FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13
x man 001 kaže...
pozdrav,

je mijenjao netko od vas, tj. prilagođavao si u Custom Tactics postavke?
Da podijelimo iskustva, kako vam momčad najbolje igra, najbolje pokriva protivničke igrače, najbolje uletava u napad....

Ja sam si Stavio pass na 80, shoot 80 i još tako nešto....sve je super, igraju ko ludi, ali obrana je koma...svi mi bježe u napad....

DI je taj custom tactics u FUT.u ? 

16 godina
FIFA 13

"eas fc not connected" ?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

"eas fc not connected" ?

Prati forum.. maintance je od 10 do 12... znaci jos 5 minuta otp

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

We are currently experiencing higher than normal load. We are working to resolve this quickly.

WTF ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

We are currently experiencing higher than normal load. We are working to resolve this quickly.

WTF ? 

Tek se otvorio server pa su ljudi navalili... sta ima bit cudno, maintance je do sad bio

14 godina
FIFA 13

FIFA 13 standard edition 127 kuna na g2play.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Crowolf0801 kaže...
Hexfire kaže...

Nepisano pravilo FUT-a je: što na papiru jača ekipa, slabiji je igrač koji s njima igra. Skužit ćete da to vrijedi u 90% slučajeva.

U 75% slučajeva je tako.

Nađemo se na 83%?

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Crowolf0801 kaže...
Hexfire kaže...

Nepisano pravilo FUT-a je: što na papiru jača ekipa, slabiji je igrač koji s njima igra. Skužit ćete da to vrijedi u 90% slučajeva.

U 75% slučajeva je tako.

Nađemo se na 83%?

82.5 :)

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
FIFA 13

Trenutni squad:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#hFkCfLgsnHWJv:pc

Malo su mi dosadili vec, sta mislite:

4 Upgrade Spanjolaca
1 Da skupljam jos 1 ligu
2 Hybrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

otvorio gold pack i dobio oscara iz chelsea...treba li kome?

Meni...Koliko trazis?

100JKO
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Naletio na Reusa za 40k, budm malo odigro s njim pa leti na trade za 55k :D

0 0 hvala 0
13 godina

Sta se tice onog lika sa pravim dream teamom...Kao sta am i naveo, lik je imao toliko dobre igrace da u je CR7 bio naklupi....Iker mu je bio na golu...a da ne pricam da za onakav tim skupit, samo prvih 11 treba ima ili lude srece ili dat 200-300 eura za zlatne pakete i samo rokat i cekat da netko od njih izađe...Ili je nekom metodom varao...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Treba nekom jelavic?

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nevjerujem, sad jedva lika dobijem 2-1 taman utakmica zavrsi i pise mie ea serveri nedostupni i izbaci me iz igre... 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
i ne prizna ti da si pobedio,to mi je poznato!
13 godina
FIFA 13

Sta uopce idete igrat ako su im serveri i dalje nestabilni. Ja niti ne mogu uc u UT.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lepo se danas iznervirao,uzeo pare sa deviznog racuna,otisao do sony prodavnice kupio ko normlana covek gamepad za PS2 i brate cepam sada fifu ko lud a ne ono cudo od gamepad-a (xbox).NAvika je Cudo,majke mi.Od kada znam za sony 1 pa do sada samo sa tim cepam fudbal,onaj xbox gamepad mi dodje ko DA ME JE NEKO KAZNIO!Onaj ko kaze da su bolje gljivice na xbox-u svaka mu cast,to je toliko labavo i nemas uopste kontrolu kada imas loptu a posebno kada se branis,znaci zujis ko muva bez glave po terenu.I cim sam danas stavio VELINCANSTVENI GAMEPAD DRUGA PESMA.BUKVALNO OSETIS NA PRSTI KAKO LEPO SE POMERA GLJIVICA I NIJE TOLIKO LAGANA VEC IMA NEKU TEZINU PRI POMERANJU.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

1 0 hvala 0
13 godina

Formacija? Dajte kad prodajete igrace naucite se molim vas da kazete par bitnih stvari...znaci drzavu, formaciju i poziciju, a moze i koju ligu igra, nekima od nas su svi ti faktori jako bitni...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel se isplati uzimati Puyola, radim španjolsku ekipu? Pitam jer mu pace nije baš najbolji..

1 0 hvala 0
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Lepo se danas iznervirao,uzeo pare sa deviznog racuna,otisao do sony prodavnice kupio ko normlana covek gamepad za PS2 i brate cepam sada fifu ko lud a ne ono cudo od gamepad-a (xbox).NAvika je Cudo,majke mi.Od kada znam za sony 1 pa do sada samo sa tim cepam fudbal,onaj xbox gamepad mi dodje ko DA ME JE NEKO KAZNIO!Onaj ko kaze da su bolje gljivice na xbox-u svaka mu cast,to je toliko labavo i nemas uopste kontrolu kada imas loptu a posebno kada se branis,znaci zujis ko muva bez glave po terenu.I cim sam danas stavio VELINCANSTVENI GAMEPAD DRUGA PESMA.BUKVALNO OSETIS NA PRSTI KAKO LEPO SE POMERA GLJIVICA I NIJE TOLIKO LAGANA VEC IMA NEKU TEZINU PRI POMERANJU.

prodajes xbox gamepad?

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Treba nekom jelavic?

edit:Ispricavam se..Formacija jeocajna 5-2-2 ili tako nesto HrvatEngleska

100JKO
13 godina
FIFA 13

Koji je klinac sa EA:om... jos ne mogu uc na servere... pretjerali su vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Fifa 13

Evo, moram se prvi put izjadati na igru. Igram je već dosta i FUT namjeravam prestati igrati samo radi jedne stvari.
Tolko frustrirajuće da nemogu zadržat samo za sebe. Ovi klinci šta igraju, šta se deru u mikrofon da ih majka turkinja mora ukoriti tokom igre, nebi zabili gola da nije sve na asissted namješteno, svaki pas sa L1+trokut prolazi preko obrambenih igrača, koji naravno

dok je lopta u zraku moraju napraviti korak naprijed da Demba ba lakše primi loptu i proslijedi je do Eto'o-a (naravno, koristeći L1+trokut) koji bez problema zaobilazi pokraj Sirigua, jer golman sam od sebe bogi ne zna kuda..

Počeo sam rađe igrat 1vs1 i 2vs2, semi ili manual, što je puno bolje, ne prolaze više tolko ti L1trokuti kombinacije, nego sve je stvar dodavanja i otkrivanja i uočavanja igre.
Cheers crew!

13 godina
FIFA 13

Sta imas upaljen mikrofon ili voice chat. Potpuno nepotrebno :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matekws kaže...

Počeo sam rađe igrat 1vs1 i 2vs2, semi ili manual, što je puno bolje, ne prolaze više tolko ti L1trokuti kombinacije, nego sve je stvar dodavanja i otkrivanja i uočavanja igre.
Cheers crew!

Javi se ako si za koju na manual.

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta imas upaljen mikrofon ili voice chat. Potpuno nepotrebno :) 

Kak isključit voice chat?

13 godina
FIFA 13

FIFA config -> Game settings -> zadnji tab Voice Chat imas kucicu i samo kliknes...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Javim se u petak, danas pičim van, sutra malo s mrtvima se družit po raznim grobljima diljem krapinsko-zagorske, petak ili subota, pa možemo i 2 vs 2 nabacit koju protiv izraelaca :D

13 godina
Đapa club kaže...

Jel se isplati uzimati Puyola, radim španjolsku ekipu? Pitam jer mu pace nije baš najbolji..

isplati, nepobjediv u zraku + strenght ima 87 tako da neće past u duelu, što mi se zna desiti sa Mascheranom. čak ako vidiš u toku igre da protivnik forsira pace i prebacuje lopte možeš ga zamjeniti, savjetujem da kupiš ovog igrača http://www.futhead.com/fifa/players/2842/, da se naći za 700 coinsa a mrcina je samo takva.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice