FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fyUtMUqwnI91Q:pc 

od 15-16 k sam uspio naoraviti ovo jos pisczek i botaeng su mi na watch listu a moram skupiti za alabu i santanu i adlera

edit:Boatneg CB u mojoj formaciji 1,1k :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 21:34 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Naravno da si uspio kad su ti spice u banani. Esswein moze proc, ali ovaj nikako drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Kaj je sad ovo?  Uđem u kuću i logma se na origin a on mi javi da je još jedno računalo logano na moj account? Promijenim brzo password, restartam računalo ali pri svakom podizanju javi istu poruku?  Ne kužim otkud sad to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
isto se dogodilo meni upravo
17 godina
The Unforgiven kaže...
isto se dogodilo meni upravo

ajde dobro, već sam mislio opet sve mijenjati... neću više ništa dirati. Ako ostanem bez svega steram ih u onu stvar i više nebum igrao..

Kupio sam 18 kartica formacije 4-1-2-1-2 i skupljam hrabrosti prijeći na nju. Ako ne, budem ih sve dao u prodaju i lijepo ću zaraditi jer sam ih pola uzeo po nekih 4000 a ostatak između 7 i 8000 coinsa a vidim da idu bez problema oko 10k pa i više..  sutra ću odlučiti tj danas kad se probudim, laka noć...

13 godina
FIFA 13

Odlicna ti je ta formacija. Samo moras prave igrace imati. Ja imam malo previse ofanzivne. Tiotea, younga, lennona i cazorlu u veznoj liniji pa to malo izgleda previse napadacki. Da mi je zamijeniti Tiotea sa DMC Luizom to bi mi bilo odlicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Odlicna ti je ta formacija. Samo moras prave igrace imati. Ja imam malo previse ofanzivne. Tiotea, younga, lennona i cazorlu u veznoj liniji pa to malo izgleda previse napadacki. Da mi je zamijeniti Tiotea sa DMC Luizom to bi mi bilo odlicno.

Stavi Fellainija a Luizu ti je wk high att-med def.

13 godina
FIFA 13

Imas pravo da. Jucer sam tradeo za Sturrudga koji je hebena ubojica mrcinska divlja :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Na st bi imao aquera, teveza, balotellia i remya na cam mogu vrtiti silvu, matu i nasria a na cdm tourea, gerrarda, sassegnona i ramiresa. Na lm hazarda i balea a na rm valenciu i ben arfu.  Samo muči me što potrošim 100k da bih im svima sve promijenio i što ako mi se nee svidi?  Potrošit ponovno stotku da vratim kako je bilo? Probao sam ovakve kakvi su u sadašnjoj formaciji staviti u novu i odigrati par tekmi. Nije to loše iako im je che od 5 do 8, imaju krive formacije i pozicije. Stvarno sam u nedoumici... odugrat ću danas još par tekmi pa odlučiti..

13 godina
FIFA 13

Hebeno kako jedan Arouna Kone koji ima Long Shots 69 gada raslje 2 puta za redom. I dok jednog vermalena sa 93 jumping i 83 heading nadskace mrtvi koscienly i zabija. Pre trual igra, pre trula. I jos mi igra ultra defensive.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Hebeno kako jedan Arouna Kone koji ima Long Shots 69 gada raslje 2 puta za redom. I dok jednog vermalena sa 93 jumping i 83 heading nadskace mrtvi koscienly i zabija. Pre trual igra, pre trula. I jos mi igra ultra defensive.

Nije jedino bitno koliko on ima jumping i heading i to sve. Trebaš se ti postavit kako treba, u pravom trenutku stisnut za izbacivanje lopte itd itd. Svako malo pišeš kako te netko nadskace pa mozda nije izricito problem u igri i u tome kako tvoj sa 99 jumping i heading popuši header od cazorle i slično. 

13 godina
FIFA 13

Pa stisnem krug tocno kad mu je lopta kraj glave. Ne znam imam taj problem ocito sa kornerima. 70% je sansa da ces meni dat gol iz kornera. Mozda mi kasni controller ili nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ja bi pomogao da znam, znam da se ranije spominjalo u ovoj temi al ima previse stranica za čitat.

evo nabrzaka sam nasao ovo

Hvala probati cu ovo, nadam se da ce upaliti.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Inače nebih promovirao ovdje stvari koje prodajem, no neam živaca se sa tim bavit više pa me zanima da li postoji netko tko bi kupio tridesetak bronze engleza, koji bi mogli vrijedit npr. 100k minimum, za 75k ili tako nešto. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako igra nije prava moze li se igrati preko neta i dali se moze narpaviti transfer update?

Hvala

0 5 hvala 0
14 godina
Mateeeeeeeee kaže...

Ako igra nije prava moze li se igrati preko neta i dali se moze narpaviti transfer update?

Hvala

ne.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Danas sam otvorio oko 40 paketića i dobio sam podosta dobre igrače. Najbolji su bili, dvaput Benzema, Hummels, Boateng, Rafael IF, još jedan IF iz bundeslige i puno rare pizd*arija. Uglavnom nije loše imam još 650K sa potrošiti pa prelazim na PS3 verziju igre. Ako dobijem Messija ili nekoga u toj vrijednosti prodajem i nastavljam igrati na PC-u{#}.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Rasprodo sve igrace koje imam i slozio ovu momcad http://www.futhead.com/fifa/squads/6769846/#squad-player

Dal bi vi sta mjenjali ? 

Mislio sam kupit IF Škrtela kad jos malo zaradim..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam na prodaju IF Džeku u 3-5-2 formaciji cijena po dogovoru.

Nego kakav je Aguero, isplati li mi se iskeširat 160k+ za njega, jel toliko bolji od svih drugih napadača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Koji preporod zadnja 3 dana sa lovom u FUT-u. Kupi prodaj sam od 15k došao jučer do 180k i još cca 200k u igračima koji u trade pile.

Evo jedan dobar deal koji mi je okrenuo preko 10k u samo nekoliko minuta:

1300--13750 1300--13750
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13
ja sam se iso malo igrat i napravio sam ovaj hybrid http://www.futhead.com/fifa/squads/6660066/#squad-player

trebalo mi je malo vise vremena da poslozim chemistry svih igraca ali je na kraju dobro ispalo. jos moram kupit llorisa i neymara

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
aswada kaže...
ja sam se iso malo igrat i napravio sam ovaj hybrid http://www.futhead.com/fifa/squads/6660066/#squad-player

trebalo mi je malo vise vremena da poslozim chemistry svih igraca ali je na kraju dobro ispalo. jos moram kupit llorisa i neymara

Veza mi se ne čini prestabilna. A ni sturridge, barem meni, nije nešto posebno. Što bi ja na tvom mjestu napravio, skupljao bi pare i napravio bi pošten hybrid na ovaj kostur. Sad napraviš ovo pa skupljaš novce za "bolji" veza - lucas - nasri - toure i napad neymar - baloteli (dobro je da je visok i jak u 433 formaciji) i walcott. I yanga m'biwu zamijeniš sa kompanyem. To ti može bit krajnji cilj :D I svi imaju 9 chem

13 godina
StilaMANIAC kaže...

Rasprodo sve igrace koje imam i slozio ovu momcad http://www.futhead.com/fifa/squads/6769846/#squad-player

Dal bi vi sta mjenjali ? 

Mislio sam kupit IF Škrtela kad jos malo zaradim..

Cazorlu obavezeno umjesto Gerrarda.

12 godina
neaktivan

nisi skuzio da sam iso stavljat igrace samo ispod 23 godine, osim naravno golmana :) zato mi je i trebalo malo duze da napravim tim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 14:33 (aswada).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mojih ARGENTINACA...ide mi odlicno sa njma...jedina su mi mana GK, LB i RB...NEMA IZBORA {#}

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#hKe5HhFVnJaCl:pc

uskoro ce se pridružiti i Aguero...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 14:56 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Imam jedno pitanje pošto sam novi u FIFI.. Dal se može FUT igrat da ti traži samo protivnike koji igraju na MANUAL, kao u SEASONS?? Hvala

13 godina
neaktivan
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Evo mojih ARGENTINACA...ide mi odlicno sa njma...jedina su mi mana GK, LB i RB...NEMA IZBORA {#}

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#hKe5HhFVnJaCl:pc

uskoro ce se pridružiti i Aguero...

http://www.futhead.com/fifa/players/3084/

13 godina
neaktivan
aswada kaže...

nisi skuzio da sam iso stavljat igrace samo ispod 23 godine, osim naravno golmana :) zato mi je i trebalo malo duze da napravim tim.

Moja greška! A kae najgore to je prvo šta sam skužio i reko fora, pa onda dok sam razmišljao šta bi mogao stavit sam valjda zaboravio. 

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sta mislite na poziciji CM koji je bolji David Silva ili Samir Nasri po vama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice