FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
Idealist kaže...

ah. mozda sam jos pod utjecajem fife12 i savrsenih stopanja. ali razmisljanja sam da je first touch prenaglasen, pogotovo kod igraca koji je slobodan i moze loptu primiti kako bog zapovijeda, ipak im je to posao. bok!

zar ti stvarno na tom videu ne vidiš da taj igrač ne prima loptu i uopće mu nije namjera primiti loptu, nego te pokušava protrčati sa tim prvim dodirom? meni to tako izgleda, evo neka netko drugi pogleda pa kaže svoje mišljenje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 14:38 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Stavio skidat ujutro cim je stigla ( navio alarm u 10:30 xd ) Oso spavat i vratio se kad se skinula i instalirala. Ubacio xbox gamepad original, upalio igru, odradio postavke...stavio FPS lock na 60, izostravanje na 4× i grafiku na high..dole stavio kvacicu na "disable areo" i "wait for vsync" I usao u igru...stavio tezinu na legendary, uzeo Man City( bas da vidim kako se igra s njima...prvi put sam danas igrao sa njima...) i random izabrao protivnika....dosla borussia...

Krenuo igrat i odma sam osjetio razliku....first touch..odskakivanje lopte...kad je krivo stopa, ili kad je prejako stopa pa mu odleti sa noge...igraci trce fluidnije nego ikad...jednostavno napadi izgledjau puno realnije, fizika igraca je poboljšana...kao i impact engine...golmani su bolji...sudci sada daju faulove za rzaliku iz fife 12 di su cisti faulovi prolazili glatko...

Slobodnjaci nisu losi, al još ih moram bolje shvatit, pa da i ja radim stvari kao iz trailera...sva ona moguca preskakivanja pa doavanje i sut...

Jedino mislim da ima bug sa penalima...svaki put kad puca penal CPU puca u sredinu gore...svaki put...6 su mi pucali na penalty shootout i jedan iz igre...i svaki put u sredinu gore...ja se ko budala prvih 5 puta bacao u strane...nakraju sam šesti put samo gljivu desnu gore i to je to...

Evo moj prvi gol u FIFI 13...Demo :)))

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134768277

A evo i drugog, koji sam zakucao arsenalu :))

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134768426

Za razliku od fife 12 koja je ocito bila previše orjentirana na posjed ovdje nema toliko davljenja lopte od strane protivnika...i nekako mi je lakse igrat legendary na fifi 13 nego 12...

Toliko od mene zasad...sad idem rasturit milan i juventus xd...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jedna sasvim normalna reakcija igraca. Ima ih takvih na tuce!

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Nakon odigranih par utakmica mogu reći da mi se FIFA 13 sviđa...

Malo imam microstutteringa ali tako je bilo i sa FIFA 12 Demom pa je kasnije popravljeno.

Kupujem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

nakon sta stisnem play match fifa has stopped working ...

Tako i meni. Fala bogu da netko ima isti problem. Jesi uspio kaj rješit?

Ja idem rušit windowse. Sad sam backup napravio tek 

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

kako mislis da nije toliko primjetan? covjece, pa lopte se odbijaju od igraca kao da je prva HNL, a ne premier liga. previse je ocit first touch.

desilo se da je igrac presjekao loptu slucajno, znaci pogodilo ga negdje u petu. lagano lopta isla, a kad ga dotakla, odbila se preko trecine igralista. sto se tice stopanja na prsa, svaka cast, lijepo izgleda, sto se tice stopanja lopte, ko mala djeca, razumijem da ima igraca na leđima, ali oko mojeg igraca nitko, a odbije mu se kao da ne zna stopati. sviđa mi se kad igrac bas presjece loptu pa se odbije - dosta realno, ali ako gledamo REALNO, ima situacije gdje je first touch pretjeran! sad ne znam jel treba sto stisnuti da igrac laganije primi loptu? obicno stiskam L2, ali onda mi igrac vecinom stane...

EDIT: zaboravih, cini se da je puno lakse odmah od prve odigrati loptu, nego je stopati, sto i u stvarnosti i jest slucaj no onda igrac previse tocnu loptu doda, ako uzmes u obzir lose primanje...

pa dobro jeli ti gledaš pravi nogomet na TV-u? koliko se puta po utakmici dogodi da igrač loše primi loptu? ne govorim o HNL-u nego o najjačim ligama.

Ali kod mene uopće se ne odbija toliko koliko ti govoriš, u onim kratkim dodavanjima skoro nikad, čak i u dugim dodavanjima rijetko kad. Svaki put dosad kad sam loše primio loptu sam nekako unapriejd mislio da ču je loše primiti jer je bilo ili loše dodavanje ili teška lopta za hvatanje i to mi se sviđa.

Ocito nikada nije igrao fudbal ili je od onih koji ne igraju fifu imam osecaj da bi ga razvalio,gde si ti video da mislim na idealist-u da svaki put igrac primi vrhunski loptu pa cak i mesi,xavi i iniesta prime ponekad malo losije loptu odnosno im malo pobegne lopta,sto je normalno.A ovo sto su napravili first touch najveci plus u igrici.Anti madidista bio si u pravu za sve,sve izgleda prirodnije,samo sto ja ne volim protiv kompa da igram vec jedan na jedan sa nekim.Al dobro sacecemo i 28 pa onda na cepanje.Ne mogu da verujem da covek kaze nesto i smatra da je upravu mislim na idealistu,Strasno!!!

13 godina
neaktivan
Borostef kaže...

Malo imam microstutteringa ali tako je bilo i sa FIFA 12 Demom pa je kasnije popravljeno.

Kupujem {#}

I ja sam imao problema sa microshutteringom i bezveznim padom FPS-a sa 60 na 40 na par sec...to sam riješio sa RivaTunnerom...sad radi na 60 FPS-a stalno :)

14 godina
neaktivan
Borostef kaže...

Kupujem {#}

Stavi lock na 60FPS-a meni je pomoglo da ga uopče nema.

16 godina
FIFA 13

Ima li netko informaciju kad će Time Extender?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

kako mislis da nije toliko primjetan? covjece, pa lopte se odbijaju od igraca kao da je prva HNL, a ne premier liga. previse je ocit first touch.

desilo se da je igrac presjekao loptu slucajno, znaci pogodilo ga negdje u petu. lagano lopta isla, a kad ga dotakla, odbila se preko trecine igralista. sto se tice stopanja na prsa, svaka cast, lijepo izgleda, sto se tice stopanja lopte, ko mala djeca, razumijem da ima igraca na leđima, ali oko mojeg igraca nitko, a odbije mu se kao da ne zna stopati. sviđa mi se kad igrac bas presjece loptu pa se odbije - dosta realno, ali ako gledamo REALNO, ima situacije gdje je first touch pretjeran! sad ne znam jel treba sto stisnuti da igrac laganije primi loptu? obicno stiskam L2, ali onda mi igrac vecinom stane...

EDIT: zaboravih, cini se da je puno lakse odmah od prve odigrati loptu, nego je stopati, sto i u stvarnosti i jest slucaj no onda igrac previse tocnu loptu doda, ako uzmes u obzir lose primanje...

pa dobro jeli ti gledaš pravi nogomet na TV-u? koliko se puta po utakmici dogodi da igrač loše primi loptu? ne govorim o HNL-u nego o najjačim ligama.

Ali kod mene uopće se ne odbija toliko koliko ti govoriš, u onim kratkim dodavanjima skoro nikad, čak i u dugim dodavanjima rijetko kad. Svaki put dosad kad sam loše primio loptu sam nekako unapriejd mislio da ču je loše primiti jer je bilo ili loše dodavanje ili teška lopta za hvatanje i to mi se sviđa.

Ocito nikada nije igrao fudbal ili je od onih koji ne igraju fifu imam osecaj da bi ga razvalio,gde si ti video da mislim na idealist-u da svaki put igrac primi vrhunski loptu pa cak i mesi,xavi i iniesta prime ponekad malo losije loptu odnosno im malo pobegne lopta,sto je normalno.A ovo sto su napravili first touch najveci plus u igrici.Anti madidista bio si u pravu za sve,sve izgleda prirodnije,samo sto ja ne volim protiv kompa da igram vec jedan na jedan sa nekim.Al dobro sacecemo i 28 pa onda na cepanje.Ne mogu da verujem da covek kaze nesto i smatra da je upravu mislim na idealistu,Strasno!!!

HAHA! igram i veliki i mali nogomet, a moj nadimak ti potvrđuje da drzim do detalja, ne samo fife, nego i svega ostalog! 2 tjedna si ovdje i od kud ti pravo da blatis starije clanove!? btw, kupio sam fifu 11 i fifu 12, a vjerojatno cu i fifu 13. a koliko ih ti imas?

EDIT: i daj vise shvati, jer pisem valjda stoti put, da NE TRAZIM da igrac SVAKI put primi loptu savrseno!!! ali precesto ne prima kak spada!

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 15:03 (Idealist).
15 godina
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

ah. mozda sam jos pod utjecajem fife12 i savrsenih stopanja. ali razmisljanja sam da je first touch prenaglasen, pogotovo kod igraca koji je slobodan i moze loptu primiti kako bog zapovijeda, ipak im je to posao. bok!

zar ti stvarno na tom videu ne vidiš da taj igrač ne prima loptu i uopće mu nije namjera primiti loptu, nego te pokušava protrčati sa tim prvim dodirom? meni to tako izgleda, evo neka netko drugi pogleda pa kaže svoje mišljenje.

moram reci da se dobro ne vidi jer mi nije spremilo replay od kuda sam htio. ma vjerojatno sam u krivu jer se samo ja zalim na first touch, tako da... zaboravi da je bilo ikakvih razmirica. u prvoj tekmi mi se desilo da slobodan igrac prima prizemnu dugu loptu i odbija mu se, sto mi se cini nerealno (svatko ima pravo na svoje misljenje).

13 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

ej ljudi...malo mi je dosado...sta mislite da napravim za vas forumase top 5 goals of the week...vi mi saljete golove u box a ja svake sedmice pravim video?  ali samo od vas ovdje!...like ako hocete...ako necete nije prob?????????

moze....saljem ako zabijem koji da je vrijedan gledanja...samo trebao si napisati da bi tezina igre trebala biti na legendary

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Tek sad skidam posto sam tek iz skole dosao :/

Jedva cekam probati, vidim većina hvali first touch.

Btw mali off: nisam koristio Origin dosad, kako da namjestim da mi demo skida u D:/Downloads/Image Files a ne na C:/ drive?

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
donator_bubrega kaže...

Tek sad skidam posto sam tek iz skole dosao :/

Jedva cekam probati, vidim većina hvali first touch.

Btw mali off: nisam koristio Origin dosad, kako da namjestim da mi demo skida u D:/Downloads/Image Files a ne na C:/ drive?

unutar Origina pod Application Settings to promijeniš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kad idem play....na stotinku mi izbaci sivi ekran...i onda mali kvadratic pise e0001  sta da radim??????  jel neko imo ovakov prob???

0 0 hvala 0
16 godina

Evo jedan lijepi gol vs mog buraza
http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134768362

Igra je odlična, stvarno je zarazno i svaki detaljčić koji su promijenili je na bolje!
Idem dalje igrat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 15:25 (matekws).
14 godina
FIFA 13

pas mater kaj ja jedini imam problem sa grafikom na ovom svijetu?? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 15:26 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...
Red_Star_Forever kaže...
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

HAHA! igram i veliki i mali nogomet, a moj nadimak ti potvrđuje da drzim do detalja, ne samo fife, nego i svega ostalog! 2 tjedna si ovdje i od kud ti pravo da blatis starije clanove!? btw, kupio sam fifu 11 i fifu 12, a vjerojatno cu i fifu 13. a koliko ih ti imas?

EDIT: i daj vise shvati, jer pisem valjda stoti put, da NE TRAZIM da igrac SVAKI put primi loptu savrseno!!! ali precesto ne prima kak spada!

Imam i 11,12 i sada cu uzeti 13,nisam ovde dve nedelje nego sada imam drugi nalog posto stari neznam kako se zove zaboravio sam,ja vi se kada budes imao preko 2500 pobeda i samo 100 izgubljenih na UT???bez citovanja i slicno jer to neznam,plus imam vrhunske ekipe tj svih pet najjacih liga imam spakovano,plus brazilce kao po meni najjacu ekipu.

15 godina
FIFA 13
evo video za Idealista, isti onaj slučaj kao na tvom videu samo bolje izveden, prati onaj dio kad Arteta ide na loptu i izbacuje igrača...
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/134770617
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ima ko drugi link za download...ovaj origin ne radi.

0 0 hvala 0
15 godina
dino_pes13 kaže...

ima ko drugi link za download...ovaj origin ne radi.

jeli imaš uopće instaliran Origin? što bude kad klikneš na download?

13 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
maidkoric kaže...

ej ljudi...malo mi je dosado...sta mislite da napravim za vas forumase top 5 goals of the week...vi mi saljete golove u box a ja svake sedmice pravim video?  ali samo od vas ovdje!...like ako hocete...ako necete nije prob?????????

moze....saljem ako zabijem koji da je vrijedan gledanja...samo trebao si napisati da bi tezina igre trebala biti na legendary

Imam ja vec dva videa gore u postu pronadji maidkoric :))

Igrao sam protiv Milana..katastrofa su :)) toliko oslabljeni xd...

Sa juventusom sa odigrao jednu od najtezih utakmica u zadnjie vrijeme...kontre su sjevale na sve strane...pogodio sam dvaput gredu ( eh da mi je samo usao onaj šut sa 30 metara ) oni jedno pogodili gredu...naravno sve igrano na legendary...zavrsilo je 3:3...penale nisam ni igrao...jer su bugirani...CPU puca samo u sredinu gore..

Sve u svemu pre zadovoljan sam....first touch me spasio više puta kad im je lotpa krivo sjedala pa sa branicem bi pokupio :)

15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Idealist kaže...
Red_Star_Forever kaže...
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

Imam i 11,12 i sada cu uzeti 13,nisam ovde dve nedelje nego sada imam drugi nalog posto stari neznam kako se zove zaboravio sam,ja vi se kada budes imao preko 2500 pobeda i samo 100 izgubljenih na UT???bez citovanja i slicno jer to neznam,plus imam vrhunske ekipe tj svih pet najjacih liga imam spakovano,plus brazilce kao po meni najjacu ekipu.

onda nemamo kaj uopce razgovarati....

15 godina
antimadridista kaže...
evo video za Idealista, isti onaj slučaj kao na tvom videu samo bolje izveden, prati onaj dio kad Arteta ide na loptu i izbacuje igrača...
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/134770617

to tvoj video? cini mi se kao da si desnom gljivom izbacio loptu u for. uglavnom, nisam rekao da svaka lose stopana lopta ne valja. ali ima situacija gdje se igracu odbije lopta i to nema nikakvog smisla. pogotovo ako je sam i nitko ga ne pritisce s leđa itd.

13 godina
neaktivan
FIFA 13
pitanje

dali ovaj onlien mode ultimate player igrač i ti ili služi kao FM?
u PES ti igraš online sa svim igračima..

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ima Chelsea u demo?

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dajte smanjite malo sa tim quote...

I da..dodajte me u Originu....tu FIFU 13 Demo, dvanesku i još što šta, a i trineska ce doc tu...

ID: ReaLazio

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Hoće napravit neko onaj patch za više timova? Ja bi volio Chelsea i Real pošto sam njihov navijač dugo vremena :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Hoće napravit neko onaj patch za više timova? Ja bi volio Chelsea i Real pošto sam njihov navijač dugo vremena :D

I ja navijam za Real oduvijek, al kad nema nema...jbga..ja bi htio da naprave onaj Time Extender...da mogu igrat lijepo 6 min poluvrijeme...a ne 3...

16 godina

Nije li uvijek u praksi da time extender izađe isti dan kad i demo uglavnom?

šumski put je bio ravan.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice