FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
ja lepo kazem ne treba se obazirati na idealistu i na zoki vec kako se zove,jer ocito samo njima je to problem,pa normalno ako drzis brzo trcanje je da ces sebi dati duzi for pa i tako i u realnosti.Ili su naviknuti na fifu12.

ma meni se to rijetko događa čak i kad držim brzo trčanje, stvarno neznam u čemu je problem kod nekih. Jedinih probelma sa primanjem imam kod dugih visokih lopti i kod prebrzih dodavanja po zemlji, a to je normalno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Evo odigrao jednu tekmu, first tač nije ovakav kakvim ga je idealist prikazao. Igra je nevjerojatna i odlična. Ako baš dodaš jako u noge a igrač kojem dodaješ trči prema lopti, logično je da će nekada lopta pobjeć. Nekada se desi neki smiješni balon efekt, ali sve je to okej.

Samo da kontrole još nekak reguliram, izabro sam onaj alternate pa je donekle okej za zajebavat se malo.

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ja lepo kazem ne treba se obazirati na idealistu i na zoki vec kako se zove,jer ocito samo njima je to problem,pa normalno ako drzis brzo trcanje je da ces sebi dati duzi for pa i tako i u realnosti.Ili su naviknuti na fifu12.

Skužio sam da je to problem kod idealista tek kad sam odigrao i sam. Ako dodam baš jaku loptu, normalno da neću sa drugim igračem sprintat na nju. Super je igra ne mogu vjerovat da se nije ponovila stara boljka da novitet donosi pogoršanje. 

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Neda mi se igrati dok ne dođe cijela igra, glupo mi je igrati offline, vec 3 utakmice vodim 1:0 i zabiju mi u 90 minuti nekakav debilan gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nije gol .. al definitivno obecava da će bit moguće zabijati i takve golove ...

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134770167

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

samo ja imam sreće da mi sad krepa logitech -.- tj. random se ištekava, pa ne mogu vjerovat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Igra je stvarno odlicna i primjeti se razlika od prethodnika. Imam samo jedan problem kod suteva, stavim na manual i dosta puta kada idem opucat iz sprinta igrac umjesto da opali po golu pobjegne mu malo lopta i onda opuca klizeci :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad sam s Man City dobio Arsenal 2 : 0. Predobra je igra. Sutra naračujem CD Key. Svaka čast EA. Jedino što mi trza u cut scenama iako imam 60  fpsa. Nije ništa strašno, al mislim da će se to riješit u full verziji ili s novim driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dajte odgovorite ubit će me ovo :/
13 godina
domba_Os kaže...

Nije gol .. al definitivno obecava da će bit moguće zabijati i takve golove ...

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134770167

Isti takav šut sam ja zabio skoro juventusu al pogodio gredu, samo je bilo čak i dalje...nekih 30 metara...golman nebi mogao nista...u fifi 12 je ovakve golove ilo teze zabijat...al vidim da su u trinesci loptu malo ubrzali, i golmane još poboljšali...meni ludi buffon brani sve zivo...jedva cekam da vidim sta je iker u stanju branit ako je buffon kao ninđa xd

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo za Fifa 13 demo Tweaker http://www.moddingway.com/file/27535.html

Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Dajte odgovorite ubit će me ovo :/

Kaj se dešava?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Neznam jeli netko riješio ovaj problem,ali izbaci me iz igre kada imam slobodan udarac,jeli se još nekome to desilo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Majur23 kaže...

Neznam jeli netko riješio ovaj problem,ali izbaci me iz igre kada imam slobodan udarac,jeli se još nekome to desilo?

da, skoro svima se to desava (koji igraju na tipkovnicu mislim)

nema jos nikakvog fixa

League of Legends EU West: Dmanz
15 godina
antimadridista kaže...
Red_Star_Forever kaže...

ma meni se to rijetko događa čak i kad držim brzo trčanje, stvarno neznam u čemu je problem kod nekih. Jedinih probelma sa primanjem imam kod dugih visokih lopti i kod prebrzih dodavanja po zemlji, a to je normalno.

vecinu gresaka je radio komp. a i lijepo sam vam stavio link od golova man utd gdje se ima lijepo prilike vidjeti da igrac u trku dolazi prema lopti pa mu se ne odbija od noge kao u igri. a i vidi se na jednom mojem filmicu kako igrac stane i svejedno mu se odbije lopta (komp kontrolira borussiu na legendary). ne znam kako vama moze biti realno to sto igrac u trku pokupi loptu (ide u smjeru u kojem i lopta) i vecinom mu se lopta odbije malo u zrak. kao da nema kontrolu nad njom...

16 godina
FIFA 13

Razlog zašto se lopte tako odbijaju kada si u full sprintu je taj da je to bio jedini način da se oslabi "pace". Jer, budimo realni, tko je u FIFI 12 imao "pace" taj je pobjeđivao i savršena štopanja nisu pomagala. Zato je u UT-u bilo tako puno Agbonlahora, Walcotta i sl. jer su bolesno brzi i time automatski dobri. Oni su u igri bili puno bolji nego što jesu u stvarnom životu samo zato što su imali 90+ "pace" i ljudi su samo šprintali i 1na1 finesse i eto gola. 

E pa sada više neće, jer dribling stat je važan pri prihvaćanju lopte i zato će trebati razmisliti i znati kako ćeš kada želiš samo nabiti loptu naprijed nekom brzom igraču. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

4 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Preteko si me za 20 sekundi {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan

Dosta ljudi ima sličan problem. Meni igra nije niti htjela ući u tekmu. Trening traje i traje, postavim sve i krenem u igru i crasha se.

Reinstaliro sam windowse (ionako sam odgađao 2 tjedna) i sad sve radi bez problema. 

Samo me jebu kontrole na ovom socijalno speedlink gamepadu pa nemam desnu gljivu, i okrenuti su mi r2 i r1 te l2 i l1. Za poludit.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

dali je igra brža u odnosu na fifu 12

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
Praetorian1 kaže...

Kolko ja vidim, ne da downloadat. Site je u banani.

13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

dali je igra brža u odnosu na fifu 12

Meni se čini da nije brža. 

14 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...

Evo odigrao jednu tekmu, first tač nije ovakav kakvim ga je idealist prikazao. Igra je nevjerojatna i odlična. Ako baš dodaš jako u noge a igrač kojem dodaješ trči prema lopti, logično je da će nekada lopta pobjeć. Nekada se desi neki smiješni balon efekt, ali sve je to okej.

Samo da kontrole još nekak reguliram, izabro sam onaj alternate pa je donekle okej za zajebavat se malo.

kako si riješio problem? windowsi?

Som la gent blaugrana
15 godina
Idealist kaže...
antimadridista kaže...
Red_Star_Forever kaže...

vecinu gresaka je radio komp. a i lijepo sam vam stavio link od golova man utd gdje se ima lijepo prilike vidjeti da igrac u trku dolazi prema lopti pa mu se ne odbija od noge kao u igri. a i vidi se na jednom mojem filmicu kako igrac stane i svejedno mu se odbije lopta (komp kontrolira borussiu na legendary). ne znam kako vama moze biti realno to sto igrac u trku pokupi loptu (ide u smjeru u kojem i lopta) i vecinom mu se lopta odbije malo u zrak. kao da nema kontrolu nad njom...

vidio sam ovaj tvoj zadnji video i rekao da se meni to ne događa, nisam govorio jeli realno/nerealno. Stvarno neznam kako se tebi to događa, ali kod mene nije tako, ne događa se ni meni ni kompu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Postaješ dosadan. Mi nemamo problema s tim, dapače 1st touch je nešto genijalno po našem mišljenju. Tebi ne paše i gotovo. Je li tebi u interesu nas uvjerit da smo u krivu? Ovdje ne postoji onaj koji je u krivu, nama je ovo super, tebi ne i gotovo. ;-)

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
KiX777 kaže...
Praetorian1 kaže...

Kolko ja vidim, ne da downloadat. Site je u banani.

Ja sam skinuo, biće da su serveri pali.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

I onda, ima li kakav fix za ovo fifa 13 crash :( ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dreammaker kaže...

Postaješ dosadan. Mi nemamo problema s tim, dapače 1st touch je nešto genijalno po našem mišljenju. Tebi ne paše i gotovo. Je li tebi u interesu nas uvjerit da smo u krivu? Ovdje ne postoji onaj koji je u krivu, nama je ovo super, tebi ne i gotovo. ;-)

Meni se osobno sviđa first touch, neke pute mi pomogne, neke pute odmogne, tako i protivniku...

Al ono sta su govorili...znao me neke pute zajebat kad sam trebao ic jedan na jedan sa golmanom..jednostavno ili mu lopta pređe preko noge ili se obije nekako drugacije pa golman stigne uletit ili mi branici skinu s noge, ili pak uspijem pucat pa ode u pm...odnosno ne ode tamo di sam mislio...

To stvara dobar utjecaj, jer akcije nikad neznas kako ce uspijet, niti zavrsit...daje nadu tebi i protivniku da ce stvari otic u smjeru kojem zelite...

Imao sam primjer...sa dijagonalnim passom Davida Silve izbacio sam ciijelu obranu arsenala...i lopta je isla prema agueru koj ju je nespretno stopao i pokusao sam finess shot i otisla je pored gola...takav je zivot :)) Morat ce te se naviknut, da ce vas 1touch nekad zajebat, a nekad vam pomoc :)

13 godina
FIFA 13

Uploadao sam na Mediafire onaj tweaker!

Evo link:http://www.mediafire.com/?tccu1zdy362r21a

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 20:18 (KiX777).

0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
koliko vidim jedino idealisti smeta first touch i neznam sta je on to pokazao kod golova mancestera u tom klipu nisam video nist cudno.Ocito on ne ispusta sprint dok igra,i nije to fliper,niti pes,niti atletika vec fudbal,gde ima promene ritma i jos dosta stvari.
13 godina
neaktivan
A jedva cekam sa njim da odigram mec da vidim koliko je on to dobar?za sebe mogu da kazem da sam odlican a i koristim skilove u vecini slucajeva kada se ukaze prilika.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice