Strasno,inace sam specijalist za trade sa silver igracima i budala kupim Nestroa (Nesto tako) CB iz francuske druge lige.Iako je najeftiniji na pile nebiga prodao da na glavi dubim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cekao sam sinoc hocu li te vidjeti online, ali te nije bilo...bit ce prilike...nadam se vec danas...pozzz!
Pa poslao sam ti poruku hoćemo li baciti koju...?
Ako nekoga zanima, igrao sam sad season meč protiv koji se zove -Keksonaldo121- i odigrali smo 1:1.
Upisalo mi je poraz od 1:5 nakom meča.
Pohaxo me ko malu picu :)
Uglavnom, u drugoj diviziji sam pa ak neko ko je tu negdje po diviziji igra s njim da zna da će bit pohaxan..
Naravno da je rus lik :)
Evo moje seria A momcadi http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team#/show-off#AlzRmGwPS78:360
kakva je razlika izmedju origin cd key i kada kupim igicu u kutiji koji ima kljuc molim vas da mi kazete razliku?
kakva je razlika izmedju origin cd key i kada kupim igicu u kutiji koji ima kljuc molim vas da mi kazete razliku?
cijena, kutija, dvd, nemoras ponovo skidat igru za reinstall

Pa kako uspijes bogte? Sta ti je svaki šut sa 30 metara da sve obrani? xd
Vidio si mene sinoć, deset udaraca za dva gola... s druge strane tebi je ulazilo lakše. Da zaključim, nije sve u skripti ima i znanje neku ulogu..
a bome i golman..
nego, ako u sredini imas teveza i aguera, oboje su niski i imaju los heading (po statsima), zasto stalno krosas? Ja koj imam Falcaa imam max 2 krosa u tekmi, a tebi je skoro svaki napad kros pa ako se odbije iza onda tek šut.
Kaj je sad ovo? Nit Piquea nit mog novca?
"Your bid on pique has been rejected as the item has been won through a buy now or trade offer"
Inače, uredno mi stoji u watch listi onako zelen s kvačicom i porukom "you won this item"?
Ovo prvi put vidim... i kaj sad?
Mislim da ce ti coinsi stic sa vremenom, barem prije fife 16, i btw jel to znaci da radis spanjolsku momcad? xd
precke, stative, golman brani nemoguce. 30 % udaraca je bilo izvan 16-erca. to mi se dogada jos od fife 11. imam previse nesrece u tekmama, a meni dode sreca u 1 tekmi od njih 100 :D
nego, ako u sredini imas teveza i aguera, oboje su niski i imaju los heading (po statsima), zasto stalno krosas? Ja koj imam Falcaa imam max 2 krosa u tekmi, a tebi je skoro svaki napad kros pa ako se odbije iza onda tek šut.
Tvoja primjedba nema veze s činjenicom da od pet izlazaka pred tvog golmana zabijem jednom a on četiri put obrani dok s druge strane ti od pet izlazaka pred mog golmana zabiješ četiri puta a jednom ti obrani?
Ako mi kroz igru otvoriš mogučnost probijanja tvog boka, naravno da loptu šaljem na njega i ako vidim dolazak igrača logično je da ga probam pogoditi i ako ide, ide... a išlo me sasvim solidno...
Mislim da ce ti coinsi stic sa vremenom, barem prije fife 16, i btw jel to znaci da radis spanjolsku momcad? xd
Da, kakve sam sreće... nego, ubo sam falcaoa ovog novog poprilično jeftino, pa jordi albu te pepea i valdesa i onda sam naletio na piquea isto ispod cijene. Mislim si ako ih prodam super ako ne, budem složio španjolce. I onda mi se dogodi ovo s piqueom. Ostale sam stavio u daljnju prodaju pa ću vidjeti...
Iskeširao sam fine novce za Rooneya CF u 4-2-3-1 , ali niti ga ima u napadu niti u veznom redu... high/high workrates i ispada gori od Teveza. Može se komotno zvat muha zujalica, trči po terenu ko manijak a nikad tamo gdje bi trebao da bude.
Dat ću mu priliku još par utakmica, ako se ne pokaže dobar ide nazad na TL
slicno se i meni dogodilo prije par dana, al ne bas toliko lose
Iskeširao sam fine novce za Rooneya CF u 4-2-3-1 , ali niti ga ima u napadu niti u veznom redu... high/high workrates i ispada gori od Teveza. Može se komotno zvat muha zujalica, trči po terenu ko manijak a nikad tamo gdje bi trebao da bude.
Dat ću mu priliku još par utakmica, ako se ne pokaže dobar ide nazad na TL
A ja sam mislio da je tevez samo meni roba s greškom? Ja sam isto ubo rooneya ali na ST. Isto nula bodova. Prodajem ga već nekoliko dana i neće otići a ispod cijene ga ne dam. Pričekat ću..
workrates namjestite ingame u team managment..
Ode Rooney na prodaju, ako kome treba ići će ispod cijene, 125/130k
Jednostavno ne funkcionira kako sam očekivao, a imam već RvP-a za tu poziciju koji trpa golove, asistira i pokriva teren puno bolje od njega.
Ukolko netko prodaje Lahma za razumnu cijenu, nek se javi.
prodajem SIF Santi Cazorlu , zainteresirani pm
definitivno najbolji CAM u igri
razlog prodaje? nevolim bas moj engleski squad, low chemistry u BBVA squadu
Radi li UT ?
Radi li UT ?
webapp ne, igra mislim da da
EA SPORTS Football is currently down for maintenance. The site will be back soon.
EA SPORTS Football is currently down for maintenance. The site will be back soon.
Da, ali zašto uvijek vikendom?
online je sad
online je sad
Meni je jos uvijek offline..
EDIT: radi
Evo, meni ponovno crklo... par minuta prije kraja aukcije... pas mater..
edit: zgotovio španjolce. Vrlo solidna momčad s kojom jednostavno ne mogu igrati. Jednostavno mi ne odgovaraju. Falcao najbolji napadač s kojim sam do sada igrao a ostatak momčadi za zaborav. Dat ću im još koji dan šansu a onda u rasprodaju...