U ea sportsu nisu zlopamtila iako bi čovjek očekivao šukera u pesu jer su mu svi rekli da je to bolja igra a ako je bolja onda i on kao super igrač zaslužuje samo najbolje... i na kraju završi u fifi... kaj ti je život..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stave 10-ak Nizozemaca, a nema Cruyffa
dobra im je ovo ideja, ali fale neki veilkani. Ako je već Pele unutra onda su trebali i Maradonu.
U svakoj priči pa i u ovoj imamo priču o pravima. Ne možeš staviti kaj ti hoćeš već ona za kaj si dobio prava. Očito za neke igrače nisu mogli ishoditi ista...
No tak svejedno kad legende dolaze samo na xbox one kao ekskluziva..
Jel se dobiju 24 paketa FUT za PC ako prednaručim na Eplati?
Sad će FIFA na gamescomu
http://www.ign.com/articles/2013/08/17/watch-ea-and-sony-live-at-gamescom-2013
Ovo je snimka? traje 50-ak minuta. Ima tu o fifi next gen ili?
Inače se ne dobiju, ali svi oni koji su toliko lijeni da pročitaju par prethodnih postova i nađu odgovor će dobiti 48 paketića.
Premotaš i vidiš da fifa starta na 77 minuti
Premotaš i vidiš da fifa starta na 77 minuti
Štekalo mi je i jedva uspio pogledati tj. ubrzati. To je to za danas od fife14 ili?
Jeste mi stisnuli te minuse pošteno hahah
Jel pametno prednaručivat s Origina?
Jeste mi stisnuli te minuse pošteno hahah
Jel pametno prednaručivat s Origina?
Ako ti novac nije bitan, naravno..
Skupljao sam ja dugo pare pošto nemam niti jedno izdanje Fife na PC, osim na PS2, a jel zna netko malo više o tome? Kad bi to došlo, koliko je to sigurno, kak se plaća?
Skupljao sam ja dugo pare pošto nemam niti jedno izdanje Fife na PC, osim na PS2, a jel zna netko malo više o tome? Kad bi to došlo, koliko je to sigurno, kak se plaća?
Logike malo....Origin je od EA...placa se karticom, pay pal i tako to...ne dodje ti nista doma osim ako iskljucivo ti nezelis box izdanje..al cemu narucivanje box izdanja preko origina kad mozes jednostavno kupit key i to je to..ili ga nabavit negdje drugdje za jeftinije...kao ja sta cu kao i prosle godine...220 kn za kljuc, upises i vozi :)
opa Donbass arena... nice :D
http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-next-gen-living-worlds-trailer/
EA SPORTS have released a new trailer for their upcoming next-gen version of FIFA 14.
Owen "legenda"???
Po kojem kriteriju?
Ne zadovoljava niti jedan kriterij osim "kriterija" da je englez.
A ima ih još kojima tamo nije mjesto.
cijela lista legendi
sry nisam vidio da je vec postavljeno..
U ea sportsu nisu zlopamtila iako bi čovjek očekivao šukera u pesu jer su mu svi rekli da je to bolja igra a ako je bolja onda i on kao super igrač zaslužuje samo najbolje... i na kraju završi u fifi... kaj ti je život..
"Brand" se prošle godine pobrinuo da svojom "mudrošću" izbaci Hrvatsku iz EA FIFA-e i prvi put nakon toliko godina nema naše reprezentacije.
Zna li netko je li "Brand" svoju odluku zapečatio na više godina (dok on šefuje HNS-om)?
"Brand" se prošle godine pobrinuo da svojom "mudrošću" izbaci Hrvatsku iz EA FIFA-e i prvi put nakon toliko godina nema naše reprezentacije.
Zna li netko je li "Brand" svoju odluku zapečatio na više godina (dok on šefuje HNS-om)?
Izbacio je hrvatsku kako bi njegovo pojavljivanje imalo još veću težinu. Sad u igri imamo samo legendu šukera.. odigrao je kao i uvijek, majstorski..
Zapravo nemamo... imaju samo Xbox igraci.
Zapravo nemamo... imaju samo Xbox igraci.
Polako, xbox ima ekskluzivu a za par mjeseci imat će ga svi... znaš kako to ide..
edit: Upravo objavili, 29.11. izlazi PS4 u europi... znači od tog datuma bit će dostupna i next gen fifa... nije strašno... još 3 mjeseca...
Evo danas prednaručio sa eplati, sto se mene tice sve super samo nek smanje brzinu igre.
Je li piše negdje da ćeš dobiti 24 paketa u ponudi?
Evo danas prednaručio sa eplati, sto se mene tice sve super samo nek smanje brzinu igre.
Nerealan si, pa to je fifa Prica se da ce vam ubrzo za fifu trebati volan
Je li piše negdje da ćeš dobiti 24 paketa u ponudi?
Bilo je i proslih godina da se znalo zalomit pa neki koji nisu uzeli ultimate edition a prednarucili su da im se ipak zalomilo pa da su dobili paketice :D
Bilo je i proslih godina da se znalo zalomit pa neki koji nisu uzeli ultimate edition a prednarucili su da im se ipak zalomilo pa da su dobili paketice :D
Možda se zalomi i ove godine a možda ne. Meni se prošle zalomilo ali ako u ponudi ne piše ne trebaš se previše nadati pogotovo jer ove godine prodaju fifu u 4 verzije... no tko zna..
Bolje volan nego nove gumice za fliper. Volan se ipak lakše nabavi..
Bolje volan nego nove gumice za fliper. Volan se ipak lakše nabavi..
Mislio sam dodati da ces ti biti glavni dobavljac za volan, al eto ipak necu Ajd malo sale ne skodi
Najava tog trailera je kao da je riječ o nekoj strategiji I već mi se gade ti igrači u fifi koji plastično i gumeno izgledaju.
Mislio sam dodati da ces ti biti glavni dobavljac za volan, al eto ipak necu Ajd malo sale ne skodi
Naravno, pošto gumice?
Najava tog trailera je kao da je riječ o nekoj strategiji I već mi se gade ti igrači u fifi koji plastično i gumeno izgledaju.
Zijev....