FIFA 14-World Cup online

poruka: 274
|
čitano: 29.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ovog Leska nikad nema na originu,i nemožemo odigrat.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

a raceru kako nisi mogo dobit indiju sa mexicom da je meni momcad ko meksiko hehe {#}

workan
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: FIFA 14-World Cup online

NORWAY-ITALY 3:0

www.fifa-onlineliga.com.hr
11 godina
neaktivan

upravo tako nije nas cak ni dodao na ORIGInu Leksus22 je u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 14:18 (Mensur990).
11 godina
neaktivan

Belgija 3 - 2 Ceska

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 14:31 (LESkO).
15 godina
neaktivan
workan kaže...

a raceru kako nisi mogo dobit indiju sa mexicom da je meni momcad ko meksiko hehe {#}

odi pogledaj rooster mexica, samo hernandez je tamo ostali? di su? nestali? {#}

13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
workan kaže...

a raceru kako nisi mogo dobit indiju sa mexicom da je meni momcad ko meksiko hehe  {#}

odi pogledaj rooster mexica, samo hernandez je tamo ostali? di su? nestali?  {#}

upravu si nisu nimalo bolji od indije

workan
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Kizoooo... kada te mogu očekivati na Originu??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Italiji nisu dobro upisani bodovi Italija je odigrala sva tri meca a pise da je samo jedan igrala .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
workan kaže...
CroatianRacer kaže...
workan kaže...

1. Nisi gledo utakmicu pa neznas kako je bilo

2. Antiljano27 je bolji od mene u fifi since 2012
3. Neznam cemu raspravljanje ovo, samo da me nazivciras. 

14 godina
neaktivan
Bravo pomoglo je hvala prika!
Ega...
14 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Turkey-Sweden 2-1 dobra i zanimljiva tekma...ali nažalost i ova je otišla na stranu protivnika...Švedski izbornik podnio ostavku...navijači inzistiraju da ostane do kraja i odradi posao za koji je skupo plačen :-) hihihi

Ega...
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Sweden - Turkey 1:2

'62 Toivonen '45 Yilmaz

'65 Tore

Turci ubojiti iz kontranapada uništili Šveđane koji su imali pregršt prilika. Pogođene vratnice Šveda rezultirale kažnjavanjem Yilmaza pred sam kraj prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme krenule obje ekipe opreznije po vrlo teškom, blatnom i skliskom terenu. U 62. minuti Toivonen zabija nakon loše reakcije obrambenog igrača turske reprezentacije te vraća stvari na početak, da bi odmah nakon toga brzom kontrom Turci došli do prednosti koju su grčevito čuvali do posljednjeg trenutka. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 18:49 (Domaccc).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
workan kaže...
CroatianRacer kaže...
workan kaže...

1. Nisi gledo utakmicu pa neznas kako je bilo

2. Antiljano27 je bolji od mene u fifi since 2012
3. Neznam cemu raspravljanje ovo, samo da me nazivciras. 

haha ma necu da te zivciram 

workan
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

paragvaj-francuska 1:3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Paragvaj - Rusija  1-1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

novi zeland-bolivia 0-3 protivnik rekao da nece igrati i da sam ja pobjedio

workan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Turska - Novi Zeland 3-0 bez borbe

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14-World Cup online

Bugarska - United States 0:5

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Goldmember kaže...

Bugarska - United States 0:5

Zesca razvaljotka :D 

Ameri cestitam!

Budem se osvetio ja kad tad... hehehe... :D 

11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Cote d'ivoire 4 - 1 Bulgaria

El CapitanO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo sam se poigrao s ovim Play Off ždrijebom i ispada da se prije finala mogu susresti ekipe koje su već igrale u grupi, a to ne bi trebalo/smjelo biti ako hoćemo kakav-takav turnir {#} ... Konkretno radi se o tome da ekipa koja uzme prvo mjesto u D grupi, 1/8 igra sa drugoplasiranim iz grupe H, a drugoplasirani iz grupe D igra sa prvoplasiranim iz grupe H. U slučaju prolaska prvoplasirane i drugoplasirane ekipe ili iz D ili iz H grupe, u 1/2 igraju te ekipe koje su već igrale u grupi. U 1/4 igraju D1/H2 i H1/D2. Napisao sam za gornji dio ždrijeba, u donjem zaokruženi parovi (A1/C2 i C2/A1) koji se mogu teorijski sastati u 1/2 finalu. Ukoliko se netko "razumije" u turnire jasno će vidjeti pogrešku... Ako vam svima odgovara ovako kako je tj prije finala ponovno da igrate s nekim iz grupe, meni svejedno. Samo sam htio ukazati na grešku u ždrijebu koja se zna dogoditi slučajnim odabirom tj izvlačenjem. 
Primjer u privitku. :) 

Edit: Naravno. Ovo je sve teorijski. Ukoliko svima sve odgovara, zanemarite ovaj post. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 22:39 (Domaccc).
14 godina
FIFA 14-World Cup online

Ajde javljajte mi se iza 21 ako moze..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14-World Cup online

Portugal-Australia 4:3

čestitam kolegi, pobijedio sam samo zbog bolje momčadi.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 1:08 (Cordas).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lil gooner kaže...

origin: Leksus22

Venezuela? Igraš? Da se kompletira grupa D...

grupna faza grupna faza
knock out knock out
rezultati rezultati
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 2:35 (Domaccc).
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ajde javljajte mi se iza 21 ako moze..

Ja ti pisao sinoc, ali ti ne odgovaras. :)

Valjda cemo veceras/sutra da se ukombinujemo. 

17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

A grupa: Belgija pobjedom ili neriješenim rezultatom osigurava prvo mjesto međusobnom utakmicom s Kolumbijom. U slučaju pobjede Kolumbije Belgija je svakako drugo mjesto osigurala zbog međusobnih pobjeda protiv utakmica Češke i Španjolske. Češka se svakako oprostila od natjecanja jer ima još jednu utakmicu do kraja te može doći do maksimalno tri boda, a izgubila je utakmicu s Kolumbijom tako da su i matematičke šanse za prolaz izgubljene.

B grupa: Sve kristalno jasno. Turska na vrhu s tri tijesne ali vrijedne pobjede. Bolivija iznenađujuće na drugom mjestu ispred Švedske. Odlučila je njihova međusobna utakmica. Šveđani tako odlaze kući uz ekipu Novog Zelanda koja nije skupila za avionske karte i nisu došli na turnir te su sve utakmice predali.

C grupa: Indija je na početku nam dala jedno veliko iznenađenje odigravši susret bez pobjednika s ekipom Meksika koja je favorit apsolutni bila u tom meču. Tko zna, možda baš ti bodovi budu nedostajali Meksiku za prolaz. Indija svakako ima šanse za prolaz, pogotovo što su pokazali u prvom utakmici. Snimke vrhunskih poteza anonimnih igrača se i dalje vrte na raznim televizijskim postajama i internetskim portalima. Urugvaj bi pobjedom nad Indijom definitivno osigurao nastavak natjecanja, a u slučaju neriješenog rezultata bitna će biti gol razlika. Biti će jako zanimljivo ako Urugvaj pobijedi Meksiko, a Indija Poljsku ili Urugvaj. Pobjedom Indije minimalnim rezultatom Poljske ili Urugvaja, a porazom minimalnim Meksika od Urugvaja - Meksiko ispada zbog gol razlike!! Situacija s Poljskom je kao s Češkom u A grupi. Mogućnost dolaska do maksimalno tri boda, no neće vrijediti jer su izgubili od Urugvaja s 3-1 tako da u najboljoj kombinaciji su treći u grupi što nije dovoljno za prolaz.

D grupa: Situacija poprilično jasna. Nijemce skoro koštao prolaza neriješen rezultat s autsajderom Južnoafričkom Republikom. No, zato je tu Finska odradila posao pobjedivši JAR 2-0. Venecuelanska reprezentacija nalazi se u području koje je slabo pokriveno GSM signalom pa ne znamo nastupaju li jer zadnji put signal s mobitela venecuelanskog izbornika je primljen 6.2.2014. u 20:40h.

E grupa: SAD superiorno visokim pobjedama nad Obalom Bjelokosti i Bugarskom, te minimalnom nad Peruom osigurava nastavak natjecanja s vrha skupine. Bugarska uvjerljivo najmanje pokazala na ovom prvenstvu i razočarala je svoje navijače uz samo jedan postignut gol, a primili su 13. Međusobnom utakmicom Peru i Obala Bjelokosti odlučit će tko nastavlja natjecanje. Peruu odgovara i neriješen rezultat jer imaju bolju gol razliku, dok Obali Bjelokosti igra samo pobjeda bilo kojim rezultatom.

F grupa: Samo tri utakmice su odigrane, no Francuzi su dobili Paragvajce, a Nizozemci Ruse. U nekim kombinacijama moguće ispadanje Nizozemaca i Francuza ali vrlo teško. Valja spomenuti neodlučen rezultat Rusije i Paragvaja koja je vrlo vjerojatno objema ekipama zatvorila vrata daljnjeg natjecanja. No, lopta je okrugla.

G grupa: Grci standardno dobri na prvenstvima, ovaj put prvi u grupi ispred favorita Portugala s kojim su odigrali neriješeno. Portugalci skoro izvisili zbog neriješenog rezultata sa Škotskom, ali ipak izvukli su se na kraju vrlo teškom ali vrijednom pobjedom nad Australijom koja je odigrala vrlo kvalitetno prvenstvo.

H grupa: Ovdje je bilo vrlo napetih i neizvjesnih utakmica. Italija kao veliki favorit ne samo grupe nego i prvenstva završava na posljednjem mjestu skupine s tek jednim bodom, jednim postignutim golom, a primljenih čak 10! Argentinci furiozno gaze Talijane s čak 6-0, da bi odigrali s relativno slabijim reprezentacijama Irskom i Norveškom neriješeno, što je pak dovoljno za prvo mjesto skupine zbog bolje gol razlike od Irske. Irci igraju vrlo lijepo i kvalitetno. Zasluženo nastavljaju natjecanje pogotovo jer su pobijedili Norvežane  u međusobnom susretu koji su treći u skupini.

{#}

Trenutno stanje Trenutno stanje

4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Hoce li biti jao jedan ovakav turnir

Ovo je ful zanimljivo :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odmah mi pada na pamet da se organizira turnir da svi igramo s jednom ekipom. Npr. Fulham-Fulham. E tu dolazi do izražaja taktika, tko će kako postaviti ekipu, igrače itd... {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

znaci playof argenita h1 protiv finske d2 ili?????

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice