FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
DangerousB kaže...
strbi kaže...
pajdek kaže...

još 13 % i idem derat ak nebude crasha

ma bit ce ti crash, svima je -.-

kako mozes tako reci svima je crash problem.. evo meni nema tog problema i sigurno jos ima clanova koji nemaju tih problema

sry, mislio sam da je svima...neznam šta je to onda, meni igra lagano trza isto (isto tako lagani artefakti), jest da je sve na high ali imam 7850 2gb,4gb rama i i5-3450..nadam se da ce se to sve popraviti do izlaska igre i da nece trzati..kako uploadati gol na ea stranicu? zabio sam dobar sa perisicem ali nemogu uploadati

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 12:47 (strbi).
14 godina
FIFA 13

Osobno nisam imao ni jedan crash. Jedino se pojavljuju neki čudni artefakti tijekom animacija početka utakmice. Piše u temi da isključivanje antialisinga to rješava pa ću probat. Ostalo radi super.

Isprobao sam ja neki tweaker jučer i radilo je produljivanje vremena, ali je i uzrokovalo lag iz nekog razloga. Upišite FIFA 13 demo extender pa možda pronađete. Ja sam obrisao jer mi se nije dalo zezat s tim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...
DangerousB kaže...
strbi kaže...
pajdek kaže...

kako mozes tako reci svima je crash problem.. evo meni nema tog problema i sigurno jos ima clanova koji nemaju tih problema

sry, mislio sam da je svima...neznam šta je to onda, meni igra lagano trza isto (isto tako lagani artefakti), jest da je sve na high ali imam 7850 2gb,4gb rama i i5-3450..nadam se da ce se to sve popraviti do izlaska igre i da nece trzati..kako uploadati gol na ea stranicu? zabio sam dobar sa perisicem ali nemogu uploadati

to ti je do grafičke..ja sam prije 2-3 dana vratio sapphire hd 7850 2gb zbog istog problema...pogledaj na njihovom forumu koliko ljudi isto ima problema s time..ne samo sapphire nego generalno hd 7000 serija...nekima rade ok kartice a nekima ne..čudno jako

14 godina
neaktivan
Cojonero kaže...
strbi kaže...
DangerousB kaže...
strbi kaže...
pajdek kaže...

to ti je do grafičke..ja sam prije 2-3 dana vratio sapphire hd 7850 2gb zbog istog problema...pogledaj na njihovom forumu koliko ljudi isto ima problema s time..ne samo sapphire nego generalno hd 7000 serija...nekima rade ok kartice a nekima ne..čudno jako

hmm, jesi siguran da je zbog toga? ni u jednoj drugoj igri nemam problema, a igram i BF3 bez problema..mislis da ce ovi u ADM-u htjeti dati novu karticu zbog toga...jer nisam u drugim igrama primjetio...budem pricekao izlazak cijele igre pa vidio...evo osim crasha mi se javlja i stopped working..di je kraj?

15 godina
neaktivan
axest kaže...
Slash 666 kaže...
movie kaže...

Problem je što time tweak ne radi, ili sam ja lud?
Namjestim kišu, težinu, i sve radi, ali time neće. 

Ni meni isto ne radi. Stavija sam ga u Origin games/FIFA 13 Demo i sve radi osim ovih 10 min koje sam upisa.

Stavi kvacicu na skip intro, i onda ce ti radit na 10min....

16 godina
FIFA 13

ekipa jel imate vi santia cazarolu u arsenalu?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

nije me crashalo..zadovoljan sam zasad fifom 13

0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...

Apsolutno nemam nikakvih problema s igranjem demoa...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni se nije crashala nijedamput.

Igrao sam sad Juveom protiv Milana i vraća Antonini loptu mirnu po zemlju Abiatiju i ovaj primi auto gol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni igra ne radi,izbacuje mi poruku display name field missing from registry 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

meni se crasha u skoro svakoj tekmi..jel znate mozda moguci razlog? u svakom slucaju, igra cudno radi, kada sam stavio AA na x2 lagano je trzala i bacala artefakte po ekranu, a kada sam stavio AA x4, nema trzanja niti artefakata, samo crash dump...ebem ti EA nesposobni...naprave odlicnu igru, stvarno mi se svida, ali nemogu niti jednu utakmicu do kraja odigrati jer se odmah kod slobodnjaka ili kornera crasha..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 13:59 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ja nemam nikakvih problema s crashanjem(bogu hvala {#})

i eo jedan predivan gol s 30 metara od mene 

sniman je mobitelom zato sto mi upload nije radio, neznam iz kojih razloga(prije toga sam normalno uploado 3-4 gola)

ako moze, htio bi da se s ovim golom prijavim za top 5 golova na bug forumu :)

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
strbi kaže...
pajdek kaže...

Također sve leti bez problema :)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

sada sam procitao na jednom forumu da je moguce da se crasha samo zato sto igram na tipkovnici...neznam jeli to, ali moguce...a pored mene xbox360 kontorler koji ceka hebeni reciever vec 2 tjedna...cim stigne reciever za kontorler i kada cu igrati sa njime, javit cu vam jeli to zbog toga sto sam igrao na tipkovnici..ali inace, igra je zbilja fenomenalna, zaljubio sam se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Imam problem,uploadao sam replay gola ali ne mogu naci nigdje na netu taj gol :S tocnije na stranici ea.com/soccer

Molim vas,zna li netko?

16 godina
neaktivan
Zna netko razlog crasha u postavkama na kontrole? Default je postavljeno da se igra s tipkovnicom i mišem, a kad naredim samo na tipkovnicu crasha me :/
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
trolljegeren kaže...
trolljegeren kaže...

Imam problem,uploadao sam replay gola ali ne mogu naci nigdje na netu taj gol :S tocnije na stranici ea.com/soccer

Molim vas,zna li netko?

na toji stranici gore otvoris svoj profil i onda s desne strane imas smy videos i tu ti mora biti

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
protjeran
FIFA 13

Hoćemo osnovat kakvu ligu kad izađe Fifa 13 full

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
znaci igram sada sam milanom protiv arsenala i vidi se bas razlika velika u samim sposobnostima igraca tipa recimo abate nema tu tehniku kao robinjo,bas se vidi prilikom prijema,vodjenja lopte,promene pravca sa njom pa i do dodavanja,kao i u stvarnosti.

Mogu da zamislim kakva ce tek onda biti full verzija,kada je i ovo po meni extra i plus bude krenuo online i FUT!!!!
16 godina
neaktivan
FIFA 13

sada citam na game reportu, izgleda da Hrvatska reprezentacija nece biti u Fifi 13 :/

http://gamereport.tportal.hr/214169/sok-Hrvatska-reprezentacija-izbacena-iz-FIFA-e-13.html?keywords=vijest

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

sada citam na game reportu, izgleda da Hrvatska reprezentacija nece biti u Fifi 13 :/

http://gamereport.tportal.hr/214169/sok-Hrvatska-reprezentacija-izbacena-iz-FIFA-e-13.html?keywords=vijest

Gdje si ti bio do sad {#}

13 godina
neaktivan

Da vas podsjetim...ako ste modificirali FIFU 13 demo extenderom za vrijeme ili nešto drugo...kad uđete u igru morate sing in...onda odete Kick off i tamo prije nego uđete u igru ce vam skinut zadnje teamove i sve to i otvorit ce vam se upload kad ocete sejvat kakav gol iili nesto.

Za one koji neznaju na sta mislim, svaki put kad uđete u igru napravit ovo:   Otici na Online   pa na Origin Account (EA) Settings, uđete, pa izađete iz njega kad vam skine i sinkronizira, nakon toga idete EAS FC MATCH DAY i na Kick off, tu nastavite sve do skoro kraja kad ce vam se automatski updejtajt teamovi klubova i brojevi...i to je to...

Znaci ako niste sing in, nema ni uploada....nema ni statistika ni nista...tako za FIFA 13 DEMO tako i za full igru...

Sta se tice eplati. Preorder sam napravio od tamo, Potvrđeno je da keyevi stizu na dan izlaska igre ( rano ujutro 28.9, znaci poslje ponoci 28.9). Ak imate mogucnost sacekajte poslje ponoci pa stavite skidat FIFU 13 i u krpe:)

I za kraj...tko misli na istom accountu kojem ima FIFU 13 Demo imat i original FIFU 13 nek me doda na origin: ReaLazio

Ako nekome nešto nije jasno, nek pita :)

16 godina
FIFA 13

sad tek uočio, nema camp nou-a, pa ne mogu vjerovat. nit repke nit camp nou-a, EA sramota.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad bas odem na ekupi da narucim i kad ono cijena 255,92kn. 

Sad moram traziti drugdje.

Ali igrica je stvarno dobro napravljena i mislim je kupiti, ali ovo mi je previse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Ali igrica je stvarno dobro napravljena i mislim je kupiti, ali ovo mi je previse.

Gledao sam ja ciene malo nocas, svugdje ti je tu tamo...Nama, bar meni je bila 225 kn....al bolje i 255 dati nego 350....

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Pardon eplati.

Al jucer navecer jos cijena 225, ono kad je pisalo da je rasprodano, pa je stavljeno opet i cijena 225kn.

I ja danas mislio u banku i jos uplatit novce jer sam na pp imal 200kn kad vidim ono 255kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Pardon eplati.

Al jucer navecer jos cijena 225, ono kad je pisalo da je rasprodano, pa je stavljeno opet i cijena 225kn.

I ja danas mislio u banku i jos uplatit novce jer sam na pp imal 200kn kad vidim ono 255kn

Ako si napravio naruđbu dok je bila još 225, i ako ti na naruđbi to piše onda nemaš problema, uplati i bit če ti po cijeni koja ti je u naruđbi...

14 godina
TheDarkSide kaže...
G1g1 kaže...

Gledao sam ja ciene malo nocas, svugdje ti je tu tamo...Nama, bar meni je bila 225 kn....al bolje i 255 dati nego 350....

Ja stalno pratim onaj Indijski Origin, ali nikak da ga ubace {#}

zakasnili smo dok je bila SAMO 110kn

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma ja sam jucer to stavil u kosaricu i sve i odem platit pp i vidim nemam dosta, pogledam stanje 200kn. Danas pogledam fifa mi stoji u kosarici ali je cijena 255kn

http://www.cdkeysdiscount.com/204-buy-cheap-fifa-13-2013-origin-key-cd-key.html jel netko narucival od njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja se nadam da ce uskoro otvorit basehost, vec duze vremena govore uskoro pa nikako. Oni su najavili čak da bi mogla bit oko 160kn tako da mi je bolje sacekat, ionako necu dobit key prije 28.

6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice