FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Strasno,inace sam specijalist za trade sa silver igracima i budala kupim Nestroa (Nesto tako) CB iz francuske druge lige.Iako je najeftiniji na pile nebiga prodao da na glavi dubim.

17 godina
KODAK17 kaže...

Cekao sam sinoc hocu li te vidjeti online, ali te nije bilo...bit ce prilike...nadam se vec danas...pozzz!

Pa poslao sam ti poruku hoćemo li baciti koju...?

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako nekoga zanima, igrao sam sad season meč protiv koji se zove -Keksonaldo121- i odigrali smo 1:1.

Upisalo mi je poraz od 1:5 nakom meča.

Pohaxo me ko malu picu :)

Uglavnom, u drugoj diviziji sam pa ak neko ko je tu negdje po diviziji igra s njim da zna da će bit pohaxan..

Naravno da je rus lik :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 23:11 (DadoZG).

1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

kakva je razlika izmedju origin cd key i kada kupim igicu u kutiji koji ima kljuc molim vas da mi kazete razliku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mirkossam kaže...

kakva je razlika izmedju origin cd key i kada kupim igicu u kutiji koji ima kljuc molim vas da mi kazete razliku?

cijena, kutija, dvd, nemoras ponovo skidat igru za reinstall

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13
hahahhaha evo jos jedne tekmice skriptirane :DDD

0 0 hvala 0
14 godina
aswada kaže...

Pa kako uspijes bogte? Sta ti je svaki šut sa 30 metara da sve obrani? xd

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 12:43 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Vidio si mene sinoć, deset udaraca za dva gola... s druge strane tebi je ulazilo lakše. Da zaključim, nije sve u skripti ima i znanje neku ulogu..

14 godina
movie kaže...
Vidio si mene sinoć, deset udaraca za dva gola... s druge strane tebi je ulazilo lakše. Da zaključim, nije sve u skripti ima i znanje neku ulogu..

a bome i golman..

nego, ako u sredini imas teveza i aguera, oboje su niski i imaju los heading (po statsima), zasto stalno krosas? Ja koj imam Falcaa imam max 2 krosa u tekmi, a tebi je skoro svaki napad kros pa ako se odbije iza onda tek šut.

17 godina
FIFA 13

Kaj je sad ovo? Nit Piquea nit mog novca?

"Your bid on pique has been rejected as the item has been won through a buy now or trade offer"

Inače, uredno mi stoji u watch listi onako zelen s kvačicom i porukom "you won this item"?

Ovo prvi put vidim... i kaj sad?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 13:19 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Mislim da ce ti coinsi stic sa vremenom, barem prije fife 16, i btw jel to znaci da radis spanjolsku momcad? xd

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 13:19 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
aswada kaže...

precke, stative, golman brani nemoguce. 30 % udaraca je bilo izvan 16-erca. to mi se dogada jos od fife 11. imam previse nesrece u tekmama, a meni dode sreca u 1 tekmi od njih 100 :D

17 godina
KiCo77 kaže...

nego, ako u sredini imas teveza i aguera, oboje su niski i imaju los heading (po statsima), zasto stalno krosas? Ja koj imam Falcaa imam max 2 krosa u tekmi, a tebi je skoro svaki napad kros pa ako se odbije iza onda tek šut.

Tvoja primjedba nema veze s činjenicom da od pet izlazaka pred tvog golmana zabijem jednom a on četiri put obrani dok s druge strane ti od pet izlazaka pred mog golmana zabiješ četiri puta a jednom ti obrani?

Ako mi kroz igru otvoriš mogučnost probijanja tvog boka, naravno da loptu šaljem na njega i ako vidim dolazak igrača logično je da ga probam pogoditi i ako ide, ide... a išlo me sasvim solidno...

17 godina
KiCo77 kaže...

Mislim da ce ti coinsi stic sa vremenom, barem prije fife 16, i btw jel to znaci da radis spanjolsku momcad? xd

Da, kakve sam sreće... nego, ubo sam falcaoa ovog novog poprilično jeftino, pa jordi albu te pepea i valdesa i onda sam naletio na piquea isto ispod cijene. Mislim si ako ih prodam super ako ne, budem složio španjolce.  I onda mi se dogodi ovo s piqueom. Ostale sam stavio u daljnju prodaju pa ću vidjeti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 13:31 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Iskeširao sam fine novce za Rooneya CF u 4-2-3-1 , ali niti ga ima u napadu niti u veznom redu... high/high workrates i ispada gori od Teveza. Može se komotno zvat muha zujalica, trči po terenu ko manijak a nikad tamo gdje bi trebao da bude.

Dat ću mu priliku još par utakmica, ako se ne pokaže dobar ide nazad na TL

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
aswada kaže...

slicno se i meni dogodilo prije par dana, al ne bas toliko lose  {#}

Origin ID: Foster1213
17 godina
RasQee kaže...

Iskeširao sam fine novce za Rooneya CF u 4-2-3-1 , ali niti ga ima u napadu niti u veznom redu... high/high workrates i ispada gori od Teveza. Može se komotno zvat muha zujalica, trči po terenu ko manijak a nikad tamo gdje bi trebao da bude.

Dat ću mu priliku još par utakmica, ako se ne pokaže dobar ide nazad na TL

A ja sam mislio da je tevez samo meni roba s greškom? Ja sam isto ubo rooneya ali na ST. Isto nula bodova. Prodajem ga već nekoliko dana i neće otići a ispod cijene ga ne dam. Pričekat ću..

14 godina
FIFA 13

workrates namjestite ingame u team managment..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ode Rooney na prodaju, ako kome treba ići će ispod cijene, 125/130k

Jednostavno ne funkcionira kako sam očekivao, a imam već RvP-a za tu poziciju koji trpa golove, asistira i pokriva teren puno bolje od njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ukolko netko prodaje Lahma za razumnu cijenu, nek se javi.  

14 godina
FIFA 13

prodajem SIF Santi Cazorlu , zainteresirani pm

definitivno najbolji CAM u igri

razlog prodaje? nevolim bas moj engleski squad, low chemistry u BBVA squadu

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 18:41 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Radi li UT ?

0 0 hvala 0
14 godina
gocaUCV kaže...

Radi li UT ?

webapp ne, igra mislim da da

EA SPORTS Football is currently down for maintenance. The site will be back soon.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

EA SPORTS Football is currently down for maintenance. The site will be back soon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trnjan kaže...

Da, ali zašto uvijek vikendom?

16 godina
neaktivan
FIFA 13

online je sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Trnjan kaže...

online je sad

Meni je jos uvijek offline..

EDIT: radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:16 (KiCo77).
17 godina
FIFA 13

Evo, meni ponovno crklo... par minuta prije kraja aukcije... pas mater..

edit: zgotovio španjolce. Vrlo solidna momčad s kojom jednostavno ne mogu igrati. Jednostavno mi ne odgovaraju. Falcao najbolji napadač s kojim sam do sada igrao a ostatak momčadi za zaborav. Dat ću im još koji dan šansu a onda u rasprodaju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 0:39 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ove godine su mi spanci slabi u odnosu na druge cak su mi gori od silver brazilaca a silver su mi ove godine hit.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice