FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Ma inače to radim, ali za ove igrače za koje se više manje zna tko su i šta su netreba. Ako se ne proda u slijedecih 6 sati ( čisto sumnjam da bude) budem napunio fitness i staivo contract  da ljepše izgleda na aukciji :D i vjerojatno cu spustit cijenu na 10k buy now, i hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 13:17 (antiljano27).
13 godina
FIFA 13

Nikako da callejona prodam na aukciji 1500 trazim u fromaciji 3-4-3 cini mi se... Valjda ce otic. Elano isto 4-1-2-1-2 trazim 600... :) 

Inace, ojaco ekipu sa nagatomom i Diakiteom. Jos cekam da mi na aukciji prode Ibarro sa 90pace.
Ispo iz prve divizije. Prvu tekmu mi trebel pobjeda resetiro se ruter, drugu tekmu frajer me stepo 3-1... 

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#en3AZwTvnHSp4:pc 

Evo ekipe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 14:12 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad lika povedem 4-0u 30. minuti (DIV1) i lik ostavi gamepad s strane. Taman prije poluvremena tri puta stisne pauzu da odbroji sve sekunde, i tako cijelo drugo pol. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jel moguće kako usporit igru, da ne leti?
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
14 godina
CroChef kaže...

Sad lika povedem 4-0u 30. minuti (DIV1) i lik ostavi gamepad s strane. Taman prije poluvremena tri puta stisne pauzu da odbroji sve sekunde, i tako cijelo drugo pol. 

Ja kod takvih bisera onda namjerno puštam replay svakog gola, čekam da golman sam ispuca loptu, igrač baci aut, izvede prekid i još onda na kraju fino skupa gledamo highlightse {#}. Imam dosta slobodnog vremema.

14 godina
Tomislav95 kaže...
Jel moguće kako usporit igru, da ne leti?

Imaš slow normal fast, ali ti važi online samo ako igraš custom match. Najbolji način je da pređeš na manual kontrole ako imaš živaca za to. Meni osobno je ova FIFA tako najzabavnija, izazovna i uzbudljiva.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Neko za Messia ponudio 2,354,000 coinsa u 4-1-2-1-2 formaciji.

Od kud mu pare.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
G1g1 kaže...

Od kud mu pare.

Od nogometa.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
G1g1 kaže...

Od kud mu pare.

Od nogometa.

Pametan se praviš. {#}

15 godina
G1g1 kaže...

Od kud mu pare.

sad je 7,000,000! meni fali samo 6,980,000 coinsa. i jos nekaj sitno. ako je to zaradio nogometom, svaka mu cast!

14 godina
FIFA 13

Evo ovako.

1. Oni koji su dobili pre entry u fut su mogli dosad jako dobro zaraditi ako im se dalo.  Pepe na primjer se mogao onda kupiti za 8-10k, Pique za 7, Modrić je bio po 12 itd. Da nisam bio lijen mogao sam onda skupiti barem 20 igrača koje bih danas prodao za 5-10 pura veće iznose.

2. Onaj offline cheat pretpostavljam da još uvijek radi. Rekao je netko da treba 10 minuta igre da se zaradi 10000 coinsa. Pa si računajte.

3. Ako igraš samo div 1 do kojeg je nevjerojatno lako doći sa prosječnom momčadi i recimo da trebaš 10 tekmi svaki put, znači oko 2 sata igre. Po sezoni lako možeš dobiti 10-20k najmanje. Ako još osvojiš i title dobiš pack u kojem može biti još hrpa coinsa.

4. Samo praćenjem AH i špekuliranjem lako je zaradit hrpetine coinsa ako imaš početni kapital. 

Lako je gunđat kako netko drugi ima para, a nitko se ne bi potrudio malo. 

FUT je kao prosječni azijski grind fest mmo. Što više igraš imaš više para. Nema tu neke pretjerano duboke filozofije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Hexfire sve je to meni jasno, ali zaradit samo milju coinsa je jako teško da nekažem nemoguče. Naravno neračunajući varalice..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

glupo zvuci, ali sam ja tek sad skuzio offline seasons u FUTu. Jel mi netko mote pojasnit kako se tamo igra. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PA u ovom sada futu i nije tesko doci do milion coinsa,mada sam je i preko toga imao u fifi 12 i to zahvaljujuci nekih crnih karata
14 godina
Hexfire kaže...

Evo ovako.

1. Oni koji su dobili pre entry u fut su mogli dosad jako dobro zaraditi ako im se dalo.  Pepe na primjer se mogao onda kupiti za 8-10k, Pique za 7, Modrić je bio po 12 itd. Da nisam bio lijen mogao sam onda skupiti barem 20 igrača koje bih danas prodao za 5-10 pura veće iznose.

2. Onaj offline cheat pretpostavljam da još uvijek radi. Rekao je netko da treba 10 minuta igre da se zaradi 10000 coinsa. Pa si računajte.

3. Ako igraš samo div 1 do kojeg je nevjerojatno lako doći sa prosječnom momčadi i recimo da trebaš 10 tekmi svaki put, znači oko 2 sata igre. Po sezoni lako možeš dobiti 10-20k najmanje. Ako još osvojiš i title dobiš pack u kojem može biti još hrpa coinsa.

4. Samo praćenjem AH i špekuliranjem lako je zaradit hrpetine coinsa ako imaš početni kapital. 

Lako je gunđat kako netko drugi ima para, a nitko se ne bi potrudio malo. 

FUT je kao prosječni azijski grind fest mmo. Što više igraš imaš više para. Nema tu neke pretjerano duboke filozofije.

5. Ako uplatis hrpu fifa pointsa 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina

otvorio gold pack i dobio oscara iz chelsea...treba li kome?

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam došao do zaključka da je ova FIFA jedno veliko sranje, bar po pitanju singleplayera...

Igram na WC sa joystickom naravno, nije sad pitanje da li gubim ili pobjeđujem (for the record, tu sam negdje sa W-L omjerom), pitanje je kakve golove (i kada) dobivam. Be a pro mod, druga sezona, prvu u npower League 2 (4. liga), druga u Championshipu. Svaki drugi gol, ma i češće, je duga lopta sa bilo koje pozicije na terenu u for napadaču, koji su uvijek brži od mojih braniča. I u skoku je dosta jednostavno nadskočit mog stopera, ma koliko on visok bio, i zabiti gol. Vrlo često oko 44. odnosno 86. minute, bez obzira što povećam pozornost, kad-tad lopta dođe do igrača kojem je ne možeš uzeti, a kad-tad moji braniči zaborave na drugog igrača koji se otvori, ovaj mu daje visoku u for (L1+trokut kombinacija na joysticku) i to je gol. U napadu naravno nema slobodnog igrača u trećini utakmica koje igram, a ako sam u gol šansi, golman će to već skinuti na neki način.

Plus tu je i nevidljiva lopta koja mi se svako toliko pojavi tako da moram predati i izgubiti 3:0 b.b.... Što više igram, to više shvaćam da je izuzetno predvidljiva, a opet nezaustavljiva.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li se još kome FIFA relativno redovito sruši bez ikakve poruke o grešci?? Prilično iritantna pojava, čini mi se zasad srećom samo dok sam u menijima da se događa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MBuda kaže...

Da li se još kome FIFA relativno redovito sruši bez ikakve poruke o grešci?? Prilično iritantna pojava, čini mi se zasad srećom samo dok sam u menijima da se događa...

meni, i da prilično iritira :)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nakon dva dana prodajem sve svoje igrače iz formacije 4-3-2-1, da ga hebeš nikako mi nije sjela. Pao sam u drugu diviziju, prvi puta dosada, a i u njoj sam ostvario četiri poraza. Nakon prijašnje formacije(4-1-2-1-2) ova mi je sjela kao budali šamar. Sada se okrečem prema 4-2-3-1 formaciji. Možda 4-3-2-1 i nije toliko loša jer mnogi pišu da zahtjeva skill i da je preporučena iskusnim igračima, ali dosada mi se nikada nije desilo da obrana najednom gotovo pa nestane, svaka protivnička kontra je 85% gol.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Ja sam upravo imao slično iskustvo, dobio sam 3-0 prvo poluvrijeme protiv tipa kom se tim zove FC Galacticos sa Realovim dresom i grbom i onda je tip lagano prestao igrat, izvodit loptu, i općenito reagirat, do zadnjih 10min tekme :))))))))))))))))

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Upravo protiv lika odigrah tekmu koji ima momčad koja je na slici u privitku. I uspio sam izgurat 0 0 sa sljedećom momčadi

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#chpi3hT2nHWBu:pc

Ovaj Vorsah da je silver player bi vrijedio 50 k, a ovak ga se može nać za soma, a 77 pace i 80 def i heading.

WTF WTF
balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Igrao sam danas sa likom, koji ima definitivno najbolju momcad koju sam dosad vidio....Messi, CR, Ramos, Pepe, Tiago silva, Eden, Reus, Nasri, Nani, Baloteli, Benzema i tako dalje...doslovno ima pravi Dream Team...i znate sta? dobio sam ga 4:2...

Lik ima toliko dobrih igraca da mu u zamjeni stoje Ramos, CR, Benzema, Tiago Silva, Ibra i tako dalje...

Ja kad sam mu gledao postavu nisam mogao vjerovat koliko dobrih igraca na jednom mjestu..doslovno...najbolji od najboljih...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
NIsta novo,kod takvih likova sto imaju te BOmbe od timova,mene samo zanima u kojoj je formaciji igrao i sa kojom si ti ekipom igrao?hvala
14 godina
FIFA 13

Nepisano pravilo FUT-a je: što na papiru jača ekipa, slabiji je igrač koji s njima igra. Skužit ćete da to vrijedi u 90% slučajeva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 9:27 (Hexfire).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
takve mozes pobijedit samo ako te ide. Ili samo ako frajer totalno nema pojma. Prptiv takvpg sam jucer igro. Frajer ima full ppstavu man utdplus fellaini. Ali nista mu ne mpgu. Jednostavno su mu igraci pre dominantni u skoku i sprintu.On da dugacku loptu na van persia i frajer samo odd kraj mexesa makar ga ja guram i stojim ispred njega :)
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nepisano pravilo FUT-a je: što na papiru jača ekipa, slabiji je igrač koji s njima igra. Skužit ćete da to vrijedi u 90% slučajeva.

U 75% slučajeva je tako.

13 godina
neaktivan
FIFA 13
pozdrav,

je mijenjao netko od vas, tj. prilagođavao si u Custom Tactics postavke?
Da podijelimo iskustva, kako vam momčad najbolje igra, najbolje pokriva protivničke igrače, najbolje uletava u napad....

Ja sam si Stavio pass na 80, shoot 80 i još tako nešto....sve je super, igraju ko ludi, ali obrana je koma...svi mi bježe u napad....

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Ja nakon FUT-a odlučio krenuti offline karijeru koju igram svake godine. Posljednje dvije godine sam igrao sa Macclesfield F.C. iz 4. Engleske lige i svaki put dogurao do prvaka 1. lige i ulaska u ligu prvaka. Sad ih tražim da krenem sa njima igrat kad ono, nema ih - ispali iz 4.lige LOL.

Od ove godine krećem sa Wimbledonom i lijepim buđetom od 300.000 dolara i 2000$ za plaće :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...

Nakon dva dana prodajem sve svoje igrače iz formacije 4-3-2-1, da ga hebeš nikako mi nije sjela. Pao sam u drugu diviziju, prvi puta dosada, a i u njoj sam ostvario četiri poraza. Nakon prijašnje formacije(4-1-2-1-2) ova mi je sjela kao budali šamar. Sada se okrečem prema 4-2-3-1 formaciji. Možda 4-3-2-1 i nije toliko loša jer mnogi pišu da zahtjeva skill i da je preporučena iskusnim igračima, ali dosada mi se nikada nije desilo da obrana najednom gotovo pa nestane, svaka protivnička kontra je 85% gol.

Imao isti problem... Super igrači u 4-3-2-1 formaciji, al zbog nedostatka CDMova obrana se izgubi. Sada sam prešao na 4-2-3-1 i poprilično je dobra formacija, makar bi mi možda bolje sjela 4-2-2-2 (samo je dosta skuplja). Slične su, obje imaju dva CDMa i dva CAMa, samo u jednoj imaš dva strikera a u drugoj 1ST+1CF

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice