
antiljano27 kaže...

Da, cijeli dan postavljaju, ali vjerojatno neće biti finalni, isti lik je prošle godine našao bazu i većina igrača nije ni približno bila ista.

Previše ima glupih odluka da bi bilo istinito...gerrard i lampard su downgradeani, xabi upgrade, iniesta downgrade...nema smisla.

Zato sam rekao navodno. Naravno da to sve treba s rezervom uzet :) 

16 godina
SimeKZ kaže...

Ma da ti iskreno velim ne znam sa tim proxy niti jedan mi nije radio,a nitko mi nije htio uzeti pa sam si prednarucio u eplati i miran sam...

I ja sam se napatio dok sam ih našao i dosta su spori, treba mu 5 minuta da otvori origin store. Ali čim ga otovri, makneš proxy i normalno surfaš sa HR IP adresom i sve 5. Ipak za 220kn UE je super stvar.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina
DangerouS kaže...

I baš to što si naveo je skroz logično...

16 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Kao što kolega Hex kaže, ovo baš i ima smisla...

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DangerouS kaže...

I baš to što si naveo je skroz logično...

Ne da mi se vadit podatke. Mislio sam na Xavi upgrade iniesta downgrade. Što se tiče gerrarda a pogotovo lamparda, pogledajte njihovu statistiku, pogotovo Lampardovu za prošlu sezonu, ne zaslužuju 81 i 82 overall. Barem 83 svaki. S tim se slaže svako na forumu, vi ste prva dva koja su rekla da su im statsi ok. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 14:23 (DangerouS).
14 godina
DangerouS kaže...

Ne da mi se vadit podatke. Mislio sam na Xavi upgrade iniesta downgrade. Što se tiče gerrarda a pogotovo lamparda, pogledajte njihovu statistiku, pogotovo Lampardovu za prošlu sezonu, ne zaslužuju 81 i 82 overall. Barem 83 svaki. S tim se slaže svako na forumu, vi ste prva dva koja su rekla da su im statsi ok. 

Očito onda kolega Pretorian i ja bolje pratimo te igrače kroz sezonu jer takvi statsi imaju smisla. Pogotovo Iniesta downgrade i Xabi upgrade. Odličan argument ti je "svi se s tim slažu". Koji svi?

15 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo bas gledam da samo marking smanje igra bi bila potpuno drukcije.. jer mi vec ide na*urac kad netko nonstop drzi X sa david luziom i takvim igracima jednostavno ovaj skakuce dok moj sprinta al ovaj ga i dalje prati.. ja sma sebi u offline-u stavio negdje 46 marking i puno je bolje :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

liga bbva

falcao - monaco

lel