FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.248.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

Pozz ekipa, neznam dali je netko to vec pitao, ako je {#} 

Kako da saveam replay gola u npr .avi? da ga nemoram gledat samo preko Fife?

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 13
v3cos kaže...

koja je svrha ovoga ponavljam pitanje,vidim da me niko ne j... 

okej znači taj Legia Varszawa sa slabim chemistry-em je diskonektao na samom početku utakmice ali alat pomoću kojega je diskonektao prevari igru pa mu se piše pobjeda od 5:0. 7 takvih diskonektova i on osvaja diviziju i dobija coinse plus gold paket.

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
v3cos kaže...

okej znači taj Legia Varszawa sa slabim chemistry-em je diskonektao na samom početku utakmice ali alat pomoću kojega je diskonektao prevari igru pa mu se piše pobjeda od 5:0. 7 takvih diskonektova i on osvaja diviziju i dobija coinse plus gold paket.

jel moguće da se to još nije spriječilo nekako?
cijeli google vrvi od tih programa za to.  

13 godina
v3cos kaže...
BoobZ kaže...
v3cos kaže...

jel moguće da se to još nije spriječilo nekako?
cijeli google vrvi od tih programa za to.  

neće ni spriječit kako se meni čini, idioti

13 godina
neaktivan
FIFA 13

mamu im hakersku ... Platini je kriv za to  {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zbog tih idiota ja nesmijem krenuti u pohod na osvajanje kupa...jednom sam probao doci do finala tako sto cu za jedan dan odigrati samo jednu tekmu...mislio sam da cu nataj nacin smanjiti mogucnost da naletim na ove blesane koji prekidaju match...nažalost ,od onoga od cega sam strepio desilo se u finalu...ne mogu vam opisati koliko mi je bilo krivo...sve je tako lijepo zracilo, stadion Wembley, vrijeme prekrasno...ono, kao sunce zalazi...u mene najca postava svi cili i raspolozeni...kad ono "connection lost". Pa ljudi moji ,evo ja od kada igram Fifu online (FIFA 12 i FIFA 13) nisam prekino ni jedan match...a znao sam biti nakantan...svaka cast onim koji sami sebi uvale gol, pa prekinu. Lijep pozzz! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

e ljudi radi takvih uzese mi racun sa fifom 13 dobio sam 2 mail-a da nema sanse da mogu da vratim racun stvarno ne mogu da vjerujem.nikada nisam bio chater nemozete da vjerujete koliko mi je krivo za ovo ali bez ikakvoga razloga

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ove što rade disconnect na početku utakmice se može izbjeći sa Alt+tab dok još utakmica nije počela.

Mene smeta jedna druga stvar. Razmažena derišta... i to puno njih. Razumijem da nije nikome lako kad ti protivnik utrpa 7-8 komada ali ovo je igra. Gubio sam utakmice 9:2 , 8:4 ... ali nisam nikad prekidao utakmicu. Ako je netko bolji od mene svaka čast i to mu dajem za pravo pa brate nek trpa golova koliko god može u 90 minuta. Ali kad ja vodim nekog sa 3-4 gola razlike prvo ostave joystick (valjda iz protesta) i na kraju počnu sebi rokat autogolove.

Ajd da koristim LB+Y ili 90+ pace igrače donekle bi imali pravo da popi**e nakon 3-4 gola, ali koji im je belaj da se ponašaju tako kad ih izigram pasovima i strpljivom igrom.

Imam snimljenu jednu utakmicu gdje je lik sa LB+Y taktikom i 90+ pace igračima odustao nakon što sam okrenuo njegovih 2:0 na 4:2 ne forsirajući jeftine taktike.

Vjerovatno je na konzolama situacija i gora nego na PC, ali opet radi jbn igre se ponašat kao da je smak svijeta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

neznam jbg ja sam ostao bez fife 13 radi budala daboga im se sjeme zatrlo ali sta ces nisu mi srecom uzeli coinse pa se nadam da cu ih iskoristiti kada kupim drugu gdje je najjeftinije znate nekoga ko ima polovnu fifu 13?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
mirkossam kaže...

neznam jbg ja sam ostao bez fife 13 radi budala daboga im se sjeme zatrlo ali sta ces nisu mi srecom uzeli coinse pa se nadam da cu ih iskoristiti kada kupim drugu gdje je najjeftinije znate nekoga ko ima polovnu fifu 13?

ubrzo ces i bez webappa ostat pa posalji nekom coinse, nebi imalo smisla da te banaju i ostave ti webapp

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

A razlog banane nije bzvz kolko mi se cini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

A razlog banane nije bzvz kolko mi se cini.

mozda su napokon ozbiljno shvatili problem sa cheaterima.. ni ja nevjerujem da je on dobio bzvz ban 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem Hulka 4-3-3 ,treba mi hitno suarez CAM  4-2-3-1  (ako neko slučajno ima pa za trejd neki) {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

odmah cu kupiti drugu cd key i prebaciti sve coinse oko 500 000 {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Zbog tih idiota ja nesmijem krenuti u pohod na osvajanje kupa...jednom sam probao doci do finala tako sto cu za jedan dan odigrati samo jednu tekmu...mislio sam da cu nataj nacin smanjiti mogucnost da naletim na ove blesane koji prekidaju match...nažalost ,od onoga od cega sam strepio desilo se u finalu...ne mogu vam opisati koliko mi je bilo krivo...sve je tako lijepo zracilo, stadion Wembley, vrijeme prekrasno...ono, kao sunce zalazi...u mene najca postava svi cili i raspolozeni...kad ono "connection lost". Pa ljudi moji ,evo ja od kada igram Fifu online (FIFA 12 i FIFA 13) nisam prekino ni jedan match...a znao sam biti nakantan...svaka cast onim koji sami sebi uvale gol, pa prekinu. Lijep pozzz! {#}

Meni se to desavalo par puta, ali ja ne izgubim mec nego opet nastavim odatle gdje sam stao, samo je problem sto mi igraci gube contracte.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://crofc.net/forum/index.php/topic,257.msg2415.html#new online liga trebaju nam jos 3 aktivna igraca pa prijavljujte se.

1 0 hvala 0
13 godina
mirkossam kaže...

odmah cu kupiti drugu cd key i prebaciti sve coinse oko 500 000 {#}

Ako si chitao da bog da ti i daj account banali samo zato jer si prebacio novce.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

clean player {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

fifu 14 definitivno ne kupujem, ovo mi je bila prva fifa koju sam kupio i nikad više

1 0 hvala 0
13 godina
bjong kaže...

fifu 14 definitivno ne kupujem, ovo mi je bila prva fifa koju sam kupio i nikad više

Slazem se s tobom. Ali zadnja za PC. Sljedeca je za PS3 sigurno. 

Inace, sa bronze paketicima nemos fulat. Contracti uvijek odu, a vec su mi 2-3 odlicna igraca izletila sa po 9-20k cijenom.

13 godina
neaktivan
Foster kaže...
KODAK17 kaže...

Meni se to desavalo par puta, ali ja ne izgubim mec nego opet nastavim odatle gdje sam stao, samo je problem sto mi igraci gube contracte.

Ja sam se nadao da cu nastaviti tamo gdje sam stao...ali sve je bilo poništeno.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Bez obzira na sve kakva je FIFA 13, mislim da je odlican, nemojte me krivo shvatiti i mene zivciraju razno razni bugovi, greske i sve...ali u ovome trenutku bolja je od PES-a kakva god bila...naravno isprobati cu demo PES 14 i FIFU 14 kada izadu te odluciti sto mi je bolje, ako ce dobro KONAMI odraditi novi match engine zasto se ne vratiti dobrom starom PES-u? :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RasQee kaže...

Ove što rade disconnect na početku utakmice se može izbjeći sa Alt+tab dok još utakmica nije počela.

Mene smeta jedna druga stvar. Razmažena derišta... i to puno njih. Razumijem da nije nikome lako kad ti protivnik utrpa 7-8 komada ali ovo je igra. Gubio sam utakmice 9:2 , 8:4 ... ali nisam nikad prekidao utakmicu. Ako je netko bolji od mene svaka čast i to mu dajem za pravo pa brate nek trpa golova koliko god može u 90 minuta. Ali kad ja vodim nekog sa 3-4 gola razlike prvo ostave joystick (valjda iz protesta) i na kraju počnu sebi rokat autogolove.

Ajd da koristim LB+Y ili 90+ pace igrače donekle bi imali pravo da popi**e nakon 3-4 gola, ali koji im je belaj da se ponašaju tako kad ih izigram pasovima i strpljivom igrom.

Imam snimljenu jednu utakmicu gdje je lik sa LB+Y taktikom i 90+ pace igračima odustao nakon što sam okrenuo njegovih 2:0 na 4:2 ne forsirajući jeftine taktike.

Vjerovatno je na konzolama situacija i gora nego na PC, ali opet radi jbn igre se ponašat kao da je smak svijeta.

Kad prije početka?  Prije nego igrači krenu s centra ili prije nego uopće uđeš u igru prilikom loudanja?

12 godina
FIFA 13

Pozdrav, imam jedan problem, dakle u FIFI 13 sa novim updateom imam Dinamo Zagreb, sve je dobro napravljeno, svi igrači su tamo samo su falili još Brozović, Šimunović i Jedvaj, njih sam napravio u igri preko Customize FIFA > Create Player, i sad napravio sam ih tako da Brozović ima Overall Rating 63, Šimunović 65 a Jedvaj 67, problem je sljedeći, krenuo sam Career Mode sa QPR i nakon 1 odigrane sezone ti igrači su se razvili do nebesa, Brozovićev Rejting je sada 85, Šimunovićev 83 a Jedvajev 81 -.- .... ne znam što sam krivo napravio, ni sa jednim nisam pretjerao u nicem od atributa, a potencijal nema ponuden za namjestanje... Dali neko zna kako to riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 15:43 (ibme74).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Evo mojeg bpl squad-a:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gNwWq2vfnJbPd:pc

Još Aguera da ubodem i ja zadovoljan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Evo mojeg bpl squad-a:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gNwWq2vfnJbPd:pc

Još Aguera da ubodem i ja zadovoljan :)

Zasto Evru ne ubacis ??

Origin ID: Foster1213
14 godina

Mjenjam njega i clichy-a.

14 godina
neaktivan
Da li je preporucljivo igrati fifu 13 na win 8?
17 godina
Nokialino kaže...
Da li je preporucljivo igrati fifu 13 na win 8?

Ja igram i još mi se računalo nije samouništilo...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

poslije prodaje imam 372 000 coinsa pa sta da radim sa njima ko ce mi pomoci da ovo potrosim

Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice