FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Svake godine recem da bolje ne moze i svaki put budem u krivu.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Je l ste se izigrali{#}

Dajte malo vise utisaka o igri za nas koji smo na poslu, imajte milosti! {#}

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Evo da i ja podjelim svoje dojmove. Prije FIFA-e 13 sam odigrao FIFA-u 11 i 12 da vidim razliku. Za ne povjerovati je koliko je igra ustvari drugačija, ali i bolja. Ona protrčavanja, kako ti se igrači otvaraju za pasove je fenomenalno. U obrani definitivno treba biti pažljiv i pametan. Dobro je to što su poboljšali obranu tako da se tvoji igrači dobro postavljaju za presretanja lopti, to je nešto što je prije jako falilo.

First touch na prvi pogled i nije primjetan, no najbolje se osjeti kod visokih pasova, rizičnih pasova i odbijanaca (čak i obrambenih presretanja). Šutevi su jači nego prije i to mi se sviđa. Igrao sam protiv kompa na Professional i mogu reći da je meni preprelagan. Onaj u FIFA 12 je definitivno bio teži. Ostaje mi još probati Legendary.

Sve u svemu, nikad više se ne vraćam na FIFA-u 12 {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel neko ima problem sa desnom gljivicom?
15 godina
FIFA 13

vi koji imate problem sa desnom gljivicom, sad sam naišao na rješenje, valjda samo zalijpite to u FIFA 13 folder gdje je igra instalirana, mada neznam zašto vam ne radi, meni je sve kako treba biti.

http://www.mediafire.com/?u751dmb649i1jzm

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 12:44 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jednom za svagda:

Ako imate problema sa desnom "gljivicom" vaseg kineskog gameada, skinite sa interneta code.google.com/p/x360ce/, exe fajl postavite u folder u kojem vam se nalazi exe fajl igre, za koju vam je potrebna konfiguracija, pokrenite exe fajl i kreirajte konfiguraciju po zelji (za 99% igara postoje vec gotove konfiguracije, koje ce se pri prvom pokretanju softwarea, same skinuti sa interneta i podesiti). Nakon sto to odradite, kliknite "Save", zatvorite x360ce, i to je to. Vas kineski gamepad ce raditi dobro od tada, nadalje, i ubuduce, cak i desna "gljivica".

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 12:39 (Phobius).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

skida see...tek sad sad iz skole dosao...da vas pitam...kakvo je stanje sa ati grafickom?  jel opet ima laga ili cega vec?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam ima i samo sam ubacija ono iz FIFA-e 11 buttonsetup.ini i sad radi...znaci kad bi kliknio desni analog da nabije loptu prema gore igrac bi to napravio prema lijevo, al sad je to popravljeno. Jedino imam neki problem, idem bezveze driblat samo da isprobam kontrole da li sam sve nastima i kad istiskam neke driblinge, tocnije jos nisam skuzija sta sve stisnem da se to dogodi, igrac se jednostavno makne od lopte i pocne trcat bez nje negdi bezveze i ja nemogu tu nista. Dođe protivnik uzme loptu i zabije gol, ako se to dogodi u obrani. Malo sam igra i u Areni s Messijem i isto se to ponekad dogodi, znaci nekad volim stat s L1 i dok stojim radim neke driblinge i odjednom pocne bjezat od lopte,a nemogu niti promjenit igraca ni nista.  Zna li neko u cemu je problem?

EDIT: Nesto forum šteka. Imam original PS2 gamepad tako da sigurno nemože bit kineski. Za mene su takvi najbolji i najkvalitetniji, ima sam od PS1 prije koji je radija 11-12 god, no kad mi je treba analog nije radio pa sam uzeo ovaj. Nismo mi krivi što FIFA svojim monopolom i suradnjom s drugim tvrtkama doslovno sili da kupis nesto od njih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 12:53 (axest).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Neznam zašto, ali imam problema sa grafikom dok mi npr. počinje utakmica, kad dam gol i na svim cut scene animacijama :(( pop!zdit ću ako će mi tak biti i na cijeloj igri... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma to je drvo iza gola...pa sjena baca na golmana HAHAHHA...updateaj drajvere ...ako neide valjda ti nece biti na full tako

14 godina
neaktivan
FIFA 13

nakon sta stisnem play match fifa has stopped working ...

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ej ljudi...malo mi je dosado...sta mislite da napravim za vas forumase top 5 goals of the week...vi mi saljete golove u box a ja svake sedmice pravim video?  ali samo od vas ovdje!...like ako hocete...ako necete nije prob?????????

5 0 hvala 1
14 godina
FIFA 13

Uploadam još jedan video!

BTW driveri su mi najnoviji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

povlacim ono sto sam rekao o animacijama igraca, vidi se napredak, ipak nisu toliko lijeni (moram priznati da sam jako malo videa pogledao i nabrzinu donio zakljucak), ali ono sto me brine je to sto mi se cini da ce ove godine first touch biti ono sto je impact engine bio prosle. vec su mi se dogodila neka cudna odbijanja lopte od igraca...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 13:06 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

nema veze sto su najnoviji, stavi starije ili beta 12.7

14 godina
Idealist kaže...
David87 kaže...

nema veze sto su najnoviji, stavi starije ili beta 12.7

Nemam radeonku više nego nvidiu, a driveri su up to date. Inače Fifa 12 radi normalno

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li netko isti problem kao ja ?

udjem u igru normalno i igram najnormalnije recimo 50min utakmice, niti mi steka niti lagga, nista, i samo mi se odjednom crasha i trebam ponovno ulazit, samo sam par utakmica u komadu cijele uspio odigrati, ima neko rjesenje :( ??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Uživam igrajući FIFU 13 zbog izvrsno odrađene pass igre. Tako se lijepe akcije mogu slagati da to nije za vjerovat. Jednostavno izvrstan organski osjećaj igre.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

povlacim ono sto sam rekao o animacijama igraca, vidi se napredak, ipak nisu toliko lijeni (moram priznati da sam jako malo videa pogledao i nabrzinu donio zakljucak), ali ono sto me brine je to sto mi se cini da ce ove godine first touch biti ono sto je impact engine bio prosle. vec su mi se dogodila neka cudna odbijanja lopte od igraca...

u kakvom smislu čudna odbijanja? kod mene su sva realna, kad nabacim dugu loptu na igrača, nekad se zna dogoditi da mu se odbije jako od prsa, nekad i od noge, ali je uvijek realno. First touch je odrađen odlično, nije toliko primjetan ali je napravljen da promijeni igru i stvarno to odlično izgleda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Pas22 kaže...

Ima li netko isti problem kao ja ?

udjem u igru normalno i igram najnormalnije recimo 50min utakmice, niti mi steka niti lagga, nista, i samo mi se odjednom crasha i trebam ponovno ulazit, samo sam par utakmica u komadu cijele uspio odigrati, ima neko rjesenje :( ??

Ne mogu editirat post, nezz zasto pa da nadodam da mi se to dogadja samo kod prekida (uglavnom kornera)

15 godina
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

u kakvom smislu čudna odbijanja? kod mene su sva realna, kad nabacim dugu loptu na igrača, nekad se zna dogoditi da mu se odbije jako od prsa, nekad i od noge, ali je uvijek realno. First touch je odrađen odlično, nije toliko primjetan ali je napravljen da promijeni igru i stvarno to odlično izgleda.

kako mislis da nije toliko primjetan? covjece, pa lopte se odbijaju od igraca kao da je prva HNL, a ne premier liga. previse je ocit first touch.

desilo se da je igrac presjekao loptu slucajno, znaci pogodilo ga negdje u petu. lagano lopta isla, a kad ga dotakla, odbila se preko trecine igralista. sto se tice stopanja na prsa, svaka cast, lijepo izgleda, sto se tice stopanja lopte, ko mala djeca, razumijem da ima igraca na leđima, ali oko mojeg igraca nitko, a odbije mu se kao da ne zna stopati. sviđa mi se kad igrac bas presjece loptu pa se odbije - dosta realno, ali ako gledamo REALNO, ima situacije gdje je first touch pretjeran! sad ne znam jel treba sto stisnuti da igrac laganije primi loptu? obicno stiskam L2, ali onda mi igrac vecinom stane...

EDIT: zaboravih, cini se da je puno lakse odmah od prve odigrati loptu, nego je stopati, sto i u stvarnosti i jest slucaj no onda igrac previse tocnu loptu doda, ako uzmes u obzir lose primanje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 13:32 (Idealist).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Isti bug i kod mene kada imam prekid igra se crasha. Btw brzi utisak, animacije perfektne, igra još fluidnija i brža, težine bolje optimizirane. Fifa 12 je na Proffesional bila gotovo ista kao i na World Class/Legendary.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Kao i svaka demo igro, daleko od originala. Nemojte se uzbuđivati oko demo igre

1 6 hvala 0
15 godina
FIFA 13

baš maloprije igram Arsenal vs Manchester City i iz sredine sa Diabyem šaljem dugačku loptu po zraku prema Podolskom sa L1+ krug i obrambeni igrači su iza mene. Ali događa se da Podolski griješi u primanju lopte i oni me stižu i uzmu mi loptu. To bi u FIFI 12 bio vjerojatno gol, sigurno bi bila šansa 1 vs 1 sa golmanom.
Dodavanja puno bolja, moram pohvaliti i ubačaje koji djeluju realniji. Udarci na gol prošle godine su bili jako dobri, ove su još bolji, pogotovo oni iz udaljensoti preko 20 metara, lopta ima težinu a animacije pri udarcu su fantastično napravljene.
Publika puno glasnija i bolja nego u prošloj igri, komentatori bolji, primjerice sad govore pred početak utakmice na kojim su mjestima na tablici klubovi u svojim ligama.
Ono što mi se posebno svidjelo, prije početka utakmice u meniju imate za izabrati točno vrijeme za početak utakmice, primjerice utakmica počinje u 6 sati predvečer, ali neće biti odmah mrak, nego primjerice drugo poluvrijeme će se igrati po mraku, nešto slično kao dynamic weather u F1 igrama.
Stvarno sam prezadovoljan zasad, bacam se na još igranja :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 13:32 (antimadridista).
Moj PC  
11 1 hvala 6
16 godina

Kakve to gluposti pričaš? Ovo je preslika originala sažeta u par klubova na jednom stadionu. Il si ljubitelj TD-a ili troll.

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Sretan sam što ste uglavnom više manje zadovoljni igrom. Tako da se ne mogu dočekat da probam Demo :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 13:33 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

kao i kod svakog nastavka, nakon vise utucenih sati, nedostaci pocinju dolaziti na vidjelo... s vremenom ce dojaditi first touch jer neka stopanja su stvarno PREnerealna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 13:57 (Idealist).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

baš maloprije igram Arsenal vs Manchester City i iz sredine sa Diabyem šaljem dugačku loptu po zraku prema Podolskom sa L1+ krug i obrambeni igrači su iza mene. Ali događa se da Podolski griješi u primanju lopte i oni me stižu i uzmu mi loptu. To bi u FIFI 12 bio vjerojatno gol, sigurno bi bila šansa 1 vs 1 sa golmanom.
Dodavanja puno bolja, moram pohvaliti i ubačaje koji djeluju realniji. Udarci na gol prošle godine su bili jako dobri, ove su još bolji, pogotovo oni iz udaljensoti preko 20 metara, lopta ima težinu a animacije pri udarcu su fantastično napravljene.
Publika puno glasnija i bolja nego u prošloj igri, komentatori bolji, primjerice sad govore pred početak utakmice na kojim su mjestima na tablici klubovi u svojim ligama.
Ono što mi se posebno svidjelo, prije početka utakmice u meniju imate za izabrati točno vrijeme za početak utakmice, primjerice utakmica počinje u 6 sati predvečer, ali neće biti odmah mrak, nego primjerice drugo poluvrijeme će se igrati po mraku, nešto slično kao dynamic weather u F1 igrama.
Stvarno sam prezadovoljan zasad, bacam se na još igranja :D

Ovo zvuči predobro Dynamic waether i to što igrači teže štopaju loptu.

14 godina
neaktivan

mene muči grafika.. sve radi ništa ne šteka no na 4x msaa options i na rezoluciji od 1650:1050 igrači mi izgledaju u najmanju ruku kao na medium. izoštrenost mi je slabija.. a kad stavim na off to je cirkus... pomoć ?

inače igra mi radi savršeno..

16 godina
Idealist kaže...

kako mislis da nije toliko primjetan? covjece, pa lopte se odbijaju od igraca kao da je prva HNL, a ne premier liga. previse je ocit first touch.

desilo se da je igrac presjekao loptu slucajno, znaci pogodilo ga negdje u petu. lagano lopta isla, a kad ga dotakla, odbila se preko trecine igralista. sto se tice stopanja na prsa, svaka cast, lijepo izgleda, sto se tice stopanja lopte, ko mala djeca, razumijem da ima igraca na leđima, ali oko mojeg igraca nitko, a odbije mu se kao da ne zna stopati. sviđa mi se kad igrac bas presjece loptu pa se odbije - dosta realno, ali ako gledamo REALNO, ima situacije gdje je first touch pretjeran! sad ne znam jel treba sto stisnuti da igrac laganije primi loptu? obicno stiskam L2, ali onda mi igrac vecinom stane...

EDIT: zaboravih, cini se da je puno lakse odmah od prve odigrati loptu, nego je stopati, sto i u stvarnosti i jest slucaj no onda igrac previse tocnu loptu doda, ako uzmes u obzir lose primanje...

Meni taj sustav djeluje vrhunski, niti jednom mi se lopta nije nekako čudno odbila. Kada god dodajem loptu uvijek se trudim dodati igraču koji nije u nekoj gužvi i koji može relativno dobro primiti loptu u noge. I kada tako dodajem nikada nemam problema.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice