- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro si pretpostavio. A izgleda da ni novi engine ne rješava temeljni problem FIFE, prejaki assisted i praktički nepostojeća izgradnja napada.
Nepostojeca gradnja napada, to jos nisam cuo... ja onda igram krivu igru ocito...
Dobro si pretpostavio. A izgleda da ni novi engine ne rješava temeljni problem FIFE, prejaki assisted i praktički nepostojeća izgradnja napada.
Pa ako ti je assisted prejak prebaci se na semi ili manual. Ovisno koliko si sposoban tako igrati a što se izgradnje napada tiče on je onakakv koliko si ti dobar igrač. Probaj jednu odigrati s antiljanom da vidiš kako se gradi kvalitetan napad. On s tim nema problema...
Popis liga i repki u fifi 14. Izgleda da je šuker uspio i ove godine izbojkotirati igru. On sam je završio u legendama i to mu je dovoljno. Nas ostale tko ebe...
http://www.fifa4fans.de/fifa-14-ligen-und-teams-im-uberblick/
Mogu da kazem da mi se ovaj gameplay jako svidja...
Popis liga i repki u fifi 14. Izgleda da je šuker uspio i ove godine izbojkotirati igru. On sam je završio u legendama i to mu je dovoljno. Nas ostale tko ebe...
Također ni BiH niti Srbije, pa da li će jednom doći i to vrijeme da sa Bosnom zaigram na FIFI .
Pa ako ti je assisted prejak prebaci se na semi ili manual. Ovisno koliko si sposoban tako igrati a što se izgradnje napada tiče on je onakakv koliko si ti dobar igrač. Probaj jednu odigrati s antiljanom da vidiš kako se gradi kvalitetan napad. On s tim nema problema...
Već sam rekao svoje o assistedu. Prelazak na semi ili manual nije pravo rješenje. A graditi napad nije potrebno kad si sa tri pasa na 25 metara od gola protivnika. Nakon 4 pasa već imaš solidan udarac po golu. Nogomet u FIFI se igra samo pred oba gola, sredine kao da ni nema. E sad, ak je to nekome normalan nogomet, to je njegova stvar.
Već sam rekao svoje o assistedu. Prelazak na semi ili manual nije pravo rješenje. A graditi napad nije potrebno kad si sa tri pasa na 25 metara od gola protivnika. Nakon 4 pasa već imaš solidan udarac po golu. Nogomet u FIFI se igra samo pred oba gola, sredine kao da ni nema. E sad, ak je to nekome normalan nogomet, to je njegova stvar.
Ma je li, s kime ti igraš da mi je znat. Znači tebi utakmice završavaju sa preko 30 postignutih golova, kad ti je već nakon 4 pasa solidan udarac na gol. Ne mogu vjerovat što si napisao.
Ma je li, s kime ti igraš da mi je znat. Znači tebi utakmice završavaju sa preko 30 postignutih golova, kad ti je već nakon 4 pasa solidan udarac na gol. Ne mogu vjerovat što si napisao.
Ajde molim te ne pravi se gluplji nego jesi. Činjenica je da se često iz 4 pasa napravi akcija za gol. Svatko tko ozbiljnije igra FIFU lako to može napraviti. Ne govorim da se postigne gol, ali u igri definitivno fali taj dio kad lopta prelazi sredinom terena. Napad se gradi od obrane, za one koji ne znaju. U FIFI s golmanom baciš loptu defanzivnom veznom, s njim pošalješ na krilo i već imaš ubačaj i situaciju za gol. To može napraviti svaki prosječan igrač. To nikome ne može biti normalno. Problem je i što je sam teren premalen. Možda to riješe s ovom verzijom
Ajde molim te ne pravi se gluplji nego jesi. Činjenica je da se često iz 4 pasa napravi akcija za gol. Svatko tko ozbiljnije igra FIFU lako to može napraviti. Ne govorim da se postigne gol, ali u igri definitivno fali taj dio kad lopta prelazi sredinom terena. Napad se gradi od obrane, za one koji ne znaju. U FIFI s golmanom baciš loptu defanzivnom veznom, s njim pošalješ na krilo i već imaš ubačaj i situaciju za gol. To može napraviti svaki prosječan igrač. To nikome ne može biti normalno. Problem je i što je sam teren premalen. Možda to riješe s ovom verzijom
Eto ja još ne mogu vjerovat, ja i ekipa kod mene se još smijemo što si napisao. Molim te ne radi više budalu od sebe, evo mišići nas bole od smijanja, nemoj više ko Boga te molimo. Ajde. .
Eto ja još ne mogu vjerovat, ja i ekipa kod mene se još smijemo što si napisao. Molim te ne radi više budalu od sebe, evo mišići nas bole od smijanja, nemoj više ko Boga te molimo. Ajde. .
Drago mi je zbog tebe i tvoje "ekipe", ali sinko moj stvari su takve. Da si ozbiljnije igrao ovu igru zadnje 2 godine znao bi složiti napad u 4 poteza. Nisam ti ja kriv što ne znaš.
Ma čekaj jel to ti ozbiljno, pa čekaj sad si me već zainteresirao, ajde mi reci koliko ti to imaš šuteva po utakmici, onako u prosjeku ? ajde budi iskren.
Ne znam da li sam sazrio za naočale, ali ja ne vidim Španjolsku??? wtf??? Koliko je ovaj popis vjerodostojan???
Ne znam da li sam sazrio za naočale, ali ja ne vidim Španjolsku??? wtf??? Koliko je ovaj popis vjerodostojan???
Malo po malo izbacivaju ove države iz top 10. Momentum, pomažu ovima ugroženima
To može ovisiti o stilu igranja, ali ova njegova od golmana 3-4 dodavanja i šut, mi sliče na kontru, trebao bi više imati 1 na 1 šanse nego šut iz 25 m. ali dobro.
Nije da te želim uvrijediti i nemoj me pogrešno shvatiti, ali mislim da ti se samo čini...
Rijetko tko ima u roku 4 pasa udarac po golu... to sta pricate su nebuloze, ja jos nisam dozivio nikog da je u 4 poteza meni zabio gol. To sta pricate su gluposti i ocito nikada niste posteno igrali FIFU...
Mislim da svi govorimo o FIFI 13. I sumnjam da pretjerujem kada kažem da na većini utakmica koje sam odigrao online bude postignuto oko 10 golova. Vi kažite što hoćete, ali hex je potpuno u pravu. Nekada mi uopće nema smisla to što se događa na terenu jer već što sam ja imao 100% šansu, protivnički golman baci loptu praktički u kontru i doslovno sekundu kasnije protivnik ima 100% šansu i tako znaju biti čitave utakmice bez prestanka, zbilja nema neke sredine ili normalne igre.
Mislim da svi govorimo o FIFI 13. I sumnjam da pretjerujem kada kažem da na većini utakmica koje sam odigrao online bude postignuto oko 10 golova. Vi kažite što hoćete, ali hex je potpuno u pravu. Nekada mi uopće nema smisla to što se događa na terenu jer već što sam ja imao 100% šansu, protivnički golman baci loptu praktički u kontru i doslovno sekundu kasnije protivnik ima 100% šansu i tako znaju biti čitave utakmice bez prestanka, zbilja nema neke sredine ili normalne igre.
Eto. Čovjek igra FIFU i točno zna o čemu pričam. Toliko o vama ostalim profesionalcima.
A to se nikada nije dogodilo da ti 5 igraca ode u napad i golman baci loptu u kontru... ne, toga nema u nogometu...
A to se nikada nije dogodilo da ti 5 igraca ode u napad i golman baci loptu u kontru... ne, toga nema u nogometu...
Ok, sad već trolaš. Bar se nadam.
Eto sve si rekao, kada budeš i ti profesionalac nećeš pričati gluposti, i prestani igrati protiv sestre, drugima nećeš moć iz 3-4 dodavanja imati solidan šut. i tako cijelu utakmicu.
Kreten, samozvani "Brand", ... pi*** li mu ma******.
Njemu baš priliči onaj Mamićev video.
Pobrinuo se napraviti višegodišnju štetu svim ljubiteljima hrvatske nogometne reprezentacije izbacivši je iz FIFA-e.
Kaj hoćeš, imaš zato sloveniju!
Ok, sad već trolaš. Bar se nadam.
Ne trolam nego ti ocito nemas blage veze o fifi... slobodno odigramo koju na SimeRossonero originu me mozes uvijek naci :)
iskreno mogu reci da fifu sam prevazisao,cekam fifu 14 jer dovoljno da uradis trougao i L1 a pre toga uradis dupli da bi napadac isao u napad i sibnes dugu i eto gola,sto je najgore meni se to desi kada vodim po 4-5 razlike i opadnemi koncetracija popusti i tako primim gol jer debilna odbrana u tom trrenutku je nepomicna i retardirana....ja volim da sutiram sa 25 metara a ne sto ne mogu da dojdem do 16 metara a kao drugo sutiram odatle jer vecina mojih protivnika igra ultra defending i ako ne sutnes nema ni gola a koliko znam to je prvo i osnovno pravilo u fudbalu ili ja igram neki drugi sport....
FUT 13 i FIFA13 Online su dva različita gameplaya.
FUT 13 je fluidniji, brži ali u isto vrijeme i više arkadičan. Tako da obratite pažnju koje videe gledate u vezi FIFE 14 jer je community manager potvrdio brži gameplay u FUT 14 i ove godine.