FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Fifa 14
DangerouS kaže...

FUT 13 i FIFA13 Online su dva različita gameplaya. 

FUT 13 je fluidniji, brži ali u isto vrijeme i više arkadičan. Tako da obratite pažnju koje videe gledate u vezi FIFE 14 jer je community manager potvrdio brži gameplay u FUT 14 i ove godine. 

Pa naravno da ce bit FUT brzi kad nabavis 11 brazilca sa pace 90+ i onda to bude ko ose po terenu...i sam sam imao brazilce pa znam sta znaci nadmoc u brzini...trebalo bi to nekako toniirat dole...samo pitanje kako tonirat dolje a da i dalje bude "isto"...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
SimeKZ kaže...

Ne trolam nego ti ocito nemas blage veze o fifi... slobodno odigramo koju na SimeRossonero originu me mozes uvijek naci :) 

Ti ako u dvije godine igranja nisi shvatio da sredina terena u FIFI ne postoji, da je gol premalen barem metar i pol, a teren prekratak nekih 20-30 metara ako ne i više, onda ja nemam riječi. Jedna tekma sa mnom ti neće sigurno pomoći da vidiš nešto toliko očito. Ti ili igraš samo offline ili igraš još uvijek u division 10 pa ne vidiš takve stvari. Tvoj komentar da se i u nogometu dogodi da golman baci loptu u kontru stoji, ali nađi ti meni tekmu gdje se to dogodi 5 do 10 puta na utakmici jer na FIFI je to moguće.

Evo tipične FIFA "kontre" za one koji očito ne vide šta igraju. Govorim o assistedu naravno jer je to daleko najveći problem u igri.

1. Tvoj golman ulovi loptu nakon pokušaja protivnika bilo iz kontre, bilo iz uzrađene akcije, bilo sa 10 igrača u napadu, bilo sa jednim.

2. U 3/4 slučaja loptu možeš komotno baciti u sredinu svom veznjaku. Nakon toga na scenu stupa assisted. Bez obzira bio taj igrač u položaju da doda, bez obzira da li je okrenut prema tvom golu, protivničkom golu, stoji na glavi i češka se po guzici on može, hvala assistedu, odigrati savršeni pass na bok ili direktno napadaču ako se obrana protivnika nije posložila do kraja. Nakon dva dodavanja prešao si cijeli središnji dio terena i već možeš tražiti zadnji pass. Tako se jednostavno igra. Tko god je malo duže u Diviziji 1 i 2 npr zna da se to masovno eksploita. Pronađi mi jednu momčad koja je sposobna sa 2 pasa u svakom trenutku igre osvojiti polovicu terena kako to može svaka momčad u FIFI. Opet, hvala ti assisted.

3. Pucaš sa napadačem ako hoćeš, ili kružiš oko 16, dodaješ na bok itd. Ako se protivnikom golman dočepa lopte, postupak kreće ispočetka.

Niti tvrdim da je to zabavno, niti da to konstantno radim, niti da imam 100 udaraca po golu i 30 golova po tekmi kao što sugeriraju ovi sa poteškoćama u čitanju. Pričam ono što se zna zadnje dvije godine i nije mi jasno kak se neki tome sad čude lol, da u FIFI jednostavno nema te faze kad lopta prelazi iz obrane na sredinu terena pa postepeno (ključa riječ) u zadnju trećinu terena. Još jednom, hvala assisted.

@barcaINTER

Ajd da te pitam nešto. Koliko imaš sati online igre u FIFI? Igranje sa ekipicom i protiv AI na amater se ne računa. Osobno imam oko 500+h kombinirano u FIFI 12 i 13, uglavnom FUT i Seasons i znam točno o ćemu govorim. Tebe ide ista rečenica ko i ovog iznad. Ako ne vidite nešto tako očito da s igrom ne valja, onda meni stvarno nije jasno koga vraga i kako točno vi to igrate. A možda te muči što si navijač barce, vi ionako ne možete pucati po golu ako ne odigrate 40 passova prije toga {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Osobno imam oko 500+h kombinirano u FIFI 12 i 13, uglavnom FUT i Seasons i znam točno o ćemu govorim. Tebe ide ista rečenica ko i ovog iznad. Ako ne vidite nešto tako očito da s igrom ne valja, onda meni stvarno nije jasno koga vraga i kako točno vi to igrate.

Mogu se složiti s tobom da je moguće u 4 dodavanja doći u prigodu za zabiti gol ili ga čak zabiti. No to su situacije u kojima zabijaš uglavnom ljudima koji ne znaju igrati ili su tek počeli igrati. Igraču s nekim iskustvom takav način igre samo olakšava obranu i nećeš ga pobijediti pokušavajući preskakati igru. Za solidnog igrača koji zna postaviti svoju igru ipak ćeš trebati više strpljenja i kombinatorike kako bi stvorio višak i probao zabiti.

S takvim igračem rezultat će uvijek biti knap i s malo golova dok s ovim bez iskustva koji su tek počeli igrati preskakanjem igre lako ćeš natovariti mrežu. Igram gotovo svakodnevno s nekoliko forumaša koji znaju igrati i s kojima kad igram po tekmi u najboljem slučaju padnu dva gola. Nerijetko tekme završavaju bez golova a stvarno slučajno završi tekma u kojoj padnu tri ili više gola. Stvarno ne znam s kakvim ti to likovima igraš da se utakmice svode na samo 4 dodavanja i da vam to gotovo uvijek prolazi?  Usput, kombinirano s PC i PS3 u fifi 13 imam preko 1000h igre a toliko sam imao i u fifi 12. Nisam siguran da sam u te dvije godine i u tih 2000+ sati odigrao 30 utakmica u kojima je palo 10 golova tako da vas ne mogu shvatiti kad kažete da je to kod vas gotovo svakodnevno i nešto pod normalno...

12 godina
neaktivan
Fifa 14

sad kuzim zasto ja na toj fifi stalno pusim i lezim u div 5. ja sve ko budala, dodavanje po dodavanje, te ljevo te desno. pa zavaljaj malo onog sivonju sta sa trojicom dopingiranih celavaca trci na mog aquilanija, pa zavaljaj i drugog, al nemas vremena da dodas i trecem. onda ga ovaj redovito asisted napuca preko citavog terena nekakvom crncu s motorom u dupetu koji trci u kontru i normalno, nema tu vise pomoci.

al kad ti se takav sivonja sa PSG-om ili realom nakon 0:3 sve iz finih akcija iskljuci u 70-oj minuti... neprocjenjivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Mogu se složiti s tobom da je moguće u 4 dodavanja doći u prigodu za zabiti gol ili ga čak zabiti. No to su situacije u kojima zabijaš uglavnom ljudima koji ne znaju igrati ili su tek počeli igrati. Igraču s nekim iskustvom takav način igre samo olakšava obranu i nećeš ga pobijediti pokušavajući preskakati igru. Za solidnog igrača koji zna postaviti svoju igru ipak ćeš trebati više strpljenja i kombinatorike kako bi stvorio višak i probao zabiti.

Pa naravno kad igraš sa 4-5 ljudi konstantno. Ne prolazim ni ja tako lako kad igram s nekim tko zna, ali poanta je da se može napraviti takva situacija i to često. Prečesto da bi bilo normalno. Ne možeš za nešto tvrditi ta je preskakanje igre, kad igre kao takve u FIFI nema. Sve se svodi na što brži dolazak pred gol svih 90 minuta. I čak se i solidnom igraču zna dogoditi da ne stigne reagirati kako treba jer je protivnikov vezni sa 60 pass accuracy odigrao Xavijevski pass preko pola terena.

10+ golova se viđa u FUT-u, u normalnom online jako rijetko. Čak i slabim igračima nije lako zabiti 10 komada. Možda sam uspio par puta u te dvije godine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
jovial kaže...

sad kuzim zasto ja na toj fifi stalno pusim i lezim u div 5. ja sve ko budala, dodavanje po dodavanje, te ljevo te desno. pa zavaljaj malo onog sivonju sta sa trojicom dopingiranih celavaca trci na mog aquilanija, pa zavaljaj i drugog, al nemas vremena da dodas i trecem. onda ga ovaj redovito asisted napuca preko citavog terena nekakvom crncu s motorom u dupetu koji trci u kontru i normalno, nema tu vise pomoci.

al kad ti se takav sivonja sa PSG-om ili realom nakon 0:3 sve iz finih akcija iskljuci u 70-oj minuti... neprocjenjivo.

Zašto te svoje fine akcije ne primjeniš i u futu već bespotrebno daviš loptu i igrače?

Svako tvoje valjanje po terenu protivničkog igrača je davanje vremena protivniku da se posloži. Najslađi su mi oni koji me pokušavaju dobiti s jednim igračem ili beskonačnim dribljanjem. Dok ti daviš loptu ja te dupliram i posložim 5 igrača iza lopte. I kako ćeš mi zabiti? Samo slučajno. Probaj igrati brže, ne dati protivniku da se posloži. Odigrati par brzih dodavanja, stvoriti višak na jednoj strani i zabiti. Sve ostalo je gubljenje vremena i antinogomet. Nogomet igra 11 igrača a ne 1... pošto sam ove godine prvi put zaigrao fut nisam igrač s prevelikim iskustvom ali sve sam divizije do 1 prošao isprve. To nije bio nikakav izazov. Do 2 divizije nisam sreo ili sam imao sreće ozbiljnijeg protivnika pa mi nije jasno kako tavoriš u 5 diviziji ili si to samo figurativno rekao?

12 godina
neaktivan

"Zašto te svoje fine akcije ne primjeniš i u futu "

ne igram fut

"bespotrebno daviš loptu i igrače"

rado bi je ne davio, ali ne stignem dodati loptu jer se oko mene stvore tri igrača koje prvo moram izbjeći da bi dodao dalje

"Najslađi su mi oni koji me pokušavaju dobiti s jednim igračem ili beskonačnim dribljanjem."

ne igram samo s jednim igračem niti beskonačno driblam, ako to i radim, onda je to objašnjeno u prethodnom citatu

"ja te dupliram i posložim 5 igrača iza lopte. I kako ćeš mi zabiti?"

a ja ti podvalim tri četiri dodavanja, izvučem ti igrača iz obrane i pošaljem through ball kroz sredinu i 1 na 1. normalno, ako mi uspije :)

"Probaj igrati brže, ne dati protivniku da se posloži. Odigrati par brzih dodavanja, stvoriti višak na jednoj strani i zabiti."

teško je istovremeno odigrati brzo i precizno na manual

"kako tavoriš u 5 diviziji"

pa nisam tolko dobar kao ostali

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 12:03 (jovial).
14 godina
movie kaže...

Zašto te svoje fine akcije ne primjeniš i u futu već bespotrebno daviš loptu i igrače?

Svako tvoje valjanje po terenu protivničkog igrača je davanje vremena protivniku da se posloži. Najslađi su mi oni koji me pokušavaju dobiti s jednim igračem ili beskonačnim dribljanjem. Dok ti daviš loptu ja te dupliram i posložim 5 igrača iza lopte. I kako ćeš mi zabiti? Samo slučajno. Probaj igrati brže, ne dati protivniku da se posloži. Odigrati par brzih dodavanja, stvoriti višak na jednoj strani i zabiti. Sve ostalo je gubljenje vremena i antinogomet. Nogomet igra 11 igrača a ne 1... pošto sam ove godine prvi put zaigrao fut nisam igrač s prevelikim iskustvom ali sve sam divizije do 1 prošao isprve. To nije bio nikakav izazov. Do 2 divizije nisam sreo ili sam imao sreće ozbiljnijeg protivnika pa mi nije jasno kako tavoriš u 5 diviziji ili si to samo figurativno rekao?

Po čemu si zaključio da je čovjek u FUT Div 5, a ne u Seasona? Pa FUT Div 5 prođeš sa lijevom rukom i 11 golmana u ekipi. 

EDIT: Prestigao me čovjek sa pojašnjenjem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 12:01 (Hexfire).
16 godina
jovial kaže...

Tražiš protivnike na "any" a igraš manual?

Divim ti se ako je tako, ja tražim ako treba i sat vremena protivnika na manual pa umijesto pet odigram jednu ali znam da istu igru igramo.

Btw, isplati se, u prvoj sam diviziji..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 12:17 (DadoZG).
12 godina
neaktivan

ne igram total manual, pucanje je na asisted i smara me da čekam satima, a poslije ionako izgubim :)

16 godina

:)

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...

Po čemu si zaključio da je čovjek u FUT Div 5, a ne u Seasona? Pa FUT Div 5 prođeš sa lijevom rukom i 11 golmana u ekipi. 

{#} Ja mislim da bi kao izazov sebi trebali postaviti ulazak u DIV1 seasona(po mogućnosti osvojiti) i skupiti onih 5*. Ne znam koliko vas ima kome je to pošlo za rukom(???), ali tko god da je uspio ja mu čestitam i ima moj respect {#}

l'architetto
13 godina
Fifa 14

Ja sam osvojio 2 puta vec D1 i nisma dobio full 5 zvjezda... imam 4 i pol cijelo vrijeme... i sve kupove imam osvojene.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 12:36 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja sam osvojio 2 puta vec D1 i nisma dobio full 5 zvjezda... imam 4 i pol cijelo vrijeme... i sve kupove imam osvojene.

Nisam ni sumnjao u tebe Sime {#}

l'architetto
17 godina
Hexfire kaže...

Da moja greška, igrao fut pa mi prvi pao na pamet. Pa zato sam i rekao jer se zeka ili misli ozbiljno? Nije mi bilo jasno...

17 godina
jovial kaže...

"Zašto te svoje fine akcije ne primjeniš i u futu "

ne igram fut

"bespotrebno daviš loptu i igrače"

rado bi je ne davio, ali ne stignem dodati loptu jer se oko mene stvore tri igrača koje prvo moram izbjeći da bi dodao dalje

"Najslađi su mi oni koji me pokušavaju dobiti s jednim igračem ili beskonačnim dribljanjem."

ne igram samo s jednim igračem niti beskonačno driblam, ako to i radim, onda je to objašnjeno u prethodnom citatu

"ja te dupliram i posložim 5 igrača iza lopte. I kako ćeš mi zabiti?"

a ja ti podvalim tri četiri dodavanja, izvučem ti igrača iz obrane i pošaljem through ball kroz sredinu i 1 na 1. normalno, ako mi uspije :)

"Probaj igrati brže, ne dati protivniku da se posloži. Odigrati par brzih dodavanja, stvoriti višak na jednoj strani i zabiti."

teško je istovremeno odigrati brzo i precizno na manual

"kako tavoriš u 5 diviziji"

pa nisam tolko dobar kao ostali

OK, već sam rekao, moja greška. Mislio sam na fut... sorry

16 godina
Fifa 14

Next Gen FIFA 14

I pogledajte sto lik kaze na 1:48 (only for Xbox One), ne znam je li u pitanju gaf ili sto vec.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Video kvalitete vindija haha

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Jedno pitanje:

Gameplay Fife 2014 za PC, da li ce da bude isti kao i za PS3 i Xbox360?

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
16 godina
Zoki Mpek kaže...

Jedno pitanje:

Gameplay Fife 2014 za PC, da li ce da bude isti kao i za PS3 i Xbox360?

Hvala unapred!

Da.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
ja bi najiskrenije voleo da srede online dal se radio fut,season ili bilo sta slicno,vec 4 put vodim tri cetiri razlike i server me izbaci i ja naravno ne idem u sledece kolo,a to se desava od kada sam uzeo fifu malo su neozbiljni po tom pitanju....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
ja bi najiskrenije voleo da srede online dal se radio fut,season ili bilo sta slicno,vec 4 put vodim tri cetiri razlike i server me izbaci i ja naravno ne idem u sledece kolo,a to se desava od kada sam uzeo fifu malo su neozbiljni po tom pitanju....

Problemi postoje ali mislim da je to više do tvoje veze. Mene nije iz igre izbacilo mjesecima, jedino kad lik popije par komada pa izađe sam...

Od izlaska igre pa do danas iz igre me možda izbacilo 4-5 puta... sasvim zadovoljavajuće s obzirom koliko sam sati proveo igrajući, da ne kažem odlično...

17 godina
13 godina
neaktivan
Fifa 14

movie hocemo bacit koju fifa 13 na ps3? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marcus1950 kaže...

movie hocemo bacit koju fifa 13 na ps3? {#}

Polao sam ti poruku!

14 godina
neaktivan
Fifa 14

isplati li se kupit fifa 14 ULTIMATE EDITION

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja ne znam koliko ce kostati obicna fifa 14 za pc a kamoli koju ti trazis???
14 godina
bjong kaže...

Ak je to ono gdje se dobiju FUT paketi, eventualno ak košta nekih 20 kuna više od standardne. I to je upitno.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
bjong kaže...

Ak je to ono gdje se dobiju FUT paketi, eventualno ak košta nekih 20 kuna više od standardne. I to je upitno.

na originu pise da nadogradnja košta 10€

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice